• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Paidverts | تحولی در دنیای ptc و سرمایه گذاری , سایتی با تبلیغات 0.001 تا 10 دلاری !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اروری که الان برای مشاهده تبلیغات مید چی هست؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
میگه امروز دیدن تبلیغ رو قطع کردیم که کاراشو بوکونیم!
امروزو برین خوش باشین! فردا بیاین تبلیغ نگاه کنین، از نظر وقتی هم نگران نباشین 24 رو 48 ساعته کردیم...

sayyidamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان :general406:،
با اجازه جناب استارتر و پیشکسوتان،

الان نمیشه تبلیغ ها رو دید و اروری که داده نوشته که ( ترجمه خودمونی):

مشاهده تبلیغات بطور موقت جهت انجام تعمیر و نگهداری -سرور- غیرفعال شده است.
زمان مشاهده تبلیغات به 48 ساعت افزایش یافته است پس شما هیچکدام از آنها رو از دست نخواهید داد در عین حالیکه ما به مسئله سرعت وب سایتمان می پردازیم.
بنابراین به شما توصیه میشه که یه روز رو مرخصی باشید.
take a day off ;)
فردا دوباره چک کنید، وب سایت به وضعیت نرمال برخواهد گشت.
Paidverts_Error.jpg

با توجه به اینکه سرورهای سایت توی انگلستان هستند، ساعت شروع روز جدید سایت به تایم خودمون ساعت 03:30 صبح هستش.
همین الان زده که : Server timer 30/11/2014 19:05:41 : Page rendered in 0.0325 seconds
موفق باشید!

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
یکی کامل برای من توضیح بده میخوام سرمایه بالا بزارم
هر کی کمکم کنه زیر مجموعش میشم :D

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
همین تاپیک پست اول همه چیز توضیح داده .البته بعضی گزینه ها عوض شده فقط. سیستم همونه
برای سرمایه گذاری بالا هم سهام میتونید بخرید ولی خوب باید اخبار رو دنبال کنید و نمیشه بی تجربه وارد این موضوع شد. شما بهتر هست همون پست اول را با دقت مطالعه کنید. :)
سوالی بود ما هستیم :)

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
همین تاپیک پست اول همه چیز توضیح داده .البته بعضی گزینه ها عوض شده فقط. سیستم همونه
برای سرمایه گذاری بالا هم سهام میتونید بخرید ولی خوب باید اخبار رو دنبال کنید و نمیشه بی تجربه وارد این موضوع شد. شما بهتر هست همون پست اول را با دقت مطالعه کنید. :)
سوالی بود ما هستیم :)
همون تجربه رو دقیقا لازم دارم که از روز اول سرمایه گذاری کنم
؟

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
همون تجربه رو دقیقا لازم دارم که از روز اول سرمایه گذاری کنم
؟
خوبه خودتون میفرمایید تجربه :)
تجربه با سوال توی این تاپیک بدست نمیاد.کسی هم نمیاد براحتی تجربه ش رو در اختیارتون بزاره :)
من که قسمت سرمایه گذاریش نرفتم و نمیدونم چطوریه.ولی از همین تبلیغات کلیکی این سایت درآمد دارم و خیلی هم راضیم :)
در این مورد سوالی داشتی پ خ بده عزیز

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
دوست عزیز شما اول باید ببینید که قصدتون از سرمایه گذاری چیه.
اینکه سرمایه گذاری کنید و بعد از مدتی سود دریافت کنید یا اینکه بعد از مدتی به درامد ثابت برسید.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چرا هنو سایت درست نشده؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
منم همینطور
کسی حال و حوصلشو داره وقتشو داره راهنمایی کنه و اطلاعات کافی هم داشته باشه لینک بده زیرمجموعه بشیم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
امروز با توجه به ریزش های پی در پی قیمت سهام با 6 دلار ضرر سهام های خودم رو فروختم
البته دوستان توجه داشته باشید قیمت سهام این سایت رابطه مستقیمی با ارزش و تعداد تبلیغاتهای روزانه دارد
توی چند روز گذشته یا تبلیغات نداشتیم یا ارزششون خیلی پایین بود برای همین قیمت سهام اومد پایین!

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
امروز با توجه به ریزش های پی در پی قیمت سهام با 6 دلار ضرر سهام های خودم رو فروختم
البته دوستان توجه داشته باشید قیمت سهام این سایت رابطه مستقیمی با ارزش و تعداد تبلیغاتهای روزانه دارد
توی چند روز گذشته یا تبلیغات نداشتیم یا ارزششون خیلی پایین بود برای همین قیمت سهام اومد پایین!
کاش نمی فروختی.
فردا سایت به حالت نورمال برمی گرده به احتمال زیاد هم یه huge ad issue خواهیم داشت.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من سعی کردم با کمک متن رپید لیچ توضیحات جامعی داده باشم میتونی اینجارو مطالعه کنی هر مشکلی هم داشتی بپرس: کسب درآمد بالا از اینترنت و آسان با یک سایت کلیکی خارجی سرمایه گذاری

خیلی چیزی اضافه تر از مطالب سایت دوستمون نداشت
اما بهرحال ممنون

سوال اینکه وقتی با خرید یه بسته یک دلاری ۳۱۰۰ امتیاز بهت میده و به ازای هر دلار تبلیغی که کلیک میکنی ۲۰۰۰ امتیازت کم میشه خب پس وقتی ۱.۵۵دلار تبلیغ رو کلیک کنی کل ۳۱۰۰ امتیاز دریافتی کسر میشه
پس اصلا این امتیاز به چه کار اومد؟
نگرفتم جریانش چیه

Iran-Energy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عزیز ینی شما یه دلاری که بابت تبلیغ دادی 3100 امتیاز دریافت کردی که 2000 تاش همون یه دلارته 1100 تاشم سودته !!! پس 0.55 واسه یه دلارت سود داره ....
در مورد امتیازا ... درکل 3100 امتیاز برای 1 دلار تعریف کردن که با توجه به جدول امتیازا, گروه ها رو دسته بندی کردن و ...
-----
در مورد این سهام بگم که تازه واردا نرن تو کارش بهتره چون مطمئنا ضرر میبینن
آنچنان سودی ام نداره هااا:D
مگر اینکه سهامو به تعداد زیاد و با قیمت خوب بخری, خوبم بفروشی !

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
عزیز ینی شما یه دلاری که بابت تبلیغ دادی 3100 امتیاز دریافت کردی که 2000 تاش همون یه دلارته 1100 تاشم سودته !!! پس 0.55 واسه یه دلارت سود داره ....
در مورد امتیازا ... درکل 3100 امتیاز برای 1 دلار تعریف کردن که با توجه به جدول امتیازا, گروه ها رو دسته بندی کردن و ...
-----
در مورد این سهام بگم که تازه واردا نرن تو کارش بهتره چون مطمئنا ضرر میبینن
آنچنان سودی ام نداره هااا:D
مگر اینکه سهامو به تعداد زیاد و با قیمت خوب بخری, خوبم بفروشی !
سود سهام برای بلند مدته عزیز

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خیلی چیزی اضافه تر از مطالب سایت دوستمون نداشت
اما بهرحال ممنون

سوال اینکه وقتی با خرید یه بسته یک دلاری ۳۱۰۰ امتیاز بهت میده و به ازای هر دلار تبلیغی که کلیک میکنی ۲۰۰۰ امتیازت کم میشه خب پس وقتی ۱.۵۵دلار تبلیغ رو کلیک کنی کل ۳۱۰۰ امتیاز دریافتی کسر میشه
پس اصلا این امتیاز به چه کار اومد؟
نگرفتم جریانش چیه

عزیزم ببین شما میای یک دلار سرمایه گذاری میکنی. سایت بهت میگه من طی یک مدتی به شما 1.55 دلار بر میگردونم.
خب شرایط سایت برای بازگشت سود و اصل سرمایه اینه که با دیدن تبلیغ ها پول رو به شما بر میگردونه.
ولی برای دادن هر نوع تبلیغی اعم از خرد و درشت میاد تبلیغات رو به صورت امتیازی در اختیارتون میذاره که دستش باز باشه هر تبلغی با هر اندازه و قیمتی رو در اختیارت بذاره و به جای اینکه با دلار محاسبه کنه میاد با امتیاز برات محاسبه میکنه .دقت کن نوشتن یک امتیاز خیلی رند تر از نوشتن 0.0005 دلار میباشد و شاید هدف سایت استفاده از اعداد صحیح برای برنامه ریزیهای خوش باشه تا اعداد اعشاری. البته تبلیغات به صورت پولی تقدیم شما میشه و بالانس هم به صورت دلاری اما از جهت راحت حساب کردن باقی مانده پول شما اونو به صورت امتیازی در اختیارتون میذارن. این نظر بندست.

seezar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان چرا سايت هنوز درست نشده علت چي هست قرار بود ديشب درست بشه ولي امروز هم مثل ديروز

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
عزیزم ببین شما میای یک دلار سرمایه گذاری میکنی. سایت بهت میگه من طی یک مدتی به شما 1.55 دلار بر میگردونم.
خب شرایط سایت برای بازگشت سود و اصل سرمایه اینه که با دیدن تبلیغ ها پول رو به شما بر میگردونه.
ولی برای دادن هر نوع تبلیغی اعم از خرد و درشت میاد تبلیغات رو به صورت امتیازی در اختیارتون میذاره که دستش باز باشه هر تبلغی با هر اندازه و قیمتی رو در اختیارت بذاره و به جای اینکه با دلار محاسبه کنه میاد با امتیاز برات محاسبه میکنه .دقت کن نوشتن یک امتیاز خیلی رند تر از نوشتن 0.0005 دلار میباشد و شاید هدف سایت استفاده از اعداد صحیح برای برنامه ریزیهای خوش باشه تا اعداد اعشاری. البته تبلیغات به صورت پولی تقدیم شما میشه و بالانس هم به صورت دلاری اما از جهت راحت حساب کردن باقی مانده پول شما اونو به صورت امتیازی در اختیارتون میذارن. این نظر بندست.
در واقع بعد از خرید یک دلار من 3100 امتیاز میگیرم و روزانه با کلیک تبلیغات به مرور این 3100 امتیاز ازم کسر میشه و به بالانسم معادل دلاریش اضافه میشه
درست گرفتم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا