mortyraiis
Registered User
- نوشتهها
- 71
- لایکها
- 30
یه سوال مثلا من 2500 باپ دارم اگه آپگزید 5 سنتی بگیرم 2500باپ میشه صفر...
سلامسایت آنلاین شد میتونید کلیک هاتون رو انجام بدید![]()
سلاماستارتر عزیز جواب مارو ندادی؟
یه سوال مثلا من 2500 باپ دارم اگه آپگزید 5 سنتی بگیرم 2500باپ میشه صفر...
به علت اینکه هر لحظه قدرت اختلاف محاسباتی بیتکونی در حال تغییره شما مجبوری با یه سرمایه ای هش بخری و بعد با سودت از دوباره هش بخری تا ضرر نکنی. تازه سایتهای بهتری هم هست که از این سایت هش هاش ارزون تره.راستی این سایتو cex.io پیشنهاد میکنید یا نه؟ اگه نه چرا ؟
خوب داداش نگاه کن من هش میخرم حساب کردم مثلا 7-8 ماه دیگه سودم بصورت بیت کوین بر میگرده دوباره مشکل چیه بقیش میشه سود خاصل یا من اشتباه میکنم؟به علت اینکه هر لحظه قدرت اختلاف محاسباتی بیتکونی در حال تغییره شما مجبوری با یه سرمایه ای هش بخری و بعد با سودت از دوباره هش بخری تا ضرر نکنی. تازه سایتهای بهتری هم هست که از این سایت هش هاش ارزون تره.
دوستان سایت یو اینوست داره بهتر میشه برای سرمایه گذاری و بعد مدتها اولین پروژه که قراره دوشنبه بیاد با سود 6.5 درصدی ماهیانه تا سه سال به سه تا بانک اینترنتی من جمله پرفکت مانی هم پرداخت داره اگر تمایل داشتید میتونید تو سایت ثبت نام کنید ثبت نام ه ش هم رایگانه مشاهده یواینوست
خوب داداش نگاه کن من هش میخرم حساب کردم مثلا 7-8 ماه دیگه سودم بصورت بیت کوین بر میگرده دوباره مشکل چیه بقیش میشه سود خاصل یا من اشتباه میکنم؟
مرسی بعد الان سایتی نیست که کلود بی تی سی استخراج کنه و سرمایه گذاری روش بصرفه باشه؟برات از فروم پولفا کپی کردم
سایت cex.io چیست؟ میشه یک توضیحی دربارش بدید؟
سایتی هست که بشه بدون سخت افزار عمل mining رو با سرعت بالا انجام داد؟
بله.من کار کردم باهاش. یه سایتی هست که عمل استخراج را انجام میده ومعتبره.اینجا در قسمت Replace By هم میتونید اسمشو ببینید cex
حالا شما میای هش میخری که قیمتش به bit,nmc,ltc هست.در حال حاضر هر گیگ هش معادل 15 دلار هست
با مقدار هش خزیداری شدا اینجا میتونید حساب کنید که چقدری هر ماه در میاره محاسبه
که البته فقط 4نوع کوین bitcoin,nmc,Devcoin,Ixcoin استخراح میکنی که با این سختی خرید 30 گیگ فقط واسه 3 ماه به صرفست !
در آخر هم دوباره میتونی هش هاتو با قیمتش که اصولا پایین تر خواهد رفت ترید کنی ( پس بگیری)
هادی جان این 15 دلار برای یک ماهه ؟ یعنی 15 دلار میدی 1 گیگاهش میخری ...؟ اینجوری باشه که خیلی خوبه نه پول برق داری نه سر و صدا داری ... اونوقت میتونی از این 1 گیگاهش برای استخراج هر کوینی و در هر پولی استفاده کنی ؟
نه داداش گلم.تا هر وقت که هش هاتو نفروشی 24 ساعت واست طبق سختی اون وقت واست استخراج میکنه.یه راهم واسه این که از سختی عقب نمونی میشه هر چی در بیاری دوباره بری هش بخری تا به اصطلاخ از قافله تغییر سختی عقب نمونی.از اینجام که محاسبه میکنی
نه 4نوع کوین btc,nmc,dvx,ixc میکنه اونم بطور همزمان (همرو با هم)
اینو دیگه خبر ندارم ولی شما چیزی فهمیدی به بنده هم بگومرسی بعد الان سایتی نیست که کلود بی تی سی استخراج کنه و سرمایه گذاری روش بصرفه باشه؟
جناب @rapidleech بنظر شما اگه من بخوام تبلیغ ad filter رو فعال کنم حداقل ارزش تبلیغ هایی که میاد رو رو چند بذارم؟؟؟ واقعیتش میخوام بعد چند هفته غیر فعال بودن بترکونم تو سایت فعال بشممرسی
سلام
من با لینک شما ثبت نام کردم
ولی چطور میتونم امتیاز بگیرم
میره یک صفحه ای که میگه کلمه neobux بنویسید.مینوسیم ولی اتفاقی نمیافته
دوستان این سایتpaidadv..سود ماهیانش 50 درصده؟
چرا لاگین نمیشه تو سایت؟[/
QUOTدرست شد
آخه من اون آپگرید 3 دلاری رو خریدم ولی افتضاحه کلا 1.23 دلار داده طی 2 روز!! راستی شما 1 میلیون BAP دارین درسته؟ بعد یه سوال مهم اینکه 20 دلار میگیرن مگه اون تبلغای مخصوص که میاد امتیازش کم نمیشه؟ یا من اشتباه میکنم؟ اگه کم بشه که ارزش نداره ضرره؟ چون امتیاز که کم میشه فقط همون قدر ازتون پول میگیره تبلیغ میده !!:general705:@
arashministar
من آپگرید مگا رو خریدم
20 دلار و حدودا 25 دلار برگشت داشت - برای بعضی ها خیلی بیشتر برگردونده وبرای بعضی ها ضرر داشته
آخه من اون آپگرید 3 دلاری رو خریدم ولی افتضاحه کلا 1.23 دلار داده طی 2 روز!! راستی شما 1 میلیون BAP دارین درسته؟ بعد یه سوال مهم اینکه 20 دلار میگیرن مگه اون تبلغای مخصوص که میاد امتیازش کم نمیشه؟ یا من اشتباه میکنم؟ اگه کم بشه که ارزش نداره ضرره؟ چون امتیاز که کم میشه فقط همون قدر ازتون پول میگیره تبلیغ میده !!:general705: