• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Moree :
یا اینکه صدای 6680 رو میگین به شدت بلنده! خوب اگه اینجوره چرا سبزی فروشها ازش استفاده نکنند؟

استدلال رو نگاه کنید!!!!!!!!!!!!!!

:blink:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
من فقط و فقط به پست های بیمعنی و خالی از منطق شما جواب دادم! تاکتیک سیخی چنده؟ اونجا که من منطقی اومدم و 4تا گوشی نوکیا رو compare کردم نه شما و نه آقا داریوش جوابی به پست ندادین!( البته شما 4تا رو 10 تا عنوان کردی). که تعجبی نداره این بهترین راه فراره؟ پس این شمایی که داری از تاکایکی که خودت هم گفتی استفاده میکنی!

پست167 من یا همون قعطنامه که شما میگی عینآ برداشتی بوده از حرفهای شما و رفقاتون.

میگی نوکیا اینقدر بدنه قوی داره که یه نیمه میشه باهاش فوتبال باری کرد! منم پیشنهاد دادم که اگه اینجوریه ببرین دیزی سرا و بجا گوشتکوب استفاده کنین.
یا اینکه صدای 6680 رو میگین به شدت بلنده! خوب اگه اینجوره چرا سبزی فروشها ازش استفاده نکنند؟

بله البته تفاوت کوچیکی!! که تو جوابهای با معنی و پر ازمنطق شما!ا به این پست های بی معنی و خالی از منطق دیده میشه توهینهایی هست که مکررا میکنید و شاید فک میکنید نمیشه همونجوری جواب شما رو داد /.. کاملا مشخصه که شما به قصد را انداختن دعوا اومدی تو این بحث اتفاقا میدونستی با همون قطعنامه ! هم همچین بحثایی پیش میاد .. مساله ای نیس ولی فک نکن اگه جواب توهین و مسخره کردن رو متقابل نمیگیری خبریه ! من سعی میکنم اگه به قول جنابالی پستی میزنم که توش بحث علمی نیس ولی به طرف مقابل توهین نکنم حین اظهار فضلهام!! پس لطفا نپیچون قضیه رو ..

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
شما که با 59 تا پست شدی کاربر فعال موبایل . چیزی هم جز تمسخر و مضحکه ارائه نمیدی. این گوشی مال عمله هاست اون گوشتکوبه و این حرفها چه ربطی به تاپیک موبایل داره. شما فقط به قصد مسخره بازی وارد تالار شدید . فکر میکنم حق داشته باشیم با توجه به مضحک بودن مطالبتون و دور از منطق بودنشون مطالب بعدیتون جدی گرفته نشه و جوابتون هم در حد همون گوشت کوب و کوفته قلقلی باشه

منو شما راجبه پی910 و 6600 مفصل بحث کردیم!!! هنوز هم میتونید برید و بخونید که کی تمسخر و مضحکه ارائه میداده!!!!

شما که نمیتونی جواب بدی ، جواب نده. اخه اینقدر هم علمی و منطقی جواب میدی که اصلا همون جواب ندی سنگینتری

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
بله البته تفاوت کوچیکی!! که تو جوابهای با معنی و پر ازمنطق شما!ا به این پست های بی معنی و خالی از منطق دیده میشه توهینهایی هست که مکررا میکنید و شاید فک میکنید نمیشه همونجوری جواب شما رو داد /.. کاملا مشخصه که شما به قصد را انداختن دعوا اومدی تو این بحث اتفاقا میدونستی با همون قطعنامه ! هم همچین بحثایی پیش میاد .. مساله ای نیس ولی فک نکن اگه جواب توهین و مسخره کردن رو متقابل نمیگیری خبریه ! من سعی میکنم اگه به قول جنابالی پستی میزنم که توش بحث علمی نیس ولی به طرف مقابل توهین نکنم حین اظهار فضلهام!! پس لطفا نپیچون قضیه رو ..

از اونجایی که از ابتدا ایشون هیچ حرف منطقی نداشتند و فقط به قصد توهین و تمسخر وارد شدند فکر میکنم ادامه بحث با ایشون رو بهتره رها کنیم . این گوشی مال سبزی فروشهاست رو فقط باید بهش خندید . به نظر من دیگه بهتره اعتنا نکنیم
:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Moree :
منو شما راجبه پی910 و 6600 مفصل بحث کردیم!!! هنوز هم میتونید برید و بخونید که کی تمسخر و مضحکه ارائه میداده!!!!

شما که نمیتونی جواب بدی ، جواب نده. اخه اینقدر هم علمی و منطقی جواب میدی که اصلا همون جواب ندی سنگینتری

نه آقا جوابتونو میدیم ولی جواب هر کسی رو در حد خودش.
:cool:

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :

اینقدر میگین توهین و این رو چماق کردی رو سر من؟ کدوم توهین اقا؟ بازم من بابت توهینی که نکرده بودم معذرت خواستم ولی شما که میای و به صراحت میگی دخترها بی استعدادن و فاقد هوش اصلا توهین نیست!

حالا باید برو هرچی توهین من کردم داخل یه پست بیار. اگه به کسه خاصی توهین کردم

درضمن شما بشدت احساس میکنی که مودب هستی و در مباحث علمی هم واردی !!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Moree :
اینقدر میگین توهین و این رو چماق کردی رو سر من؟ کدوم توهین اقا؟ بازم من بابت توهینی که نکرده بودم معذرت خواستم ولی شما که میای و به صراحت میگی دخترها بی استعدادن و فاقد هوش اصلا توهین نیست!

حالا باید برو هرچی توهین من کردم داخل یه پست بیار. اگه به کسه خاصی توهین کردم

درضمن شما بشدت احساس میکنی که مودب هستی و در مباحث علمی هم واردی !!!

جالبه شما مجددا قیافت 100% حق بجانب و متعجبه احتمالا! اولا شما بهتره بری اون پست دخترها رو ببینی کی زده بعد به سرعت جوابش رو برای من تایپ کنی!!! ضمنا توهینهات کم نبوده اینکه مرتبا احساسات طرف مقابل رو درک میکنی و بهش با مودبانه ترین لهن! اشاره میکنی از جمله احساس بانمک بودن! احساس بیسواد و باسواد بودن! احساس مودب بودن! احساس علمی بودن!! احساس ...!! نشون میده شما علاوه بر موبایل در زمینه های روانشناسی هم بسیار واردی! من ادعای چیزی رو نکردم ولی اگر که مسخره کردم برند سونی بوده که مطمئنا متعلق به خانواده شما نبوده که بهش بی احترامی شده باشه.. ولی شما بدون استثنا در تمام اینگونه پست هات دقیقا مسخره و توهینت رو متوجه طرف مقابل میکنی ... به هر حال من این بحث رو همین جا تموم میکنم با شما .. شما هم لطف کن تمام اینگونه فهمیدن احساسات!!! طرف مقابل رو به همون عمله و سبزی فروش و بقال منعکس کن ///

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
جالبه شما مجددا قیافت 100% حق بجانب و متعجبه احتمالا! اولا شما بهتره بری اون پست دخترها رو ببینی کی زده بعد به سرعت جوابش رو برای من تایپ کنی!!! ضمنا توهینهات کم نبوده اینکه مرتبا احساسات طرف مقابل رو درک میکنی و بهش با مودبانه ترین لهن! اشاره میکنی از جمله احساس بانمک بودن! احساس بیسواد و باسواد بودن! احساس مودب بودن! احساس علمی بودن!! احساس ...!! نشون میده شما علاوه بر موبایل در زمینه های روانشناسی هم بسیار واردی! من ادعای چیزی رو نکردم ولی اگر که مسخره کردم برند سونی بوده که مطمئنا متعلق به خانواده شما نبوده که بهش بی احترامی شده باشه.. ولی شما بدون استثنا در تمام اینگونه پست هات دقیقا مسخره و توهینت رو متوجه طرف مقابل میکنی ... به هر حال من این بحث رو همین جا تموم میکنم با شما .. شما هم لطف کن تمام اینگونه فهمیدن احساسات!!! طرف مقابل رو به همون عمله و سبزی فروش و بقال منعکس کن ///

من هم اگه چیزی گفتم حتی به برند نوکیا هم نبوده بلکه به چند مدل محدود بوده که شما طرفدارهای نوکیا میخواستین بیشتر از اون چیزی که هستن تعریف کنین.

اول اومدین گفتین که 6600 از پی910 کارایی بیشتری داره ...... 10-20 تا پست سرش بحث شد.....

بعد گفتین که صدای 6680 از کا750 و سریه w سونی اریکسون بهتره! که در نوع خودش جالب هم بود. به این نتیجه رسیدیم که 6680 فقط صدای بلند تری داره ولی صداش واضح نیست!

.... بحث در مورد بدنه ی قوی نوکیا و الان هم انتن دهی نوکیا هم که به جایی نرسیده هنوز.....

خوب منم موافقم که کل کل کردن رو بزاریم کنار به این شرط که کسی دوباره کبریت به انبار باروت نزنه:eek:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Moree :
من اگر قشري از مردم رو مورد خطاب قرار دادم ، شما با اون حرفتون که خانمهارو بی استعداد ، نادان و فاقد هوش تعریف کردی ، به چندین میلیون زن توهین کردی!!!

واسه من نمیخواد قیافه ی کسایی رو بگیری که دوستار قشرهای جامعه هستن:lol:

شما نمي خواد سنگ خانم هاي جامعه رو به سينه بزني ... اولا
اين صحبتي هم كه كردم كاملا منطقيه و هر كسي ميدونه كه گوشي هاي سمبين به درد اكثريت ( دقت كنيد گفتم اكثريت نه همه ) خانم ها نمي خوره چون قابليت بكارگيري اونو ندارند به شكل اساسي .
اون بخش از پستي رو هم كه اشاره كرديد اگر دقت ميكرديد متوجه شديد كه به احترام دوستانم ( نه شما ) اصلاح كردم ولي مطمئنن اگر شما برداشتي چون من مي داشتيد بايد تمام پستهاي خودتونو پاك كنيد كه 2 زار ارزش اطلاعاتي ندارند
به نظر من يه كمي تو پستهاي ديگه كار كن و يه كمي از كلمات و فضائلت در اين فروم بيشتر بنويس تا دوستان استفاده كنند بعدش بيا اينجا تو بحثها شركت كن و جواب بگير .
با اين تعداد پست كه همش رو هم با پرت وپلا گوئي تو اين تاپيك بدست آوردي در حد جوابگوئي نيستي .
خير پيش عزيز

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
شما نمي خواد سنگ خانم هاي جامعه رو به سينه بزني

به نظر من يه كمي تو پستهاي ديگه كار كن و يه كمي از كلمات و فضائلت در اين فروم بيشتر بنويس تا دوستان استفاده كنند بعدش بيا اينجا تو بحثها شركت كن و جواب بگير .
با اين تعداد پست كه همش رو هم با پرت وپلا گوئي تو اين تاپيك بدست آوردي در حد جوابگوئي نيستي .
خير پيش عزيز

این توهین وقیحانه ی شمارو میزارم به حساب مشکلات و فشار های زندگی.....
منو شما با اختلاف چند ماه اینجا Register کردیم ولی مثه اینکه چون شما حدودآ 850تا پست بیشتر دادین به شدت احساس مالکیت میکنین! و به پست بیشتر مینازی! برای شما متاسفم

من سنگ کسی رو به سینه نمیزنم ولی ای کاش شما جای اینکه اینو بگی با یک معذرت خاستن نشون میدادی که مردی

همین 3-4تا پست اخر شما باعث شد که من این مطالب بی رابطه با تاپیک رو پست کنم. اگه شما به موضوع جدیدی اشاره کرده بودی ما هم جوابی به قول خودتون علمی میدادیم

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
شما که با 59 تا پست شدی کاربر فعال موبایل .....

ببینم کی گفته که من کاربر فعالم؟!!!!!

فکر کردم خیلی تابلو هست که چه خلاقیتی به خرج دادم! چون اکثر بچه های ppc بعد اینکه دیدن کلی هم حال کردن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Moree :
من هم اگه چیزی گفتم حتی به برند نوکیا هم نبوده بلکه به چند مدل محدود بوده که شما طرفدارهای نوکیا میخواستین بیشتر از اون چیزی که هستن تعریف کنین.

اول اومدین گفتین که 6600 از پی910 کارایی بیشتری داره ...... 10-20 تا پست سرش بحث شد.....

بعد گفتین که صدای 6680 از کا750 و سریه w سونی اریکسون بهتره! که در نوع خودش جالب هم بود. به این نتیجه رسیدیم که 6680 فقط صدای بلند تری داره ولی صداش واضح نیست!

.... بحث در مورد بدنه ی قوی نوکیا و الان هم انتن دهی نوکیا هم که به جایی نرسیده هنوز.....

خوب منم موافقم که کل کل کردن رو بزاریم کنار به این شرط که کسی دوباره کبریت به انبار باروت نزنه:eek:

لینک از کیفیت بد صدای رینگتون کا 750 میگفت نه 6680!

نتیجه گیریتون هم مثل مطالبتون ضعیفه. از اول میدونستیم که صدای کا 750 از 6680 کمتره. کیفیتش هم که بنابر گفته سایت gsmarena کیفیت نداره. حالا شما باز نتایج خنده دار بگیرید!
:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Moree :
فکر کردم خیلی تابلو هست که چه خلاقیتی به خرج دادم! چون اکثر بچه های ppc بعد اینکه دیدن کلی هم حال کردن

ایول ...دمت گرم چه کلک ردیفی زدی ها....:cool: :cool: تا حالا توجه نکرده بودم...جالبه

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
ایول ...دمت گرم چه کلک ردیفی زدی ها....:cool: :cool: تا حالا توجه نکرده بودم...جالبه

والا کلک نیست بخدا ، از 100 کیلومتری معلومه! از تعداد پست هم میشه فهمید:)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
اینکه موبایل ریوو به گوشیهای پروتوتایپ دسترسی داره دلیلی بر معتبر بودنش نمیشه

بعد هم جز گوشیهای آینده سونی اریکسون الان چند تا گوشی سیمبین سونی اریکسون داره تولید میکنه؟ نام ببرید لطفا! گفتید 6 تا؟ کدومها رو میگید؟
p800,p900,p910,p990,m600,w950

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
لینک از کیفیت بد صدای رینگتون کا 750 میگفت نه 6680!

نتیجه گیریتون هم مثل مطالبتون ضعیفه. از اول میدونستیم که صدای کا 750 از 6680 کمتره. کیفیتش هم که بنابر گفته سایت gsmarena کیفیت نداره. حالا شما باز نتایج خنده دار بگیرید!
شما صداشو با یه گوشی در حد خودش مثل پی910 مقایسه کن نه با کی 750 که 150 تومن ازش کمتره و اندازه شم خیلی کوچیکتره اینکه صدای کی 750 کمتره و رینگتونش کیفیتش خوب نیست یعنی چین رو با 1 میلیارد جمعیت زیر سوال ببریم یا شرکت بزرگی مثل سونی اریکسون یا چندین هزار یا چندین میلیونی که کی750 دارن و یا پرفروشترین گوشی سال اگه مشکلاتش زیاد بود پرفروشترین نمیشد صدای رینگتون چیزی از کیفیت یه گوشی کم نمیکنه صدای بلند ملاک نیست شما تا حالا کیفیت 6680 رو با کی750 مقایسه کردی(بله منم نکردم هیچ جا هم تاکید آنچنانی نکردم که کیفیتش بهتره)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
p800,p900,p910,p990,m600,w950

هیچکدوم که تولید نمیشه!! گفتم اونهایی که داره تولید میکنه رو بنویسید. دابلیو 950 هم مونده تا بیاد به تولید انبوه برسه و بیاد بازار. پس گوشیهای سیمبینی سونی اریکسون در حال حاضر صفر عدد میباشد!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
هیچکدوم که تولید نمیشه!! گفتم اونهایی که داره تولید میکنه رو بنویسید. دابلیو 950 هم مونده تا بیاد به تولید انبوه برسه و بیاد بازار. پس گوشیهای سیمبینی سونی اریکسون در حال حاضر صفر عدد میباشد!
گوشیهای حال حاضر p800 p900 p910

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
شما صداشو با یه گوشی در حد خودش مثل پی910 مقایسه کن نه با کی 750 که 150 تومن ازش کمتره و اندازه شم خیلی کوچیکتره اینکه صدای کی 750 کمتره و رینگتونش کیفیتش خوب نیست یعنی چین رو با 1 میلیارد جمعیت زیر سوال ببریم یا شرکت بزرگی مثل سونی اریکسون یا چندین هزار یا چندین میلیونی که کی750 دارن و یا پرفروشترین گوشی سال اگه مشکلاتش زیاد بود پرفروشترین نمیشد صدای رینگتون چیزی از کیفیت یه گوشی کم نمیکنه صدای بلند ملاک نیست شما تا حالا کیفیت 6680 رو با کی750 مقایسه کردی(بله منم نکردم هیچ جا هم تاکید آنچنانی نکردم که کیفیتش بهتره)

حالا بهتر شد! اینها جواب ادعای آقایونی بود که از بهتر بودن کیفیت گوشی 100 تومنی سونی اریکسون میگفتند و.... من هم با این وضع اطلاعات نادرست دادن مخالفت کردم اختلاف قیمت 6680 و کا 750 هم ضمنا 150 تومن نیست کمتر از اینه. کیفیت صدای 6681 رو با کا 750 و دابلیو 800 و دابلیو 550 و دابلیو 900 هم مقایسه کردم. البته نتایجش احتمالا دعوا های شدیدی بوجود میاره که بهتره نگم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
گوشیهای حال حاضر p800 p900 p910

تولیدشون متوقف شده . گوشی سیمبینی که سونی اریکسون داره تولید میکنه چی سراغ داری؟

:rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا