• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از shork :
شما که ميگين p910 تفاوت کارايی زيادی با 6600 نداره پس نظرتون درباره 7710 نوکيا چيه؟

مسئله برعکس نشه! توپ رو نندازید توی زمین ما !

یکی گفت این پی 910 خیلی خوبه به قیمتش هم می ارزه گفتیم چرا گفت یک دوستی دارم که محابات خفن انجام میده (ما فکر کردیم توی آزانس انرژی اتمیه بعد دیدیم جنس به بقالیها میفروشه) و برنامه ای روی پی 910 هست که این محاسابت رو براش انجام میده! ما هم گفتیم که این برنامه اگر از برکت سیمبینه روی 6600 هم مشابه اش وجود داره پس این امتیازی اضافه بر 6600 برای پی 910 نیست! تنها امتیازی که بود قلم بود که قلم به تنهایی نمیتونه 300 تومن قیمت رو بالاتر ببره. هنوز هم تنها دلیلی که برای خرید پی 910 در حال حاضر حداقل دیده میشه ژست گوشی خفن داشتنه
:cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
avaerage sound quality of mp3's ringtone

شما که انگلیسیت مثلا خوبه! این یعنی کیفیت صدای کا 750 خوب نیست! average از بد نیست یک کمی بهتره! بعد شما از رسا بودنش صحبت میکنی؟ صداش هم که خودتون میدونید به بلندی 6680 نیست . رسا بودنش هم که خالی بندیه . پس چیش میمونه؟
کا 750 پخش از بلند گوش خوب نیست. حالا باز ادامه بدید

این که میگیند خالی بندیه نظر شماست! که البته نظرات شما خودتون هم میدونید که الکیه!! من که میگم دوستانم 6680 و ... دارن و امتحان کردیم جلو هم!!;) همونطور که گفتم بلند بودن صدا هیچ برتری نمیتونه داشته باشه وقتی واضح نیست:cool: ( میتونید یه mp3 رو از هر دو گوشی گوش کنید! تفاوت مثل روز و شب هست! مگر اینکه خدای نکرده گوشتون اشکال داشته باشه!!! که البته با این صدای بلند 6680 شاید هم اینطور شده باشه!!)
حالا شما باز ادامه بدید!!!

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :

شما که انگلیسیت مثلا خوبه! این یعنی کیفیت صدای کا 750 خوب نیست! average از بد نیست یک کمی بهتره! بعد شما از رسا بودنش صحبت میکنی؟ صداش هم که خودتون میدونید به بلندی 6680 نیست . رسا بودنش هم که خالی بندیه . پس چیش میمونه؟

من بعنوان کسی که یه روزی واسه نوکیا خودم رو میکشتم میگم(جوونیه دیگه) :

الان از همه چیز k750 عزیز و دوست داشتنی راضیم.
صداش به نظر من کاملا بلند و رساست(البته در حد نیاز و در یه محیط با سر و صدای نرمال) و این avaerage و این حرفا هم برمیگرده به برداشت شخصی شما.

بیخود هم خودتون سر این مساله خسته نکنین هرکسی بره اونی رو که فکر میکنه بهتره بخره - استفاده کنه و به دوستاش هم پیشنهاد کنه.. خلاص.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
:p :p :p (اخرین روش افزایش دادن تعداد پستها!!!!!!!!!! :lol: و شرکت فعالانه در بحث ها!! :D )

خب یعنی که 100% با اون جمله موافق بودم دیگه:cool:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از esfandiyar2002 :
خدایگان موبایل جناب عطا عسگری فرمودند:"از ما نیست کسی که از سونی اریکسون روی گرداند و به سمت ارتداد و شرک(نوکیا) مایل گردد":D
خوش بحال خودم که با همین آلکاتل مافنگی کهنه ام راحتم!!!:lol:
البته منتظر p990 هستم...;) فقط بخاطر تو!!!:lol:

ایول مدیر:D :D واقعا جمله زیبا و نغزی گفتی...واقعا باید با آب طلا بنویسن سر در انجمن موبایل اینجا...باشد که درس عبرتی باشد برای همگان:D

