• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

P990 يا N93 يا W900 ؟ ٠

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
به به میبینم که نصایح جناب xplod روتون تاثیر مثبت گذاشته و دارین واقعا از روی عدالت صحبت میکنی

:شرمنده:! من همیشه اینجوری بودم ها! ولی خوب آدم چیزی رو که میدونه درسته رو باید بگه دیگه! نباید بذاره حرف دروغ همینجوری بدون جواب بمونه! عدالت هم که کلا در خون ماست!

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد N93 تو شب عكس و فيلمش خوبه آقا داريوش اگه ميشه نمونه شو برام بذارين (خواهشا لينك نباشه )

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوباره
دوستان از من ناراحت نشین. باور کنین اگر میدونستم که نقد صحیح و از روی تجربه ی گوشیها اینقدر برای دوستان سخت و گرون تموم میشه این کارو انجام نمیدادم.

بله من میدونم که UIQ زیرمجموعه ای از سیمبین 9.1 هست. اما این تفاوت فقط به اینترفیس برنمیگرده.
من با هر دو گوشی کار کردم و نتایج این تجربه ی عملیو گفتم. اگر تمام سیمبین های 9.1 مشکل دارن پس چرا انتقاداتی که به N93 میشه یک دهم 990 هم نیست.
از رو علاقه ی شخصی به برند قضاوت کردن کار بچه های 15 ساله ست.
من مدت یک هفته N93 پدرم دستم بود درحالیکه 990 رو مدت کمتری در اختیار داشتم. در همین مدت کوتاهی که سونی اریکسون دستم بود اولا سرعتش افتضاح بود ثانیا ریست میشد درحالیکه در تمام یک هفته N93 یکبار هم ریست نشد.
خواستین باور کنین نخواستین هم هرطور راحتین. فقط نظرات افراد دارنده هر دو گوشی در سایتهای خارجی رو حتما برید بخونین.
مگه هر دو 9.1 نیستن؟

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ما تصميممون رو گرفتيم N93 :cool:
فقط يه سوال ان 93 بدون سيم كارت روشن ميشه يعني (مثلا) ميشه باهاش عكس گرفت

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
در اين فروم كسي نيست N93 داشته باشه ؟ :blink: :eek:

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
n93 ...... كيفيت عكس و فيلم برداريش واقعن عاليه !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا ما تصميممون رو گرفتيم N93 :cool:
فقط يه سوال ان 93 بدون سيم كارت روشن ميشه يعني (مثلا) ميشه باهاش عكس گرفت

N93 ندارم ولی فکر نمیکنم بشه. یک برنامه قبلا بود اینکار رو میکرد ولی برای سیمبین 9 نیومده.

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستام میگفت می شه با سیم کارت سوخته این کارو کرد . به نظر اساتید مشکلی برای گوشی پیش نمیاد ؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سیم کارت سوخته فکر میکنم که بشه.یکی از دوستام روی N-gage انداخته بود و کار میکرد.این رو نمیدونم بشه یا نه

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
فیلم 640*480 با پسوند 3gp و 30fps هردقیقه اش چقدر حجم داره ؟
و ان93 چند ساعت اینجوری فیلم میگیره با رم 1 گیگ؟

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
اسلام علیک
بالاخره N93 رو گرفتم ...امکاناتش حرف نداره ولی یک چیزیش هست که داره شدیدا منو اذیت میکنه و اون هم ابعاد بیل مانندش و سنگینیش هست:wacko: :wacko: و این عیب تمام مزایای دیگشو زیر سئوال میبره الان شما فکر میکنید خوب بزرگه دیگه چه کار کنیم باهاش کنار میایم ولی نه واقعا اذیت میشید!!!!
:f34r: :f34r: :f34r: :blink: :blink:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اسلام علیک
بالاخره N93 رو گرفتم ...امکاناتش حرف نداره ولی یک چیزیش هست که داره شدیدا منو اذیت میکنه و اون هم ابعاد بیل مانندش و سنگینیش هست:wacko: :wacko: و این عیب تمام مزایای دیگشو زیر سئوال میبره الان شما فکر میکنید خوب بزرگه دیگه چه کار کنیم باهاش کنار میایم ولی نه واقعا اذیت میشید!!!!

تو هنوز زنده ای!:D
مبارکه :rolleyes: ولی ما که بهت گفتیم که. حالا ایشا... گوشی بعدی.

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
از ان 90 چقدر بزگتره ؟و سنگینتره ؟
من با ان90 از نظر اندازه مشکل ندارم

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اسلام علیک

مبارک باشهههه.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
اسلام علیک
به مبارك باشه

كجا بودي شما؟ دلمون برا خز گفتن هات تنگ شده بود :)

بالا