• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

P990 يا N93 يا W900 ؟ ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
منم نگفتم N93 گوشی بدی هست....میگم که به هر حال دوربینش بهتره و ...

کلا سلیقه ای هست ولی من اگه باشم بخوام 700 تومن بدم از بین این 2 تا p990 رو برمیدارم شاید همه اینطوری نباشن....

n93 یدونه یکی از رفیقام گرفته ...یکم بزرگه البته p990 هم بزرگه...کلا این ها به درد کسایی میخورن که گوشی بزرگ براش مهم نباشه...

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
p990یه غولی هست برای خودش گوشی های سری پی بسیار عالی هستند

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
براي بار سوم ميپرسم (عروس خانم ...)
قيمت N93 & P990 تا اوايل اسفند چقدر خواهد شد ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آها مثل همون سيستمي هست كه N93 هم داره....؟
بعد اين بهش ميگن مولتي ويژن؟!

ببخشید من که نگفتم به همچین چیزی مولتی ویژن...:blink:

این رو ببین:

http://www.esato.com/news/article.php/id=1187

با توجه به اینکه چیزی به نام مولتی ویژن برای p990 نداریم من حدس زدم منظور ایشون از مولتی ویژن لینک بالا باید باشه:)

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
ببخشید من که نگفتم به همچین چیزی مولتی ویژن...:blink:

این رو ببین:

http://www.esato.com/news/article.php/id=1187

با توجه به اینکه چیزی به نام مولتی ویژن برای p990 نداریم من حدس زدم منظور ایشون از مولتی ویژن لینک بالا باید باشه:)

منم كه نگفتم شما گفتين...!
آقاي p9900 گفتن
در ضمن فكر نكنم درست باشه كه وقتي كسي ميخواد كسي رو راهنمايي كنه چيزي كه مطمئن نيست رو بگه مثلا فكر كن اين دوستمون هم ميرفت توي مغازه مبايل فروشي ميگفت آقا اين p990 سيستم مولتي ويژنش كو؟؟؟:blink:
زشت ميشد نه؟
(خطاب به دوست خوبمون p9900)

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
من ميتونم بخاطر دوربين خيلي بهتر از صفحه لمسی و کی برد کامل بگذرم ...
n93 شنيدم كارت dvb داره تو ايران كار ميكنه ؟

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
سلام به تمامي دوستان عزيز
اميدوارم به كسي بر نخوره.
منم مثل شما اولش خيلي تو كف ۹۹۰ بودم تا اينكه بعد از كار با اين گوشي نتايج واقعا برام مايوس كننده بود. اينايي كه مينويسم حاصل تجربه ي شخصي من در كار با اين گوشيه.
ممكنه بگين اشكال از گوشي كه دست من بوده هست. منم در پاسخ ميگم كافيه يه سري به gsmarena بزنين و نظرات غالب در مورد اين گوشيو بخونين تا اين نقايص عمومي گوشي بهتون ثابت بشه :

- خودش ريستارت ميكنه يا خاموش ميشه
- سخت افراش خيلي كنده
- باتريش واقعا خيلي زود كم مياره
- تو نظر سنجي هاي سايتهاي خارجي هم زياد بهش امتياز نداده بودن .
- چند تا از دوستام تو خارج از كشور هم با توجه به جو عمومي اونجا نسبت به اين گوشي اصلا اين گوشي رو تاييد نكردن

گرچه اشكالات كلي پي ۹۱۰ تقريبا در اين گوشي مرتفع شده. (مثل عايق بندي ضعيف ۹۱۰ و نفوذ غبار به زير صفحه نمايشش و تار شدن اون يا دوربين افتضاح و ...) ولي اين گوشي اشكالات جديديو تجربه ميكنه و بنظر من يك ياس بزرگ محسوب ميشه.

من طرفدار برند نيستم طرفدار گوشي برترم. در اين مقايسه N93 بنظر من سره.

ياعلي

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
- خودش ريستارت ميكنه يا خاموش ميشه
- سخت افراش خيلي كنده
- باتريش واقعا خيلي زود كم مياره
- تو نظر سنجي هاي سايتهاي خارجي هم زياد بهش امتياز نداده بودن .
- چند تا از دوستام تو خارج از كشور هم با توجه به جو عمومي اونجا نسبت به اين گوشي اصلا اين گوشي رو تاييد نكردن

بله....احتمالا شما تجربه بدی داشتین...یا اطلاعات کمی دارین

مورد ریستارت در تمام گوشی های سیمبین 9 موجوده نوکیا و سونی اریکسون هم نداره....رم که کم میارن به جای هنگ کردن ریست میکنن

سخت افزارش از تمام گوشی های موجود در حال حاضر قویتره....فقط تنها یه گوشی از اون قویتره اونم n93 هست...یه سری به سایت Jbenchmark بزنید و مقایسه ها رو مطالعه کنید

در مورد باتری این گوشی با 2 نوع باتری عرضه میشه یکیش 950 میلی امپر یکی هم 1150 میلی امپر....منظور شما حتما اون اولی هست

در مورد نظر سنجی من فقط یه مثال براتون میزارم....به لینک امضا من مراجعه کنید شده بهترین اسمارت فون 2006 ....

نمیدونم واقعا این اطلاعات غلط رو از کجا اوردین؟؟

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
تو نظر سنجي هاي سايتهاي خارجي هم زياد بهش امتياز نداده بودن
درسته من طرفدار نوکیام ولی این یکی دیگه خالی بندیه! همه ی سایت ها گفتن گوشی خوبیه!

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
بله....احتمالا شما تجربه بدی داشتین...یا اطلاعات کمی دارین

مورد ریستارت در تمام گوشی های سیمبین 9 موجوده نوکیا و سونی اریکسون هم نداره....رم که کم میارن به جای هنگ کردن ریست میکنن

سخت افزارش از تمام گوشی های موجود در حال حاضر قویتره....فقط تنها یه گوشی از اون قویتره اونم n93 هست...یه سری به سایت Jbenchmark بزنید و مقایسه ها رو مطالعه کنید

در مورد باتری این گوشی با 2 نوع باتری عرضه میشه یکیش 950 میلی امپر یکی هم 1150 میلی امپر....منظور شما حتما اون اولی هست

در مورد نظر سنجی من فقط یه مثال براتون میزارم....به لینک امضا من مراجعه کنید شده بهترین اسمارت فون 2006 ....

نمیدونم واقعا این اطلاعات غلط رو از کجا اوردین؟؟

دوست عزيز متاسفم
ولي اطلاعات غلطو اوني داره كه نميدونه سيمبين سوني اريكسون ۹۹۰ UIQ 3 هست و هيچ گوشي اين سيستم عاملو نداره و فقط يك نوكيا با UIQ داريم اونم ۶۷۰۸ و UIQ نسخه ي ۲.
پس لطفا بريد مطالعه كنيد و بعد اگر نوكيايي با اين UIQ 3 پيدا كردين بياين با ۹۹۰ مقايسه كنين!

در مورد سخت افزارش يادم نمياد مقايسه اي با سخت افزار گوشيهاي ديگه كرده باشم و بعد گفته باشم از اونا ضعيفتره. چه خوبه كه نگاهي به نام تاپيكها داشته باشيم بعد پست بزنيم! تاپيك راجع به مقايسه ي ۲ تا گوشي هست و من بين اين دو تا گفتم ۹۹۰ نسبت به ان ۹۳ خيلي سخت افزار كندي داره. خوشحالم كه خودتم واقفي كه ان ۹۳ قويتره.

در مورد باطري هم اينو نميدونستم. احتمالا به قول شما باطري اون گوشي از نوع ضعيف بوده. ممنون بابت اطلاعات.

ضمنا خيلي خوبه كه بيايم و به تجارب عملي همديگه احترام بذاريم و تا موضوعي موافق نظرمون نيست نگيم اطلاعات غلط!
شما به لينك امضات منو رجوع ميدي اما آيا رفتي نظرات GSMARENA رو بخوني؟

پي ۹۹۰ اصلا انتظارات حداقل منو برآورده نكرد. از ۱۰ نمره بهش ۶ ميدم.

ياعلي

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوست عزيز متاسفم
ولي اطلاعات غلطو اوني داره كه نميدونه سيمبين سوني اريكسون ۹۹۰ UIQ 3 هست و هيچ گوشي اين سيستم عاملو نداره و فقط يك نوكيا با UIQ داريم اونم ۶۷۰۸ و UIQ نسخه ي ۲.
پس لطفا بريد مطالعه كنيد و بعد اگر نوكيايي با اين UIQ 3 پيدا كردين بياين با ۹۹۰ مقايسه كنين!

ياعلي

بله....خوب بود حداقل تفاوت سیمبین سری 9 رو با سری 7 و8 میدونستید....:p

سیمبین p990 نسخه 9.1 هست از سری uiq و اینکه uiq هست هیچ دلیلی نمیشه که با سیمبین های دیگه نوکیا که از نسخه 9.1 دارن استفاده میکنن base نرم افزاری اش یکی نباشه....uiq تفاوتهایی در اینترفیس ایجاد میکنه نه کد نویسی اصلی برنامه...

دوست عزیز این مشکل ریست شدن ناگهانی اشکالی از خود بدنه کلی سیمبین 9.1 هست به دلیل کمبود رم... نوکیا هم با این مساله درگیره سونی هم همین طور....

بهتره اینجا که یک فروم عمومی هست اطلاعات غلط به کسی ندین....

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
پس احتمالا فقط برای اینترفیس قشنگتر و منوهای خوشگلترشه که اومدن یک محیط SDK و گسترش جدید براش ایجاد کردن!

و الا بیس همشون که یکیه

احتمالا به خاطر همین ظاهر جدیدشه که با برنامه های UIQ نسخه های قبلی ناسازگاره.

و احتمالا همین تفاوت کوچک در اینترفیس UIQ سبب شده که سونی اریکسون بره و یک شرکت بزرگ گسترش دهنده ی UIQ رو بخره!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمیدونم میدونید یا نه؟

کلا نسخه های 9.1 سیمبین چه نوکیا چه uiq با نسخه های قبلی سازگار نیستن....نمیدونم بحث سر چی میکنید؟

نوکیا مشکل ریست کردن رو داره با نسخه 9.1 و سونی اریکسون هم با نسخه 9.1 داره همین مشکل رو....حالا این uiq هم هست اون نیست....من نمیفهمم مشکل چیه؟؟

یه حرفی زدین خودتون هم توش موندین....بهتره مشکل ریست رو مختص به P990 نکنید و گسترش بدید به سیمبین 9

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آخرین قیمت P990 حدود 750000 تومن و N93 حدود 830000 تومن بوده است.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
پس احتمالا فقط برای اینترفیس قشنگتر و منوهای خوشگلترشه که اومدن یک محیط SDK و گسترش جدید براش ایجاد کردن!

و الا بیس همشون که یکیه

احتمالا به خاطر همین ظاهر جدیدشه که با برنامه های UIQ نسخه های قبلی ناسازگاره.

و احتمالا همین تفاوت کوچک در اینترفیس UIQ سبب شده که سونی اریکسون بره و یک شرکت بزرگ گسترش دهنده ی UIQ رو بخره!

لطفا در مورد چیزی که نمیدونید نظر ندید!
اولا که UIQ و S60 اصلا با هم فرق ندارند! همون طور که در لینوکس میتوان از Gnome یا KDE استفاده کرد! و برنامه نوشتن برای هر دو تقریبا یکسان است! پس هر دو سیمبیان 9.1 دارند!
در مورد برنامه هم کلا برنامه های ورژن های قبلی با 9.1 سازگار نیست!
اگر مشکلی باشه در مورد سیمبیان 9.1 هم در سری p هست هم در اسمارت فون ها نوکیا!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
لطفا در مورد چیزی که نمیدونید نظر ندید!
اولا که UIQ و S60 اصلا با هم فرق ندارند! همون طور که در لینوکس میتوان از Gnome یا KDE استفاده کرد! و برنامه نوشتن برای هر دو تقریبا یکسان است! پس هر دو سیمبیان 9.1 دارند!
در مورد برنامه هم کلا برنامه های ورژن های قبلی با 9.1 سازگار نیست!
اگر مشکلی باشه در مورد سیمبیان 9.1 هم در سری p هست هم در اسمارت فون ها نوکیا!

به به میبینم که نصایح جناب xplod روتون تاثیر مثبت گذاشته و دارین واقعا از روی عدالت صحبت میکنید:) :)

بالا