• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mortyraiis

Registered User
لایک‌ها
30
یه سوال مثلا من 2500 باپ دارم اگه آپگزید 5 سنتی بگیرم 2500باپ میشه صفر...

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سایت آنلاین شد میتونید کلیک هاتون رو انجام بدید;)
سلام
بله سرعتش هم خوب شده
امیدوارم دوباره خراب نشه

استارتر عزیز جواب مارو ندادی؟
سلام
جندتا جمله سادست دیگه عزیز
پ خ شد

یه سوال مثلا من 2500 باپ دارم اگه آپگزید 5 سنتی بگیرم 2500باپ میشه صفر...

سلام
خیر فقط از پول شما کم میشه

تغییرات جدید در سایت paidverts + تصاویر تبلیغات با ارزش دریافت شده

mortyraiis

Registered User
لایک‌ها
30
برای شما هم امروز فقط تبلیغات پولی آورده؟تو اکانت خبری از تبلیغات امتیازی نبود:confused:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
جناب @rapidleech بنظر شما اگه من بخوام تبلیغ ad filter رو فعال کنم حداقل ارزش تبلیغ هایی که میاد رو رو چند بذارم؟؟؟ واقعیتش میخوام بعد چند هفته غیر فعال بودن بترکونم تو سایت فعال بشم:p مرسی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
راستی این سایتو cex.io پیشنهاد میکنید یا نه؟ اگه نه چرا ؟

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
من با لینک شما ثبت نام کردم
ولی چطور میتونم امتیاز بگیرم
میره یک صفحه ای که میگه کلمه neobux بنویسید.مینوسیم ولی اتفاقی نمیافته

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
راستی این سایتو cex.io پیشنهاد میکنید یا نه؟ اگه نه چرا ؟
به علت اینکه هر لحظه قدرت اختلاف محاسباتی بیتکونی در حال تغییره شما مجبوری با یه سرمایه ای هش بخری و بعد با سودت از دوباره هش بخری تا ضرر نکنی. تازه سایتهای بهتری هم هست که از این سایت هش هاش ارزون تره.

دوستان سایت یو اینوست داره بهتر میشه برای سرمایه گذاری و بعد مدتها اولین پروژه که قراره دوشنبه بیاد با سود 6.5 درصدی ماهیانه تا سه سال به سه تا بانک اینترنتی من جمله پرفکت مانی هم پرداخت داره اگر تمایل داشتید میتونید تو سایت ثبت نام کنید ثبت نامش هم رایگانه مشاهده یواینوست

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان این سایتpaidadv..سود ماهیانش 50 درصده؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
به علت اینکه هر لحظه قدرت اختلاف محاسباتی بیتکونی در حال تغییره شما مجبوری با یه سرمایه ای هش بخری و بعد با سودت از دوباره هش بخری تا ضرر نکنی. تازه سایتهای بهتری هم هست که از این سایت هش هاش ارزون تره.

دوستان سایت یو اینوست داره بهتر میشه برای سرمایه گذاری و بعد مدتها اولین پروژه که قراره دوشنبه بیاد با سود 6.5 درصدی ماهیانه تا سه سال به سه تا بانک اینترنتی من جمله پرفکت مانی هم پرداخت داره اگر تمایل داشتید میتونید تو سایت ثبت نام کنید ثبت نام ه ش هم رایگانه مشاهده یواینوست
خوب داداش نگاه کن من هش میخرم حساب کردم مثلا 7-8 ماه دیگه سودم بصورت بیت کوین بر میگرده دوباره مشکل چیه بقیش میشه سود خاصل یا من اشتباه میکنم؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خوب داداش نگاه کن من هش میخرم حساب کردم مثلا 7-8 ماه دیگه سودم بصورت بیت کوین بر میگرده دوباره مشکل چیه بقیش میشه سود خاصل یا من اشتباه میکنم؟

برات از فروم پولفا کپی کردم
سایت cex.io چیست؟ میشه یک توضیحی دربارش بدید؟

سایتی هست که بشه بدون سخت افزار عمل mining رو با سرعت بالا انجام داد؟

بله.من کار کردم باهاش. یه سایتی هست که عمل استخراج را انجام میده ومعتبره.اینجا در قسمت Replace By هم میتونید اسمشو ببینید cex

حالا شما میای هش میخری که قیمتش به bit,nmc,ltc هست.در حال حاضر هر گیگ هش معادل 15 دلار هست

با مقدار هش خزیداری شدا اینجا میتونید حساب کنید که چقدری هر ماه در میاره محاسبه

که البته فقط 4نوع کوین bitcoin,nmc,Devcoin,Ixcoin استخراح میکنی که با این سختی خرید 30 گیگ فقط واسه 3 ماه به صرفست !

در آخر هم دوباره میتونی هش هاتو با قیمتش که اصولا پایین تر خواهد رفت ترید کنی ( پس بگیری)

هادی جان این 15 دلار برای یک ماهه ؟ یعنی 15 دلار میدی 1 گیگاهش میخری ...؟ اینجوری باشه که خیلی خوبه نه پول برق داری نه سر و صدا داری ... اونوقت میتونی از این 1 گیگاهش برای استخراج هر کوینی و در هر پولی استفاده کنی ؟

نه داداش گلم.تا هر وقت که هش هاتو نفروشی 24 ساعت واست طبق سختی اون وقت واست استخراج میکنه.یه راهم واسه این که از سختی عقب نمونی میشه هر چی در بیاری دوباره بری هش بخری تا به اصطلاخ از قافله تغییر سختی عقب نمونی.از اینجام که محاسبه میکنی

نه 4نوع کوین btc,nmc,dvx,ixc میکنه اونم بطور همزمان (همرو با هم)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
برات از فروم پولفا کپی کردم
سایت cex.io چیست؟ میشه یک توضیحی دربارش بدید؟

سایتی هست که بشه بدون سخت افزار عمل mining رو با سرعت بالا انجام داد؟

بله.من کار کردم باهاش. یه سایتی هست که عمل استخراج را انجام میده ومعتبره.اینجا در قسمت Replace By هم میتونید اسمشو ببینید cex

حالا شما میای هش میخری که قیمتش به bit,nmc,ltc هست.در حال حاضر هر گیگ هش معادل 15 دلار هست

با مقدار هش خزیداری شدا اینجا میتونید حساب کنید که چقدری هر ماه در میاره محاسبه

که البته فقط 4نوع کوین bitcoin,nmc,Devcoin,Ixcoin استخراح میکنی که با این سختی خرید 30 گیگ فقط واسه 3 ماه به صرفست !

در آخر هم دوباره میتونی هش هاتو با قیمتش که اصولا پایین تر خواهد رفت ترید کنی ( پس بگیری)

هادی جان این 15 دلار برای یک ماهه ؟ یعنی 15 دلار میدی 1 گیگاهش میخری ...؟ اینجوری باشه که خیلی خوبه نه پول برق داری نه سر و صدا داری ... اونوقت میتونی از این 1 گیگاهش برای استخراج هر کوینی و در هر پولی استفاده کنی ؟

نه داداش گلم.تا هر وقت که هش هاتو نفروشی 24 ساعت واست طبق سختی اون وقت واست استخراج میکنه.یه راهم واسه این که از سختی عقب نمونی میشه هر چی در بیاری دوباره بری هش بخری تا به اصطلاخ از قافله تغییر سختی عقب نمونی.از اینجام که محاسبه میکنی

نه 4نوع کوین btc,nmc,dvx,ixc میکنه اونم بطور همزمان (همرو با هم)
مرسی بعد الان سایتی نیست که کلود بی تی سی استخراج کنه و سرمایه گذاری روش بصرفه باشه؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

mortyraiis

Registered User
لایک‌ها
30
چرا لاگین نمیشه تو سایت؟:mad:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
ابتدا یک نکته رو عرض کنم که دوستان در اطلاع باشن

بعضی از عزیزان می پرسن که از زیرمجموعه ها چقدر امتیاز به بالاسری میرسه

جواب: هیچ امتیاز

امتیاز فقط و فقط از تبلیغات امتیازی و بازی + سرمایه گذاری شما حاصل میشه نه از زیرمجموعه

---------------------------------------

جناب @rapidleech بنظر شما اگه من بخوام تبلیغ ad filter رو فعال کنم حداقل ارزش تبلیغ هایی که میاد رو رو چند بذارم؟؟؟ واقعیتش میخوام بعد چند هفته غیر فعال بودن بترکونم تو سایت فعال بشم:p مرسی

من نخریدم اینو
ترجیح میدم اون 10 دلار رو کش اوت کنم تا فیلتر بخرم :D

سلام
من با لینک شما ثبت نام کردم
ولی چطور میتونم امتیاز بگیرم
میره یک صفحه ای که میگه کلمه neobux بنویسید.مینوسیم ولی اتفاقی نمیافته

تمام آموزش در پست اول موجوده
شما باید سه نوشته رو در کادر های خالی وارد کنید و در آخر بر روی check captcha و سپس proceed to advertisers کلیک کنید

دوستان این سایتpaidadv..سود ماهیانش 50 درصده؟

احمد جان جایی ندیدم سود مشخص در زمان مشخص تعیین کرده باشه
فقط تا جایی که من اطلاع دارم سایت به ازای یک دلار خرید 1.5 دلار برگشت رو تضمین می کنه

اگه قصدت سرمایه گذاریه سایت دوم مجموعه یعنی mytraffic رو پیشنهاد میدم

--------------------------------------------------------------

و این یک تصویر به یادماندنی از اکانت بنده با تبلیغ 30 دلاری :

15103140484872729943_paidverts-proof-earn1sec.jpg

فایل های ضمیمه

• paidverts-proof-earn1sec.jpg
    paidverts-proof-earn1sec.jpg
    91.4 KB · نمایش ها: 4

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
امروز عالی بوده من 150 هزار تا امتیاز دارم 4-5 دلار تبلیغ داد البته اپگرید 3 دلاری هم دارم ولی کلا 25 سنت اینا تبلیغ داد.جناب @rapidleech الان شما اپگرید فعالم دارین؟ چقدر تبلیغ میده بصرفص؟ انگاری بصرفه ترین اینه که پول بدی تبلیغ بخری امتیازت بالا باشه!! خخخخخخ ولی عالیه این سایت

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
@
arashministar

من آپگرید مگا رو خریدم
20 دلار و حدودا 25 دلار برگشت داشت - برای بعضی ها خیلی بیشتر برگردونده وبرای بعضی ها ضرر داشته

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
@
arashministar

من آپگرید مگا رو خریدم
20 دلار و حدودا 25 دلار برگشت داشت - برای بعضی ها خیلی بیشتر برگردونده وبرای بعضی ها ضرر داشته
آخه من اون آپگرید 3 دلاری رو خریدم ولی افتضاحه کلا 1.23 دلار داده طی 2 روز!! راستی شما 1 میلیون BAP دارین درسته؟ بعد یه سوال مهم اینکه 20 دلار میگیرن مگه اون تبلغای مخصوص که میاد امتیازش کم نمیشه؟ یا من اشتباه میکنم؟ اگه کم بشه که ارزش نداره ضرره؟ چون امتیاز که کم میشه فقط همون قدر ازتون پول میگیره تبلیغ میده !!:general705:

Last edited:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
آخه من اون آپگرید 3 دلاری رو خریدم ولی افتضاحه کلا 1.23 دلار داده طی 2 روز!! راستی شما 1 میلیون BAP دارین درسته؟ بعد یه سوال مهم اینکه 20 دلار میگیرن مگه اون تبلغای مخصوص که میاد امتیازش کم نمیشه؟ یا من اشتباه میکنم؟ اگه کم بشه که ارزش نداره ضرره؟ چون امتیاز که کم میشه فقط همون قدر ازتون پول میگیره تبلیغ میده !!:general705:

من با احتساب کسر امتیاز 5 دلار سود کردم
بله امتیاز کم میشه ولی تا جایی که من دیدم اکثرا سود کردن

شما 7 روز آپگرید رو داری تو دو روز 1.23 دلارش برگشته الان افتضاحه؟ باید آخر 7 روز ببینید چقدر میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا