- نوشتهها
- 608
- لایکها
- 71
ببینم من فقط حالم خرابه یا شما ها هم همیشه کشته مرده استند و کریدل هستید؟
اینکه اتم این کریدل رو ارائه نکرده واقعا جای تاسف داره ، ولی مثل اینکه این هم اصل نیست
ولی خوب چیزی هست
من که از این هم خوشم میاد ، اگر بشه جای کریدل استفاده کرد ، اصلا اینو می خوام، چون احتمالا بشه صدای تله فون رو هم ازش شنید
ببینم من فقط حالم خرابه یا شما ها هم همیشه کشته مرده استند و کریدل هستید؟
اینکه اتم این کریدل رو ارائه نکرده واقعا جای تاسف داره ، ولی مثل اینکه این هم اصل نیست
ولی خوب چیزی هست
من که از این هم خوشم میاد ، اگر بشه جای کریدل استفاده کرد ، اصلا اینو می خوام، چون احتمالا بشه صدای تله فون رو هم ازش شنید
سلام
این هم یه ریویوی فوق العاده کامل از O2 Xda Orbit (اینجا می تونید ببینید)
یه سئوال
الان این اوربیت با htc p3300 یکیه؟
از لحاظ سخت افزاری شبیه هم هستند فقط شکل ظاهری شون اونم مثلا لبه دستگاه یا چمیدونم رنگشون طراحی شکل کلید ها با هم فرق می کنه کسی دلیلش رو می دونه؟
مثلا این تفاوت ها تو Jasjam با TyTn هم دیده میشه به خصوص تو کلیداشون
ببینم نکنه به خاطر بهم خوردن روابط شرکت HTC با O2 , I-mate باشه؟
قضیه چیه؟
اگه کسی اطلاعی داره ما رو هم بی نصیب نذاره
موفق باشید
این ها فقط قاب هاشون نیست که با هم فرق داره ، دوتا چیز دیگه شون هم فرق داره
تی موبایل تقریبا تعمیرگاهی نداره و ساپورت خبری نیست
و او2 اوربیت ، وای فای داره.
به نظر من که این قیافه اش هم بهتره
بدو که ریزر بیچاره شد.
انصافاً خیلی خوشگله ، اولین باری که شایعه استارترک رو خوندم یاد فیلم مزخرف اش افتادم و گفتم اینم باید بره بغل دست اونا، ولی با این عکس ها واقعاً باید به بخش آر اند دی اچ تی سی تبریک گفت.
خیلی اطلاعات بیشتری ازش ندارم جز اینکه ویندوز موبایل 5 داره والبته مثل اینکه مایکرو اس دی می خوره (همون کارت فسقلی ها)
Yesssssssssssss \/ d
دکتر جون کجایی که ببینی رویات به حقیقت پیوست!!!!
سه ماهه اول 2007 می یادش...
Yesssssssssssss \/ d
دکتر جون کجایی که ببینی رویات به حقیقت پیوست!!!!
سه ماهه اول 2007 می یادش...
واقعا" شگفت انگیزه،باید دید اینا چه فکری تو سرشون هست که این غول رو می خوان بدن بازار،من اولین مشتریش هستم،البته باید دید به موقغ میاد یا نه،حسین جان نظرت در مورد رام 2گیگی این چی هست؟
كاملا مشخص برا اينكه اين گوشي همه چيزو ساپورت ميكنه از جمله tv برا همين براي ضبط برنامه نياز به يك مموري بالا داره من فكر ميكنم كه 2 گيگ هم كم هست برا اين هيولا شما حساب كن HD ساپورت ميكنه :wacko:
نميدونم ميدوني مجتبي جان حجم HD چقدر هست يا نه هر 1 دقيقه تصوير با كيفيت HD وحتي dpi پائين حداقل 100 مك ميشه كه خودت تا آخرش برو...
و اصلا اين گوشي برا كارهاي عجيب غريب بايد طراحي شده باشه شما اندازه lcd رو ببين فقط برا كارها ملتي مديا هست و از جمله بازي با اون كارت گرافيك بايد همچين رمي داشته باشه
عجب چیزیههههههه:wacko: :wacko: :wacko:
این کی میاد ایران؟؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟؟
وینوزش چیه؟؟؟؟همون 2005 ؟؟؟؟؟
حسین جان فکر نکنم صدای های دفنیشن از cpu زیاد بکشه :-؟
فرهاد جان من تصوير رو گفتم بعدم من به cpu چيزي نگفتم صحبت سر rom بود
واگرنه كه صدا كاري با cpu نداره كه ...:blush:
من ميگم اين گوشي مسلما tv هم مگيره و همين طور سبك ساختش برا مولتي مديا (برا صفحه بزرگ و كارت گرافيك و سي پي يو قوي و...) همين جور استفاده از wifi اگر اينها رو كنار هم بزاري نياز به يك حافظه زياد داري (اگر درست گفته باشم):blush:
برا همين نياز به مموري بالا هست اينم در جواب سوال مجتبي جان گفتم كه گفته بود نظرمو در باره رم بالاي اين گوشي بگم
در هر صورت ما مخلص آقا فرهاد و مجتبي هستيم