• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به نقل از amoo milad :
بدنه 6828 استيله؟؟ يعني فلزيه؟؟؟
يه سوال ديگه بلند گو 6828 قوي تره يا اگزك؟
كدوم يك از اين 2 تا در ايران بهتر ساپورت ميشن؟
در مورد ساپورت باید بهت بگم که هیچ پاکت پی سی تو ایران ساپورت نمی شه
هر مشکلی هم براش پیش بیاد فروشنده مدعی میشه که جنابعالی دستگاهت رو خراب کردی
تا اونجا که من می دونم تو ایران هیچ pocket pc ی نمایندگی نداره
بنا براین قید ساپورت رو بزن
در مورد بلند گو ها هم هنوز اگزک تو ایران نیومده یا کسی نداشته که بخواد نظرش رو بگه یا با بلند گوی hp مقایسش کنه
سئوال اولت رو هم دقیقا نمی دونم ولی برای اینکه واسه خودت ملموس باشه و به عینه ببینی یه سر برو پایتخت تجارت داره از نزدیک می تونی ببینی
موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در یک مقاله سردبیر برایت هند ، مطالب واقعاً جالبی نوشته در مورد شیوه برقراری ارتباط ما با دستگاه های تحت ویندوز موبایل.

او توضیح داده که به دلیل سوگند به رازداری نمی تونه از جزییات صحبت کنه ، ولی به صراحت می گه اینترفیس دستگاه ها ، دچار انقلابی عظیم خواهند شد. نسخه بعدی ویندوز موبایل که الان با نام رمز "فوتان" گسترش پیدا می کنه ، بسیاری از شیوه های دستور گیری رو عوض کرده.
او حتی نوشته که نسخه بعدی پالم او اس رو هم دیده و خیلی تغییرات اساسی درش دادن.

البته یک نکته رو هم تاکید کرده که خیلی هم جدید نیست : اینکه نسخه بعدی ویندوز موبایل یک نسخه متحد شده است، دیگر نسخه اسمارت فون ادیشن و پاکت پی سی ادیشنی در کار نخواهد بود ،آیا این معنی ش ورود ساپورت تاچ اسکرین به دستگاه های اسمارت فونه؟ خیلی نمی شه دقیق گفت

ولی قطعی ست که امکانات پاکت پی سی ادیشن حذف نخواهد شد ، بعضی امکانات اسمارت فون که نقطه قوت اش هست احتمالاً بهش اضافه می شه. نکته اینه که در 2 سال اخیر به قدری چیپ ها اروزن شده و سخت افزار در دسترس قرار گرفته که به راحتی می شه امکانات یکی از پاکت پی سی های لو اند را در یک اسمارت فون های اند پیدا کرد.

در مجموع ، او نتیجه گرفته که ممکنه عده ای دوست نداشته باشن با اینتر فیس جدید کار کنن ، گرچه آرام آرام همه به سویش خواهند امد ، ولی دوست نخواهند داشت که مجبور شوند، بنابراین ، توصیه کرده ، یک گزینه وجود داشته باشه که شما بتونید از میان اینترفیس کلاسیک ( همینی که الان ما استفده می کنیم) و جدید انتخاب کنیم، چیزی مشابه کاری که در ایکس پی شد.

خوب ، به نظر شما در چه بازه زمانی ممکنه این اتفاق بیافته ؟ نگران نباشید ، تا پایان 2007 در امان هستیم ، احتمالاً دستگاه های تحت فوتان به اون زودی نمی یان.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
فکر کنم منظور آقا دانیال Everex E900 باشه
اگه درست حدس زده باشم باید بگم که این مدل چون Windows Mobile™ 2003 بر روش نسبه حالا تونستن WM5 که برا یه PocketPC دیگه هست (فکر کنم که یکی از مدل های ای تن) رو یه تغییری بدن تا بر روی این مدل هم نسب بشه
حالا فروشنده این کار را برای شما مجانی انجام میده

قربان متشکر از جوابتون .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
i-mate-jaq.jpg

اشتباه نکنید دستگاه اسمارت فون ادیشن نیست ، پاکت پی سی هست.

البته دیگه اچ تی سی تولید ش نکرده ، بلکه اینورتک تولید شده.

در ضمن سی پی یو 200 مگاه هرتزی و دوربین 1.3 خیلی خیلی دمده شده.

ولی یک مزیت اش ، رزولوشن 320 در 240 هست که در رقبای تریو ش وجود نداره.

درضمن ، حدس من در مورد آی میت اینه :
ای میت با قدرت گیری کیوتک (زیر مجموعه اچ تی سی برای فروش در اروپا و اسکاندیناوی) و گسترش پروژه های او2 ، دیگه باید فقط به بازار خاور میانه فکر کنه ، به همین دلیل هم هست که اچ تی سی ، تایتن رو داده بیرون ولی معادلش جس جمرو هم کش می ده ، و به آی میت تحویل نمی ده.

اچ تی سی خودش مستقیم وارد کارزار شده ، البته آی میت هم می بایست خیلی ناراحت باشه که رفته با شرکت به این در پیتی ، یادتون باشه ، موفق ترین بعد از اچ تی سی ، تراست ای تن - کوانتا ست ، به نظرم در آینده باید فقط چشم امید مان به برند های ای تن و کوانتا باشه

اصل خبر

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام،جهت اطلاع بگم که پریروز که علاالدین بودم دیدم که جناب رمضانی!! jasjam آورده،قیمتشم میگفت 800

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ubiquio-501.jpg

یه رقیب دیگه برای کیو ، البته اسمارت فون نیست ، بلکه پاکت پی سی ست.

در ضمن قطر باور نکردنی 13.5 میلی مترش بسیار به چشم می آد.
تری جی رو ساپورت نمی کنه.
دوربین 2 ، سی پی یو 200 و البته ویندوز موبایل 5 از نکاتی هست که خیلی ها که کی بورد فول می خوان رو می تونه به خودش جلب کنه.

صفحه هم 2.5 اینچه

اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
treo-700w-treo-700wx.jpg

خوب البته در ایران که این خبر احتمالاً کمترین اهمیت رو خواهد داشت
ولی نسخه تجدیدشده تریو 700 روانه بازار شد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
o2.jpg

هیچی جز این عکس ازش روی نت نیست ، ولی باید منتظر بود

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
SPJAS_techdetail_1.jpg

خوب اولا که جس جم و این یکی رسما وارد سایت ای میت شدن.در ضمن ، به جونه عزیزتون من اصلاً خبری از این گزارشی که ام اس موبایلز نوشته بود نداشتم ، و حدس زده بودم ، ولی مثل اینکه همش درست در اومد و واقعاً آی میت و اچ تی سی میونه شون بهم خورده.

ای ول

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب گرچه دوستان در پستهای پراکنده،به معرفی محصولات اچ تی سی پرداخته اند،اما بد ندیدم که این خبر رو هم براتون اینجا قرار بدم.درحقیقت پروژه اچ تی سی تا پایان سال 2006 شامل محصولات زیر هست:
اچ تی سی آرتمیس
25h0mqg.jpg

اچ تی سی ترینیتی
25h0oki.jpg

اچ تی سی اکسکلیبر
25h0p4m.jpg

اچ تی سی ملودی(همان میوز);)
25h0pkn.jpg

و البته اسمارت فون اکسیژن
25h0q4y.jpg

ملودی واقعا" حرف نداره
و البته این هم منبع خبر
موفق باشید:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب گرچه دوستان در پستهای پراکنده،به معرفی محصولات اچ تی سی پرداخته اند،اما بد ندیدم که این خبر رو هم براتون اینجا قرار بدم.درحقیقت پروژه اچ تی سی تا پایان سال 2006 شامل محصولات زیر هست:

اچ تی سی ترینیتی
اچ تی سی ملودی(همان میوز);)
25h0pkn.jpg

ملودی واقعا" حرف نداره
و البته این هم منبع خبر
موفق باشید:)

روی ملودی حساب نکنید ، احتمال بسیار زیاد کل پروژه رفت به رحمت ایزدی ، دلیل ش رو البته هیچ وقت نگفتند ، ولی خوب یک چیز واضحه ، اکسپن سیس ، تمام سفارشات رو لغو کرده برای مدت نامحدود

در مورد ترینیتی هم ، فعلاً خیلی روش حساب نکنید تا جسمانی شده اش را ببینید ، این تصاویر کامپیوتری هم واقعاً اغواگرند. در ضمن معلوم نیست که ترینیتی به همین بلای میوز دچارنشه.

ممنون از مجتبی خان که پست می ذارن. کاش اینجا هم مثل همه فروم های خارجی ، محل نظر دادن هم بود ، و مثل یک نیوز پیج در نمی اومد.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون از مجتبی خان که پست می ذارن. کاش اینجا هم مثل همه فروم های خارجی ، محل نظر دادن هم بود ، و مثل یک نیوز پیج در نمی اومد.
سلام دانیال عزیز
باور کنید که من یک کاربر معمولی پاکت پی سی هم نیستم،اطلاعات قابل توجهی هم در این زمینه نسبت به سایر دوستان ندارم،و باور کنید که به شدت درگیر کار و درس و مسائل شخصی هستم،این چند روزه هم برای رهایی از فشاری که داره بهم وارد می شه زیاد تو نتم،باور کنید اگر اطلاعات قوی در زمینه پی پی سی داشتم،خوشحال می شدم که نظر هم بدم و مثل شما موشکافی هم بکنم،:blush:
حالا هم که برای کنکور باید بخونم وقت کمتری می تونم برای نت بذارم،گرچه احتمال زیاد داره که با خرید یه اگزک یا اتم ناقابل نسبت پستهام در مورد پی پی سی نسبت به کل فعالیت اینترنتیم بالا بره:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب نمی شه که همش محصولات استکباری معرفی بشه ، اینم یک محصول توپ که من از فروشگاه قطعات یدکی و تعمیرات طبقه زیر زمین پایتخت تهیه کردم ،
g1.jpg

همون طور که می بینید از یک جور سیم برای رابط استفاده کرده که بسیار سبک و مقاوم هست.
g2.jpg

به غیر از جس جار، مابقی دستگاه ها خروجی صوتی شان 2.5 میلی متری هست که نه فیش های 2به 1 استاندارد بهش می خوره و نه هد فون های خوشگل. خوب با این شما همان طور که می بینید ، راحت می تونید از صدای خروجی دستگاه تون در هر جا استفاده کنید.
g3.jpg

پردازنده صوتی دستگاه های ما ، بر خلاف تصور من ، بسیار عالی کار می کنن و خروجی صداشون بی نقصه .

خودتون امتحان کنید

قیمت 6000تومان
بسته بندی ندارد

فکر می کنم خیلی هم ایده ء بدی نباشه
:p

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
SDIO TV TUNER​

http://www.engadget.com/media/2006/01/sdiotv.jpg[/IMG[/CENTER]]
[LEFT]
SUPPORTS WINDOWS MOBILE 5.0

HIGHLIGHTS:

* World's first PAL+NTSC analog TV tuner for Windows Mobile Pocket PC with SDIO interface.
* Target countries where digital mobile TV service is still years away and there is no all you can eat mobile data billing plan available to enable cheap internet video streaming
* Innovative lanyard style high-gain antenna with built-in signal booster
* Up to 2.5 hours battery life

FEATURES:
TV tuner Module: Sony® super mini TV tuner module
Broadcast TV systems supported: PAL-I, PAL-D/K, PAL-B/G, PAL-D (China), NTSC-M (USA), NTSC-M (Japan) analog TV system VHF to UHF channels (43.25 MHz to 863.25MHz) including over-the-air analog broadcast.
SEE DEMO VIDEO
Note: Strong TV signal is required for over-the-air broadcast reception
Interface: 4-bit SDIO interface (SDIO NOW!)
For outdoor use: lanyard style high-gain antenna with built-in signal booster
For indoor use / poor signal environment: RF-IN connection to wall / external antenna
Pocket PC: Microsoft Pocket PC 2002, Windows Mobile 2003, Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC, Windows Mobile 5.0
Please download specification to check the list of compatible handhelds
DOWNLOAD NEW VERSION 2.0 BETA 2 DRIVER
Displays in selectable portrait or landscape orientation
Audio output via stereo earphones for discrete listening (stereo earphones included)