• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Nokia vs SonyEricsson, قسمت 23967!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از nakamichi :
شما که میرین آمار های فروش نوکیا رو در میارین یه زحمتی واسه منم بکشین بگین چه مدل هایی باعث این رتبه ی از دست رفتنی شده ؟! و طی چند سال حضور در این زمینه ؟ ممنون امیدوارم سوالها خونده بشه و همینا رو مستند جواب بدین ...
نمی دونم چرا کسی جواب نداد؟!!

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از saeid_2001 :
سلام.
دوباره بازم اومدیم تو این تاپیک .
در مورد wi-fi هم منظورم الان بود خب الان فقط n80 که تو گوشیها wi-fi داره وگرنه خیلی از گوشیهایی که قرار اینده بیان wi-fi یا wlan دارن مثلا n92 یا n93 ویا E61 که VoIP میتونی رو wlan استفاده کنی تو سونی اریکسونها خب P990 .در ضمن استفادهای wlan یا شبکه بیسیم برای من مشخصه و به نظرم از برتریهای بزرگ هر گوشی میتونه باشه که این امکان رو داشته باشه حالا برای کسانی که نمیدونم میگم شما چیکارا میتونین بکنین با این wlan رو گوشی موبایلتون حتما همه میدونید شبکهای بیسیم روز به روز دارن پر استفاده تر میشن و کم کم جای شبکهای سیمی رو میگرن این پیشرفت اونقدر چشم گیر بوده که تو خیلی از شهرهای دنیا شما در کل محیط شهر میتونید از اینترنت بیسیم استفاده کنید و در حال حاضر هم تمامی نوتبوکهای با پردازنده centrino شرکت اینتل کاملا استاندارد IEEE802.11 رو پشتیبانی میکنن و راحت میتونن از انواع شبکهای بیسیم استفاده کنن و ... حالا استفادهای Wlan برای موبایل چیه :
  • Browse the Internet or send files
  • Wi-Fi has a typical range of 50-100 meters
  • Connect to your office or personal email account
  • Synchronize your phone and office calendar
  • Connect to the office intranet
  • Send/receive word, sheet or ppt files
  • Make use of advanced conference call technologies that require a network connection
  • Play online games
  • Chat using instant messaging on your phone
  • Update your contacts' Presence status
  • Connect to the Internet using GPRS/EDGE or WCDMA
کسی تو این تکنولوژی و مزایاش شک نداره ! منظوزم از حرفام این بود واسه ما که تو ایران هستیم( و خیلی جاهای دیگه) عرض کردم ! سونی هم لزومی نمی بینه رو همه گوشیهاش چیزی قرار بده که کاربرش صرفا پول الکی ( در حال حاضر ) بده !

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از nakamichi :
کسی تو این تکنولوژی و مزایاش شک نداره ! منظوزم از حرفام این بود واسه ما که تو ایران هستیم( و خیلی جاهای دیگه) عرض کردم ! سونی هم لزومی نمی بینه رو همه گوشیهاش چیزی قرار بده که کاربرش صرفا پول الکی ( در حال حاضر ) بده !
سلام.
ببین در هر صورت هرکسی یه نیازهایی داره شما هیچ وقت نمیتونی بگی که این امکان اضافیه چون در این صورت ساخت PDA هم زیر سوال میرفت چند سالی هست که PDA ها امکان شبکه بیسیمو دارن و یکی از بهترین امکانات PDA ها یا مینی کامپیوترها همینه و خیلی استفادش زیاده و جالب بدونی در کمپانیهای بزرگ در ساختمان شرکت اکثر کارمندان یک PDA همراهشون تا بتونن هر جایی که میرن با هم در ارتباط باشن و یا کارهاشون رو با استفاده از PDA و از طریق شبکه بیسیم انجام بدن و... حالا صنعت موبایل داره به یه جایی میره که فاصله یک گوشی موبایل با یه مینی کامپیوتر یا PDA کم میشه و یi روزی گوشیهای موبایل کاملا یه PDA میشن که الانم تقریبا گوشیهای داریم که خیلی از کارهای یه مینی کامپیوتر رو انجام میدن پس اینکه شبکه بیسیم یه چیز اضافست اصلا جای بحثم نداره و چیز بدیهیه حتی اگر امسالم کمپانیهای بزرگ ساخت تلفن همراه (مثل سونی اریکسون در گوشی P990) این امکانو اضافه نمیکردن بالاخره مجبور بودن این کارو بکنن در مورد استفادش هم که خب اصلا شکی وجود نداره و
تو ایران خیلی شبکهای بیسیم مثل خارج از ایران پیشرفت نکرده ولی با این حال هم الان داره خیلی پیشرفت میکنه و هم خیلی جاها دیگه از شبکهای سیمی استفاده نمیکنن نمونش جایی که خودم کار میکنم و من راحت میتونم با موبایل تو شبکه داخلی شرکت join بشم و از اینترنتش استفاده کنم یا با استفاده از تکنولوژی Upnp که در گوشی مثل N80 هست از file sharing لذت ببرم و برای مثال شما با استفاده از این تکنولوژی و البته شبکه بیسیم اهنگهای یه کامپیوتر رو بدون اینکه داخل موبایلتون بریزید گوش بدید و هر کدومو دوست داشتی تو موبایلت save کنی در ضمن شما فکرشو بکن هرکسی فقط یه نوتبوک سنترینو داشته باشه که الان خیلیم زیاد شده راحت میتونه از این مزیت استفاده کنه مثلا من راحت میتونم با نوتبوکم به اینترنت متصل بشم و حالا اینترنتم رو با موبایلم share کنم و بعد توی خونه و یا توی محل کار تا فاصله زیادی هرجا که میخوام برم و با گوشیم راحت تو اینترنت browse کنم و ایملامو چک کنم .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از nakamichi :

مطمئنا سونی در طراحیش هیچ نگاهی به ایران و کاربر ایرانی نداشته است

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از nakamichi :

با این استدلال باید از سونی تشکر هم کرد که انقدر به ما جهان سومیا بها میده که اینگونه تکنولوزیهاشو که به درد قر و فر! نمیخوره رو برمیداره و بجاش از مداد استفاده میکنه که هم بدرد بخور هست هم برای مخصوصا ایرانیا وسیله خوبی در جهت پز دادن و کلاس گذاشتن کشکی میباشد .. ما خودمون مدیون سونی بودیمو نمیدونستیم!! تنک گاد!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
رتبه فروش و درجه های نظامی!

نوکیا = سپهبد
موتورولا = سر لشگر
سامسونگ = سرهنگ
ال جی = ستوان
سونی اریکسون = سرجوخه!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :

نوکیا = سپهبد
موتورولا = سر لشگر
سامسونگ = سرهنگ
ال جی = ستوان
سونی اریکسون = سرجوخه!
چه جالب ازبین کیفیت کار و یوزر فرندلی بودن گوشی و فروش جهانیش کاملا رابطه عکس وجود داره:rolleyes:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
چه جالب ازبین کیفیت کار و یوزر فرندلی بودن گوشی و فروش جهانیش کاملا رابطه عکس وجود داره:rolleyes:

این حرف شبیه حرف همه اونهاییه که با دموکراسی دشمنن و طرفدار **** دیکتاتوری! پایه حرفشون هم اینه که اکثر مردم نفهمند پس باید یکی به جاشون فکر کنه! یعنی مردم میدونند نوکیا بدتره ولی باز میخرند چون نمیفهمند! یا اصلا نمیفهمند که نوکیا خوب نیست!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
این حرف شبیه حرف همه اونهاییه که با دموکراسی دشمنن و طرفدار **** دیکتاتوری! پایه حرفشون هم اینه که اکثر مردم نفهمند پس باید یکی به جاشون فکر کنه! یعنی مردم میدونند نوکیا بدتره ولی باز میخرند چون نمیفهمند! یا اصلا نمیفهمند که نوکیا خوب نیست!
البته دیگه سطح درک اکثر مردم داره بالاتر میره و بین بالا رفتن سطح فکر و فروش سونی اریکسون رابطه مستقیم وجود داره یعنی هر چی سطح فکر میره بالا فروش سونی هم همینطور و برعکس
(البته ببخشید موضوع کل کله اگه بی احترامی میشه خرده نگیرین:) )

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
البته دیگه سطح درک اکثر مردم داره بالاتر میره و بین بالا رفتن سطح فکر و فروش سونی اریکسون رابطه مستقیم وجود داره یعنی هر چی سطح فکر میره بالا فروش سونی هم همینطور و برعکس
(البته ببخشید موضوع کل کله اگه بی احترامی میشه خرده نگیرین:) )

میبینیم که فروش سونی داره پایین میره حتی نسبت به ال جی هم افت داشته

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :

نوکیا = سپهبد
موتورولا = سر لشگر
سامسونگ = سرهنگ
ال جی = ستوان
سونی اریکسون = سرجوخه!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
خيلي باحال بود ;)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
شما اگر دوست داری حتی بگو سونی اریکسون سربازیست فراری ، که هنوز به خدمت نرفته .
سونی اریکسون ناراحت نمیشه . طرفداران هم ناراحت نمیشن . فروش نوکیام بالا نمیره . چون به چیز هیچ کس نیست

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام
يه چند روزي طول كشيد تا بالاخره موفق شدم تمام صفحات اين تاپيك رو مطالعه كنم! اگه اجازه بدين مي خوام منم نظراتم رو در مورد بحث هاي مطرح شده بنويسم، اما قبلا عرض مي كنم چون احتمالا مطالبم طولاني خواهد شد و پيش از اين يكي از دوستان (behnam_wk8) به من warning داده بود! خرده فرمايشاتم رو در چند پست به نظر اهالي محترم بخش موبايل كه به حمد ا... همگي هم كاربران فعال هستن مي رسونم:
به عقيده ي من بسياري از مطالب عنوان شده در اين بخش (موبايل و PDA ,...) مفيد بوده اند و خود من در انتخاب گوشي ام از اونا استفاده كردم. البته من تا قبل از خريدن W800 تقريبا تا حدود 70 درصد تصميم رو در مورد K750 گرفته بودم (از طريق مطالعه ي يكي دو سايت)، اما بعد از خوندن حدود 60 صفحه از تاپيك "همه چيز درباره ي K750i " تصميم قطعي رو گرفتم و روزي كه براي خريد رفتم بيشتر به دليل قيمت مناسب تر w800 (با توجه به يكي دو تا مزيت بهترش) اونو انتخاب كردم.
در همون تاپيك استفاده ي زيادي از نوشته هاي جناب XPlod كردم و بعد از مطالعه ي چند تاپيك ديگه و بخصوص اين تاپيك فهميدم ايشون شخصيت جالبي دارن و با يه آدم جنتلمن طرفم. اميدوارم به من برچسب بادمجون دورقابچين و از اين حرف ها نزنين چون اولا هيچ نيازي به اين كار ندارم و در ثاني چندان هم حوصله ي پست زدن و دفاع كردن از خودمو ندارم.
بنابراين لازم دونستم همين جا از ايشون و البته همه ي دوستاني كه نوشته هاشون به نوعي به درد من خورده تشكر كنم.
خب، بهتره بقيه مطالب رو در پست بعدي بنويسم.:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اما در مورد مباحث طولاني مفيد و غير مفيد! مطرح شده در اين تاپيك يعني مبحث شيرين نوكيا و سوني اريكسون:
(البته يادم رفت بگم من واقعا به اندازه ي شما دوستان حرفه اي نيستم و جز اينكه يه كابر معمولي بلكه از معمولي هم معمولي تر! باشم و يه ليسانس پاره داشته باشم چيز ديگه اي نيستم، فقط در حد توانم نظراتم رو مي نويسم)
1. نوكيا
با دوستاني كه عنوان مي كنند نوكيا بالاترين فروش رو در زمينه ي گوشي تلفن همراه داره كاملا موافقم و فكر نمي كنم كسي بتونه اين قضيه رو كتمان كنه. دلايل موفقيت نوكيا هم كم نيستن؛ به هر حال اونا سالهاست كه در اين زمينه فعاليت دارن و براي خودشون در اين مدت اعتبار كسب كردن. دقت كنيد كه همين نكته مطلب مهميه كه يه شركت يا كارخونه كه مدتي (كه ممكنه چنين سال هم طول بكشه) يه محصولي رو در بهترين حالت توليد مي كنه و مي فروشه بعد از مدتي نام اون اعتبار مي آره براش و تقريبا ديگه خيالش از بابت فروش محصولات بعديش راحته. همين الان هم در بازار خودمون چنين وضعيتي رو شاهد هستيم. در جهان هم همينطوره و مثلا شركت متمول "ژيلت" قبلا زورهاي خودشو زده و الان كشورهايي مثل چين تحت ليسانس اون تيغ ژيلت رو توليد مي كنن و مديران اصلي ژيلت هم سودش رو مي برن.
اما خب اين همه ي مطلب نيست. تكنولوژي توليد موبايل كه يك وسيله ي مخابراتي مدرن محسوب مي شه روز به روز در حال پيشرفته و لذا تعداد رقبا هم روز به روز در حال تزايد و افزايشن. شايد به اين راحتي نشه گفت حتي نوكيا هم كه در حال حاضر پولدارترين شركت اروپايي در دنياست و رتبه ي 14 ام رو در رنكينگ شركت هاي پولدار دنيا به خودش اختصاص داده، كاملا حاشيه ي امنيت داره. بنابراين بايد پذيرفت كه رقباي سرسختي وجود دارن كه بيكار هم ننشستن و دارن به تدريج خودشونو در اين بازار مطرح مي كنن.
باز هم بقيه مطلب شيرين! رو به پست بعدي موكول مي كنم.:)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mori_model54 :
اما در مورد مباحث طولاني مفيد و غير مفيد! مطرح شده در اين تاپيك يعني مبحث شيرين نوكيا و سوني اريكسون:
(البته يادم رفت بگم من واقعا به اندازه ي شما دوستان حرفه اي نيستم و جز اينكه يه كابر معمولي بلكه از معمولي هم معمولي تر! باشم و يه ليسانس پاره داشته باشم چيز ديگه اي نيستم، فقط در حد توانم نظراتم رو مي نويسم)
1. نوكيا
با دوستاني كه عنوان مي كنند نوكيا بالاترين فروش رو در زمينه ي گوشي تلفن همراه داره كاملا موافقم و فكر نمي كنم كسي بتونه اين قضيه رو كتمان كنه. دلايل موفقيت نوكيا هم كم نيستن؛ به هر حال اونا سالهاست كه در اين زمينه فعاليت دارن و براي خودشون در اين مدت اعتبار كسب كردن. دقت كنيد كه همين نكته مطلب مهميه كه يه شركت يا كارخونه كه مدتي (كه ممكنه چنين سال هم طول بكشه) يه محصولي رو در بهترين حالت توليد مي كنه و مي فروشه بعد از مدتي نام اون اعتبار مي آره براش و تقريبا ديگه خيالش از بابت فروش محصولات بعديش راحته. همين الان هم در بازار خودمون چنين وضعيتي رو شاهد هستيم. در جهان هم همينطوره و مثلا شركت متمول "ژيلت" قبلا زورهاي خودشو زده و الان كشورهايي مثل چين تحت ليسانس اون تيغ ژيلت رو توليد مي كنن و مديران اصلي ژيلت هم سودش رو مي برن.
اما خب اين همه ي مطلب نيست. تكنولوژي توليد موبايل كه يك وسيله ي مخابراتي مدرن محسوب مي شه روز به روز در حال پيشرفته و لذا تعداد رقبا هم روز به روز در حال تزايد و افزايشن. شايد به اين راحتي نشه گفت حتي نوكيا هم كه در حال حاضر پولدارترين شركت اروپايي در دنياست و رتبه ي 14 ام رو در رنكينگ شركت هاي پولدار دنيا به خودش اختصاص داده، كاملا حاشيه ي امنيت داره. بنابراين بايد پذيرفت كه رقباي سرسختي وجود دارن كه بيكار هم ننشستن و دارن به تدريج خودشونو در اين بازار مطرح مي كنن.
باز هم بقيه مطلب شيرين! رو به پست بعدي موكول مي كنم.:)

دوست عزیز مطالب خوبی مینویسی البته در مورد این پست بگم که اونجایی قدرت نوکیا مشخص تر میشه که با وجود ظهور رقبایی متفاوت با طراحیای متفاوت همچنان امارها حکایت از رشد بیشتر فروش محصولات نوکیا داره و این یعنی خریداران نوکیا تو سراسر جهان حتی با وجود ظهور گوشیایی که شاید در زمینه مولتی مدیا هم قویتر باشن باز هم به نوکیا اعتماد میکنن و همین تضمین کننده موفقیت اینده نوکیا هم خواهد بود ...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اما در مورد وضعيت و كيفيت گوش هاي شركت نوكيا:
مسلما ترديدي وجود نداره كه نوكيا به دليل پشتوانه ي بسيار خوب مالي، موفق شده متوع ترين گوشي ها رو در طي سال هاي اخير توليد كنه و طبيعتا در سال جاري هم همونطور كه مي دونين توليدات زيادي رو عرضه خواهد كرد. همونطور كه تعداد زيادي از رفقا اشاره كردن، نوكيا براي تمام اقشار مختلف جوامع گوشي توليد كرده و سعي كرده هيچ رده اي رو از دست نده. از گوشي ارزان قيمت 1100 بگير تا N93 بسيار حرفه اي -كه الته هنوز توليد نشده و دارن روش كار مي كنن- در نتيجه مردم (منظورم مردم دنيا هستن) هم كه سابقه ي ذهني خوبي در مورد نوكيا داشتن وقتي مي بينن گوشي هاي زيادي مطابق نيازهاي اونا طراحي شده به سمت نوكيا كشيده مي شن و اين اتفاقي است كه تا الان افتاده. به شخصه معتقدم نوكيا در طراحي گوشي هاي متنوع سرآمد هم نوعان خودشه، هر چند ممكنه شما از قيافه ي خيلي از مدل ها من جمله 6600 و 6630 خوشتون نيومده باشه (كه منم خوشم نيومده!) اما اگه دقت كنيد در هيچ برند ديگري اين اندازه تنوع رو در ابعاد و شكل ظاهري گوشي ها نمي تونيد ببينيد. لذا اگه برايند اين موضوع رو حساب كنيم مي بينيم نوكيا در مجموع در زمينه ي طراحي و زيبايي گوش ها نيز پيشتاز است و به عنوان مثال گوشي بسيار جالب توجهي مثل 8800 تونسته نظر حتي مشكل پسندان رو هم جلب كنه.
بحث آنتن دهي گوشي ها فني تر از اونيه كه من (كه يه لا قبايي بيش نيستم!) بتونم در مورد اون نظر يه صادر كنم! اما فقط به ذكر تجربه ي خودم اكتفا مي كنم:
من خودم قبلا گوشي نوكيا داشتم (6610) و الان هم دو ماهيست كه سوني اريكسون گرفته ام. طبقه ي هم كف شركت ما در يك نقطه ي كور واقع شده كه تقريبا مي توانم بگويم هيچ گوشي اي اونجا يا اصلا آنتن نمي ده يا به خوبي آنتن نميده. اما تجربه ي من نشون داده كه من با همون گوشي از رده خارج 6610 تعداد تماس هاي نيمه موفق بيشتري نسبت به گوشي جديد W800 داشته ام؛ من به طور مشخص به دوستانم مي گفتم اگه نتونستيد منو پيدا كنيد به من SMS بزنيد و جالبه كه من با اون 6610 قادر به دريافت آسان SMS بودم ولي با اين گوشي كمتر موفق شده ام. البته باز هم مي گم اين فقط يه تجربه ي شخصيه و شايد حق با دوستاني باشه كه مي گن اين وضعيت آنتن دهي مربوط به كشور ماست و در ساير نقاط دنيا اين مشكلات ديده نمي شه.
صداي زنگ و رينگ تون از اون بحث هاي اختلافي ست كه بايد فضلا در مورد اون نظر بدن! اما فكر مي كنم در بين مدل هاي مختلف نوكيا و سوني اريكسون در اين زمينه تفاوت هاي زيادي وجود داشته باشه كه كما بيش ديده ايم. سوني تجربه ي بيشتري در زمينه ي وسايل صوتي داره و احتمالا وضعيت بهتري در اين مورد داره و خودم هم تا اندازه اي اين قضيه رو تجربه كرده ام.
خب مثل اين كه همون داستان روده درازي تكرار شده، پس بقيه ي كلمات گهربار! رو بعدا عرض مي كنم. (مي خواستم همه ي حرف هامو همين امشب بزنم اما ديگه خواب امان نمي ده و صبح زود يعني 6 بامداد هم كه بايد بروم سركار! لابد فكر مي كنين كه من كله پزي دارم! ...) :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mori_model54 :
اما در مورد وضعيت و كيفيت گوش هاي شركت نوكيا:
مسلما ترديدي وجود نداره كه نوكيا به دليل پشتوانه ي بسيار خوب مالي، موفق شده متوع ترين گوشي ها رو در طي سال هاي اخير توليد كنه و طبيعتا در سال جاري هم همونطور كه مي دونين توليدات زيادي رو عرضه خواهد كرد. همونطور كه تعداد زيادي از رفقا اشاره كردن، نوكيا براي تمام اقشار مختلف جوامع گوشي توليد كرده و سعي كرده هيچ رده اي رو از دست نده. از گوشي ارزان قيمت 1100 بگير تا N93 بسيار حرفه اي -كه الته هنوز توليد نشده و دارن روش كار مي كنن- در نتيجه مردم (منظورم مردم دنيا هستن) هم كه سابقه ي ذهني خوبي در مورد نوكيا داشتن وقتي مي بينن گوشي هاي زيادي مطابق نيازهاي اونا طراحي شده به سمت نوكيا كشيده مي شن و اين اتفاقي است كه تا الان افتاده. به شخصه معتقدم نوكيا در طراحي گوشي هاي متنوع سرآمد هم نوعان خودشه، هر چند ممكنه شما از قيافه ي خيلي از مدل ها من جمله 6600 و 6630 خوشتون نيومده باشه (كه منم خوشم نيومده!) اما اگه دقت كنيد در هيچ برند ديگري اين اندازه تنوع رو در ابعاد و شكل ظاهري گوشي ها نمي تونيد ببينيد. لذا اگه برايند اين موضوع رو حساب كنيم مي بينيم نوكيا در مجموع در زمينه ي طراحي و زيبايي گوش ها نيز پيشتاز است و به عنوان مثال گوشي بسيار جالب توجهي مثل 8800 تونسته نظر حتي مشكل پسندان رو هم جلب كنه.
بحث آنتن دهي گوشي ها فني تر از اونيه كه من (كه يه لا قبايي بيش نيستم!) بتونم در مورد اون نظر يه صادر كنم! اما فقط به ذكر تجربه ي خودم اكتفا مي كنم:
من خودم قبلا گوشي نوكيا داشتم (6610) و الان هم دو ماهيست كه سوني اريكسون گرفته ام. طبقه ي هم كف شركت ما در يك نقطه ي كور واقع شده كه تقريبا مي توانم بگويم هيچ گوشي اي اونجا يا اصلا آنتن نمي ده يا به خوبي آنتن نميده. اما تجربه ي من نشون داده كه من با همون گوشي از رده خارج 6610 تعداد تماس هاي نيمه موفق بيشتري نسبت به گوشي جديد W800 داشته ام؛ من به طور مشخص به دوستانم مي گفتم اگه نتونستيد منو پيدا كنيد به من SMS بزنيد و جالبه كه من با اون 6610 قادر به دريافت آسان SMS بودم ولي با اين گوشي كمتر موفق شده ام. البته باز هم مي گم اين فقط يه تجربه ي شخصيه و شايد حق با دوستاني باشه كه مي گن اين وضعيت آنتن دهي مربوط به كشور ماست و در ساير نقاط دنيا اين مشكلات ديده نمي شه.
صداي زنگ و رينگ تون از اون بحث هاي اختلافي ست كه بايد فضلا در مورد اون نظر بدن! اما فكر مي كنم در بين مدل هاي مختلف نوكيا و سوني اريكسون در اين زمينه تفاوت هاي زيادي وجود داشته باشه كه كما بيش ديده ايم. سوني تجربه ي بيشتري در زمينه ي وسايل صوتي داره و احتمالا وضعيت بهتري در اين مورد داره و خودم هم تا اندازه اي اين قضيه رو تجربه كرده ام.
خب مثل اين كه همون داستان روده درازي تكرار شده، پس بقيه ي كلمات گهربار! رو بعدا عرض مي كنم. (مي خواستم همه ي حرف هامو همين امشب بزنم اما ديگه خواب امان نمي ده و صبح زود يعني 6 بامداد هم كه بايد بروم سركار! لابد فكر مي كنين كه من كله پزي دارم! ...) :D

به دو مورد از مطالبت اشاره میکنم : 1- امیدوارم این جماعت سونی که مکرر از عدم تفاوت انتن و یکسان سازی نرخ اون دم میزنند قدری هم به تجربیات بدون غرض هم توجه کنند و مرتبا از دیوار حاشا بالا نروند!
2-در مورد کیفیت زنگ یا رینگتون کاملا باهات مخالفم .. شاید منظور شما کیفیت پخش موسیقی بوده که سونی بهتره ولی در مورد کیفیت صدای زنگ کاملا بدتره! اکثر گوشیای سونی کیفیت زنگ 40 کاناله دارند که در مقابل کیفیت 48 کاناله و نیز 60 کاناله گوشیای نوکیا در زنگ ام پی تری حرفی برای گفتن ندارند .. واقعا تحمل صدای زنگ کا 750 همکارم از بس که شبیه صدای بازیای آتاری میمونه و افتضاحه به مشکلی بزرگ تبدیل شده!!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
عرض کردم که این موضوع اختلافی است و فقط خودم به یک سری نتایج شخصی رسیدم. البته احتمالا حرف شما در مورد قدرت صدای نوکیا در پخش زنگ ها درست باشه اما با این حال خود من ولوم گوشی ام رو تا آخر که بالا می برم صدای زنگ بسیار قوی و بالایی رو دریافت می کنم. بگذریم، به هر حال من زیاد اصرار ندارم که حرفم حتما درسته.
البته یه چیزی که همین الان یادم اومد اینه که من کیفیت اسپیکر گوشی خودمو با گوشی برادرم که 6260 داره مقایسه کردم و هم من و هم او متوجه شدیم که کیفیت صدای W800 خیلی بهتر بود و 6260 وضوح صدای به مراتب پایین تری داشت.
اما مطلب دیگه که زیاد در مورد اون بحث شده کیفیت و جنس محکم بدنه ی گوشی های نوکیاست. فکر نمی کنم این موضوع خیلی مهمی باشه و بستگی زیادی به نوع استفاده ی شما از گوشی داره و اگر حساسیت بیشتری به خرج بدید می تونید اونو سالم نگه دارید. ضمن این که الان جلدهای محکم ژله ای و تلقی هم اومده که می تونه گوشی رو -که فرقی نمی کنه مارکش چی باشه- در مقابل صدمات محافظت کنه.
اما از همه ی این حرف ها مهم تر بحث سیستم عامل یا همون سیمبیان است. تردید ندارم که نوکیا در این زمینه پیش قراول و سردمدار برند های دیگه ست. اگر اشتباه نکرده باشم، اولین اسمارت فونها رو نوکیا تولید کرد و مسلما تنوع گوشی های سیمبیان دار نوکیا رو در حال حاضر هیچ رقیب دیگه ای نداره. این جزء مهمترین برتری های نوکیا محسوب می شه. البته امیدوارم رفقای طرفدار سونی اریکسون نگن خب مثلا به چه دردی می خوره و باهاش غیر از بازی و چند تا برنامه ی ساده که اونها رو هم سونی به صورت دیفالت تو گوشی هاش گذاشته کار دیگه ای نمی شه انجام داد. شاید ساده ترین جوابی که بشه به این حرف داد این باشه که اگه سیمبیان مهم نبود چرا سونی اریکسون ورژن بالاتر 9.1 رو در سه تا از گوشی های جدیدش M600 ,P950 و P990 داره تعبیه می کنه؟ آیا برای این نیست که در این زمینه از غولی مثل نوکیا عقب نمونده باشه و بتونه خودش رو در بازار فروش پابرجا نگه بداره؟ به نظر می رسه که همینطور باشه. البته می دونید که در حال حاضر سیستم عامل ویندوز پاکت پی سی هم در گوشی های زیادی وجود دارن و اونا امکانات بیشتری رو از جهت نوع نرم افزارها به کاربر می دن؛ اما با این همه سیمبیان رو باید با خودش مقایسه کرد و میشه در مجموع گفت سیمبیان تا الان تونسته در گوشی هایی با قیمت مناسب تر نیازهای کاربران رو در حد قابل قبولی پاسخ بده. فقط باید دید این OS تا کجا دوام میاره، ضمن این که سیستم عامل لینوکس هم که در تعداد زیادی از گوشی های موتورولا وجود داره طرفداران زیادی رو با خودش همراه کرده، و این طور که معلومه موتورولا خواسته خودشو از نوکیا و OS سیمبیان اون جدا بکنه.(من اطلاعات زیادی در مورد سیستم عامل لینوکس ندارم و خوشحال می شم نظر اهل فن رو هم در این باره بدونم)
در مجموع در مورد شرکت بزرگی مثل نوکیا می شه گفت اونا فوق العاده قدر و توانمند هستند و با در دست داشتن 33% بازار فروش در حال حاضر چندان احساس خطر نمی کنن، اما اونا هم حتما باور دارن که کمپانی های دیگه دارن به تدریج سهم بیشتری از بازار رو برای خودشون کسب می کنن.
یکی از مواردی رو هم که فراموش کرده بودم مقوله دوربین است. مشخصا سونی اریکسون موفق شد با ارائه ی گوشی K750 در بهترین زمان مناسب رتبه ی اول بهترین گوشی پرفروش سال گذشته رو کسب کنه. اما اگه دقت کرده باشید نوکیا سریعا دست به کار شد و برای اینکه در زمینه ی دوربین هم از سونی اریکسون عقب نمونه، گوشی N93 رو با قدرت 3.2 مگاپیکسل که حالت اتو فوکاس هم خواهد داشت معرفی کرده و باز هم در اینجا قدرت نمایی نوکیا رو شاهد هستیم.
این پست هم به اندازه ی کافی! طولانی شد.(با عرض معذرت)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در ادامه صحبتهای جناب موری مدل 54

1. بدترین چیزی که به زیبایی گوشی لطمه میزنه انواع جلدهای مختلف چرمی تلقی

شیشه ای و سیلیکنیه گوشی که به جلد احتیاج داره گویی که طراحی بد و زشتی داره
2. جنس بدنه بهتر به حفظ زیبایی گوشی در طی زمان بدون جلدهای متفرقه کمک میکنه
3.ویندوز موبایل نسبت به سیمبین رم بیشتر احتیاج داره و بار بیشتری به دستگاه وارد میکنه ضمن اینکه میکروسافت دندون گرد صاحبشه و برای هر نسخه اش پول میگیره . از نظر قیمتی حداقل تا چندین سال آینده انتظار نمیره ویندوز موبایل به سیمبین برسه برای همین امکان گسترشش کمتر از سیمبینه.
4.خریداران نوکیا هم از دوربین و موسیقی استفاده میکنند ولی یک تفاوتی با کاربران

سونی اریکسون دارند که خوره این دو چیز نیستند که تفاوتهای جزئی و گاها نامحسوس در

موزیک و دوربین رو در انتخاب تاثیر بدهند ولی این به معنای مهم نبودن دوربین و موزیک

برای این افراد نیست.
5.شرکتهای پایین دستی مثل سونی که بازار ندارند میان برای گرفتن بازار جذابیتهایی مثل

موسیقی و دوربین ایجاد میکنند. از اونطرف میبینیم نوکیا صبر کرد تا دوربین و موسیقی مثلا

به عنوان یک خواسته بازار مطرح بشه و بعد به این زمینه وارد شد از این رو میبینیم که

بله کا 750 توی یک دوره ای یک گوشی استثنایی از این نظر به نظر میومد ولی حالا نوکیا

و یا حتی موتورولا وارد این عرصه شدند و دیگه سونی نه تنها برتری نداره حتی اون جذابیت

تک بودن توی موزیک و دوربین رو هم نداره. وقتی غولهایی مثل نوکیا و موتورولا میان گوشی

موزیک و دوربین میزنند سونی اریکسون در این زمینه هم عقب خواهد افتاد موفقیت امثال

کا 750 فقط در زودتر وارد شدن به بازار بود ولی گوشی مثل ان93 یا ان 73 نوکیا در دوربین

و ان91 نوکیا و راکر موتورولا نشون میدن که تواناییهاشون در این زمینه از بقیه بالاتره فقط

تاخیرشون گاهی باعث میشه شرکتهای پایین دستی مثل سونی اریکسون و ال جی در

مقطعی گوشی پر فروشی ارائه کنند البته گاهی این شرکتها کارهای انتحاری میکنند و مدلهای پر ریسکی رو به بازار میدن که یا میگیره و فروششون بیشتر میشه یا ضرر میکنند و مجبور میشن کارمند اخراج کنند مثل کار سال پیش سونی اریکسون حالا باید دید گوشیهای جدید سونی اریکسون میتونند سود کنند و رتبه فروش رو بالا ببرند یا اینکه نتیجه عکس میدن .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ادامه ی بحث، در مورد برند مورد علاقه ی عده ی کثیری از دوستان پرشین تولز:

2. سونی اریکسون
بدیهی است که این شرکت جدید التاسیسه و چند سالی بیشتر از مشارکت سونی با اریکسون نمی گذره. رتبه ی فروش اونا هم به اندازه ی کافی گویاست، یعنی برخورداری از حدود 6% سهم بازار که غیر از نوکیا پایین تر از موتورولا، سامسونگ و ال جی قرار گرفته. اما باید صبر کرد و دید روند صعودی اونها چگونه خواهد بود. قرائن نشون می ده که اونا موفق شدن در چند سال گذشته دست کم اسم کمپانی خودشونو به سر زبانها بیندازن و نظر مردم رو به سمت این نام جدید که یک محصول Best Seller هم در سال 2005 داشته، جلب کنن و در نتیجه کاملا دارن با برنامه عمل می کنن.
چیزی که الان مشاهده می کنیم، تنوع کم تر گوشی های سونی اریکسونه. علتش هم کاملا مشخصه، اونا فعلا باید با احتیاط و دست به عصا پیش بروند چون وقتی سرمایه ی مالی یه شرکت مثل سونی اریکسون اختلاف فاحشی با غولی چون نوکیا داره (یعنی حدود 50 رتبه پایین تر) مسلما نمی تونه گوشی های جور واجور و در سایزها و ابعاد مختلف به بازار روانه کنه؛ اما این به این معنا هم نیست که محصولات فعلی اونا خوب نبوده. در واقع اونا دارن این گپ رو با ارائه ی گوشی هایی که امکانات مولتی مدیایی خوبی دارن از جمله دوربین و mp3 player و کار بیشتر در امکانات سخت افزاری گوشی های خودشون پر می کنن و تبلیغات زیادی هم در این خصوص انجام می دن. مثلا اونا زودتر از نوکیا گوشی ای رو عرضه کردن که صفحه ی تماسی داشت و همراه اون کیبورد QWERTY هم قرار داده بودن، پس یعنی به امکانات جنبی گوشی های خودشون که بتونه در عرصه ی رقابت کم نیاره توجه وافری دارن. باید بگم در مجموع برگ برنده ی اونها هم نام SONY هست که این کمپانی یدک می کشه و از این طریق تونستن گام های کوچک اما رو به جلوی خودشونو بردارن و بدون تردید این شیوه رو ادامه خواهند داد.
بنابراین ادامه ی بحث در مورد دوربین و پخش موزیک و ... SE در اینجا ضروری به نظر نمی رسه، SE داره حد اکثر تلاشش رو می کنه و بهترین شاهد مثال نمونه های K800 و K790 هستن که عنوان Cyber Shot رو هم یدک می کشن.
البته مباحت بیشتری رو می شه در مورد سونی اریکسون مطرح کرد مثل دیزاین ظاهری و اینرفیس داخلی گوشی که انتقادهایی هم به اون وارده و شاید یه مقدار هم بحث شخصی منه که لزومی به طرح اون در اینجا نمی بینم.
در نهایت باید بگم روسای SE سیاست خوبی رو پیش گرفتن و در چند سال آینده گامهای پیشرفت رو سریع تر بر خواهند داشت. (امیدوارم دوست خوبمون داریوش خان به این حرف نگن باز بساط فال قهوه رو علم کردید و ...!) :D

اما من حرف های دیگری هم به طور کلی در مورد نوع صحبت های مطرح شده در این تاپیک دارم که اجازه می خوام اونا رو در پست بعدی عرض کنم. :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا