ArashMiniStar
Registered User
این share split چی شد
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
راههای افزایش امتیاز ، یکی خرید بسته های تبلیغاتی و یک راه که اصلاً پیشنهاد نمیشود انجام بازیهای سایت میباشد که در صورت برنده شدن با افزایش امتیاز مواجه خواهید شد .خب پس چجوری باید زیاد کرد امتیاز رو! فقط با خرید تبلیغات؟
و اینکه راجع به سایت my traffic value توضیح میدین؟
این 2 تا سایت به هم وابستن؟
لطف کنید آموزش خرید سهام را بزارید
ممنون از راهنماییتونراههای افزایش امتیاز ، یکی خرید بسته های تبلیغاتی و یک راه که اصلاً پیشنهاد نمیشود انجام بازیهای سایت میباشد که در صورت برنده شدن با افزایش امتیاز مواجه خواهید شد .
سایت دوم یک سایت سرمایه گذاری هستش که دو پلن برای سرمایه گذاری داره و یک راه هم خرید سهام هستش که اگر اشتباه نکنم سود سهام ها هفتگی واریز میشه و با خرید وسهام ها هم تا حدودی میتونید به افزایش سرمایه بپردازید .
خدا نکنه کلی توش سهام دارمنکنه سایت اسکم شده چون تبلیغات ارزش روزانش هم کم شده
الان دیروز کم بود ارزش تبلیغات؟نکنه سایت اسکم شده چون تبلیغات ارزش روزانش هم کم شده
الان دیروز کم بود ارزش تبلیغات؟
شما یدونه سایت PTC نام ببر که به اندازه تبلیغاتی که این سایت به کاربرهای رایگانش می ده اونم همون قد بده.
اینم برداشت من بود که بعد از یک ساعت واریز کرده:
![]()
چرا بیت کوین زدی؟؟اینم از شانس ماست
آخه بیتکوین لازم داشتم بنظرت چقدر طول میکشه؟چرا بیت کوین زدی؟؟
بیت کوین خیلی طول می کشه.
جو تو daily news گفته بود بیت کوین هفت هشت روز طول می کشه.آخه بیتکوین لازم داشتم بنظرت چقدر طول میکشه؟
یعنی بیشتر از 7 روزی که خودشون گفتند؟
الان یه درخوسات دیگه هم به پرفکت مانی دادم ببینم اونو چیکار میکنند
برای پرداخت به بیتکوین به علت اینکه نرخ بیتکوین همیشه نوسان داره ، پرداختی به کدوم قیمت بیتکوین انجام میشه همونی که روز اول درخواست دادی یا روز آخری که قراره پرداخت بشه؟جو تو daily news گفته بود بیت کوین هفت هشت روز طول می کشه.
دیگه باید برسه.
بنظر من هر کدوم که به سودشون باشهبرای پرداخت به بیتکوین به علت اینکه نرخ بیتکوین همیشه نوسان داره ، پرداختی به کدوم قیمت بیتکوین انجام میشه همونی که روز اول درخواست دادی یا روز آخری که قراره پرداخت بشه؟
نمی دونم والابرای پرداخت به بیتکوین به علت اینکه نرخ بیتکوین همیشه نوسان داره ، پرداختی به کدوم قیمت بیتکوین انجام میشه همونی که روز اول درخواست دادی یا روز آخری که قراره پرداخت بشه؟
الان دیروز کم بود ارزش تبلیغات؟
شما یدونه سایت PTC نام ببر که به اندازه تبلیغاتی که این سایت به کاربرهای رایگانش می ده اونم همون قد بده.
اینم برداشت من بود که بعد از یک ساعت واریز کرده:
![]()
هر دو درخواست واریز شدآخه بیتکوین لازم داشتم بنظرت چقدر طول میکشه؟
یعنی بیشتر از 7 روزی که خودشون گفتند؟
الان یه درخواست دیگه هم به پرفکت مانی دادم ببینم اونو چیکار میکنند
مبلغ بیتکوین چون نرخش روزانه نوسان داره، برای شما کدوم مبلغ رو واریز کرد مقدار بیتکوین که روز اول درخواست دادید یامقدار بیتکوین با توجه به مطابقتش با دلار در روز پرداخت؟هر دو درخواست واریز شد
درخواست به بیتکوین بعد از 8 روز
درخواست به پرفکت مانی بعد از 3 ساعت حدودا"
اره مثل این که اشکال برنامه نویسی پیش اومده دارن درست می کنن.داداش اسکریپتشون یکمی قاطی کرده گویا
برای من اون 33 دلاری رو که دیروز قرار بود بده امروز داد