• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
HTC's Athena (X7500)

خدا میدونه این htc چی تو سزشه با این دستگاهایی که داره میده بیروین

thumb502x520-htc_athena_2.jpg

thumb560x473-htc_athena_4.jpg

thumb560x468-htc_athena_8.jpg

thumb560x323-htc_athena_10.jpg

thumb494x520-htc_athena_5.jpg

thumb560x449-htc_athena_7.jpg

HTC was pre-announcing that they will think about ultra mobile PC market (UMPC) but everybody expected that it will be a device powered by UMPC version of Windows Vista. Instead HTC has come up with a device that looks like UMPC but is powered by Windows Mobile Pocket PC edition! HTC has already achieved scale big enough to make any device, but HTC Athena may be too big for a phone and too underpowered (lack of Windows Vista) to be a genuine UMPC..

دوستان نظری درباره این umpc ندارن ؟؟ یعنی اینا مبخوان vista بزارن بجای wm5 ???
162.gif
100.gif
100.gif
105.gif
105.gif

دکتر جان این یکی دلت و گرفت ؟ صفحه vga
38.gif

میشه به این گفت موبایل یا pocket pc ؟؟

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
اینم مشخصات:
3.5-inch
detachable QWERTY
UMTS 2100 with tri-band GSM/GPRS radio
802.11b/g WiFi
256MB ROM / 64MB RAM
2 megapixel camera
SD expansion
400MHz Samsung !!!!!!!!!
217.gif
217.gif
217.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
وستان نظری درباره این umpc ندارن ؟؟ یعنی اینا مبخوان vista بزارن بجای wm5 ???
دکتر جان این یکی دلت و گرفت ؟ صفحه vga
میشه به این گفت موبایل یا pocket pc ؟؟

رسول جان، کلاً umpc ها روشون xp یا vista هستش، سی پی یوهاشون هم خیلی خفن تر ازین حرفاست (1+گیگاهرتز) حالا این نوشته که جای vista گرفته روش Windows Mobile PE گذاشته!!
منم تو کف این کارای htc موندم
73.gif

این صفحه ش 3.5اینچی هستش، ولی VGA نیست!! (البته خیلی ها می گن vga چه با گرافیک اکسلیتر چه بدون اون، سرعت رو می یاره پایین..)
ولی طرحش طرح جالبیه
298.gif
می شه انتظار داشت که نسخه ی بعدی این هر چی که باشه، می تونه دیگه تقریباً کار یه tablet روهم بکنه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این دستگاه که اصلا نظر من رو جلب نکرد ، فقط شاید برای کسانی مثل پزشکان که خیلی برنامه هاشون فقط روی ویندوز موبایل عرضه شده ، appealکنه. به نظر من که اصلا مهم نیست که صفحه رو چقدر بزرگ می کنید یا چقدر کوچک مهم اینه که آیا کاربر می تونه ازش بهینه استفاده کنه ( اتفاقی که در اکسیم افتاده ) ولی این دستگاه ، ادم رو حسابی به شک می اندازه

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
فرهاد جان منظورم این بود که میخواهد vista بجای wm5 بزاره ؟
لپی بود
45.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اسمارت فون جدید او2 ،
البته خیلی سادهاست و لی من رو یاد Mteor اچ تی سی انداخت
به هر حال در ایران شما کمترین دلیل رو می تونید پیدا کنید که بخواهید اسمارت فون ادیشن بخرید
سایت

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان باید اعتراف کنم که من تا امروز از بس که آی میت جک چیز مزخرفی بود ، متوجه نشده بودم که جک3 ، فرق داره و فکر می کردم همون چیز مزخرفی ست که دیدم ، ولی این مرور که ازش خوندم متوجه شدم کلی حرف داره باسه گفتن ، به خصوص اگر قیمت ش معقول باشه ، به نظرم به خیلی از مدل های اچ پی سره ،
قطر 14 میلی متری ش و قابلیت استفاده تک دستی ازش کلی ها رو خوشحال می کنه نمی کنه؟
th_imate-JAQ3-Motorola-Q2.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب مثل اینکه خوش بختی منحصر به شرقی هاست ، اشتباه نکنید ، خودمون رو نمی گم ، ژاپنی ها رو منظورمه:
sharp-jp.jpg

این دستگاه علاوه بر ظاهر جذاب ش، بهتره به رزولوشن صفحه نگاه کنید ، وی جی ای 2.8 اینچی ، مثل رویای من ، می بینید که تولید صفحه 2.8 وی جی ای ابدا از بعد صنعتی مسئله ای نیست ، فقط نمی دونم چرا گیر دادن به این رزولوشن ..می 320 در 240

اصل خبر

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
HTC X7500 (HTC Athena)
این دستگاه واقعا خفنه
امروز مشخصات واقعیش رو دادن بیرون
Intel XScale PXA270
CPU Clock: 624MHz
Hard Disk capacity: 8GB
Expansion Slots: MMC, SD, SDIO
Resolution: 640 x 480 (307200 pixel) دکتر کجایی؟
105.gif

Diagonal: 5" (127 millimetres)
Color Depth: 18bit/pixel (262144 scales)
Number of speakers: 2 (stereo)

Supported Cellular Networks: GSM 850MHz, GSM 900MHz, GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, UMTS 850MHz, UMTS 900MHz, UMTS 1900MHz, UMTS 2100MHz

Main Camera: 1 sensor, 1920x1440 (2.765 million pixels)
Battery Capacity: 2100mAh

و اما قسمت بد این دستگاه
Dimensions
(width x height x depth): 97 x 133.1 x 20 millimetres
3.8 x 5.2 x 0.8 inches

Mass: 350 grams (battery included)

منبع

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
HTC X7500 (HTC Athena)
این دستگاه واقعا خفنه
امروز مشخصات واقعیش رو دادن بیرون
Intel XScale PXA270
CPU Clock: 624MHz
Hard Disk capacity: 8GB
Expansion Slots: MMC, SD, SDIO
Resolution: 640 x 480 (307200 pixel) دکتر کجایی؟
105.gif

Diagonal: 5" (127 millimetres)
Color Depth: 18bit/pixel (262144 scales)
Number of speakers: 2 (stereo)

Supported Cellular Networks: GSM 850MHz, GSM 900MHz, GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, UMTS 850MHz, UMTS 900MHz, UMTS 1900MHz, UMTS 2100MHz

Main Camera: 1 sensor, 1920x1440 (2.765 million pixels)
Battery Capacity: 2100mAh

و اما قسمت بد این دستگاه
Dimensions
(width x height x depth): 97 x 133.1 x 20 millimetres
3.8 x 5.2 x 0.8 inches

Mass: 350 grams (battery included)

منبع

رسول جان من فکر کنم که قیمتش بالا باشه واگر قیمتش بالا باشه با این ابعاد فکر نکنم به صرفه باشه ادم میره یه لپ تاپ 8 اینچ میخره خوب البته تاکید میکنم همش بستگی به قیمتش داره من باشم نمیخرم همچین چیزی رو:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فکر می کنم قیمتش حدود 900$ بشه بعد دو سه ماه--وگرنه راست می گه حسین، چه دلیلی داره آدم این همه پول بده بهش، خیلی خفنه، ولی گرفتن همچین پاره آجری بغل گوش یه خورده غیر طبیعیه
24.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من هم با حسین هم عقیده هستم ، این هم مثل اون دستگاه بود که هیبرید بود و هم ایکس پی داشت و هم ویندوز موبایل ، احتمالا یک شکست تجاری خواهد بود ، البته برای بعضی بیزنس من ها بد چیزی نیست ، خصوصا که خیلی عالی موبایل رو هم ساپورت می کنه و یک هدست بلوتوث کاملش می کنه ، ضمن اینکه تری جی رو هم ساپورت می کنه.
اما به نظرم ابدا چیز دندانگیری نیست ، حتی با وی جی ای بودنش( آخه با 5 اینچ می خواست وی جی ای هم نباشه؟!!؟)

در مجموع ، اولین حدسم در مورد ش ( اینکه این همون یو ام پی سی اچ تی سی خواهد بود) درست در اومد ، امیدوارم که دومین غلط باشه :
ما روی این دستگاه رو توی ایران نخواهیم دید

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان نظرم عوض شد، باید بگم در رده کیورتی دار ها به ام700 و هرالد باید این رو هم اضافه کنید
گرچه قطر بسیار زیادش ( هم اندازه تایتن ) خیلی من رو به شک انداخت
ولی نگاه کنید به سی پی یو و ساپورت کم نظیر او2
zinc_1.png

اینجا

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان نظرم عوض شد، باید بگم در رده کیورتی دار ها به ام700 و هرالد باید این رو هم اضافه کنید
گرچه قطر بسیار زیادش ( هم اندازه تایتن ) خیلی من رو به شک انداخت
ولی نگاه کنید به سی پی یو و ساپورت کم نظیر او2
zinc_1.png

اینجا

به به دکتر عزیز:)

نیستی دانیال جان؟؟؟:blush:

راستی دانیال این +Intel Hermon چیه دیگه ؟؟؟؟:blink:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا این آتنا (x7500) جی پی اس هم داره ها!
51.gif

http://www.mobile-review.com/pda/articles/htc-athena-en.shtml

Time to sum everything up. Frankly, this is the most feature-packed communicator to date and it will not let this title slip away for the entire year of 2007. The major novelties, that we are about to see in the upcoming HTC’s models, are built-in hard drive and VGA/TV out. Keeping in mind standard pricing policy applied by HTC, high prime cost and development costs, the price for HTC X7500 is likely to revolve around the level of 1500-2000 USD on release. Apparently, this device won’t be widely popular, even if its price is twice as low. In fact this solution aims at a very narrow target audience, which is even smaller that that of HTC Universal, since a typical business-user has a very portable notebook and, if required, a communicator at his disposal, so that he could use the latter device in cases when a laptop is somewhat out of place.

The only flicker of hope for HTC X7500 is automobilists and business-users spending much time within their cars. But it is not for sure that they will go for the Athena – on the contrary, they might pick a less expensive UMPC for these purposes. Nevertheless, don’t think that over at HTC they don’t realize the fact that the X7500 has no future on the market. As a matter of fact, this product - that has been in development since the early days of 2005 - is an opportunity to make the solutions, they are planning to use in the future offerings, kick in the market. And a chance to claim the crown of the world’s best Windows Mobile-based manufacturer, among all other things. So, maybe HTC will present us with the next “X”-labeled communicator sporting Windows Vista OS?​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به به دکتر عزیز:)

نیستی دانیال جان؟؟؟:blush:

راستی دانیال این +Intel Hermon چیه دیگه ؟؟؟؟:blink:

سلام حسین

به ، پس این همه پست محصولات جدید رو کی زده اگر من نیستم؟:cool:

والا اصلا نظری ندارم ، ولی سعی می کنم اگر 10تا کشیک اکبرآبادی اجازه داد ، تحقیق کنم در مورد ش
موفق باشی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام حسین

به ، پس این همه پست محصولات جدید رو کی زده اگر من نیستم؟:cool:

والا اصلا نظری ندارم ، ولی سعی می کنم اگر 10تا کشیک اکبرآبادی اجازه داد ، تحقیق کنم در مورد ش
موفق باشی

دانیال من فکر کنم که این Hermon یه شرکت که با intel همکاری میکنه کار شاقشم اینه که این نوع cpu عجیب تو کارهای gprs , gsm قوی کار میکنه یعنی ساپورت قوی داره و مصرف کمی هم مثل اینکه داره جدای اینکه بنچ مارک خوبی داره به نظر من که فعلا به کار ایران نمیاد:blush:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقتتون بخیر
به عکس زیر یه نگاه بندازین
bsdg_810.jpg

به نظر من که عالیه
gps با اسلات sd
تازه یه جا هم واسه میکرو اس دی داره که تا 2 gig رو ساپورت می کنه