• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این نقشه تولیدات اچ تی سی خواهد بود در سال 2007

می تونید حسابی بهم بخندید ، چون مثل اینکه عمراً کسی دعاهای قبل از خواب من رو نمی شنوه

صفحه وی جی ای با ابعادی کوچک ( مثلا 3 اینچ) ، دوربین هایی که بتونن جلوی ان93 با لنز زایس ، حرفی برای گفتن داشته باشن ، قطر کلی کمتر از 18میلی متر ، سی پی یو های 400مگاهرتزی مارول ، رام های داخلی 2گیگ به بالا .....
htc_elf.jpg

هیچ کدوم قرار نیست که در یک دستگاه با هم دیده بشن. این دیگه می تونه علامتی باشه برای من که مدتی رو بدون حرارت اخبار دنیای پی دی ای رو دنبال کنم ، بهترین بشارتی که داده شده o2 flame ابدا به جیب من نمی خوره ، و هیچ وقت نخواهم تونست که حمل ش کنم به عنوان گوشی ( گرچه به عنوان دستگاه دوم ، همیشه به عنوان هدیه از یک دوست قبولش می کنم ) :p

این شرکت ها ، همه متفق القول شده ان که اول باید رقیب رو ( سیمبین ) از بازار بیرون کرد و بعد به صدای مشتری های قبلی توجه کرد ، چون با گزینه هایی که مثلا یک جمین ارایه می ده ، خیلی راحت می شه که یک مشتری از رقیب کم کرد ، تازه بعد از مدتی مشتری به گروهی می پیونده که با صدای بلند در خواست سی پی یو سریع رام داخلی حجیم و .... رو خواهد کرد

شرم آوره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان دارم از خواب می میرم ، ولی یک سایت فرانسوی این دستگاه رو مرور کرده ، اگر حال داشتم فردا براتون خلاصه شو ترجمه می کنم ، ولی فعلا عکس ها رو داشته باشید
0226000000433252.jpg

لینک

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دانیال تو فرانسه بلدی؟؟؟؟؟؟؟:eek:
shock.gif

راستش در گوشت بگم از این یکی هم خسته شدم یه 2-3 تا مدل نشون کردم یگیش همین 535 زودتر اینو برا من معنی کن برادر که سخت درکفیم:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال تو فرانسه بلدی؟؟؟؟؟؟؟:eek:
shock.gif

راستش در گوشت بگم از این یکی هم خسته شدم یه 2-3 تا مدل نشون کردم یگیش همین 535 زودتر اینو برا من معنی کن برادر که سخت درکفیم:)

:blush: تقریباً ، البته تقریبا چند ماه هست که اصلا با کسی به این زبان حرف نزدم ، فکر کنم نطق فرانسه ام کور شده باشه ، اما الان که این رو خوندم ، گفتم که بدونید مقاله هشت صفحه هست ، من تا حالا دو صفحه رو خوندم ، و تا اینجا باید بگم اگر فرانسه بلد نبودید ، هیچی رو از دست ندادید ، مردیکه چرت و پرت نوشته ، مثلا نوشته که چی داره یا از کدوم پی دی ای لاغر تره ، که گفتم فقط کافی بود کور نمی بودید.حالا چیز بیشتری دست گیرم شد می گم
ولی عکس هایی که از ال سی دی ش هست رو بزرگ کردید ، واقعا شفافه

اما EDGE خبری نیست ، نه که فکر کنید من امیدوارم که ایران سل بیاره ، ولی خوب دیگه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اما EDGE خبری نیست ، نه که فکر کنید من امیدوارم که ایران سل بیاره ، ولی خوب دیگه
39.gif
می یاره دنی جان، من که به اینا ایمان آوردم...اگه جلوشونو نگیرن حتماً می یاره
50.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب
اینا دست گیرم شد

.اولا که این کیف ش خیلی با کیفیته و آبروریزی نیست مثل کیف های آشغال
دوما که شما وقتی دستگاه در کیف باشه نمی تونید مموری تون رو عوض کنید ، که به نظرم اصلا مهم نیست
.سوم اینکه این استندی که برای داخل ماشین ش هست هم این قدر محکم و درست و حسابی هست که لازم نیست یک دیگه شو بخرید
.در ضمن روی سی دی هاش ، یک سری برنامه SPB و اسکایپ و .. هم مجانی هست
.خودش ننوشته ولی به نظرم هدفون های آدم حسابی داره
. دوربین ش رو خیلی از اینتر فیس ش تعریف کرده ، می گه مثل دوربین دیجیتال وقتی تصویر فوکوس شد شما یک علامت روی صفحه می بینید که تصویر فوکوس هست. در ضمن ، می گه دو عکس متوالی رو می شه در کمتر از 2 ثانیه انداخت:blink:
در نهایت اینکه ویدیو رو در رزولوشن 320 در 240 می گیره و عکس رو 1200 در 1600
می گه که کیفیت تصاویر با وجود بعضی اشکالات در نور گیری ، خوب و متوسط می باشد . مثلا می گه در فضای باز عکس ها قابل قبول هستند.
این سیستم دیجیتایز کردن کارت ویزیت 525 رو این هم داره

.مدیریت وای فایش خیلی عالیه

.بلوتوث 2 :cool: حالشو ببرید
اینجاشو درست متوجه نشدم ، ولی فکر کنم شما می تونید از جی پی اس دستگاه به عنوان یک بلوتوث جی پی اس برای دستگاه های دیگه ، مثلا لپ تاپ تن استفاده کنید ( بدون نصب برنامه ثالث)
00434103.jpg

برنامه هاش که کامل هستن. و حتی برنامه برای مدیریت جی پی آر اس هم داره
و صد البته کنترل گر مصرف سی پی یو
جاواش هم اسمرتک س، عالیه
با my secretsمی تونید یک فولدر رو کد گذاری کنید که از دسترس دیگران دور باشه
00434095.jpg

برید باسه رفیق هاتون تعریف کنید ، ویویس کامند ورژن 2!!!!
00434117.jpg

به اکتیو سینک با مود توربو وصل می شه
یک برنامه هم برای ایمپرت کردن ام پی 3 برای موزیک تلفن داره
00434098.jpg

.در مورد جی پی اس ش نوشته که گرچه با یک پروتکل عجیب و غریب سازگار نیست ،ولی رسپشن ش عالیه ، نوشته در جایی که دیگران 8 تا ماهواره پیدا می کردن ، این 10 تا پیدا کرده!!!
اما نوشته اغلب یکی شو گم می کرد:eek:

20 ثانیه برای کالیبره شدن ، و 40 ثانیه اگر زیر پارکینگ باشه

برنامه جی پی اس destinator که همراهش هست ، روی مموری 512 هست و با جاگذاریش نصب ش شروع می شه

.توی تست ها ، ایکس 500 ای تن رو و 3300 اچ تی سی رو جا گذاشته خیلی راحت!
تست گرافیک ، هیچ دستگاهی بالاتر از 1900 نیاورده و این لعنتی 2150 آورده!!!!
نکته ش اینجاست که 525 رو هم جا گذاشته ، من فکر کردم سخت افزاری مثل هم باشن ، ولی مثل اینکه این بهتره
00434225.jpg

کل بنچ مارک ها رو اینجا ببنید
:blink: (فرهاد یه نگاه به ترینیتی بیانداز)
من یک سئوال دارم اونم اینه که اتم اینقدر بدبخت شده؟:blink:

نوشته که قبل از سال نو قابل سفارش بود ه ، که احتمالا یک یک ماهی تحویل ش طول بکشه
قیمت هم باورناکردنی 600 یورو
در آخر یارو نوشته که به جز اشکالات کوچک در مدت تست ، مشکل بزرگی نداره ، البته ایرادی که خودش روش گذاشته اینه که edge or 3g نداره که در ایران ، اصلا به درد ما نمی خوره
البته نوشته که اپراتور های اروپایی ورش نمی دارن ، به همین دلیل

حالا نظر خودم رو بعدا می نویسم

موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دانیال جان پرفورمنس بالایی داره وخیلی وسوسه کننده تنها مشگلی که میتونم به خودم اجازه بدم که از این گوشی بگیرم نبود یه طراحی ارضاع کننده بدنه و کلید و جو استیک گوشی هست البته از دوربین بگذریم :blush:

کلا طراحی سرد و سختی داره بقول فرهاد س ک س ی نیست:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال جان پرفورمنس بالایی داره وخیلی وسوسه کننده تنها مشگلی که میتونم به خودم اجازه بدم که از این گوشی بگیرم نبود یه طراحی ارضاع کننده بدنه و کلید و جو استیک گوشی هست البته از دوربین بگذریم :blush:

کلا طراحی سرد و سختی داره بقول فرهاد س ک س ی نیست:lol:

اگر اجازه می دی من در این مورد مخالفت کنم حسین جان ، من مدت هاست دنبال یک همچین طراحی می گردم ، درسته که مقایسه درستی نیست ولی یکی از دلایلی که من از اکسیم خوشم می اد همین سادگی طراحی ست
به هر حال هر کس یک سلیقه ای داره
من دارم فکر می کنم اگر بگم دو سه ماه دیگه برایم از اروپا بیارن ، اینجا کار می کنه یا نه
خیلی ها که دستگاه از اروپا اوردن راحت باهاش اینجا کار می کنن
شما نظری ندارید؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دانیال ترینیتی سخت افزار خیلی قوی یی داره، سی پی یو سامسونگش با اون gpu ای تی آی ظاهراً خیلی خفن کار می کنن (البته توی tcpmp ، اونم فعلاً بعضی موقعها!!) ، ولی htc مثل همیشه بعد ازینکه دستگاه رو داده بیرون بالکل بیخیالش شده...البته من quote کردم توی اون یکی تاپیک، ساپورت htc توی ایمیل جواب داده بودن که ترینیتی gps داره فقط disable شده..و گفته بودن که با اینکه چیپستش qualcomm هستش کیفیت ریسپشنش اندازه ی sirfstarIII هستش(که نیست
302.gif
) بعدم گفته بود که در حال حاظر شما می تونید p3300 رو بخرید!!! یعنی اینکه اینا ظاهراً یه نقشه هایی تو سر دارن واسه ارائه ی یه فیرم ور آپدیت که توش gps هم فعال شده باشه، بی ارتباط نیست اگه بگم، eten هم جی500 رو که داد بیرون بعد 7-8 ماه رادیو fm ش رو فعال کرد
البته یه چیز دیگه، توی فروم corecodec دولوپرها همه خیلی شاکی بودن از دست اچ تی سی ، و ATI ! می گفتن اچ تی سی به صورت حداقلی روی هماهنگی سخت افزار/نرم افزار این دستگاه کار کرده، و حالا ATI داره در ارائه ی اطلاعات مربوط به چیپست گرافیکیش شدیداً ناز می یاره و اینارو دلسرد کرده!!
ولی، بازم امید هست، نکته ش اینه که جنیفر لوپز اگه با احمدی نژاد ازدواج کنه، کم کم گناهاش پاک می شه، ولی احمدی نژاد هیچوقت از شر قیافه ش خلاص نمی شه
39.gif

درضمن
من دارم فکر می کنم اگر بگم دو سه ماه دیگه برایم از اروپا بیارن ، اینجا کار می کنه یا نه
خیلی ها که دستگاه از اروپا اوردن راحت باهاش اینجا کار می کنن
شما نظری ندارید؟
دنی جان، حتماً این کارو بکن، فوقش اینه که از یه ایرانسل استفاده می کنی، باورت نمی شه، ولی توی این یه هفته ای که من دارم استفاده می کنم ازش ، در آنتن دهی حسابی زده روی دست مخابرات، صدا هم شدیداً صاف و شفافه
51.gif

ولی یه چیزی، من یه ماه پیش که در به در دنبال یه ppc خوب بودم، p525 نو رو کمتر از 650 تا پیدا نکردم ، تازه این مثلاً 3-4 ماه از تاریخ ریلیزش گذاشته بود!
164.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال ترینیتی سخت افزار خیلی قوی یی داره، سی پی یو سامسونگش با اون gpu ای تی آی ظاهراً خیلی خفن کار می کنن (البته توی tcpmp ، اونم فعلاً بعضی موقعها!!) ، ولی htc مثل همیشه بعد ازینکه دستگاه رو داده بیرون بالکل بیخیالش شده...البته من quote کردم توی اون یکی تاپیک، ساپورت htc توی ایمیل جواب داده بودن که ترینیتی gps داره فقط disable شده..و گفته بودن که با اینکه چیپستش qualcomm هستش کیفیت ریسپشنش اندازه ی sirfstarIII هستش(که نیست
302.gif
) بعدم گفته بود که در حال حاظر شما می تونید p3300 رو بخرید!!! یعنی اینکه اینا ظاهراً یه نقشه هایی تو سر دارن واسه ارائه ی یه فیرم ور آپدیت که توش gps هم فعال شده باشه، بی ارتباط نیست اگه بگم، eten هم جی500 رو که داد بیرون بعد 7-8 ماه رادیو fm ش رو فعال کرد
البته یه چیز دیگه، توی فروم corecodec دولوپرها همه خیلی شاکی بودن از دست اچ تی سی ، و ATI ! می گفتن اچ تی سی به صورت حداقلی روی هماهنگی سخت افزار/نرم افزار این دستگاه کار کرده، و حالا ATI داره در ارائه ی اطلاعات مربوط به چیپست گرافیکیش شدیداً ناز می یاره و اینارو دلسرد کرده!!
ولی، بازم امید هست، نکته ش اینه که جنیفر لوپز اگه با احمدی نژاد ازدواج کنه، کم کم گناهاش پاک می شه، ولی احمدی نژاد هیچوقت از شر قیافه ش خلاص نمی شه
39.gif

درضمن
دنی جان، حتماً این کارو بکن، فوقش اینه که از یه ایرانسل استفاده می کنی، باورت نمی شه، ولی توی این یه هفته ای که من دارم استفاده می کنم ازش ، در آنتن دهی حسابی زده روی دست مخابرات، صدا هم شدیداً صاف و شفافه
51.gif

ولی یه چیزی، من یه ماه پیش که در به در دنبال یه ppc خوب بودم، p525 نو رو کمتر از 650 تا پیدا نکردم ، تازه این مثلاً 3-4 ماه از تاریخ ریلیزش گذاشته بود!
164.gif

آره ، من هم دارم به همین فکر می کنم ، ولی واقعا عوض کردن شماره سخته

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
1-8-07-universal.jpg

The handset will reportedly sport a whopping 4-inch 800 x 480 resolution display, boast a slightly slimmer / lighter enclosure than found on the Universal, and will pack a 400MHz Samsung SC244X processor, Qualcomm MSM 7200 chip, GSM / GPRS / EDGE / UMTS / HSDPA compatibility, 128MB of RAM, full QWERTY keyboard, 802.11b/g, and Bluetooth 2.0. Unfortunately, one of the most anticipated details -- whether or not it'll boast VGA out -- remains unconfirmed, but at least we've got enough hard deets to assure us that this mobile should elicit quite a few grins when finally hits the streets.​

البته اون عکس مال omni نیست ظاهراً
یه نکته: widescreen بیده این جیگرک!:happy:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دیدم جای دیگه ای مناسب تر از اینجا نیست واسه عنوان کردنش:)

memstick8.jpg

Sony today announced the expected doubling of the Memory Stick Pro Duo format to 8GB. You'll be able to pick one of these bad boys up in February for the low, low (as we say in Kazakhstan: NOT!) price of $300.​

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اجازه هست من یخورده آف تاپیک برم؟!
:blink:

hp-touchsmart-pc.jpg

In its zeal to take over your living room, Microsoft announced the HP TouchSmart PC at the Gates keynote -- a desktop machine with a touchscreen interface designed to be an easy to use entertainment hub in the home. We caught wind of this unit back at the end of November, and the thing looks raring to kick the iMac's ass. It's coming loaded with a 19-inch touchscreen, AMD Turion 64 X2 dual core TL-52 processor, 2GB SDRAM, 320GB drive, NVIDIA GeForce Go 7600, WiFi, Bluetooth, integrated 1.3 megapixel camera, integrated FM and ATSC HDTV tuners, a DVD±RW / DVD-RAM burner with LightScribe, Pocket Media Drive bay, wireless keyboard, mouse, stylus, front media reader, and more ports than the Dutch coastline. The TouchSmart will of course be running Windows Vista and be available January 30 to coincide with Vista's street date.​
این ویستا هم بد قراره بترکونه ها!!
با این مشخصاتی که داره بازم قیمتش فکر نکنم از 1000 تا بزنه بالا نه؟ یه دونه بخریم واسه pt ؟ :happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
می گم اینم یک هدیه کوچک برای تولد 50 سالگی بیل گیتس !!!

گفتم اگر هر جای دیگه نوشت شه حیف می شه
gsmarena_103.jpg

این دستگاه ، تحت او اس مک هست ، و البته ساپورت تاچ اسکرین داره
اما قدم بزرگ ، حذف کامل استایلوس هست ، خوب کمربند هاتون رو ببندید ، چون مک دوباره داره MS رو مجبور می کنه که یک قدم تکنولوژیک دیگه برداره ( Zune رو دیده اید؟) بدون اینکه برنامه شو داشته باشه

چند وقت پیش ، یکی از مدیران ارشد MS گفته بود که فکر نکنم که ورود اپل به بازار موبایل موفقیت آمیز باشه
خوب حالا اون مدیر فکر کنم حسابی مضحکه خاص و عام شده ، چون این یک موج جدید خواهد بود:
دستگاه ساپورت مولتی تاچ داره ، به این معنی که شما در هر لحظه می تونید بیش از یک نقطه صفحه رو تحریک کنید

صفحه واید اسکریت 320 در 480 ش ، یک استتثنا س
یک حسگر بر مبنای نو رمحیط ، میزان نور پشت ال سی دی شما رو تنظیم می کنه
یک حسگر وقتی شما گوشی رو به گوش می برید نور پشت ال سی دی رو خاموش می کنه
یک حسگر هم صفحه رو وقتی دستگاه رو در وضعیت افقی می گیرید landscape می کنه

حتما می دونید اپل در باب کردن یک اینترفیس چقدر موفق بودخ ( iPod(

خلاصه ش برای ما که با MS گیر افتاده بودیم ، این دستگاه یا یک جدایی همیشگی ست از مایکروسافت ، یا یک نجات بخش رابطه پرتنش مون با مایکروسافت ( احتمالا مثل family counseling)

سینا ، کجایی این رو ببینی؟

لینک مطلب

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
من عکساشو دیدم واقعا برای یک موبایل بودن زیباست ولی نه برای pda !!!!
یه نگاه به نظرات تو همون ساین کنین وحشتناک مخالف داره :
what makes people think that this phone is actaully worth looking at?

no support for additional 3rd party software
apple will only let you put on what THEY think is appropriate
EX: Pay for rings tones (that are all crap anyways), Pay for themes or backgrounds, Pay for just about everything they can nickle and dime you

no 3G, 3G was out last year, half of HTC phones already have this

touch screen phone? WOW, mines touch screen and it was out TWO years ago, i have an HTC Prophet BTW.

no support for FLAC or OGG, or any format that isnt DRM'd to total crap.

no support for videos, Xvid, Divx, Mpg, etc unless its DRM'd to crap and you have to pay out your ass to see it twice

apples rip off pricing for a half assed product (ipods are only 30% functional and 70% looks/propaganda)

is the wifi as locked down as the zune? most likely because apple thinks that FAIR PLAY. to apple you dont own the product really, you own the right to use it OCCASIONALLY and not make it your own.

bluetooth? let me guess, ONLY apples approved bluetooth headset or stereo headset works. what a joke. they advertise its small? its bigger than half the moto headsets. you want small and quality? look at the jabra JX10.

no wifi sync (from engaget) thats friggin lame

no BT sync, lol useless

BT PAN? doubt it

BT Anything useful other than apples propriatary headset? (like obex )

let me guess, all propriatary connectors up the ying yang forcing you to buy ridiculously priced BS to just get the thing to charge in your car. on my prophet i have a standard mini USB connector, when i plug it into my computer i can sync or i have the option of turning the phone into an SD card reader. in my card (i got a JVC USB deck) i can plug my phone in and have the deck play music off my SD card and charge the phone at the same time. guess you cant do that on apples BS product.

GPS? maybe, if apple isnt totally retarded

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
رسول جان ،
اونجا هر کس ازاده هر چی دلش خواس بگه ، بنابراین نظر کاربران رو بخون و لی به قول فرنگی ها corroborate کن

این رو ببین
"The share price of High Tech Computer (HTC) plunged by NT$41, or its 7% daily down-limit, to close at its lowest price in over a year (NT$549) on the Taiwan Stock Exchange (TSE) January 11, following heavy selling amid concerns that the unveiling overnight of Apple's iPhone would affect its business, especially in the US market."

در اینجا هم می تونی بیشتر بخوین[/
اURL]
اصل قضیه اینه که هر کس می تونه الان هر چیزی بگه ، ولی پیش بینی من اینه که آی فون ، خیلی چیز ها رو در پی دی ای تحت ویندوز عوض خواهد کرد

بالا