همین تاپیک پست اول همه چیز توضیح داده .البته بعضی گزینه ها عوض شده فقط. سیستم همونهیکی کامل برای من توضیح بده میخوام سرمایه بالا بزارم
هر کی کمکم کنه زیر مجموعش میشم![]()
همون تجربه رو دقیقا لازم دارم که از روز اول سرمایه گذاری کنمهمین تاپیک پست اول همه چیز توضیح داده .البته بعضی گزینه ها عوض شده فقط. سیستم همونه
برای سرمایه گذاری بالا هم سهام میتونید بخرید ولی خوب باید اخبار رو دنبال کنید و نمیشه بی تجربه وارد این موضوع شد. شما بهتر هست همون پست اول را با دقت مطالعه کنید.
سوالی بود ما هستیم![]()
خوبه خودتون میفرمایید تجربههمون تجربه رو دقیقا لازم دارم که از روز اول سرمایه گذاری کنم
؟
دوست عزیز شما اول باید ببینید که قصدتون از سرمایه گذاری چیه.یکی کامل برای من توضیح بده میخوام سرمایه بالا بزارم
منم همینطوریکی کامل برای من توضیح بده میخوام سرمایه بالا بزارم
کاش نمی فروختی.امروز با توجه به ریزش های پی در پی قیمت سهام با 6 دلار ضرر سهام های خودم رو فروختم
البته دوستان توجه داشته باشید قیمت سهام این سایت رابطه مستقیمی با ارزش و تعداد تبلیغاتهای روزانه دارد
توی چند روز گذشته یا تبلیغات نداشتیم یا ارزششون خیلی پایین بود برای همین قیمت سهام اومد پایین!
فدای سرتکاش نمی فروختی.
فردا سایت به حالت نورمال برمی گرده به احتمال زیاد هم یه huge ad issue خواهیم داشت.
من سعی کردم با کمک متن رپید لیچ توضیحات جامعی داده باشم میتونی اینجارو مطالعه کنی هر مشکلی هم داشتی بپرس: کسب درآمد بالا از اینترنت و آسان با یک سایت کلیکی خارجی سرمایه گذاری
سود سهام برای بلند مدته عزیزعزیز ینی شما یه دلاری که بابت تبلیغ دادی 3100 امتیاز دریافت کردی که 2000 تاش همون یه دلارته 1100 تاشم سودته !!! پس 0.55 واسه یه دلارت سود داره ....
در مورد امتیازا ... درکل 3100 امتیاز برای 1 دلار تعریف کردن که با توجه به جدول امتیازا, گروه ها رو دسته بندی کردن و ...
-----
در مورد این سهام بگم که تازه واردا نرن تو کارش بهتره چون مطمئنا ضرر میبینن
آنچنان سودی ام نداره هااا
مگر اینکه سهامو به تعداد زیاد و با قیمت خوب بخری, خوبم بفروشی !
خیلی چیزی اضافه تر از مطالب سایت دوستمون نداشت
اما بهرحال ممنون
سوال اینکه وقتی با خرید یه بسته یک دلاری ۳۱۰۰ امتیاز بهت میده و به ازای هر دلار تبلیغی که کلیک میکنی ۲۰۰۰ امتیازت کم میشه خب پس وقتی ۱.۵۵دلار تبلیغ رو کلیک کنی کل ۳۱۰۰ امتیاز دریافتی کسر میشه
پس اصلا این امتیاز به چه کار اومد؟
نگرفتم جریانش چیه
در واقع بعد از خرید یک دلار من 3100 امتیاز میگیرم و روزانه با کلیک تبلیغات به مرور این 3100 امتیاز ازم کسر میشه و به بالانسم معادل دلاریش اضافه میشهعزیزم ببین شما میای یک دلار سرمایه گذاری میکنی. سایت بهت میگه من طی یک مدتی به شما 1.55 دلار بر میگردونم.
خب شرایط سایت برای بازگشت سود و اصل سرمایه اینه که با دیدن تبلیغ ها پول رو به شما بر میگردونه.
ولی برای دادن هر نوع تبلیغی اعم از خرد و درشت میاد تبلیغات رو به صورت امتیازی در اختیارتون میذاره که دستش باز باشه هر تبلغی با هر اندازه و قیمتی رو در اختیارت بذاره و به جای اینکه با دلار محاسبه کنه میاد با امتیاز برات محاسبه میکنه .دقت کن نوشتن یک امتیاز خیلی رند تر از نوشتن 0.0005 دلار میباشد و شاید هدف سایت استفاده از اعداد صحیح برای برنامه ریزیهای خوش باشه تا اعداد اعشاری. البته تبلیغات به صورت پولی تقدیم شما میشه و بالانس هم به صورت دلاری اما از جهت راحت حساب کردن باقی مانده پول شما اونو به صورت امتیازی در اختیارتون میذارن. این نظر بندست.