برای کسانی که می خوان دستگاهی مثل زیمنس ان100 داشته باشن این یک جایگزین عالی ست
البته ویندوزش سی ای هست و فقط مثل ان100 جی پی اس داره
اماخیلی کوچیکه ، نه؟
اصل خبر
عجب چيزيه::blink: :blink:
كي مياد ايران: :blink:
----------------
دكتر جون واقعا با اين همه تنوع ادم ميمونه كه چي بخره
از اون طرف او2 اين جوري شده و از اين طرف هم اينا
واقعا انتخاب سخته
دكتر جون به نظرت من الان اتم اگزك بخرم يا صبر كنم؟؟؟
دكتر الان زنگ زدم رمضاني كفتش كه اگزك هاشون تو راهه
حالا چي كار كنم
اگزك بهخرم يا صبر كنم؟؟؟
(الان تنها چيزي كه يه خورده در خريد اگزك واسه من ترديد ايجاد كرده ، نداشتن GPS هست ، نميدونم GPS تا چه حد به كارم مياد)
حالا چي كار كنم؟
دكتر الان زنگ زدم رمضاني كفتش كه اگزك هاشون تو راهه
حالا چي كار كنم
اگزك بهخرم يا صبر كنم؟؟؟
(الان تنها چيزي كه يه خورده در خريد اگزك واسه من ترديد ايجاد كرده ، نداشتن GPS هست ، نميدونم GPS تا چه حد به كارم مياد)
حالا چي كار كنم؟
این یکی واقعا یک گزینه قابل اعتناست ، با توجه به اینکه این سایت فرانسوی نوشته که زمان عرضه ش ، دسامبر هست ، شاید بد نباشه به این هم فکر کنید ، قیمت 600یورو هست ، حدود 720هزار تومان .
به نظرم هر دو دستگاه ایسوس قابل رقابت با بسیاری از دستگاه های موجود هستن ،
ولی این مزیت ش چیه :
این دستگاه که عجیب شبیه مدل جی اسمارت ای گیگا هست ، واقعا تمام اشتباهات او رو رفع کرده :
.رام داخلی به 256 افزایش پیدا کرده
.جی پی اس جایگزین تلویزیون ناکارآمد شده.
.وای فای جی ساپورت شده
.درگاه ها همه استاندارد استفاده شده
.باطری به 1300افزایش پیدا کرده
.سی پی یو 520 کلاک شده
.امکاناتی که در ایران به درد ما نمی خوره ، مثل ساپورت تری جی ، ازش حذف شده ، به زبان دیگه شما برای چیزی پول پرداخت می کنید که استفاده می کنید.
.صفحه 2.8 بر می گرده، درسته که هیچی وی جی ای نمی شه ، ولی واقعا خیلی خوبه که دیگه لازم نیست 2.5 رو ببینی
در مجموع من که رفتم به رمضانی بگم بیوفته دنبال وارد کردنش
اصل خبر
دكتر جون تو اون سايت چيزي راجع به ابعاد گوشي و وزنش واز همه مهمتر تعداد رنگ هاي مانيتورش ننوشته بود
(فكر ميكنم تنها كسي كه تعداد رنگ متنيتور واسش مهم باشه منم:blush: )
خوب مابقی جزییات پی 535 هم رو شد :
ابعادش 105 در 18 در 58 هست ، یعنی مثلا چیزی تو مایه های اتم ، قطر 18 ش واقعا عالی هست. و عرض 58ش که نگو. وزن ش هم همون 150 هست.
در ضمن ، ویندوز ش هم AKU 3هست :blink: یعنی نسخه آپدیت بعدی برای ویندوز موبایل 5
من که حاضرم دستگاهمو با این عوض کنم ، بعد مدت ها ، این اولین دستگاهی ست که حاضرم رنج جدایی رو براش به جون بخرم.
اما با حرف مازیار اجازه بدید مخالف باشم ، بالاخره اون همه یقری در پی525 دلیل سرعت بالاش نباشه ، عامل مهم که مسوب می شه ، به نظر من نباید از این ، اون بنچ مارک ها رو انتظار داشت ، گرچه اگرم مثل اون زد که فبها