• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم لینک اصلی از ام اس موبایلز
فایل پی دی افی که داده رو دانلود کنید و لذت شو ببرید
متاسفانه هنوز چیزی در مورد کیفیت ساخت شون پیدا نکردم

ولی مسجل شد که اولی شون تقریبا 3 ماه دیگه می اد ، امیدوارم که 6 یا 7 ش بیاد
:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب از اونجایی که فایل پی دی اف رو الان دیدم و خیلی چیز زیادی جز ابعاد دقیق شون و وجود رادیو استریو در همه دستگاه ها رو اضافه ندیدم ،
اجازه بدید یک مقایسه کنم از نظر ابعاد :
به نظر من ، برای دست های عادی ، ابعاد همه دستگاه ها به جز سری7 ، بی نقص هست.

تنها طول دستگاه ها کمی زیاد هست ، 110 میلی متر ، حداقل هست ، به شرطی که سری 9رو که واقعا با ابعاد صفحه 2.6 کسی رو جذب نمی کنه ، کنار بگذاریم. ( میون پرانتز بگم ، حدس من اینه که سری 9 احتمالا گرون ترین این گروه خواهد بود!!) ، این طول تقریبا برای دستگاهی مثل ای تن خیلی عجیب نیست ، ولی فقط فکر کنید که او2 اتم ، طول 102 میلی متر داره! خوب بالاخره خیلی هم بد نیست.

من در مقایسه ابعاد سری 6 به این نتیجه رسیدم ، صرفنظر از وزن ش که هنوز معلوم نیست ، سری 6 احساسی شبیه اتم به شما می ده ، ضخامت کمتری داره که حتما احساس ش می کنید، اما طولش بیشتره ، که در جیب بیشتر به حس خواهد آمد ( به جای به چشم خواهد امد)
اما مقایسه عجیب من، سری 7 بود ، سری 7 دقیقا از دو بعد برابر اتم هست ، و فقط عرض 74 میلی متری ش که حدود 15 میلی متر بیش از اتم هست ، ادم رو به تردید می اندازه
اما دقت کنید ، از نظر ابعاد ، سری 7 با وجود داشتن امکاناتی به مراتب بهتر از جس جار ، فقط 57% حجم اون رو داره!!!!
البته باز هم وزن شرط هست.

در مجموع ، چون من اتم رو یکی از بهترین دستگاه ها از نظر ابعاد می دونم ، ملاک مقایسه گرفتم ش ، شما می تونید از سایت pdadb.net ابعاد دقیق همه دستگاه ها رو مقابل هم مقایسه کنید

موفق باشید

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مرسی اتم :blush:

ممنونم از دکتر به خاطر نظرات.
منم خوشم نیومد از ابعادش. به هم نمیخوره طول و عرض و ضخامتش. با خط کش که افتاده بودم به جون اتم، فهمیدم که اتم خوش هیکل ترین PPC هست. اینو واقعاً از ته دل میگم. ;) چون من قبلاً مرحوم PDA2K داشتم.:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دو تا خبر
اول اینکه این دل اکسیم ، برای همیشه به تاریخ پیوست

دوم اینکه ، شرکت سازنده سری آلتیمیت ، نه اینونتک هست و نه تک فیث ، بلکه آریما هست ، این رو می تونید از مصاحبه رییس آی میت و ام اس موبایلز بخونید

اینم سایت شرکت

تو کار ساخت نوت بوک هست و یو ام پی سی هم ساخته ، پس می شه امیدوار بود

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
pic04.jpg

اینم اولین رویوی رسمی Vox...و واقعاً بهتر ازین هم نمی شد این ریویو رو تهیه کرد... پیشنهاد می کنم حتماً یه بازدیدی از ریویوی مربوطه داشته باشین...
mornincoffee.gif

pic14.jpg

pic09.jpg

2nu6nmc.jpg

این اسمارت فون فوق العاده ست..از نظر طراحی که واقعاً حرف نداره...صفحه کلید qwerty اسلایدر (حالت فنری!) ، صفحه نمایش 2.4inch (اندازه صفحه n73) ، دوربین 2مگاپیکسلی با کیفیت خوب (البته بدون AF، بدون فلش، بدون حالت ماکرو) ... موتور Java ی قوی(هرچند هنوز با 3d مشکل داره) ... با اون همه برنامه ای که واسه wm5 smartphone وجود داره، این ppc یه انتخاب ایده آله واسه کسایی که یه دستگاه بدون تاچ اسکرین قوی می خوان...قیتش هم حدود 500-550 بر آورد شده و May وارد بازار می شه...

tcpmp.png

jbenchmark-2.png

فقط یه نکته ای رو توی این ریویو بیان کرده بود...اینکه wm6 هم حداکثر 65K رنگ عمق رو می تونه ساپورت کنه!
118fs316689.gif

The device utilizes a TFT display with QVGA (320x240 pixels) resolution, capable of 65 K colors (the cap of WM6 OS)​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

msoft

Registered User
لایک‌ها
0
يعني چي dell axim به تاريخ پيوست

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میگم G900 و G500 از توشيبا هم گزينه های جالبی هستند / مخصوصا G900 با صفحه 3 اینچی و ويندوز موبايل 06 و دوربين 2 مگاپيکسل فقط CPU 'ش چی & چند هست !؟

toshiba-g900.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میگم G900 و G500 از توشيبا هم گزينه های جالبی هستند / مخصوصا G900 با صفحه 3 اینچی و ويندوز موبايل 06 و دوربين 2 مگاپيکسل فقط CPU 'ش چی & چند هست !؟
Intel pxa272 416mhz :happy:
حالا نه اینکه این G900 همچین خدا نباشه ها، ولی علیرضا صبر کن پست بعدی من رو ببین
44hbxo0.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
HTC P4550-Kaiser
htc_p4550.jpg

WM6 Professinal
Samsung SC32442 400mhz
Rom256/Ram64
GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS800, UMTS850, UMTS1900, UMTS2100
USB 2.0 client, 60Mbit/s , USB Series Mini-B (mini-USB) connector
Bluetooth 2.0
Built-in GPS SiRF Star III , 20 channels
Main Camea: CMOS sensor, 2.8MP
Release Date: June, 2007

HTC S420-Erato
htc_s420.jpg

WM6 Standard
Samsung SC32442 400mhz
Rom128/Ram64
2.4inch qvga
FM Radio
Sirf star III
2.0mp camera

HTC S730-Wings
htc_s730.jpg

مشخصاتش مثل S710-Vox هست، ولی سی پی یوش سامسونگ 400mhz هست و GPS سرف استار داره

از pdadb.net

(بیشتر که نگاه می کنم اینطور به نظر می آد که اون roadmap ی که خیلی وقت پیش درز(؟!) کرده بود، اون رو برداشتن روی عکس ها همینطور عشقی spec گذاشتن !
icon2.gif
)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راضی باشید بچه ها امسال هیچی نخریم داریم دیوانه میشیم با این همه مدل
1655.gif

ولی عجیب یه مدل نمیاد که همه رو با هم داشته باشه:blush:

دوستان بیاین با هم همراه بشیم بریم جاسجر بخریم:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

داشتم مشکلات شارژ بعضی ppc ها با کار شارژرهارو می خوندم که چشممون به جمال این موجود دوست داشتنی روشن شد! این یه انتهاش نزول می کنه داخل سوکت فندک ماشین، و یه انتهای دیگش آویزون می شه جلو روی ماه شما، و بهتون اجازه می ده که پریز travel charger موبایل یا لپ تاپتون رو درش قرار بدید! یعنی 10-15ولت رو تبدیل می کنه به 230v و 60w
There are issues with some car charger USB connections.
I do not suffer this problem because I find it very useful to have an "inverter" permanently in the car. For those that have not seen these, it is a device that converts the battery voltage to mains supply voltage. This allows you to plug in as if you were at home. Handy for your hermes, laptop, phone etc etc without the hassle of special in car setups - just plug in with your normal mains plug. Most of these devices just plug into your cigarette lighter socket, although I have mine permanently wired in - so I also have the socket still available.

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راضی باشید بچه ها امسال هیچی نخریم داریم دیوانه میشیم با این همه مدل
1655.gif

ولی عجیب یه مدل نمیاد که همه رو با هم داشته باشه:blush:
دوستان بیاین با هم همراه بشیم بریم جاسجر بخریم:)

دمت گرم. راس گفتی. واقعاً دیوونه کننده س. من خودم یه وقتی کشته مرده جسجر بودم ولی از وقتی پام به PT باز شده از را به در شدم.:p
راستی این E-Ten Glofiish m700 هم چیز بدی نیست. تا اونجایی که ما دیدیم سازنده ها همیشه یه چیزی رو کم میذارن که برا محصولات بعدیشون مشتری داشته باشن. یا GPS نداره، یا کی برد، یا FM یا دوربین و صفحه و صداش بده، ...:thumbsdow

ولی این فقره ظاهراً با توجه به ریویوها چندان بد از آب در نیومده.
فقط مث اینکه فعلاً تو بازار ما نیست.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

راستی این E-Ten Glofiish m700 هم چیز بدی نیست. تا اونجایی که ما دیدیم سازنده ها همیشه یه چیزی رو کم میذارن که برا محصولات بعدیشون مشتری داشته باشن. یا GPS نداره، یا کی برد، یا FM یا دوربین و صفحه و صداش بده، ...:thumbsdow
ولی این فقره ظاهراً با توجه به ریویوها چندان بد از آب در نیومده.

دوربینش که به کل تعطیله...graphics accelerator نداره...پخش دایویکس در حد اتمه ، کانورت ضروریه...بلندی صداش می گن کمه...ساپورت نرم افزاری و رام های دست ساز و این چیزا رو هم باید بیخیال شد...ساپرت ایتن حتی ایمیل هارو درست حسابی جواب نمی ده...می گن تنظیمات wifi رو بعد سافت ریست فراموش می کنه و شدید علاقه منده که از gprs استفاده کنه جای wifi...از لحاظ ابعادم یخورده ای درازه!!
286.gif

از لحاظ تکمیل بودن، روی Kaiser و نسخه ی آپدیت شده ی جسجر، Omni خیلی می شه حساب باز کرد...
Kaiser (اگه این pdadb من در آوردی نباشه آمارش!) دوربین داره 3 مگ داره اتوفوکس، gps ، کی بورد اسپرینگ دار، باریک و خوشگل، wm6 ، ...
156.gif
فقط رزولوشن 320x240 حسابی حالگیریه!

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
از لحاظ تکمیل بودن، روی Kaiser و نسخه ی آپدیت شده ی جسجر، Omni خیلی می شه حساب باز کرد...
Kaiser (اگه این pdadb من در آوردی نباشه آمارش!) دوربین داره 3 مگ داره اتوفوکس، gps ، کی بورد اسپرینگ دار، باریک و خوشگل، wm6 ، ...
156.gif

من برام يك سوال پيش اومده و اون اينكه چرا ASUS P535 اينجا اصلا طرفدار نداره همين مدلي كه X_Farhad از HTC ذكر كرده نسبت به ASUS چندان مزيتي نداره فقط كيبورد , دوربين بالاتر و يكي دو مورد جزيي اما از نظر رم با ايسوس يكي هست و همون رزوليشن تصويري رو ارايه ميكنه . از نظر قدرت CPU هم اگر بهتر از سامسونگ نباشه كمتر نيست .
برام خيلي جالبه بدونم اينكه اصلا صحبتي از ايسوس به ميان نمياد و كسي زياد به اون علاقه اي نشون نميده ايا به خاطر Design نامناسبش هست و يا اينكه از نظر فني واقعا موردي داره ؟​

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

من برام يك سوال پيش اومده و اون اينكه چرا ASUS P535 اينجا اصلا طرفدار نداره همين مدلي كه X_Farhad از HTC ذكر كرده نسبت به ASUS چندان مزيتي نداره فقط كيبورد , دوربين بالاتر و يكي دو مورد جزيي اما از نظر رم با ايسوس يكي هست و همون رزوليشن تصويري رو ارايه ميكنه . از نظر قدرت CPU هم اگر بهتر از سامسونگ نباشه كمتر نيست .
برام خيلي جالبه بدونم اينكه اصلا صحبتي از ايسوس به ميان نمياد و كسي زياد به اون علاقه اي نشون نميده ايا به خاطر Design نامناسبش هست و يا اينكه از نظر فني واقعا موردي داره ؟​

Kaiser به 535 مزیتی نداره!!؟؟ کی بورد qwerty و WM6 و دوربین 3 مگ و 3G و USB 2.0 در یه دستگاهی در همون سایز p535 مزیت حساب نمی شه!؟!
download.aspx

... ولی حالا اصلاً کی گفته که P535 خاطرخواه نداره؟ خیلی هم جیگرو نازنینه؛ حداقلشو هم که حساب کنید دکتر و حسین و من از قدیم الایام خاطر خواش بودیم...
tooth.gif

http://www.howardforums.com/showpost.php?p=8835062&postcount=57

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربینش که به کل تعطیله...graphics accelerator نداره...پخش دایویکس در حد اتمه ، کانورت ضروریه...بلندی صداش می گن کمه...ساپورت نرم افزاری و رام های دست ساز و این چیزا رو هم باید بیخیال شد...ساپرت ایتن حتی ایمیل هارو درست حسابی جواب نمی ده...می گن تنظیمات wifi رو بعد سافت ریست فراموش می کنه و شدید علاقه منده که از gprs استفاده کنه جای wifi...از لحاظ ابعادم یخورده ای درازه!!
286.gif
بیخیال! اینقد سخت نگیر. من یا خیلیای دیگه که دنبال فیلم دیدن نیستیم. عکس حرفه ایم نمی خوایم بگیریم (همین الانشم دارم با یه دوربین VGA کلی حال می کنم). ولی خب ساپورت لازمه.
خودمونیم، این "میگن..." رو کجا دیدی شما؟
من که هرچی دیدم نظرشون مساعد بوده. یکیشم pdagold

156.gif

خب نه همون m700 نه این و خیلی های دیگه که هنوز این دور و برا مشاهده نشدن.
بعدشم اون تبلیغش داره داد میزنه که Kaiser همون راهو میره و قیمتش احتمالاً میزنه رو دست jasjam یعنی بالای یه تومن.
خوبه که داریم جنس و جلو جلو سبک سنگین می کنیم ولی خب اگه قراره دیر و گرون برسن اینجا دیگه چه فایده. هیچوقت به جنس الانه بازار راضی نمی شیم، هیچوقتم اونی که میخوایم گیرمون نمیاد. اونم وقتی یه نمایندگی یا جنس بیار معتبر مثلاً برا HTC سراغ نداریم.

در ضمن فک میکنم این ترد یا ترد خرید، به جای نگاه مثلاً حرفه ای تر به PDA بیشتر زوم کرده رو استفاده های تفریحی. اگه کسی می خواد همراهش فیلم بترکونه خب ابزارش الانم تو بازار ریخته. بازی هم همینطور. برا کارای دیگه ای هم که دست بالاشو از PDA انتظار دارین هم همینطور. اگه این اسمشو گذاشتن "دستیار شخصی دیجیتال" خب قراره یه سری کارای حرفه ای تر روزانه رو انجام بده. مثلاً همون بحث pdf یا office mobile یا دسترسی به شبکه های مختلف و connectivity و غیره. کارای دیگه رو هم در حد متوسط جواب بده کافیه.

بازم نظر شخصی بید. شاید ما دیگه پیرمرد شدیم. سخت نگیرین.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

بیخیال! اینقد سخت نگیر. من یا خیلیای دیگه که دنبال فیلم دیدن نیستیم. عکس حرفه ایم نمی خوایم بگیریم (همین الانشم دارم با یه دوربین VGA کلی حال می کنم). ولی خب ساپورت لازمه.
خودمونیم، این "میگن..." رو کجا دیدی شما؟
من که هرچی دیدم نظرشون مساعد بوده. یکیشم pdagold

خب نه همون m700 نه این و خیلی های دیگه که هنوز این دور و برا مشاهده نشدن.
بعدشم اون تبلیغش داره داد میزنه که Kaiser همون راهو میره و قیمتش احتمالاً میزنه رو دست jasjam یعنی بالای یه تومن.
خوبه که داریم جنس و جلو جلو سبک سنگین می کنیم ولی خب اگه قراره دیر و گرون برسن اینجا دیگه چه فایده. هیچوقت به جنس الانه بازار راضی نمی شیم، هیچوقتم اونی که میخوایم گیرمون نمیاد. اونم وقتی یه نمایندگی یا جنس بیار معتبر مثلاً برا HTC سراغ نداریم.

در ضمن فک میکنم این ترد یا ترد خرید، به جای نگاه مثلاً حرفه ای به PDA زوم کرده رو استفاده های تفریحی. اگه کسی می خواد همراهش فیلم بترکونه خب ابزارش الانم تو بازار ریخته. بازی هم همینطور. برا کارای دیگه ای هم که دست بالاشو از PDA انتظار دارین هم همینطور. اگه این اسمشو گذاشتن "دستیار شخصی دیجیتال" خب قراره یه سری کارای حرفه ای تر روزانه رو انجام بده. مثلاً همون بحث pdf یا office mobile یا دسترسی به شبکه های مختلف و connectivity و غیره. کارای دیگه رو هم در حد متوسط جواب بده کافیه.

بازم نظر شخصی بید. شاید ما دیگه پیرمرد شدیم. سخت نگیرین.

کاملا نظر شما متینه

البته من اسم شو پیشکار گذاشتم:blush:

ولی مشکل اینجاست که امکانات وای فای یا جی پی ار اس ، توی ایران به شدت محدوده.
مثلا خیلی ها توی خارج از این سیستم پوش میل استفاده بی حد و حصر دارن، طوری که اومدنش رو به صورت native در ویندوز موبایل 5 جشن گرفتن ، ولی در زندگی ما ایرانیها بی ربطه.

بسیاری از قابلیت های پی دی ای تنها با داشتن سرویس های بی شماری که هیچ کدوم توسط اپراتور های ایرانی ساپورت نمی شه معلوم می شه
مثلا تایتن با همه قدرت ش ، در ایران یک پی دی ای معمولی می شه ، به این دلیل که شما نمیتونید کاری که خیلی خارجی های باهاش می کنن رو انجام بدید :sharing internet connection
خوب این خیلی حال گیریه
ولی باز هم می گم فرمایش شما صحیحه ، به علاوه اینکه بخشی دیگر از کارایی هاش هم به دلیل استایل زندگی ما بی استفاده شده ، مثلا برنامه های agenda fusion
pocket informant
worldmate
ewallet
که توی اون ور کلی خاطرخواه دارن ، اصولا برای ما ایرانی ها که تاخیر نیم ساعته ابدا جای خجالت برایمون نمی ذاره ، به کاری می ان؟

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
HTC P4550-Kaiser
htc_p4550.jpg

WM6 Professinal
Samsung SC32442 400mhz
Rom256/Ram64
GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS800, UMTS850, UMTS1900, UMTS2100
USB 2.0 client, 60Mbit/s , USB Series Mini-B (mini-USB) connector
Bluetooth 2.0
Built-in GPS SiRF Star III , 20 channels
Main Camea: CMOS sensor, 2.8MP
Release Date: June, 2007

HTC S420-Erato
htc_s420.jpg

WM6 Standard
Samsung SC32442 400mhz
Rom128/Ram64
2.4inch qvga
FM Radio
Sirf star III
2.0mp camera

HTC S730-Wings
htc_s730.jpg

مشخصاتش مثل S710-Vox هست، ولی سی پی یوش سامسونگ 400mhz هست و GPS سرف استار داره

از pdadb.net

(بیشتر که نگاه می کنم اینطور به نظر می آد که اون roadmap ی که خیلی وقت پیش درز(؟!) کرده بود، اون رو برداشتن روی عکس ها همینطور عشقی spec گذاشتن !
icon2.gif
)

فرهاد همه این دستگاه ها اسمارت فون هستن ها
اینجا رو نگاه کن

بالا