بله....احتمالا شما تجربه بدی داشتین...یا اطلاعات کمی دارین
مورد ریستارت در تمام گوشی های سیمبین 9 موجوده نوکیا و سونی اریکسون هم نداره....رم که کم میارن به جای هنگ کردن ریست میکنن
سخت افزارش از تمام گوشی های موجود در حال حاضر قویتره....فقط تنها یه گوشی از اون قویتره اونم n93 هست...یه سری به سایت Jbenchmark بزنید و مقایسه ها رو مطالعه کنید
در مورد باتری این گوشی با 2 نوع باتری عرضه میشه یکیش 950 میلی امپر یکی هم 1150 میلی امپر....منظور شما حتما اون اولی هست
در مورد نظر سنجی من فقط یه مثال براتون میزارم....به لینک امضا من مراجعه کنید شده بهترین اسمارت فون 2006 ....
نمیدونم واقعا این اطلاعات غلط رو از کجا اوردین؟؟
دوست عزيز متاسفم
ولي اطلاعات غلطو اوني داره كه نميدونه سيمبين سوني اريكسون ۹۹۰ UIQ 3 هست و هيچ گوشي اين سيستم عاملو نداره و فقط يك نوكيا با UIQ داريم اونم ۶۷۰۸ و UIQ نسخه ي ۲.
پس لطفا بريد مطالعه كنيد و بعد اگر نوكيايي با اين UIQ 3 پيدا كردين بياين با ۹۹۰ مقايسه كنين!
در مورد سخت افزارش يادم نمياد مقايسه اي با سخت افزار گوشيهاي ديگه كرده باشم و بعد گفته باشم از اونا ضعيفتره. چه خوبه كه نگاهي به نام تاپيكها داشته باشيم بعد پست بزنيم! تاپيك راجع به مقايسه ي ۲ تا گوشي هست و من بين اين دو تا گفتم ۹۹۰ نسبت به ان ۹۳ خيلي سخت افزار كندي داره. خوشحالم كه خودتم واقفي كه ان ۹۳ قويتره.
در مورد باطري هم اينو نميدونستم. احتمالا به قول شما باطري اون گوشي از نوع ضعيف بوده. ممنون بابت اطلاعات.
ضمنا خيلي خوبه كه بيايم و به تجارب عملي همديگه احترام بذاريم و تا موضوعي موافق نظرمون نيست نگيم اطلاعات غلط!
شما به لينك امضات منو رجوع ميدي اما آيا رفتي نظرات GSMARENA رو بخوني؟
پي ۹۹۰ اصلا انتظارات حداقل منو برآورده نكرد. از ۱۰ نمره بهش ۶ ميدم.
ياعلي