• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

P990 يا N93 يا W900 ؟ ٠

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
دیروز دوسته منم خریده بود n 93 اما بعد جوری پشیمون بود!!

اخه من نمی دونم ما بیل می خریم یا گوشی!! درسته فیلمبرداریش خیلی میزونه آخه اگه خیلی پایه فیلمبرداری یک هندی کم بخر!!

فقط اینو بگم در مقابل این همه امکانات!! اصلا خوش دست نیست !!

منم می خوام از 810 به یکی از گوشی ها ارتقا بدم بعد از تحقیق که هر 3 تارا به دستم گرفتم و باهاش کار کردم!!

w900 رو پسنیدیم!!

هم خوش دسته !!

هم صداش مهشره !!

فیلمبرداری خوبی داره!!

عکسبرداریش هم خوبه!!

از نظر سخت افزاری هم قوی هست!!

همین!!

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
مطمئن باشید تا وقتی احساس کنم داره خز میشه ....در ساختمان سازی ازش استفاده میکنم به جای بیل:D

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
اما دوستان در کل گوشی اگر اندازه ش بزرگ باشه بهتر از اینه که

به اصطلاح بگن همه چی داره اما چنان بد از آب دربیاد که هر 3 ساعت اتوماتیک خودش ریستارت شه! و سرعتش چیزی فراتر از افتضاح باشه.(p990)

یا مثلا بگن همه چی داره و خدا تومن هم قیمتش باشه اما یه دوربین ساده نداشته باشه! و هرجا هم که ببری بگن این همه پول دادی گوشی خریدی که دوربینی درحد K300 هم نداره؟؟!! (بله درست حدس زدین : W950)

و باز همه چی داشته باشه ولی سیستم عامل خیر. و نتونی روش برنامه بریزی ! (w900)

------------------------------

من تعصبی فکر نمیکنم اما سعی کردم مثل خودتون پست بزنم تا شاید کمی متوجه شین باید تمام فاکتورهای یک گوشی رو در نظر گرفت. باید پذیرفت که از لحاظ امتیاز کلی و در مجموع N93 از تمام گوشیها تو اون رنج برتره.
دوستان عزیز طرفدار سونی اریکسون متاسفانه شما عزیزان تمام مسائلو در مورد گوشیهای مختلف بیان نمیکنن.
فی المثل من خیلی دیدم که هرجا صحبت از N93 میشه سریعا میگین N93 فقط در بعد فیلم برداری و عکس برداری قویه. درصورتیکه این همه ماجرا نیست. واقعیت اینه که N93 از نظر قدرت سخت افزاری قویترین گوشی چهان شناخته میشه. گواه حرفم سایت معروف Jbenchmark هست.
اما بازهم این همه ماجرا نیست. در مقابل، P990 در اجرای بازیهای سه بعدی قویتر از N93 مل میکنه و بنظر من خرید p990 این روزها اصلا به صلاح نیست چون باگ سخت افزاری زیاد داره و باید منتظر سری های جدید این گوشیها در کنار فرم ور های جدید بود تا یا مدل اصلاح شده رو بخریم یا فرم ور معیوب گوشی رو ارتقا بدیم.
هیچ از خودتون پرسیدین چرا قیمت P990 اینقدر به سرعت افت کرده و الان 600 تا 630 قابل خریداریه؟

ببخشین که سرتونو درد آوردم. از من ناراحت نشین:blush:​

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ReCoLoR عزیز، پی990 به 570 هزار هم پیدا می شه، قیمت این گوشی از ماه ها قبل همین بود (حدود 620 دلار) ، قیمت ها توی بازار ایران کاذب هستن، چه ان93 چه پی990
بعدم در این مورد که پی990 انتخاب مناسبی نیستش، منم موافقم، ولی برای بازار ایران مناسب نیستش ، وگرنه گوشی خیلی عالی ایه، یه بار که باهش کار کنید می بینید که چقدر منوهاش خوب طراحی شده و همه چی دم دست هست. ولی برای کسانی که عمده ی کارشون ، و عشق و حالشون با گوشی در عکس و فیلم برداری و بازی هستش، مطمئن باشید یه pda هیچ وقت از لحاظ قیمت- و مشکلات و مسائل جانبی نمی تونه انتخاب جالبی باشه.

پی اس: شما یه ان93 گیر بیارید و دستتون بگیرید، بعد فکر کنید ،حدس بزنید ببینید واسه چند وقت می تونید با ابعادش کنار بیاید!
38.gif

پی نوشت 2: بوی تند تعصب می یاد
39.gif
222.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دیروز دوسته منم خریده بود n 93 اما بعد جوری پشیمون بود!!

اخه من نمی دونم ما بیل می خریم یا گوشی!! درسته فیلمبرداریش خیلی میزونه آخه اگه خیلی پایه فیلمبرداری یک هندی کم بخر!!

فقط اینو بگم در مقابل این همه امکانات!! اصلا خوش دست نیست !!

منم می خوام از 810 به یکی از گوشی ها ارتقا بدم بعد از تحقیق که هر 3 تارا به دستم گرفتم و باهاش کار کردم!!

w900 رو پسنیدیم!!

هم خوش دسته !!

هم صداش مهشره !!

فیلمبرداری خوبی داره!!

عکسبرداریش هم خوبه!!

از نظر سخت افزاری هم قوی هست!!

همین!!

یکجوری به N93 میگی خوش دست نیست انگار w900 خیلی کوچیک و خوش دسته!!!

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
ReCoLoR عزیز، پی990 به 570 هزار هم پیدا می شه، قیمت این گوشی از ماه ها قبل همین بود (حدود 620 دلار) ، قیمت ها توی بازار ایران کاذب هستن، چه ان93 چه پی990
بعدم در این مورد که پی990 انتخاب مناسبی نیستش، منم موافقم، ولی برای بازار ایران مناسب نیستش ، وگرنه گوشی خیلی عالی ایه، یه بار که باهش کار کنید می بینید که چقدر منوهاش خوب طراحی شده و همه چی دم دست هست. ولی برای کسانی که عمده ی کارشون ، و عشق و حالشون با گوشی در عکس و فیلم برداری و بازی هستش، مطمئن باشید یه pda هیچ وقت از لحاظ قیمت- و مشکلات و مسائل جانبی نمی تونه انتخاب جالبی باشه.

پی اس: شما یه ان93 گیر بیارید و دستتون بگیرید، بعد فکر کنید ،حدس بزنید ببینید واسه چند وقت می تونید با ابعادش کنار بیاید!
38.gif

پی نوشت 2: بوی تند تعصب می یاد
39.gif
222.gif

ببین رفیق من کار به بازار ایران و خارج ایرانش ندارم. اینو قبول داری که این گوشی باگ داره و این سریهای اولش از نظر سخت افزاری مشکل دارن؟

من ضمنا از راه دور نظر نمیدم. P990 رو دستم گرفتم و یه نصفه روز دستم بوده. تو همین مدت همش ریست میشد.از نظر منوبندی و زیبایی هم حق با شماست واقعا جذابه اما چه فایده؟
من خودم N90 دارم و پدر بنده N93.
N93 یک هفته دستم بود. ببین این بحث بزرگی یا کوچکی واقعا سلیقه ایه. یکی از گوشی درشت خوشش میاد یکی خوشش نمیاد. دلیل نمیشه اینو یه عیب بدونیم. مشکل با یه کیف کمری به راحتی حل میشه. میخواد 990 باشه میخواد N90 یا N93 باشه. 990 فقط 30 گرم از N93 سبک تره. اگه هردو در کیف کمری حمل بشن این 30 گرم واقعا مشکل سازه؟

حالا شما بگین تعصبی پست میزنم. خیالی نیست اما همیشه گفتم مثلا بین 6630 و K750 ، کا 750 انتخاب بهتریه...
درهررنجی باید تمام فاکتورها رو درنظر گرفت نه فقط زیبایی ظاهری و منوهای جذاب.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
P990 رو دستم گرفتم و یه نصفه روز دستم بوده. تو همین مدت همش ریست میشد

این مشکلی که شما میگی مدتهاست با امدن ورژن جدید فیرم ویر حل شده و تموم شده رفته...هنوز شما تو اون موقع سیر میکنی؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من نگفتم بین همه گوشی ها w900 خوش دسته
!!

من نسبت به n93 می گم!!

از نظر بزرگی که خیلی بزرگه. موقعی هم که بازه همون کشوش که بالا پایینه زیر دست راحت نیست. برای وقتی خوبه که بسته باشه و mp3 گوش بدی. w900 از این نظر گوشی خوب که چه عرض کنم بدی هم هست.

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
این مشکلی که شما میگی مدتهاست با امدن ورژن جدید فیرم ویر حل شده و تموم شده رفته...هنوز شما تو اون موقع سیر میکنی؟؟

سلام
من نمیدونستم که در فرم ور جدید برای این گوشی این مشکلات حل شده. عذر میخوام :blush: و ممنون بابت اطلاع رسانی.
الان میرم یه سرچی میزنم تا ایشالا اطلاعات بیشتری از این فرم ور عایدم بشه.
فقط یک سوال : آیا گوشیهای موجود در بازار علاءالدین با این فرم ورها هستن؟

بازم ممنون;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فقط یک سوال : آیا گوشیهای موجود در بازار علاءالدین با این فرم ورها هستن؟

بازم ممنون;)

دیگه والا این رو نمیدونم باید از اونایی که تازه خریدن پرسید...و البته مشکل حادی هم نیست میتونه نهایتش ادم اپدیت کنه :)

بالا