در مورد P990 هم پایه ام حسابی;) انشاالله وقتی اومد دوتایی یا شاید هم 3 تایی بلکه 10 تایی و... با هم میریم یه مغازه عمده خرید میکنیم یه تخفیف خفن هم میگیریم....شاید هم گفتیم یه دفعه برای بچه های اینجا از طرف خود سونی مثلا یه دفعه 20 تا فرستادن...خوبه؟؟:lol: :lol:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
ایول مدیر:D :D واقعا جمله زیبا و نغزی گفتی...واقعا باید با آب طلا بنویسن سر در انجمن موبایل اینجا...باشد که درس عبرتی باشد برای همگان:D

در مورد P990 هم پایه ام حسابی;) انشاالله وقتی اومد دوتایی یا شاید هم 3 تایی بلکه 10 تایی و... با هم میریم یه مغازه عمده خرید میکنیم یه تخفیف خفن هم میگیریم....شاید هم گفتیم یه دفعه برای بچه های اینجا از طرف خود سونی مثلا یه دفعه 20 تا فرستادن...خوبه؟؟:lol: :lol:

پس بگو قضیه چیه! طرفای اسفند که کنکور ارشد بود رفتم مداد پاک کن نرم بگیرم واسه امتاحان دیدم خفن گرون شده اون موقع هم امثال شماها رفته بودین این پی 910 رو گرفته بودین!! حالا هم میخواین سر پی 990 همینکارو کنین باز خوبه کنکور ارشد ازاد اخر اردیبهشته وگرنه واسه خریدن مداد پاک کن واسه اون امتاحان هم کلی تورم داشتیم!!:p ;) ! // تو رو قران مملکتو نیگا کن دغدغه این جوونا شده هی گوشی با مداد جدید! اونم رضایت به یکی نمیدن میخوان بقیه رو هم به گمراهی بکشن:eek: قبلا هم هی گفتیم به خرجتون نرفت که! البته با اینهمه تهاجم فرهنگی و استکبار جهانی تعجبی هم نیس که شما سرمایه مملکت رو در غالب پکیج های 600 تومنی مداد-پاک کن-گوشی:D میریزید تو جیب این مغازه دارا! خدا همرو به راه راست هدایت کناد!!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :

داریوش آخه چرا بابا هیچ جا در مورد کیفیت پخش آهنگش بد نگفته چرا آخه این موضوع ر میکشی وسط این یعنی رینگتونش کیفیتش متوسط یعنی بدم نیست 6680 میدیونین چنده نزدیک 400 تومنه در حالی که کی 750 260 تومنه با این حال از نظر کیفیت پخش آهنگ با 6680 برابری میکنه چه بسا خیلی هم بهتر میتونه باشه کیفیت اسپیکرش خوبه ولی صداش مقداری از 6680 کمتره فقط هم gsmarena گفته که رینگتون ام پی تریش کیفیت متوسط داره نه صدای کم!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
مسئله برعکس نشه! توپ رو نندازید توی زمین ما !

یکی گفت این پی 910 خیلی خوبه به قیمتش هم می ارزه گفتیم چرا گفت یک دوستی دارم که محابات خفن انجام میده (ما فکر کردیم توی آزانس انرژی اتمیه بعد دیدیم جنس به بقالیها میفروشه) و برنامه ای روی پی 910 هست که این محاسابت رو براش انجام میده! ما هم گفتیم که این برنامه اگر از برکت سیمبینه روی 6600 هم مشابه اش وجود داره پس این امتیازی اضافه بر 6600 برای پی 910 نیست! تنها امتیازی که بود قلم بود که قلم به تنهایی نمیتونه 300 تومن قیمت رو بالاتر ببره. هنوز هم تنها دلیلی که برای خرید پی 910 در حال حاضر حداقل دیده میشه ژست گوشی خفن داشتنه
قیمت واقعی پی 910 خودتونم میدونین که این نیست و 200 تومن اومده روش به خاطر تولید نشدنش که احتمالا برای اینکه ام600 و ... در راهه که سیمبین جدیدتر و قیمت ارزونتر احتمکالا خواهند داشت در ضمن شاید باور نکنین من یه خط 150 تومنی تاکسی سوار دم یارو راننده ه ان 90 داشن ایشون ان90 چه نیازی دارند فقط برای اینکه گرونه کلاسش بالاست خریده ایشون هم به اون دلیل رفته پی910 خریده چون بله کلاسشم علاوه بر امکانات فوق العادش از همه بالاتر و قیافشم از ان90 به اون گندگی خیلی بهتره

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
ما که آخرش نفهمیدیم این gsmarena معتبره یا نه!؟
هر وقت که حرف باب طبع میزنه سایت معتبریه ولی وقتی که نیست یه سایت مفت طرفدار سونی اریکسونه!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اين تاپيك فكر كنم با تاپيك :: نوكيا يا سوني اريكسون :: بايد ادغام بشه :lol:
عزيزان ول كنيد چرا :
چون ما نوكيائي ها عمرا سوني اريكسون بخريم و شما نيز طرف نوكيا نرويد :D
حالا يه بنده خدائي از خطه گز پرور اصفهان اومد اينجا توبه كرد :lol: اين ديگه اينهمه مرافه نداره :)
من هم براي شما دعا كردم انشاءالله روزي به صراط مستقيم نوكيا وارد شويد كه اجرا جزيلا داره و باشد كه رستگار شويد .
;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
3سوت جان بابا حداقل روشنفکرانه جواب بده این چه طرز جواب دادنه اینطوری آدپمو راقب میکنی که دوباره بحثو ادامه بده آخه خوب من چه کنم داریوش چیزی که تکلیفش روشن شده رو دوباره میکشه وسط خوب آدم باید جوابشو بده و متوجه اشتباهش بکنه قبوله من هیچوقت نوکیا نمیگیرم و با گوشیهای جدید هم هیچکس گول شیطونو نمیخوره بره نوکیا بگیره که صفحه اش مثل گوشی نگون بخت پدرم صفحه اش دائم ترک بخوره(6610ای)

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از 3soot :
اين تاپيك فكر كنم با تاپيك :: نوكيا يا سوني اريكسون :: بايد ادغام بشه :lol:
عزيزان ول كنيد چرا :
چون ما نوكيائي ها عمرا سوني اريكسون بخريم و شما نيز طرف نوكيا نرويد :D
حالا يه بنده خدائي از خطه گز پرور اصفهان اومد اينجا توبه كرد :lol: اين ديگه اينهمه مرافه نداره :)
من هم براي شما دعا كردم انشاءالله روزي به صراط مستقيم نوكيا وارد شويد كه اجرا جزيلا داره و باشد كه رستگار شويد .
;)
که صد البته رستگاران درگاه سونی اریکسون بسیارند
21.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Reza364 :
هر وقت که حرف باب طبع میزنه سایت معتبریه ولی وقتی که نیست یه سایت مفت طرفدار سونی اریکسونه!

نه شما باید http://mobile-review.com/ اشتباه گرفتید

این سایت http://mobile-review.com/ که سایت روسی هست و مطالبش یکطرفه است نه gsmarena .

gsmarena از بهترین سایتهاست هیچوقت یکطرفه بررسی نمیکنه نقاط ضعف رو هم نمیپوشونه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از jasoosk :
من بعنوان کسی که یه روزی واسه نوکیا خودم رو میکشتم میگم(جوونیه دیگه) :

الان از همه چیز k750 عزیز و دوست داشتنی راضیم.
صداش به نظر من کاملا بلند و رساست(البته در حد نیاز و در یه محیط با سر و صدای نرمال) و این avaerage و این حرفا هم برمیگرده به برداشت شخصی شما.

بیخود هم خودتون سر این مساله خسته نکنین هرکسی بره اونی رو که فکر میکنه بهتره بخره - استفاده کنه و به دوستاش هم پیشنهاد کنه.. خلاص.

خیر! این average اصلا نظر شخصی من نیست!! نظر شخصی من not bad است. average رو سایت gsmarena فرموده اند و به همان استناد میکنیم

موضوع هم کر بودن و کم بودن و رسا بودن واقعا نیست! موضوع اینه که اگر کسی جواب مطالبتونو نده کارتون از اغراق کردن هم میگذره! و میاد میگید: صدای گوشی 100 تومنی سونی اریکسون از 6680 بهتره! چنانکه گفتید. ما هم نشون دادیم که حرفتون اشتباهه . این حداقل باعث میشه این جور پروندن و در رفتن ها کم بشه!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
3سوت جان بابا حداقل روشنفکرانه جواب بده این چه طرز جواب دادنه اینطوری آدپمو راقب میکنی که دوباره بحثو ادامه بده آخه خوب من چه کنم داریوش چیزی که تکلیفش روشن شده رو دوباره میکشه وسط خوب آدم باید جوابشو بده و متوجه اشتباهش بکنه قبوله من هیچوقت نوکیا نمیگیرم و با گوشیهای جدید هم هیچکس گول شیطونو نمیخوره بره نوکیا بگیره که صفحه اش مثل گوشی نگون بخت پدرم صفحه اش دائم ترک بخوره(6610ای)

اقا چرا جو رو مشوش میکنی!! ;) پدر من هم یک 6610آی داره تو این یه و سال نیمه که خریده آی نگفته!! چه برسه به ترک!! ان الله یحب التوابین! توبه کن! :p

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
اقا چرا جو رو مشوش میکنی!! ;) پدر من هم یک 6610آی داره تو این یه و سال نیمه که خریده آی نگفته!! چه برسه به ترک!! ان الله یحب التوابین! توبه کن! :p
من نگفتم خراب میشه گفتم صفحه اش ترک میخوره البته چون گوشی سطح پایینی عجیب نیست

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
من نگفتم خراب میشه گفتم صفحه اش ترک میخوره البته چون گوشی سطح پایینی عجیب نیست

من هم همون ترک رو گفتم .. جالبه که شما دارین روی نوکیا که همیشه جنس بدنه گوشیایش معروف بوده و هست اشکال میذارین و به قول خودتون سطح پایین میدونینش! پس اگه اینطور باشه سونی از همون روز اول تعطیله که همه دیگه میدونن تو هرچی قدرت رقابت داشته باشه رو جنس بدنه هیچی نمیتونه بگه ... بهتر نیس بجای تعمیم دادن یه مورد استثنا یه مقدار واقع بین باشین و هرچیزی که مورد میل شما نیس یا شما ازش راضی نبودین رو سطح پایین و ضعیف ندونین ؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Reza364 :

البته بهتره همیشه چند تا سایت رو بررسی کنی و از اون بهتر اینه که رویوها رو بخونی چون خیلی کمک میکنه.
البته از نظر برخی از دوستان! چون فقط گفته که زنگ mp3 برای k750 متوسط هست برا همین این سایت اعتبار داره!! و گر نه ...!:wacko:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
من هم همون ترک رو گفتم .. جالبه که شما دارین روی نوکیا که همیشه جنس بدنه گوشیایش معروف بوده و هست اشکال میذارین و به قول خودتون سطح پایین میدونینش! پس اگه اینطور باشه سونی از همون روز اول تعطیله که همه دیگه میدونن تو هرچی قدرت رقابت داشته باشه رو جنس بدنه هیچی نمیتونه بگه ... بهتر نیس بجای تعمیم دادن یه مورد استثنا یه مقدار واقع بین باشین و هرچیزی که مورد میل شما نیس یا شما ازش راضی نبودین رو سطح پایین و ضعیف ندونین ؟

3230 که اصلا مرخص! ( تازه این ساخت آلمان هست) . ما که دست هر کس 7610 دیدیم رنگ روی اون کلید اشارش رفته بود! یا اینکه رنگ پشتش ( عکس گل داره چیه نمیدونم!) ریخته!! یا مثل 6670 . 6630 هم ...
در ضمن یه نکته جالب که همه دوستانم که نوکیا دارن میگن : که گوشیشون که یکی دو بار از دستشون افتاده زمین دیگه یا پرش آنتن داره و یا اینکه مثل اول خوب آنتن نمیده.( یه 3-4 نفری بودن این افراد!)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن آقا داریوش یه زحمتی بکش با این علیرضا-... یه صحبتی بکن.
میگه شاید سونی بگیره!!:p :eek: اونم از نوع w810 . البته گفت چوم گرونه شایدم k750 بگیره!!:eek: :f34r: !!!
میگه 6680 بهتره! ولی چون گرونه k750 شاید بگیره!:D
شما یه نصیحتی بهش بکن که لاقل! 6600 بگیره!! ارزون و محکم مثل تانک!:D همه کارم که میکنه و از بقیه گوشیها ها هم چیزی کم نداره!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا