• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navabjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام
من چند ماه پیش تو سایت traficvaluve عضو شده بودم بعد با همون مشخصات در paidverts لاگین شدم من در traficvaluve یک دلار سرمایه گذاری کرده بودم صد روزه الان تو قسمت موجودی paidverts یک دلار و 80 سنت دارم این مبلغ رو به جز برداشت دیگه چه کاری میشه باهاش کرد تو سایت که سود داشته باشه

seezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
چرا سایت بالا نمیاد مشکل چیه این ارور رو میده
Maintenance, PV will be back soon
...
http://www.paidverts.com
دوستان اگر این مشکل برای شما هم هست لطفا تو تاپیک بنویسید تا من و دیگران مطلع شویم لطفاً همکاری داشته باشید نه اینکه یه متن رو من 4 روز پیش فرستادم یکی هم پاسخ نداد .همکاری داشته باشید لطفا

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
برای من تو یه هفته از Super User - Mini Upgrade کلا 4.19 دلار تبلیغ اومد که معنیش ضرر هست :general210:

seezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خدمت دوستان
عزیزان کسی خبر داره من امروز تبلیغ 40 دلار خریداری کردم ولی تو قسمت تنظیمات زده در حال انتظار و بعدش هم امتیاز به من اضافه نشد کسی همچین مشکلی بر خورده اگر اره ممنون میشم پاسخ بدید تشکر از همگی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام خدمت دوستان
عزیزان کسی خبر داره من امروز تبلیغ 40 دلار خریداری کردم ولی تو قسمت تنظیمات زده در حال انتظار و بعدش هم امتیاز به من اضافه نشد کسی همچین مشکلی بر خورده اگر اره ممنون میشم پاسخ بدید تشکر از همگی
با چه پولی خریدی؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

یاهو ج دادم خدمتت

سلام خدمت دوستان

هنوز درست نشده؟

mortyraiis

Registered User
لایک‌ها
30
من یه اشتباهی کردم و بالانسمو به pmانتقال دادم نمیشه برش گردونم بهpv
5310581

navabjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
دوستان جریان چیه این تبلیغات امتیاز دهی رو واسه من نمیاره فقط شب اول 8 تا اورد الان 3 روزه هیچی نیاورده تا امتیاز جمع کنم

mortyraiis

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان جریان چیه این تبلیغات امتیاز دهی رو واسه من نمیاره فقط شب اول 8 تا اورد الان 3 روزه هیچی نیاورده تا امتیاز جمع کنم
مال من که دو تا پنجاهیه هر روز میاره مال شما رو نمی دونم چشه:general705::general705:

seezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
pending
نه هنوز امتیاز به من زیاد نشده یه تیکت زدم به پشتیبانی گفتم من تبلیغ خرید کردم و لی امتیاز اضافه نشد و تایید هم نشده لطفا تایید
فعلا منتظرم ببینم امتیاز اضافه میشه یا نه

seezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
14a6c9.jpg

دوستان این عکس رو گذاشتم تا بینید قبلا انی واریز میشد امتیاز جدیدا تغییراتی ایجاد شده

seezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
پرفکت مانی 40 دلار به حساب سایت برای خرید تبلیغات واریز کردم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
پرفکت مانی 40 دلار به حساب سایت برای خرید تبلیغات واریز کردم
داداش اشتباه متوجه شدی اون pending میگه که هنوز تبلیغت برای همه اون تعدادی که باید نشون داده بشه نشون داده نشده

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

sarbaz_es

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا من چند دلار پرفكت ماني واريز كردم به سايت ولي باز پولم صفره.چيكار كنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا