alireza_simkesh
Registered User
- نوشتهها
- 1,705
- لایکها
- 4
این سری جدید imate ویندوزشون همه WM 6.0 Smartphone هست!! این اسمارت فون بودنش از نظر برنامه هایی که می شه روش ریخت محدودیت ایجاد نمی کنه؟!
این سری جدید imate ویندوزشون همه WM 6.0 Smartphone هست!! این اسمارت فون بودنش از نظر برنامه هایی که می شه روش ریخت محدودیت ایجاد نمی کنه؟!
علیرضا راست میگه ها توجه کردین که os اسمارت فونه !!!!!!!!!!!!!!!!
اینو میدونم که نحوه اسم گزاری wm6 با 5 فرق کرده ولی ......
آره ، یک نکته بامزه همین بود که در صفحه اول splash screen ویندوز موبایل 6 ، توی اون ویدیو که ازش ام اس موبایلز داده بیرون ، دستگاه هنگ می کنه و مجبور می شه ریست کنه ، بعد پایین صفحه اون 140پیکسلی که اضافه داره ، سیاهه!!!
البته یک متخصصی نظر داده بود که این ابعاد ، هرگز به مشکل کامپتیبیلیتی نمی خوره ، نهایتا همین اتفاق می افته یعنی پای صفحه استفاده نمی شه
در مورد اینکه آی میت تولید کننده جدید هست ، موافقم ، و این رو هم می دونم که خیلی وقت ها ترکیب اجزای خوب،یک کل خوب رو نمی سازه ، ولی باید دقت کنی که در مورد اتم ، واقعا صفحه 262 داره ، ولی او اس توانایی استفاده نداشت.ولی اینجا حرف از کراس بو هست.
در نهایت ، کاملا طبیعی که ساعت ش تکون نخوره ، تنها دستگاه زنده ای که از این سری در تری جی اس ام بوده 6150 بوده ، بقیه فقط اسباب بازی بودن
نتایج تحقیق من رو به این نتیجه رسوند که از میون این دو یکی رو برخواهم گزید ، فقط مشکل اینجاس که یک جا ، 6150 رو ابعاد صفحه رو زده بود 2.4 که فکر کنم غلط باشه
موفق باشی
درسته که wm5 ساپورت 262k رو نداشت... ولی آخه اتم کیفیت صفحه ش از s200 هم پایینتر بود... بعدم تنها مشکلش که همین نبود، مصرف باطری زیاد، داغ کردن هاش، با کلی دردسر دیگه..:wacko:
باید واسیم 3-4 تا ریویو درآد ازینا...ولی به هرحال این ultimate ها به دلبریشون ادامه می دن... یک فکری باید برداریم برای این آلرجی لعنتی
آقا فرهاد فکر کنم شما با اتم کلا مشکل دارین :blush: .... از اون مقایسه ای که با اس 200 انجام دادین این مشخص بود ... راستش اتم من هیچ کدوم از این مشکلات رو که گفتین نداره هر 2 و 3 روز شارژش می کنم ( 2.5 روز ) با این که خیلی ازش استفاده میکنم مخصوصا این چند روز برای کل کل با آیپاد 80 گیگ یکی از دوستام سریال های اسمال ویل رو با Spb Mobile DVD کانورت می کنم میریزم روش حالشو میبریم اون طرف هم واقعا کف کرده !! داغ کردنش در حین شارژ رو قبول دارم ولی N70 هم همین مشکل رو داره !!! ( 3 چهار مورد دیدم ) ....
در کل منتظر تاپیک شما در مورد کانورتور ها و آموزش هاتون هستیم .... ( با تشکر قبلی )
کلارک جان...راستش انتظار همچین پستی رو داشتم از بروبچ اتمیک فروم :blush: ... خوب من موقع ریویو دادن یه خورده ای زیادی سخت گیر می شم ... ولی واقعاً سعی می کنم که یه طرفه به قاضی نرمو طرفداری بیخودی نکنم...در مورد کیفیت تصویر، اتم صفحه ی واقعاً شفافی داره.. خیلی بهتر از جم،خیلی بهتر از eten m500 ...ولی در مقایسه بپرافت ، یه خورده ضعیف تر عمل می کنه..ولی این مقایسه کاملاً نسبی هستش، و خوب پرافت توی qvga ها یکی از بهترین هاست! البته نه اینکه مقایسه به نفعش تموم شه، اتم 7-8 لول تنظیم بک لایت داره و می شه توی تاریکی راحت کار کرد در صورتی که با s200 چشم آدم در می یاد!! بعدم اگه واقعاً انتخاب های یه نفر محدود باشه به s200 و اتم اگه قیمتشون یکی باشه (که خارج هستش الان) ، اتم مسلماً انتخاب جالب تریه... تاپیکم به روی چش، هرچند کیفیت کانورت pocket divx encoder همچین برتری یی نداره به spb mobile !:wacko:
نبینم کسی زیادی بر ضد اتم تبلیغ کنه .
داش فرهاد بروبچ غیرتی اصفهان را جمع میکنم میارم مشهد را قرق کنندااا:lol:
تیم شهرتون هم که جلو سپاهان ما باخت امروز:blush: دیگه چی میخواهی بگی؟
از امروز به مدت یک هفته فقط باید از خوبی اتم گفته بشه. با دکتر هم هماهنگی میکنم:happy:
kelark جان بزن بریم:lol:
درسته که wm5 ساپورت 262k رو نداشت... ولی آخه اتم کیفیت صفحه ش از s200 هم پایینتر بود... بعدم تنها مشکلش که همین نبود، مصرف باطری زیاد، داغ کردن هاش، با کلی دردسر دیگه..:wacko:
باید واسیم 3-4 تا ریویو درآد ازینا...ولی به هرحال این ultimate ها به دلبریشون ادامه می دن... یک فکری باید برداریم برای این آلرجی لعنتی
نبینم کسی زیادی بر ضد اتم تبلیغ کنه .
داش فرهاد بروبچ غیرتی اصفهان را جمع میکنم میارم مشهد را قرق کنندااا:lol:
تیم شهرتون هم که جلو سپاهان ما باخت امروز:blush: دیگه چی میخواهی بگی؟
از امروز به مدت یک هفته فقط باید از خوبی اتم گفته بشه. با دکتر هم هماهنگی میکنم:happy:
kelark جان بزن بریم:lol:
رو منم میتونی حساب کنی.کی بریم مشهد؟
ای بابا؛بازم فرهاد اومد و راجع به اتم صحبت کرد و فروم رو به هم ریخت،بابا اینهمه کاربر اتم اینجا هست؛چرا یه چیزی می گی که صدای ما در بیاد:lol:
راستی آخرین خبرها از حضرت فلیم چیه؟جایی چیزی ازش نگفتن؟
می بینم که رفتی و یدونه دی اس 970 سونی گرفتی،من که کلی باهاش حال می کنم،فقط در حین گوش دادن به ام پی تری اگر کسی تماس بگیره،دفعه اول نمی تونم جوابشو بدم:blink:
قربان فلیم رو فراموش کنید ،
فعلا این قدر حرارت دور و بر توشیبا و ای میت رو گرفته که به کل باید بقیه رو فراموش کنید
باز دانیال این ایسوس عزیز رو از یاد بردیا برادر یه نمه راه بیاااااااا:blush:
بچه ها فرهاد راست میگه البته نه تو کیفیت ال سی دی بلکه تو پخش فیلم دی وی ایگس 700 مگی :blush:
یه نمه کم میاره:blush:
ولی فرهاد من تو رو گیر بیارم همون جا هست که ...............
موافقم که ایسوس هم دستگاه واقعا قابل توجهی عرضه کرده .
ولی من نمی تونم دیگه به زیر وی جی ای فکر کنم .
تقریبا هم شک ندارم که ایسوس دستگاه بعدیش ، ال سی دی وی جی ای زیر 3 اینچ خواهد داشت.اصلا بذار یک پیش بینی خفنی کنم » کیو وی جی ، تا چند ماه دیگه ، حالت رام64 مگی رو پیدا می کنه : ممکنه هنوز وجود داشته باشه ، ولی هیچ کس طرفش نمی ره.(ای میت جک رو یادتون هست ، یا ای تک باند؟)
در کل ، من خودم اگر دستم به این ای میت ها نرسه ، ناچارا به سمت توشیبا و اگر باز هم نرسه ، به سمت ایسوس میرم.
ولی فراموش نکن ، اگر قرار به وارد کردن پیرپاتال ها باشه ، فلیم رو هم باید در نظر گرفت.
به نظر من ، فلیم ، گلی بود که نشکفته پژمرده شد بزرگترین ضد حال ممکنش ، مموری مایکرو اس دی هست.
اما اگر قرار به انتخاب فلیم باشه ، چرا آدم به سری 7150 ای میت فکر نکنه؟:blink:
آقا دانیال نظرتون در مورد Iphone چیه ؟ قیمتش واقعا سرسام آوره ولی مطمئنا ارزون میشه - سری جدید ایمیت واقعا محشرن ولی قیافشون !!
من خودم به شخصه خیلی از Iphone خوشم میاد ولی نگرانم OS جوابم رو نده ! ... ( بلخره با WM کار کردیم ) . بعد هم نمی دونم قدرت سیپیو این دستگاه چقدر هست ....