• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
asus-r2h-gps-335.jpg

Asus‘ recent addition to its Pocket PC phone line up is going to be the MyPal A696 which includes an integrated GPS chip as well as Wi-Fi connectivitiy (b+g). We had a chance to get a feel of the A696 at CES 2007. It has a nice solid feel to it and the screen was really satisfactory.

The new A696 runs Windows Mobile 5.0 on an Intel XScale processor at 416Mhz and comes with 256MB of ROM and 64 MB of SDRAM. For expansion slot you have a standard SD slot which supports SDIO/SD/MMC formats. For audio there’s an integrated mic and a speaker so you can have full duplex recording and playback. 3.5mm earphone jack is there too.

Other specs and features:

• display: 3.5″ TFT LCD 65K full-colors, QVGA 240 x 320, anti-glare
  • battery: 1200mAh lithium ion removable / rechargeable battery
  • size: 117 x 71 x 16 mm
  • weight: 165 g

The new A696 is expected to be available in the U.S very very soon (February) and cost around $500.​

هیجان زده نشید دوستان، Phone نیست!:happy:

asus-a696-965.jpg

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
From IDG News Service

"[The Apple iPhone is] a pretty eye-catching design," said Peter Chou, president and chief executive officer of HTC, during an interview at the International Consumer Electronics Show, but "we have our own cool stuff coming out as well."

HTC has no plans to follow Apple into the music-handset business, he said, and nor will his company try to mimic the new design. HTC has also not been in discussions with Microsoft over a Zune mobile phone, he said.​

htc-muse.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
asus-r2h-gps-335.jpg

هیجان زده نشید دوستان، Phone نیست!:happy:

asus-a696-965.jpg

کیو وی جی ای؟؟؟؟
اصلا حتی بهش فکر هم نکنید ، اگر رزولوشن صفحه جس جار یا اکسیم رو دیده باشید می فهمید چی می گم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من نفهمیدم این چیه؟
30983_01_pegasus_01.jpg

شبیه 525 هس ولی خودش نیست
30983_02_pegasus_02.jpg

سایت ام اس موبایلز هم همچین توضیحی نداده ، فقط نوشته که جایزه برده ،
یعنی ممکنه که دستگاه بعدی باشه ؟
جی پی اس ، کلید های دایل پد ، 15.4 میلی متر قطر؟؟؟ ( من برای این نازکی حاضرم آدم بکشم)

لینک

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
4577_modelo2oqo_1.jpg

درسته که PPC نیست. اما ارزش داره یه نگاهی به این دستگاه جالب بندازین.

سه هفته پیش توی Consumer Electronics Show یا همون CES در Lasvegas ، آقای ویلیام گیتس اولین دستگاه Pocketable با سیستم WIN Wista را به همه نشون داد.

به طور خلاصه ، مشخصاتش اینه:

Dimensions : 5.6 x 3.3 x 1.0-inch
Sprint-powered EV-DO 3G cellular, 802.11a/b/g Wi-Fi, and Bluetooth 2.0 with A2DP to support wireless stereo headphones.
USB 2.0 port, a microphone, 3.5mm audio out headphone jack and line-in connecter
GA out, the model O2 includes a HDMI-out multimedia port. HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is designed to replace the maze of cabling used for home entertainment centers with a single connector.
1.5 GHz VIA ultramobile processor, 60 GB hard disk drive, and 1GB of RAM
800 x 480 pixel 5-inch touch-screen that can be interpolated up to a 1200 x 720 pixel resolution
removable lithium-ion polymer battery ,more 3 hours of power

4577_model02closed_1.jpg

یک Cradle اختیاری هم داره و میتونید جدا بخریدش با این امکانات DVD-ROM و USB Duck :
And there's an optional docking cradle that includes a choice of a dual layer DVD±RW/DVD-RAM or CD±RW/DVD-ROM optical drive, HDMI and Video out, 3 USB ports, 100 Base-T Ethernet, and an audio out / line-in port.

4577_model02docking_1.jpg

ضمناً 1499$ پولشه و قراره اوایل بهار به بازار بیاد.

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
4577_modelo2oqo_1.jpg

4577_model02docking_1.jpg

ضمناً 1499$ پولشه و قراره اوایل بهار به بازار بیاد.

خیلی باحاله
84.gif

ولی به نظر من نقطه تاریک این دستگاه ظاهرشه که می تونستند از این بهتر در بیارن:hmm:
راستی تاچ اسکرینه ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خیلی باحاله
84.gif

ولی به نظر من نقطه تاریک این دستگاه ظاهرشه که می تونستند از این بهتر در بیارن:hmm:
راستی تاچ اسکرینه ؟

بله تاچ اسکرینه
البته نسخه قبلی این دستگاه یک فاجعه بود
در ضمن ، من که فکر می کنم اصلا رویش رو در ایران نبینیم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
wey-20070123-htctitan.jpg

این اچ تی سی مریضه ، اسم خلف کی جم رو این گذاشته ؟ هی باید با TyTn اشتباهش بگیریم

البته ظاهرا دستگاه واقعا قراره ریلیز بشه ، با 256 مگ رام داخلی و دوربین 2 ( کف مرتب برای اچ تی سی)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب پگاسوس همون پی625 هست و خلف 535 هم پی735 نامگذاری شده اینجا و اینجا می تونید ازشون بدونید
Asus_P735_1_300_small.jpg

ولی خوبیش اینه که اگر 15.9میلی متر قطر واقعیت داشته باشه ، از مرزی رد شده ایم که دیگه بهش برنخواهیم گشت ، یعنی طول و عرض پی دی ای ها که تابعی از صفحه الزاما بزرگ شون هست با قطر کم شون جبران می شه ، این طوری یک قدم دیگه در پشت سر گذاشتن موبایل های غیر ویندوز برداشته بشه

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب پگاسوس همون پی625 هست و خلف 535 هم پی735 نامگذاری شده اینجا و اینجا می تونید ازشون بدونید
Asus_P735_1_300_small.jpg

ولی خوبیش اینه که اگر 15.9میلی متر قطر واقعیت داشته باشه ، از مرزی رد شده ایم که دیگه بهش برنخواهیم گشت ، یعنی طول و عرض پی دی ای ها که تابعی از صفحه الزاما بزرگ شون هست با قطر کم شون جبران می شه ، این طوری یک قدم دیگه در پشت سر گذاشتن موبایل های غیر ویندوز برداشته بشه

من سيگاري نيستمااااااااا :blush:
اما اين asus P735 مثل جعبه سيگار ESSE هست قيافش. :p پهن و باريك

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من سيگاري نيستمااااااااا :blush:
اما اين asus P735 مثل جعبه سيگار ESSE هست قيافش. :p پهن و باريك

بابا من روی این دستگاه تعصب پیدا کردم ، چرا این قد ازش بد می گید ، قیافه به این خوشگلی:happy:

هنوز هیچ خبری ازش نیست ، ولی مطمئن باشید که می تونه حذف کننده نسل اتم از بازار باشه ، به شرطی که مثل دستگاه های قبلی ایسوس ، توزیع محدود نداشته باشه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بابا من روی این دستگاه تعصب پیدا کردم ، چرا این قد ازش بد می گید ، قیافه به این خوشگلی:happy:

هنوز هیچ خبری ازش نیست ، ولی مطمئن باشید که می تونه حذف کننده نسل اتم از بازار باشه ، به شرطی که مثل دستگاه های قبلی ایسوس ، توزیع محدود نداشته باشه

دکتر، اینکه این ppc های Asus از همه لحاظ آخرشن و Asus هم الان تقریباً جدی ترین رقیب htc ـه اصلاً شکی درش نیست
ولی فکر نمی کتی از وقتی trinity و x500 و herald و کلی دستگاه های خوب و خوشگل و باریک دیگه به بازار اومده، حداقل خارج از ایران اتم رو ملت به کل بی خیال شدن!؟:blush: این عشق و وفاداریت منو کشته
39.gif
219.gif

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
به امید آن روززززز:rolleyes:

خدا نکنه.
حسین جان شما با سمبین سری UIQ کار کنی شیفته اش می شی. از بس یوزر فرندلی هست. من هم اصالتا سیمبین دوستم در واقع یه عنصر نفوذی ام توی ویندوز موبایل
34.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
T-Mobile has officially announced its new mobile device T-Mobile Ameo. This is an operator’s version of HTC Athena communicator. It is also expected to be introduced under HTC brand as HTC X7500 and Dopod U1000 in Asia. T-Mobile has all chances to pioneer the release, as it is the only one to make the official announcement. The sales date is set for March, on the eve of CeBIT show. The Asian release might take place earlier.

HTC Athena is equipped with a large 5” display and a plugging QWERTY-keyboard. Despite of the form-factor unusual for communicators, the device is powered by Windows Mobile 5.0. It carries Intel 624 MHz processor inside, 8 GB HDD, a GPS-module and a 3-megapixel camera. As for the wireless connectivity, it has HSDPA/UMTS, GSM/EDGE/GPRS, Wi-Fi and Bluetooth.

T-Mobile Ameo has a price tag of €499 (about $650) on a 2-yeaars service plan. The price for Asia is expected to equal 39 thousand new Taiwanese dollars, some 1200 USD.​

dl_cebit_ameo_frontal.JPG

dl_cebit_ameo_06.jpg

بیچاره هرچقدرم زور بزنه شستش به دکمه های وسط کی برد نمی رسه :p

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خدا نکنه.
حسین جان شما با سمبین سری UIQ کار کنی شیفته اش می شی. از بس یوزر فرندلی هست. من هم اصالتا سیمبین دوستم در واقع یه عنصر نفوذی ام توی ویندوز موبایل
34.gif

برادر من من فکر کنم اولین گسی بودم که تو این فروم پی990 گرفت:blush:

و با اون سیستم عامل کار کرد اتفاقا یه چند نمونه عگس هم گذاشتم تو آخرین عگس ها ولی خوب چه بگویم که جز ویندوز موبایل ما بقی اسباب بازی هست:happy:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
برادر من من فکر کنم اولین گسی بودم که تو این فروم پی990 گرفت:blush:

و با اون سیستم عامل کار کرد اتفاقا یه چند نمونه عگس هم گذاشتم تو آخرین عگس ها ولی خوب چه بگویم که جز ویندوز موبایل ما بقی اسباب بازی هست:happy:

out.gif
یادم نبود که آخرشی!
ولی حسین جان من خیلی باهات موافق نیستم و این رو بگذارین به بسیار جوان بودن سیمبین. و من امیدوارم که این سیستم عامل روز به روز بهتر بشه و هرگز حذف نشه و اصولا اینجوری بهتره به نظر من که یک حق انتخابی هم برای خریدار هست.

nima8322

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود به تمامی دوستان
از اینکه اطلاعات مفیدتون رو در اختیار دیگران قرار میدین سپاس گذاری میکنم
در مورد o2 orbit چندتا سوال دارم
1.کیفیت در مقایسه با jamin
2.قیمت
3.جایی که بشه تهیه کرد
پیشاپیش سپاس گذاری میکنم.

rasoulrasoul