• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Reza364 :
آمار خلاف اینو میگه سه سوت جان
23.gif

نوکیا به مانند بتی در زمان جاهلیت است که روزی شکسته خواهد شد
22.gif

بعلاوه اینجا تاپیک مخصوص کل کل بین نوکیا و سونی اریکسون بود دیگه نیازی به تاپیک جدید نبود که!

بله يه تاپيك بود :) اگه چند پست قبلي منم توجه ميكرديد اشاره به ادغام اين دو تاپيك كردم
در حقيقت پست ايشون باعث ادامه بحث به اينجا شد :)
اون تاپيك كل كل رو هم نگاه كنيد ميبينيد كه در راس نيست و رفته اون پائين پائين ها :) چرا؟؟ چون اينجا داره بحث ميشه :rolleyes: چرا اينجا ؟؟ چون اينجا بيل بورد بخش موبايله مثل اونجا سوت و كور نيست :D اينم از جنبه روانشناسانه قضيه ;)
در مورد آمار اينو قبول دارم كه طرفداران سوني اريكسون در اين فروم بيشترند ( مخصوصا اينكه از طرف روسا پشتيباني مالي هم ميشوند :lol: :lol: ) ولي در اين فروم و مي دانيد كه اين فروم دنيا نيست ولي اگر نظر شما رو در همين حيطه كوچك نيز مورد مداحقه قرار دهيم من اينجور تشبيه ميكنم :
" گروهي كوچك از روشنفكران در پي اصلاحات و رفرمي بزرگ هستند "
:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از jasoosk :
در مورد پاک شدن صفحه کلید نوکیا ... به شدت تایید میشه چون فراوون دیدم .
البته دیوار حاشا همیشه بلنده...

بله همه اینو دیدن زیاد:happy:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
اولا لطف کنید خلط مبحث نکنید!! :p دوما من هم به اندازه چن ده برابر اون 3 4 نفری که گفتین دوست و اشنا و همکار و صغیر و کبیر! سرغ دارم که از انواع مدلهای نوکیا رو به وفور زمین زدن و همچین صحبتهای بی پایه علمی!! که انتن میپره و ....:D نشندیم ازشون .. ضمنا جای تشکر داره که شما تو این مورد هم ادعا دارید!! از کی تا حالا چین و مالزی جنس میسازن که مقاومتشون میتونه در مقابل فنلاند و المان حرف بزنه!!! :lol: و ضمنا شما بهتره بجای مثالهای چن موردی که معلوم هم نیس چقدش درست باشه یکم در مورد جنس گوشیهای سونی بگی و محسناتش!! البته در مورد همون 3230 و 6630 و 7610 دقیقا در حدود یک تا دو ساله که دست سه تا از دوستام میبینم بدون حتی یه خط و خش!! خدایا همه شایع سازان را به راه راست هدایت فرما! :cool:

البته جواب شما رو تو یه تاپیک دیگه دادم ولی به اختصار:
همون آلمانی که جنسش به این خوبی هست ( نمونش گوشیهای زیمنس) یه 3230 زده که میبینیم چه جوریه!! همون روز اول که داداشم گرفت رنگ اون قسمت به اصطلاح فلزیش! رفت:blink: پس اینکه یه گوشی رو فلان کشور تولید میکنه ربطی به کیفیت نداره;)
والا من دست هر کی 7610 دیدم رنگش رو باخته بود!!:D البته هم گوشی هم طرف!!:lol:
همین چین فعلا که همه دنیا رو گرفته .
این که گوشی دوستان شما حتی یک خش نیوفتاده بعد از دو سال من هم بار اول میشنوم!!:cool: اونم 3230 و 7610 :lol:
چیز دیگه اینکه کمپانی ها فقط برای ما ایرانیان که جنس نمیسازن؟ وقتی تو دنیا طرف هنوز 6 ماه نشده میره گوشیشو عوض میکنه دیگه چه دلیلی داره که گوشتکوب رو , ببخشید گوشی رو:blush: :D اینقدر محکم درست کنن که دیگه اشرار!! به جای قمه و ... ازش استفاده کنن!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
همون قضیه دم خروس و قسم حضرت عباسه! طرف ان 70 خرید . حالا قسم حضرت عباس هم بخوره.
به من چه که وقتی بهش برخورد گفتم کل کل سونی میکنید نوکیا مخرید بعدش چی گفته. مهم این بود که کسی که همه رو با سونی اریکسونش کلافه کرده بود رفت ان 70 خرید و به به چه چه میگفت. این قضیه ضایع شدن من هم از عصبانیت شماست که برای من مهم نیست
مثل اینه که شما نه ولی کی مثل ایدی سونی اریکسون اینکارو بکنه . حالا بعدش به روش بیاریم ممکنه هزار تا چیز بگه ولی همون لحظه ای که یکی از یاران پر حرارت سونی اریکسون بهشون پشت کرد برای ما لحظه جالبی بود. حالا شما ماست مالی کنید و فکر کنید ما ضایع شدیم!

:rolleyes: :cool:

من نمیدونم چرا هر جا کم میارید! دیگران رو متهم به عصبانی بودن میکنید؟:cool:
حتی یه زمانی مدیر بخش رو هم متهم میکردید...
:f34r:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از MA_KE :
:lol: خداييش تاپيكو صفا كردين, نه جون من:rolleyes:
بابا اخه كودوم ادم ...ي وقتي SE رو درك كرد و يه بار از نزديك ديدش ديگه سراغ اون دسته بيلاي فنلاندي ميره:wacko:
شرمنده نمي خواستم سركارتون بذارم فقط مي خواستم عكس العمل بچه هارو ببينم كه ديدم و واقعا ديدم كه برو بچز SE خيلي جنبشون زياده:happy: من فكر ميكردم حالا ديگه فحشو ميكشن بهم:D
يه مدتي صبر كردم مي خواستم حالاحالاها نگم ولي اين جمعه ايه ديگه از درد بيكاري زد به سرمون و ...:D
:lol: يه بار ديگه اولين پست تاپيك رو بخونيد
اصلا شما توش چيزي ميبينيد كه لياقت داشته باشه نظر منو برگردونه:lol:
زهي خيال باطل
عجبا
عجبا
دمت گرم باحال اومدی
حالا دلم می خواست می خواست نوکیایی بودی و این حرکتو می کردی
هزار تا کلمه ی سیمبین و Made In China و آنتن دهی ( فقط همین 3 تا کلمه !!! ) بطرفت پرتاب می شد
با این وجود کارت باحال بود

حرفهای دایی رضا هم تایید میشه

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
هزار تا کلمه ی سیمبین و Made In China و آنتن دهی ( فقط همین 3 تا کلمه !!! ) بطرفت پرتاب می شد
اينو خوب اومدي;)
راستي چند روز پيش اخبار يه خبري رو اعلام كرد كه گفتم شايد گفتنش خالي از لطف نباشه
گفت كه در زمينه پيشرفت تكنولوژي و علوم و فن اوري بنابر براوردهاي جهاني و رسمي كشور سوئد رتبه اول رو به خودش اختصاص داده و پس از اون ژاپن و سپس امريكا
راسش همين سه تا گفت رو ولي پيش خودم گفتم كاشكي تا رتبه دويستم:lol: رو مي خوند شايد اين عزيزان فنلاندي و همچنين حاميانشون در سراسر دنيا كه ماشالا كم هم نيستند يه لذتي_از گوشيهاشون كه نبردن_لا اقل از اون خبر مي بردن:lol: :p

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از tintin :
alireza_juve عزیز . جد بزرگ شما ( از نظر Join Date ) ، حرفهای شما در همین صفحات اول صد دفعه تکرار کرده
دیگه نیازی نیست شمام همونا رو تکرار کنی . حرف جدید لطفا . خبری از سری 66کتلت نیست ؟ الان شده Nپاره آجر
66کتلت دیگه تولید نمیشه ؟ شنیدم سیمبینه و آنتن دهیش تو شرکت ها خیلی خوبه . ولی خبری نیست ؟ چی شده ؟
آنقولانزا مرغی گرفتن ؟

دوست عزیز تا اونجا که حرف جدید از هم برند های همکیشتون سونی شنیدم جوابش رو جدید دادم .. جد بزرگ منظورتون رو متوجه نشدم؟ ولی کاملا مشخصه که دوستان شما در سونی علاقه زیادی به مانور روی دو گوشی پی 910 و به حد انفجار کا 750 دارن .. کاملا مشخصه که ظرفیت دوستان محترم سونی چقد بالا بوده تو همین مدت که من دیدم ونیز 3 ماه قبلش که فقط میخوندم اینجا رو .. اتفاقا شما حرف جدیدی ندارین جز دوربین کا 750 و مداد پی 910 که مرتبا قصه میبافین سرش .. البته جدیدا حرفهای منطقی هم زیاد میزنن دوستان سونی از جمله پریدن انتن گوشیهای نوکیا با خوردن زمین
کیفیت بد صدای 6670 و 7610 .. و از اون خنده دارتر جدیدا جنس بدنه سونی هم کشف شده بهتر از نوکیاست .. شما قبل از اظهار لطف تاپیک های دیگه رو هم ببینین! هرجا حرف جدیدی زده شده جوابش داده شده ولی مثکه تا ابد دوستان میخوان تو باد دوربین کا 750 و امثالهم بخوابن و بنازن! فرافکنی هم حدی داره !!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب شد یه چار تا مخالف عقیده خودتون دیدید که مرتبا بتونین واسه هم آبجو باز کنین;) وگرنه باید مثه مانور پیامبر اعظم در خلیج فارس! دشمن فرضی واسه خودتون میساختین و بعد به طرفش موشک زمین به هوا و اژدر و موشک ضد موشک شلیک میکردین! و در مقابلش واسه همدیگه تکبیر میفرستادین! ;) :p

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
البته جواب شما رو تو یه تاپیک دیگه دادم ولی به اختصار:
همون آلمانی که جنسش به این خوبی هست ( نمونش گوشیهای زیمنس) یه 3230 زده که میبینیم چه جوریه!! همون روز اول که داداشم گرفت رنگ اون قسمت به اصطلاح فلزیش! رفت:blink: پس اینکه یه گوشی رو فلان کشور تولید میکنه ربطی به کیفیت نداره;)
والا من دست هر کی 7610 دیدم رنگش رو باخته بود!!:D البته هم گوشی هم طرف!!:lol:
همین چین فعلا که همه دنیا رو گرفته .
این که گوشی دوستان شما حتی یک خش نیوفتاده بعد از دو سال من هم بار اول میشنوم!!:cool: اونم 3230 و 7610 :lol:
چیز دیگه اینکه کمپانی ها فقط برای ما ایرانیان که جنس نمیسازن؟ وقتی تو دنیا طرف هنوز 6 ماه نشده میره گوشیشو عوض میکنه دیگه چه دلیلی داره که گوشتکوب رو , ببخشید گوشی رو:blush: :D اینقدر محکم درست کنن که دیگه اشرار!! به جای قمه و ... ازش استفاده کنن!!

اقا اینارو ولش! شما به من بگو اون قضیه علمی پریدن انتن گوشی رو با توجه به کدوم استدلال بیان کردی؟!! اگه بتونی ثابتش کنی حتما ژورنالهای بین المللی از جمله انجمن IEEE با اسم خودت چاپش میکنن ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
اقا اینارو ولش! شما به من بگو اون قضیه علمی پریدن انتن گوشی رو با توجه به کدوم استدلال بیان کردی؟!! اگه بتونی ثابتش کنی حتما ژورنالهای بین المللی از جمله انجمن IEEE با اسم خودت چاپش میکنن ;)

اولا برا چی اونا رو ولش؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
دوما علمی نیست! عملی هست!!! اونا که دارن گفتن! در ضمن بحث آنتن فقط تو ایران مطرحه:cool:
به هر حال من دیگه این بحثو ادامه نمیدم و اصلا برا خودم متاسفم که تو این مباحث بیخودی پا گذاشتم;) شما هم اصلا فرض کنید که نوکیا خداست و دلتون خوش باشه و هر چی میگی راست میگی;)
از طرفداران سونی هم خواهش میکنم ول کنن. بذارن اینا دلشون خوش باشه . اصلا 6680 بهترین گوشیه!!:D
ما خواستیم اینا رو از ظلمات نجات بدیم ولی گمراهی بد جوری بر دلشون سایه افکنده:( باشد که در آتش جهنم بسوزند!!:lol:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
اولا برا چی اونا رو ولش؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
دوما علمی نیست! عملی هست!!! اونا که دارن گفتن! در ضمن بحث آنتن فقط تو ایران مطرحه:cool:
به هر حال من دیگه این بحثو ادامه نمیدم و اصلا برا خودم متاسفم که تو این مباحث بیخودی پا گذاشتم;) شما هم اصلا فرض کنید که نوکیا خداست و دلتون خوش باشه و هر چی میگی راست میگی;)
از طرفداران سونی هم خواهش میکنم ول کنن. بذارن اینا دلشون خوش باشه . اصلا 6680 بهترین گوشیه!!:D
ما خواستیم اینا رو از ظلمات نجات بدیم ولی گمراهی بد جوری بر دلشون سایه افکنده:( باشد که در آتش جهنم بسوزند!!:lol:

اونا رو ولش رو چن خط پایینتر خودتون جوابش رو دادین .. یعنی به نتیجه نمیرسه!! :rolleyes: البته معلومه که نوکیا خداست منم نگفتم سونی بده گفتم میتونه ینده خوبی در درگاه خدا باشه :p ;) اتفاقا ما هم میخواستیم نوری بر دل شما هم وطنان و احیانا همشهریان عزیز بتابونیم! :) باشد که همگی رستگار شده و در اتش جهنم بسوزیم :lol: :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
من نمیدونم چرا هر جا کم میارید! دیگران رو متهم به عصبانی بودن میکنید؟:cool:
حتی یه زمانی مدیر بخش رو هم متهم میکردید...
:f34r:

برای اینکه داریم بحث میکنیم مثلا ولی شما صحبت از ضایع شدن میکنی و تهمت و .... اینها برای اثبات عصبانی بودن شما کافی. من که هیچوقت به قصد ضایع کردن کسی بحث نکردم ولی دوست ندارم با جو یکطرفه خریداران رو گمراه کنید
:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اونا رو ولش رو چن خط پایینتر خودتون جوابش رو دادین .. یعنی به نتیجه نمیرسه!! :rolleyes: البته معلومه که نوکیا خداست منم نگفتم سونی بده گفتم میتونه ینده خوبی در درگاه خدا باشه :p ;) اتفاقا ما هم میخواستیم نوری بر دل شما هم وطنان و احیانا همشهریان عزیز بتابونیم! :) باشد که همگی رستگار شده و در اتش جهنم بسوزیم :lol: :D

تایید میشه. البته سونی اریکسون گوشی خیلی خوبیه نه در حد نوکیا ولی واقعا گوشی خوبیه . من خودم معمولا برای دختر خانومها این گوشی رو توصیه میکنم چون آهنگ گوش کردن و عکس گرفتن میتونه مهمتر از همه چیز باشه براشون آنتن هم خوب نده چه بهتر فیش موبایلشون یه 100 تومنی کمتر میاد ولی برای یک پسر فکر نمیکنم سونی اریکسون گزینه مناسبی باشه
:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از MA_KE :
:lol: خداييش تاپيكو صفا كردين, نه جون من:rolleyes:
بابا اخه كودوم ادم ...ي وقتي SE رو درك كرد و يه بار از نزديك ديدش ديگه سراغ اون دسته بيلاي فنلاندي ميره:wacko:
شرمنده نمي خواستم سركارتون بذارم فقط مي خواستم عكس العمل بچه هارو ببينم كه ديدم و واقعا ديدم كه برو بچز SE خيلي جنبشون زياده:happy: من فكر ميكردم حالا ديگه فحشو ميكشن بهم:D
يه مدتي صبر كردم مي خواستم حالاحالاها نگم ولي اين جمعه ايه ديگه از درد بيكاري زد به سرمون و ...:D
:lol: يه بار ديگه اولين پست تاپيك رو بخونيد
اصلا شما توش چيزي ميبينيد كه لياقت داشته باشه نظر منو برگردونه:lol:
زهي خيال باطل
عجبا
عجبا

بله خوبه به صفحه اول مراجعه کنید

جالبه که دوستان محفل نوکیا هیچکدام نه تاییدتون کردند نه پستتونو جدی گرفتند این رفای سوتی اریکسونی شما بودند که به مخالفت شما آمدند و بحثهای جدیدی رو سبب شدند و گرنه این کلکها جدید نیست. قبلا هم وقتی دابلیو 900 یه بابایی ترکید زود دستهای پشت پرده یه برنامه ترکوندن 6111 رو اجرا کردند!
ان الله مع الصابرین!
:rolleyes:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
همون خدایی که توانایی داره در طول یک سال به اندازه تعداد مداد پاک کن های سری پی سونی مدل متفاوت با کارایی و بودجه های متفاوت میزنه و نشون میده بر خلاف بنده کوچیکش!! :p میدونه که گوشی قبل از هر چیز و مهمتر از هرچیز برای صحبت کردنه ... نه قابلیت برای عکاسی از پشه و ملخ! یا 60 ساعت گوش دادن اهنگ!! ;)

!!! همون خدایی که سالی شونصدتا مدل میزنه با کلی تبلیغ کاذب تا یه مدلش شانسی بگیره بشه 66khaz :eek:
که دست هر عمله ای ببینیم:lol:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه لازم نیست اگه با بروبکس رفتین سفره خانه سنتی ، پول اضافه واسه سرویس گوشتکوب و کاسه بدین!
نوکیا برای رفاه حال شما چند مدل گوشی با بدنه سنگین و مقاوم روانه ی بازار کرده

6600 که خیلی هم خوبه (چون ارزونه!!!!)
6630
N70 واسه کسایی که دیگه روشون نمیشه سری 66 دستشون بگیرن

و یه خبر خوب هم دارم واسه سبزی فروشان و هندونه فروشان عزیز!
نوکیا شمارو فراموش نکرده و به فکر شما هم بوده:rolleyes:
دیگه لازم نیست از بوق یا همون بلندگوهاتون که ؛ سنگین ، جاگیر و بیریخته استفاده کنید!

6680 با قابلیت پخش صدایی بسیار بلند باورنکردنی
البته مدل مذکور واسه ی کسایی که کمبود هم دارن مورد استفاده داره؛

مثلا: پخش آخرین آلبوم شادمهر(که خراک مدلهای نوکیا هست) تویه پژو آردی یشمی

بگم بازم؟!:cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
دیگه لازم نیست اگه با بروبکس رفتین سفره خانه سنتی ، پول اضافه واسه سرویس گوشتکوب و کاسه بدین!
نوکیا برای رفاه حال شما چند مدل گوشی با بدنه سنگین و مقاوم روانه ی بازار کرده

6600 که خیلی هم خوبه (چون ارزونه!!!!)
6630
N70 واسه کسایی که دیگه روشون نمیشه سری 66 دستشون بگیرن

و یه خبر خوب هم دارم واسه سبزی فروشان و هندونه فروشان عزیز!
نوکیا شمارو فراموش نکرده و به فکر شما هم بوده:rolleyes:
دیگه لازم نیست از بوق یا همون بلندگوهاتون که ؛ سنگین ، جاگیر و بیریخته استفاده کنید!

6680 با قابلیت پخش صدایی بسیار بلند باورنکردنی
البته مدل مذکور واسه ی کسایی که کمبود هم دارن مورد استفاده داره؛

مثلا: پخش آخرین آلبوم شادمهر(که خراک مدلهای نوکیا هست) تویه پژو آردی یشمی

بگم بازم؟!:cool:

;) دیگه؟!! این بحث رو نمیشه ادامه داد چون اونموقه انقد از این مژده ها پشت گوشیای سونی هست که تا ابد بحث ادامه پیدا میکنه!! // لزومی به تکرار قضیه پی 910 نیس!! :lol: البته اصولا طبیعیه! همیشه روشهای تخریبی و تمسخر امیز برای بالا اوردن یه برند ضعیف تر و کم فروشتر از قدیم الایام مرسوم بده تو اکثر اینگونه لوازم .. ما که جدی نمیگیریم!! فقط دعا میکنیم نور هدایت بر دلهای شما تابیدن بگیره روزی! :p :D

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
;) دیگه؟!! این بحث رو نمیشه ادامه داد چون اونموقه انقد از این مژده ها پشت گوشیای سونی هست که تا ابد بحث ادامه پیدا میکنه!! // لزومی به تکرار قضیه پی 910 نیس!! :lol: البته اصولا طبیعیه! همیشه روشهای تخریبی و تمسخر امیز برای بالا اوردن یه برند ضعیف تر و کم فروشتر از قدیم الایام مرسوم بده تو اکثر اینگونه لوازم .. ما که جدی نمیگیریم!! فقط دعا میکنیم نور هدایت بر دلهای شما تابیدن بگیره روزی! :p :D

من مسخره کردم؟!!!!!!:blink:
عینآ حرفای شمارو تکرار کردم که به بدنه مهکم و صدای "فقط بلند" نوکیا مینازین!!!

شما که میگفتی کا750 ارزون بشه میخرمش!!! در انتظار ارزون شدن کا750 باش ، باشد که رستگار شوید:lol:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
کسی که میخواد گوشیشو 1 یا 2 سال یک بار عوض کنه و ترجیحآ کشتی هم با گوشیش نمیگیره ، بدنه براش مهم نیست! امکانات جانبی بیشتر براش مهمه.

اگه دوبین ، پخش صدای خوب ، رادیو ، LCD متناسب با کارایی و....... در نظر نگیریم تمام گوشی های موجود در بازار دیگه فرقی با هم نمیکنن!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
من مسخره کردم؟!!!!!!:blink:
عینآ حرفای شمارو تکرار کردم که به بدنه مهکم و صدای "فقط بلند" نوکیا مینازین!!!

شما که میگفتی کا750 ارزون بشه میخرمش!!! در انتظار ارزون شدن کا750 باش ، باشد که رستگار شوید:lol:

باز هم تکرار میکنم در دنیای نسبیت ها مقایسه ها هیچوقت به تنهایی معنی ندارند .. جنس بدنه سونی شاید بد نباشه ولی در مقایسه با نوکیا نقطه ضعفشه .. اون قضیه صدای بلند رو من نگفتم چون صدای 6680 رو نشنیدم که بتونم مقایسه کنم! // بله البته! با همین وضعیت که کا 750 داره زیر بار افت قیمت له میشه! چرا اگه شد 200 تومن نخریمش! ;) بالاخره هر چی نداشته باشه دوربینش که خوبه :p انشاءالله خدا به همگی خیر و عزت دهاد .. و من الله توفیق! :rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا