• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
WooooooooHooooooooo... Folks, Friends, Found New InfooOoOoOOoo:happy: :happy: :happy:

The O2 Xda Flame shall be made by Asustek and i have great respect for this company as i am currently using a Asus P525 which i have to say this is the best and most stable Pda i have ever owned..and i have had nearly every PDA/Smartphone since they came out.

Specifications:

کد:
520mhz pxa270 intel mx chip - benchmark will be the fastest 520mhz on the market.
Supported Data Standards CSD, GPRS, [b]EDGE[/b], UMTS
128 meg rom - user available 110mb
2gb flash Ram
VGA 640*480 screen
[b]Dot Pitch 0.115 millimetre/pixel[/b]
[b]Window Mobile 5.0 not crossbow[/b]
[b]wieght 190grams[/b]
dimensions 124*71* 19
Camera 2mpixel with Auto focus
Nvidia goforce 5500 which is capable of putting a Sony PSP to shame and even close to XBox graphics and i believe Electronic Arts and some other Games developers have agreed to make games for this Graphics Chip

2.5 Headphone Jack
Srs Surround Sound
Micro Sd Card
A2DP
Bluetooth 2.0
Mini Usb Connection with Usb Go connectivity - connect digital camera,Ipods, etc directly to PDa
Wifi B.G
Tv VGA out connection
h.264 playback - High Difinition 320*240 at 30 frames per second
Business Card Scanner
3G video calling,Download
Fm Radio
1600mah Battery

[b]Due date to public sale Feb 2007[/b]

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
5]حسین جان فکر نکنم صدای های دفنیشن از cpu زیاد بکشه :-؟

فرهاد جان من تصوير رو گفتم بعدم من به cpu چيزي نگفتم صحبت سر rom بود :)

واگرنه كه صدا كاري با cpu نداره كه ...:blush:

من ميگم اين گوشي مسلما tv هم مگيره و همين طور سبك ساختش برا مولتي مديا (برا صفحه بزرگ و كارت گرافيك و سي پي يو قوي و...) همين جور استفاده از wifi اگر اينها رو كنار هم بزاري نياز به يك حافظه زياد داري (اگر درست گفته باشم):blush:

برا همين نياز به مموري بالا هست اينم در جواب سوال مجتبي جان گفتم كه گفته بود نظرمو در باره رم بالاي اين گوشي بگم :)

در هر صورت ما مخلص آقا فرهاد و مجتبي هستيم:)

حسین جان، این ظاهراً tv tuner نداره... بعد چیزی که واضح و مبرهنه، اینه که اطلاعات تخصصی شما تواین زمینه خیلی بیشتره:blush: ولی خوب... رام کاربریش بیشتر واسه استوریج نیستت مگه؟ :-؟ حافظه ای که بتونه با یه graphic acceleratory ی با این عظمت کار کنه باید سرعت بالایی داشته باشه...قابل توجه که رم این دستگاه 128 هستش:happy:

به نظر من این 2گیگ رام فقط محض کامل کردن دستگاه و رفع نیاز به مموری کارد و همچنین کل اندازی اســــــــــاسی با HTC هستش... باید ببینیم htc چیا در چنته داره...:cool:

درضمن منم مخلص شما و آقا مجتبی و تک تک بچه های این فرومم...:">

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان، این ظاهراً tv tuner نداره... بعد چیزی که واضح و مبرهنه، اینه که اطلاعات تخصصی شما تواین زمینه خیلی بیشتره:blush: ولی خوب... رام کاربریش بیشتر واسه استوریج نیستت مگه؟ :-؟ حافظه ای که بتونه با یه graphic acceleratory ی با این عظمت کار کنه باید سرعت بالایی داشته باشه...قابل توجه که رم این دستگاه 128 هستش:happy:

به نظر من این 2گیگ رام فقط محض کامل کردن دستگاه و رفع نیاز به مموری کارد و همچنین کل اندازی اســــــــــاسی با HTC هستش... باید ببینیم htc چیا در چنته داره...:cool:

درضمن منم مخلص شما و آقا مجتبی و تک تک بچه های این فرومم...:">

ببين فرهاد جان حرف شما درست برا مموري هستش بحث من هم همين بود با مجتبي
كه هرچي مموري بيشتر باشه برا مديريت حافظه نياز به پردازش هست يعني سرعت دستگاه مياد پائين(روشن)

وقتي حجم حافظه زياد ميشه دستگاه افت سرعت داره خيلي ساده است:)

حرفاي من بر ميگرد به بحث من و مجتبي اگه دنبال كني حرفامونو ميگيري چي بود موضوع عزيز:)

ولي من باز چاكر شما هستم:rolleyes: :)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
Nvidia goforce 5500 which is capable of putting a Sony PSP to shame and even close to XBox graphics and i believe Electronic Arts and some other Games developers have agreed to make games for this Graphics Chip

فرهاد خيلی مخلصيم :د
میگم این رو برای من شفاف سازی کن
302.gif

يه وقت کانسپت نباشه / تحليلت برای قيمت چقدر هست !؟
297.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
302.gif

297.gif

ميبينم كه به آرزوت رسيدي ولي از من به تو نصحت تواين هم ميسوزوني:rolleyes: :p

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ميبينم كه به آرزوت رسيدي ولي از من به تو نصحت تواين هم ميسوزوني:rolleyes: :p

باور کن مشکل از S200/Jamin هست !! من فکر کردم من خرابش کردم بعد نگو همه با اسپيکر S200/Jamin مشکل دارن !!
خود نمايندگی هم اعتراف کرد
302.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
302.gif

297.gif

به به، عزیز دل من:happy:
آقا، من ولله هیچی نمی دونم ازین قرطی بازی های ارت گرافیک و... تاحالام با psp یا xbox و به کسی نگی ps2 بازی نکردم...:blush:
ولی خوب، هیچ بعید نیست، ولی اون قسمت xboxش رو حتماً کانسپت حساب کن :دی

باور کن مشکل از S200/Jamin هست !! من فکر کردم من خرابش کردم بعد نگو همه با اسپيکر S200/Jamin مشکل دارن !!
خود نمايندگی هم اعتراف کرد

آره بابا، منم که گوشی رو دادم بردن اکسون، طرف زنگ زد گفت مشکل از اسپیکر دستگاهه، عوض می کنیم 10 تومن، منو می گی آه::::blink: گفتم بیخیال شین بابا، به جک هندزفریش باید یه حالی بدین:happy: حالا هنوز که گوشی نرسیده دستم ببینم اصلاً درستش کردن یا نه، ولی یه خبر خیلی خیلی جالب... این طور که خودشون گفتن جک هندزفری رو عوض کردن... و یه ریال هم پول نگرفتن:wacko: :happy: :happy:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بلاخره عشق من امد:

AnexTEK moboDA 3380

moboda3380.jpg

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=501

تنها فون ادیشن ادمیزادی به اعتقاد من...فقط نقطه ضعفش بلوتوث1.2 و دوربین CMOS هست..تا این هست کی میره تو غار ایسوس 535..:lol:

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان می بخشید ، ما هم سرمان شلوغ بود و هم فیلتر بودیم.

در مورد ام700 ای تن من خیلی امیدوارم

باید بگم که خیلی نامردن که پی525 رو کردن 750

در مورد flame می خوام بگم که فکر نمی کنم که این طور که شما می گید دستگاه رویایی باشه ، نمی خوام ضدحال بازی در بیارم ، ولی دقت کنید:
.جک هدفون 2.5 هست نه 3.5
.من با توجه به خبر جدید که سری PXA373 سی پی یو های ایکس اسکیل ، که دیگه توسط مارول تولید می شه ، و ضمانت داده که مصرف باطری رو به مقادیر بسیار کمتر برسونه ، به شدت به 128رم بد بین هستم ، می ترسم همون بلایی که سر پی دی ای 2 کی می اومد ، اینجا هم منتظر مون باشه
. این طور که بوش می یاد ، کراس بو برای ما ایرانی ها که دسترسی وایرلس نداریم ، تقریبا هیچی نداره ، برای خالی نبودن عربضه ارایه شده ، با تمام این اوصاف من می تونم افسوس بخورم که این فلیم با مگنتو داره ریلیز می شه

می دونید مشکل چیه ؟ مشکل اینه که من هنوز نمی تونم قبول کنم می شه با این دستگاه به این بزرگی تلفن حرف زد. من بیشتر به یک صفحه مثلا 3 اینچی و وی جی ای فکر می کردم ، و دیدن ابعاد استاندارد و سنتی 3.6 اینچ حسابی حالمو اخذ کرد.
با تمام این اوصاف ، این دستگاه ورژن فون ادیشن دل اکسیم هست ، و وقتی کسی دستگاه نداره ، به نظرم خرید این خیلی معقوله.

با احترام به نظر همه اساتید

موفق باشید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
mda_head.jpg

Notice the headphones fellas:cool:

انصافاً، به جای گشتن دنبال تبدیل های مسئله دار و گروووون، چرا هیچوقت یه هویه دستت نمی گیری عزیز جون؟:happy:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منکه ازین پیش دستی کردن سونی توی آوردن تکنولوژی های جدید خیلی خوشم می یاد:)

Sony_MEX_BT_5000__6546668.jpg

دیگه cd و mp3 رو بیخیال شید، با استفاده ازین بنده خدا می تونید به موسیقی که مستقیماً از pda تون (یا هر موبایل دارای a2dp) پخش می شه گوش بدید!!!

یه نموره فقط گرونه:wacko:

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
الان خیلی از ظبط های Pioneer این قابلیت پخش از طریق Bluetooth رو دارن...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
heraldfront.jpg

دوستان این هم رقیب واقعی هرمیس ، به نظر من که اگر تو ایران بتونن 550 بدن ش ، من یکی که حاضرم حسابی روش فکر کنم ، یک دستگاه متوسط کم نقص ، این مرور رو با کلی عکس ازش ببینین
این همون 3450 هست که قرار بود هرمیس بدون تری جی باشه

به نظر من به جز سی پی یوش ، هیچی ش مشکل نداره ، و قطر 17.9میلی متری ش حسابی فریب دهنده هست ، برای کسانی که از کیو ور تی های خوششون می آد این رو شدید توصیه می کنم.

فرهاد حالا باید سعی کنه توضیح بده با توجه به کی بورد فنسی این ، و مشکلات عدیده هرمس (تایتن) چرا باید آدم اون همه پول هرمیس رو بده؟
:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
%E5%A4%A7%E5%9C%96_180240.jpg

دوستان من فکر می کنم که این دستگاه هم جای پیشرفت و مطرح داره
من که فکر می کنم این فرق داره با مشابهش در اچ تی سی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

خوب این طور که به نظر می اد قراره هم ویندوز ایکس پی و هم ویندوز موبایل روش بوت بشه
قیمت هم مثل اینکه زیر 900دلاره
لینک

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
attachment.php

ال جی هم وارد دنیای ویندوز موبایل می شه البته فقط در کره ،
این دستگاه اسمارت فون نیست ، و تمام زیبایی شکلات رو به همراه داره ، کسی طالب ش هست؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
htc_libra.jpg

هنوز معلوم نیست که این اصلا پاکت پی سی هست یا اسمارت فون
ولی خوب این هم ایده بدی نیست که همه جور کلیدی داشته باشید
نظر شخصی من اینه که این اصلا کی بوردش به درد نمی خوره ، خیلی فسقلی هست

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
jaq4.jpg

نسخه قبلی جک که یک شوخی بی مزه بود
باید منتظر شد و دید که وقتی این بیاد ، باز هم اشتباهات آماتوری توش موج می زنه یا نه

در ضمن این یکی هم یک اسمارت فون هست که قراره ریلیز بشه
spjam.jpg

بالا