• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

MSsoftCO

Registered User
لایک‌ها
0
ایول به o2 ...خوب شد اتم گرفتم....شما میگفتی o2 چیز دیگه است ها من قبول نمیکردم گیر داده بودم به گیگا بایت....تازه دارم به حرفتون میرسم:happy:
با سلام به شما
مبارکه
اما یه سوال
مگه شما با گیگا کار کردین که میگین او تو از گیگا بهتره
چون خوده من بد جوری تو کفه این گیگا هستم
مرسی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با سلام به شما
مبارکه
اما یه سوال
مگه شما با گیگا کار کردین که میگین او تو از گیگا بهتره
چون خوده من بد جوری تو کفه این گیگا هستم
مرسی

ممنون....من خودم کار نکردم ولی یکی از رفیقام داره ضمن اینکه خود جناب دکتر هم که باهاش کار کرده و گویا برادرشون دارن ....طبق بیشتر گفته های خود اقای دکتر من به این نتیجه رسیدم....

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
samsung_sgh-i760_mobilemania_leak1_small.jpg

خوب همون طور که می بینید ، تجدید حیات 750 مدل موفق سامسونگ هست ،

البته به نظر من که خیلی خوش تیپ شده ، امکانات ش هم معقوله ، برای کسانی که نمی تونن از فورم فکتور موبایل دل بکنن که خیلی خیلی عالیه

اینجا یک میلیون عکس ازش ببینید
samsung_sgh-i760_mobilemania_leak3_small.jpg

منبع

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب یک مدل دیگه از ای تن ، البته اون دستگاه جادویی که قرار بود به زودی توسط ای تن عرضه بشه ازش خبری نیست.
من می گم که این هم اگر با قیمت نجومی ندن ، بد نیست
index.php

سی پی یو همچنان 400 سامسونگ هست ( خودمونیم ، در دنیای رقابت فشرده ، کدوم محصول بوده که این قدر سگ جان بوده و جاشو به نو تر ها نداده؟)

جی پی اس هم داره ، قطرش هم کم شده ، و رادیوی جی500 رو هم به ارث برده ، ولی هنوز مداد از پایین خارج می شه ، و بدبختی اینه که در حالی که ام600پلاس ، 256 رام داشت ، این مسخره باز 128 شده ، نکته اینجاست که تئوری توطئه درست بود ، ظاهرا مموری ساز ها این شرکت ها رو مجبور می کنن در حالیکه هیچ نیازی نیست ، برای اینکه مردم مجبور شن با هر دستگاه یک مموری تازه بخرن ، از فرمت های مموری استفاده کنن که واقعا کوچیکه ، اخه دستگاه به این نره خری ، مایکرو اس دی می خواد؟

دوربین 2 مگ با اوتوفوکوس باید خیلی چیز جالبی باشه
index.php

راستی یک نکته ، اینجا عکس های مقایسه اش با اتم هست ، مثل اینکه در این رده ، اتم سنگ محک دیگر دستگاه ها شده

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
( خودمونیم ، در دنیای رقابت فشرده ، کدوم محصول بوده که این قدر سگ جان بوده و جاشو به نو تر ها نداده؟)
omap 850 دکتر جون
63.gif
دیدین که، این htc بی پدر برداشته روی artemis با اون همه ناز و ادا و جی پی اس و ... سی پی یو 195mhz ی گذاشته!
179.gif

ولی این عکسی که از بغل گرفته درست شبیه SE m600 شده ها، چه باریکو نازه...دوربین autofocus هم که داره... خدا بده یه مشت دلار
241.gif
...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
omap 850 دکتر جون
63.gif
دیدین که، این htc بی پدر برداشته روی artemis با اون همه ناز و ادا و جی پی اس و ... سی پی یو 195mhz ی گذاشته!
179.gif

ولی این عکسی که از بغل گرفته درست شبیه SE m600 شده ها، چه باریکو نازه...دوربین autofocus هم که داره... خدا بده یه مشت دلار
241.gif
...

یک چیز رو فراموش نکنید ، بسیاری از بزرگان این دنیای پی پی سی ، معتقد هستن که نیاز به یک انقلاب دوباره ، مشابه آنچه آخر سال 2004 رخ داد می باشد ، مثلا می تونه به شکل قولی که مایکروسافت در تغییر اینترفیس ویندوز فوتان داده باشه. اصلا هر چی باشه ، ولی ما رو از شر این دستگاه ها که فقط قاب شون عوض می شه و امکانات داخلی ش همه مثل همه نجات بده...

من شخصا اگر فقط یک یا دو گزینه نیاز داشته باشم که اضافه بشه :
.صفحه 3 اینچی وی جی ای
. خروجی استاندارد ویدیو ( مثل اینکه کراس بو این رو ساپورت خواهد کرد)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یک چیز رو فراموش نکنید ، بسیاری از بزرگان این دنیای پی پی سی ، معتقد هستن که نیاز به یک انقلاب دوباره ، مشابه آنچه آخر سال 2004 رخ داد می باشد ، مثلا می تونه به شکل قولی که مایکروسافت در تغییر اینترفیس ویندوز فوتان داده باشه. اصلا هر چی باشه ، ولی ما رو از شر این دستگاه ها که فقط قاب شون عوض می شه و امکانات داخلی ش همه مثل همه نجات بده...

.صفحه 3 اینچی وی جی ای

با اجازه خودت:)

دكتر چيز ديگه نميخواي:lol:
ولي دكتر اين پروجكشن هم بهش اضافه كن ديگه اخرش:cool:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
اصلا هر چی باشه ، ولی ما رو از شر این دستگاه ها که فقط قاب شون عوض می شه و امکانات داخلی ش همه مثل همه نجات بده...

.صفحه 3 اینچی وی جی ای

شدیدا تایید میشه
خداییش این دنیای موبایل ها هر روز داره پیشرفت می کنه دوربین های n مگاپیکسلی - GPS - lcd 16M color یعنی این ppc ها چی کم دارن؟

MSsoftCO

Registered User
لایک‌ها
0
hp_ipaq_rx5000_travel_companion.jpg

HP iPAQ rx5000 Travel Companion Specifications

Integrated wireless
WLAN (802.11b/g), Bluetooth 2.0 Enhanced Data Rate

Integrated GPS
Integrated SiRFstarIII GSC3F

Operating system
Microsoft Windows Mobile 5.0 for Pocket PC with Security Feature Pack
Mobile versions of Microsoft Office software include (Word, Excel, PowerPoint and Internet Explorer)
Microsoft Outlook™ 2002 for Pocket PC

Processor
Samsung SC32442 400 MHz Processor

Display
3.5 (75 mm) Transmissive QVGA color with LED backlight with power save mode and antiglare coating

Memory
User Available: 64 MB SDRAM main memory for running applications (may vary by country sku)
Up to 2.0 GB flash ROM (depending on model/may vary by country sku)
User available persistent storage varies by model

Dimensions
4.74" x 3.00" x 0.65" (120.5mm x 76mm x 16.5mm)

Weight
5.99 oz (170 g) with battery

Indicators
Blue LED - WLAN , Bluetooth or GPS active
Amber/Green LED – notification charging/charged

Battery
Removable/Rechargeable 1700 mAh Lithium-lon user replaceable battery
Optional additional 1700 mAh Lithium-lon battery available for purchase
AC Power - AC Input: 100~240 Vac, 50/60 Hz, AC Input current: 0.2 Aac max
Output Voltage: 5Vdc (typical), Output Current: 1A (typical)

Other interfaces
USB 1.2 Client supported via mini-USB connector, SD Slot supports 4-bit and 1-bit memory standard

Audio
Integrated microphone, speaker and one 3.5 mm headphone jack with stereo-earphone/output. iPAQ Audio
5-Band EQ with 3D headphone sound.

Hardware Buttons
One Power button, one recording button, one soft reset switch, four software programmable AP buttons, 9-
way navigation pad, 2 dedicated software buttons

HP Exclusive ROM Applications
iPAQ Wireless with Today Screen plug-in; HP Quick Launch; WorldMate Standard Edition; Bluetooth Manager;
Today Panel Lite; HP Photosmart Mobile Software; HP Help and Support; HP QuickStart Tour

What's in the box
HP iPAQ rx5000 Travel Companion, lithium-ion 1700 mAh removable battery, AC adapter, mini-USB synchronization/charge cable (2), Car charger, Car holder, Windshield mount, Slip case and Documentation kit​

اینم منبع
http://www.mobilewhack.com/reviews/hp_ipaq_rx5000_travel_companion.html

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یک کپی دیگه از آی پاد ،
البته نکته مثبت اش ، صفحه 2.7 و وی جی ای دستگاه هست.نمی خواد بگید ، خودم می دونم داره رویای من به حقیقت می پیونده ، من همیشه منتظر چنین لحظه ای بودم.
wey-20061018-i200.jpg

البته دستگاه 512 رام داخلی هم داره ، ولی باید دقت کنید که این دستگاه احتمالا به خاطر داشتن دی وی بی ، اصلا این ور ها نمی آد.

اما در هر صورت ، احتمالا راه رو برای صفحات وی جی ای کوچک تر از 3 اینچ باز می کنه

آخ جان
:happy:

MSsoftCO

Registered User
لایک‌ها
0
عجب چیزه مالیه آقای دکتر:rolleyes:
گیگا باز گل کاشته
در ضمن میخواستم بدونم قیمته اینا تو چه مایه هایی هست آقای دکتر؟ به دلار
بعدم یه سوال دیگه;)
همچین دستگاهی چه جوری میتونن کپچر دی وی بی کنن در ضمن ورودی وصل شده به اینا مثه همین کارت دی وی بی های پی سی هست دیگه؟:(
ما که بد جوری شاخ در آوردیم:eek: :blink:
هر جور حساب میکنم میبینم که این دی وی بی پی سی ما با رم 512 و سی پی یو 2,6 زور میزنه تا یه پی ام سی نشون بده بعد همچین دستگاه کوچولو موچولویی میخواد ام تی وی نشون بده:p
مرسی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عجب چیزه مالیه آقای دکتر:rolleyes:
گیگا باز گل کاشته
در ضمن میخواستم بدونم قیمته اینا تو چه مایه هایی هست آقای دکتر؟ به دلار
بعدم یه سوال دیگه;)
همچین دستگاهی چه جوری میتونن کپچر دی وی بی کنن در ضمن ورودی وصل شده به اینا مثه همین کارت دی وی بی های پی سی هست دیگه؟:(
ما که بد جوری شاخ در آوردیم:eek: :blink:
هر جور حساب میکنم میبینم که این دی وی بی پی سی ما با رم 512 و سی پی یو 2,6 زور میزنه تا یه پی ام سی نشون بده بعد همچین دستگاه کوچولو موچولویی میخواد ام تی وی نشون بده:p
مرسی

نه عزیز من
این ها تکنولوزی DVB-H دارن
فرق می کنه موضوع:)

MSsoftCO

Registered User
لایک‌ها
0
white_i200_500.jpg

اینم یه عکس دیگه از این چیزه عجیب
i128_500.jpg

اینم یه باحاله دیگه اما این دفعه رنگ عوض کرده
به نظر من این رنگش بیشتر برا دخترا خوبه
راسی هنوز کسی از شما این رو نگرفته تاببینیم معایب احتمالی نسبت به رقیبش او تو چیه؟
مرسی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
white_i200_500.jpg

اینم یه عکس دیگه از این چیزه عجیب
i128_500.jpg

اینم یه باحاله دیگه اما این دفعه رنگ عوض کرده
به نظر من این رنگش بیشتر برا دخترا خوبه
راسی هنوز کسی از شما این رو نگرفته تاببینیم معایب احتمالی نسبت به رقیبش او تو چیه؟
مرسی

عکس دوم آی200 نیست ، بلکه همون جی اسمارت آی هست که تو ایران به اسم ایکس باند فروش می ره.

در مورد تکنولوژی دی وی بی اینها هم همین قدر بگم که اصلا تو ایران ممکن نیست ازشون استفاده کنید ، چون باید شبکه تون ساپورت کنه

MSsoftCO

Registered User
لایک‌ها
0
عکس دوم آی200 نیست ، بلکه همون جی اسمارت آی هست که تو ایران به اسم ایکس باند فروش می ره.

در مورد تکنولوژی دی وی بی اینها هم همین قدر بگم که اصلا تو ایران ممکن نیست ازشون استفاده کنید ، چون باید شبکه تون ساپورت کنه
مرسی از جوابتون
درباره اون عکسم منظوره من هم همون Gigabite JSmarti بود وچون این رنگیش رو من تاحالا ندیده بودم گفتم بزارم اینجا
چون رنگی که ما تاحالا دیده بودیم مشکی بود

حالا که حرف به اینجا رسید بد نیست اگه قیمتی از این مدل(Gigabite JSmarti) از مغازه رمضانی دارید بگین
مرسی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چند روز دیگه مونده تا release شدن رسمی Artemis ، ولی این خانوم شانس این رو داشتن که قبل از موئد با این دستگاه یه مقداری فیگور بگیرن:happy: :::
66440883.jpg

عکس از بنگال بوی هستش ، گالری کاملش رو می تونین اینــــجا ببینین
300.gif

65842833.jpg

به اون ماوس داخل صفحه توجه کنین
287.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
i-mate-spl-slim.jpg

اینم اسکی اس ال وی آر موتورولا

البته به جز دوربین 2 مگاپیکسلی ، یک اسمارت فون متوسط هست
خیلی هم بی سر و صدا وارد بازار شده.
خوب دیگه بالاخره آی میت طریق عدم خودنمایی رو پیش
گرفته

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
HTC_Herald_test_-_reka_small.jpg

باز دوباره اچ تی سی دسته گل به آب داده و همون فلش مزخرف رو هم حذف کرده ، البته به نظر من ، توی ایران اگر کسی پی دی ای فون ادیشن کی بورد دار می خواد ، یا این رو بخره ، یا منتظر کی جار باشه ، البته معلوم نیست چی از آب در آد. در ضمن ، اگر دقت کنید می بینید استثنا خیلی هم خوشگله ، هرمیس رو فراموش کنید ، هم گرونه و هم به در ایران نمی خوره ، د رآخر اینکه لعنت به کسی که مموری این رو میکرو کرد

بالا