• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اگه vga داشتن؛ عمراً آی میت می گذشت از خیر پز دادنشون!
brsh1.gif

دکتر؟ داشتیم؟!
download.aspx

تا دیروز که زینکی در کار نبود هرمیس بد بود، جیز بود
confused0072.gif
حالا که کاپی کتش اومده بیرون می خوای بگی رمضانی بیارش؟؟
2u5e3uo.gif

DSC_4034.jpg

DSC_4035.jpg

DSC_4037.jpg

تقلید کاره میمونه!! میمون همون o2 ــه!!
biggrin.gif
بعدم این 735 دلاره!
pinky.gif

آخه در پاکت پی سی تاتز نوشته بود که یکی از بهترین کاندیدا های داشتن چنین چیپ ست هایی همین آلتیمیت ها هستن
نمی دونم والا
اما جدا از شوخی ، اگر 7150 همون چیزی باشه که ادعا می کنه ، جدا تایتن چه مزیتی بهش داره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من نمی دونم این کی در آمریکا در دسترس قرار خواهد گرفت
ولی به دلیل اینکه ری برند شده اتم اگزک می باشد به شدت توصیه می شه ، به خصوص که قیمت زیر 300دلار داره
:blink:
نظرتون چیه؟
torq2.jpg

یه دستگاه یه کم قدیمی شده ، که قیمت یک دستگاه دست دوم توی ایران رو هم نداره
من بودم می زدم تو کار واردات عمده ش به ایران
:p

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اما جدا از شوخی ، اگر 7150 همون چیزی باشه که ادعا می کنه ، جدا تایتن چه مزیتی بهش داره؟
دکتر اون هیولا رو با تایتن مقایسه می کنی؟؟!؟
2dj75z6.gif
عادلانه نیست!!

اینم یه خبر داغ: شارپ یه ال سی دی 2.6 اینچی VGA ساخته که روی خودش fingerprint sensor داره. با این چه بلاها که نمی شه آورد سر یوزر هایی که از وجودش بی اطلاعن:f34r:

scanner-1.jpg

scanner-2.jpg

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا یه سری UMPC رفیق ما وارد کرده مشخصاتشو به زودی ازش میگیرم اگر تعداد بچه ها به 100 نفر رسید میتونم قیمت خوب بگیرم هر کی فکر میگنه میخواد یه پی ام به من بده ببینم میرزه ازش چندتایی بردارم :)

گسی هم خواست سرمایه گذاری کنه به من آمار بده:)

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
طبق جستجوهايي كه من كردم ظاهرا Asus P535 با قيمت 755$ به بازار عرضه شده و الان Available است . حتي سايت GsmArena هم وضعيتش رو به Available از ديروز تغيير داده , ولي نتوستم ببينم بيشتر تو چه بازارهايي عرضه شده و ايا در دبي به اين زوديها ميشه خريد يا نه؟!
اگر كسي اطلاعات بيشتري جهت خريدش داره ما رو هم در جريان بذاره , فكر كنم با اين قيمت عرصه رقابت خوبي داشته باشه و مثل اوايلي كه اتم بازار رو خيلي تحت تاثير قرار داد اين هم به خاطر امكانات خوبش و قيمت مناسبش بتونه فروش فوق العاده اي داشته باشه.​

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
علي الظاهر اساتيد همه رفتن مرخصي , خب اخر ساله خوش باشيد !!!
اينجا اقدام به فروشAsus P535 كرده
http://www.mobile-gadgets.net/mgc/product.php?productid=1063&cat=0&page=1
قيمت 627 يورو كه 100 يورو ماليات ضميمه اون هست ازش كم ميشه در نتيجه قيمت 527 يورو . ( حراج تكنولوژي)
يورو = 1220 تومان در نتيجه قيمت ميشه تقريبا 643000 تومان كه فكر ميكنم نسب به رده هاي قبلي با قيمت مناسب تري وارد بازار شده
اما داستان ما در ايران و شاهكار تعرفه 60 درصدي واردات گوشي همه اين قيمتها رو به عنوان يك روياي دست نيافتني جلوه ميده .
فكر نكنم هيج فكر بكري بهتر از اين تعرفه بالا ميشد كرد تا بازار قاچاق رو رونق بيشتري بخشيد , با اين حساب فكر نكنم اين گوشي كمتر از800 يا 850 تومان تو ايران شروع به فروشش بكنن.
اين هم شانس ما !!!​

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
علي الظاهر اساتيد همه رفتن مرخصي , خب اخر ساله خوش باشيد !!!
اينجا اقدام به فروشAsus P535 كرده
قيمت 627 يورو كه 100 يورو ماليات ضميمه اون هست ازش كم ميشه در نتيجه قيمت 527 يورو . ( حراج تكنولوژي)
يورو = 1220 تومان در نتيجه قيمت ميشه تقريبا 643000 تومان كه فكر ميكنم نسب به رده هاي قبلي با قيمت مناسب تري وارد بازار شده
اما داستان ما در ايران و شاهكار تعرفه 60 درصدي واردات گوشي همه اين قيمتها رو به عنوان يك روياي دست نيافتني جلوه ميده .
فكر نكنم هيج فكر بكري بهتر از اين تعرفه بالا ميشد كرد تا بازار قاچاق رو رونق بيشتري بخشيد , با اين حساب فكر نكنم اين گوشي كمتر از800 يا 850 تومان تو ايران شروع به فروشش بكنن.
اين هم شانس ما !!!​

قربان بنده امسال مرخصی ندارم:(

عرض شود که بنده هم این لینک را تازه پیداکردم

والا ایسوس از همون اول هم قیمت هاش خیلی معقول هست ، ایران گرون می دن ، و گرنه باید همین حدود ها باشه
ولی یک چیزی ، شما می فرمایید که 100یورو

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
قربان بنده امسال مرخصی ندارم:(

عرض شود که بنده هم این لینک را تازه پیداکردم

والا ایسوس از همون اول هم قیمت هاش خیلی معقول هست ، ایران گرون می دن ، و گرنه باید همین حدود ها باشه
ولی یک چیزی ، شما می فرمایید که 100یورو

توي صفحه اصلي سايت به اين نكته اشاره كرده كه قيمتها شامل 19% عوارض هست

Please Note
All shown prices include 19% German Value Added Tax !
بعد در ذيل صفحه مشخصات 535 كه قيمت داده هم اين مطلب رو تكرار كرده

€ 627.00 $ 815.10
including VAT 19.00% (€ 100.11)

ميدونيد كه طبق قانون اروپا موقع خروج از مرزهاشون اين مبلغ را برميگردونن ( قابل توجه گمرك ايران ! البته اينجا بر عكسه )

ادرس صفحه رو دوباره مينويسم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

توي صفحه اصلي سايت به اين نكته اشاره كرده كه قيمتها شامل 19% عوارض هست

Please Note
All shown prices include 19% German Value Added Tax !
بعد در ذيل صفحه مشخصات 535 كه قيمت داده هم اين مطلب رو تكرار كرده

€ 627.00 $ 815.10
including VAT 19.00% (€ 100.11)

ميدونيد كه طبق قانون اروپا موقع خروج از مرزهاشون اين مبلغ را برميگردونن ( قابل توجه گمرك ايران ! البته اينجا بر عكسه )

ادرس صفحه رو دوباره مينويسم

اوه بله ، جسارته قربان ولی دو سه دفعه ای که من تکس پس گرفتم در گمرک ، همش 10درصدشو می دن نه 19 تاشو ، البته می نویسه که 19تا ولی مثل اینکه اون9 تا ، شامل ما نمی شه ، یعنی مصرف کننده خارجی هم باید پرداخت ش کنه

حالا شاید هم فرمایش شما درست تر باشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا ترکوند ای تن ، پی دی ای 2کی عزیز ، بیخیال ام700شو اساسی

eten-glofiish-x800.jpg

این هم دستگاه خفنی که بر خلاف آی میت که کلی از چند ماه قبل از انتشار باسش ادا دراورد ، فقط چند هفته پیش از دسترسی ش داره می دتش بیرون
( ای تن سر ام600پلاس و جی500 هم همین کار رو کرد)

قیافه ش زیاد خوشگل نیست
قبول دارم
ولی از صفحه وی جی ای ، از ابعاد توپ 113 در 16 در 60 میلی متر ، از جی پی اس و دوربین دو مگاپیکسلی اوتوفوکوس ش و ویندوز موبایل 6ش واقعا نمی شه گذشت

خوب اقلا خیالم راحت شد که اگر هم نشه آی میت آلتیمیت رو در زمان مقرر خرید ، این یکی هست

از چیزهایی که در اینجا اشاره نشده ولی از عکس تابلو هست :

جک استریو2.5 ، مرگ بر واپس گرایی!:hmm:
مایکرو اس دی آمده که بمانه:hmm:
استایلوسی که باز از پایین دستگاه خارج می شه:hmm:
6 کلید واقعی برای ویندوز:happy:
جک مینی یو اس بی استاندارد:happy:
و البته کلید های تصحیح شده و احتمالا راحت تر برای کار ، به نظر من که خیلی چیزها بهتر شده در مجموع

اینم یک عکس های رزولوشن ، ببینید و لذت ببرید
لینک خبر
انگجت کلی عکس ازش داره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب به سلامتی می بینم که این همه پشت این او2 و اچ تی سی حرف زدن همش شایعه بوده و
به سلامتی دارن بر می گردن سر خونه زندگی شون
hisham-20070315-o2-xda-terra-nova.jpg

او2 دو تا دستگاه کاملا معمولی از اج پی سی رو ری برند می کنه
اولی همون هرالد عزیز خودمونه
و دومی نئو هست ( ماتریکس رو نمی گم)
در ضمن ، با پلن های دو ساله ، اینها زیر 150یورو در می آن
لینک

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب جی اسمارت هم بیکار ننشسته
البته به درد ایران اصلا نمی خورن
ولی یکی شون رقیب اصلی بلک بری و تریو ها خواهد بود
و دیگری رقیب آی پاد ( حالا شایدم رقیب پی ام پی ها)
gigabyte-7.jpg

لینک

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این فقره به نظرم جالب اومد. نه اینکه مالی باشه ها، اتفاقاً با توجه با اینکه قراره چند ماه دیگه بیاد چیز درخور توجهی نداره، نه GPS، نه FM، نه VGA، نه حتی دوربین بدرد بخور،
جز یه چیز: سامسونگ بودنش
یعنی شاید از نظر قیمت و خدمات و گارانتی ملت بتونن روش حساب باز کنن. (قابل توجه اساتید بحث و علاقه مندان)
البته بعضی جاها نوشتن اسمارت فون، که بهش با اون مشخصات نمیاد فقط اسمارت فون باشه.
لینک

sch-i760_press_04.jpg

sch-i760_press_03.jpg

یه سوال: چرا یه شرکت مثل سامسونگ که پردازنده اش تو بازارPDA اینقده معروفه و جا باز کرده و تو کار storage و غیره هم حرفایی برا گفتن داره و طول و عرض و ارتفاعش هم از شرکتای تایوانی و هنگ کنگی بیشتره یه چیز درست درمون بیرون نمیده. حداقل برا ما ایرونی ها که خوب در میاد. ن__________ه غلام؟؟؟ :cool:

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متوجه شدم که حتی باندشم CDMA هست و به GSM ما نمی خوره!:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
امروز پایتخت بودم ،
جی اسمارت رو درک کردم!! اونم آی 300 شو ، پایتخت که سر گردنه هست می داد650 ، پس باید قیمت رمضانی زیر 600 باشه
به نظر من برای کسی که نمی خواد روی دستگاهش کتاب بخونه ، واقعا دستگاه فوق العاده ای هست ، به خصوص که قبلش دستگاه مثلا 2.8 اینچی دستش نگرفته باشه
در ضمن ، یک مسئله دیگه هم هست ، اونم اینه اینجا رنگ سفیدشو آورده ، واقعا خوش دست و خوشگل
خلاصه اش که برای کسی که از سرزمین موبایل اومده ، این دریچه بزرگی به دنیای پی دی ای هست
کیفیت ساختش برخلاف باند ها ، واقعا عالی هست

در ضمن ، هیوندایی دیدم ، همین مغازه طبقه همکف ش داره ، که نمایندگی اکسون هست، می داد 430 (یا شایدم اون یکی مغازه در طبقه سوم اینوداشت) ولی نکته ش این بود که مدلی رو داشت که کناره هاش آبی تیره هست ، خیلی خوشگل بودو والا ، یه کم یوقور بود فقط ، وگرنه زشت نبود وکیلی

بعد جس جار و ازین خرت و پرت ها هم داشت که پرت و پلا قیمت می داد

در ضمن ، تایتن رو 850 و جس جم رو 870 می داد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اول نمی خواستم این رو اینجا بنویسم ولی گفتم بهتره برای کسانی که کلی پول بالای گارانتی می دن ، از حق شون برای دونستن برخوردار شن

دستگاه اتم من ، خیلی وقت پیش ، زمین خوردو کلید های جلویش از کار افتاد ، اون وقت گفت 35هزار تومان هزینه برمی داره ولی من فرصت نداشتم بذارمش تعمیر
بعد از مدتی نیاز به هارد ریست شد و چون دو کلید جلو لازم بود ، دادم تعمیر
ولی هنوز بعد از 6 ماه همون قیمت رو می گرفت ، البته من هیچ اعتراضی نداشتم

بعد صفحه ال سی دی یک خش داشت گفتم نوش کنم ، اونم گفت 45تومن ، باز من چیزی نگفتم ، با کلی التماس قول داد که برای امروز آماده کنه

البته گارانتی من مال استرالیاست ، نمی دونم شاید اگر گارانتی شما مال خود آکسون باشه ، مثلا حق الزحمه رو کم کنه ولی از ما که این قدر گرفت

بعد گفت ساعت 10 صبح زنگ بزنید، ما هم در خیابان بودیم ، زنگ زدیم گفت 11، ما هم رفتیم الکی توی پایتخت دور خودمان چرخیدیدم که دوباره برنگردیم ، باز گفت 12 و ساعت 12 هم که ما حسابی عصبانی شده بودیم ، گفت ساعت3.5
:hmm:
بعد هم که ما بی خیال شده رفتیم خونه ، زنگ زد از خواب بیدار کرد که اگر می شه زودتر بیایید بگیرید می خوایم بریم
:eek: :blink:
خلاصه رفتیم گرفتیم ، حسابی حالم رو گرفت ، اولا که کمترین سعی در نگهداری درست از دستگاه نشده بود ، اون تلقی که جلوی آی آر دستگاه هست ، توی دستگاه باسه خودش ول بود ، و پلاستیک هایی که روی پیچ های قاب رو می پوشونن کنده شده بودن و سرجاشون برنگردونده بودن ، خلاصه انگار که ملزم به رعایت هیچی نبوده اند
وقتی عارض شدم که بابا این چرا توی دستگاه ول هست ، با بی میلی گفت ببرید پایتخت !!! جالب اینجا بود که ظهرش هرچی التماس کردیم که بابا ما اینجا نمایندگی شما رو دیدیم اگر دستگاه اینجاست ، می شه ازهمین جابگیریم ، نداد که نداد
خیلی هم عجله داشت ببنده

حالا می دونید که تقریبا تنها گارانتی کننده دستگاه های پاکت پی سی در ایران ، شرکت محترم axon هست

امیدوارم که با کسانی که ازشون گارانتی می خرن چنین نکنن
اگر شما تجربه مشابهی داریداینجا بنویسید

موفق باشید

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز پایتخت بودم ،
جی اسمارت رو درک کردم!! اونم آی 300 شو ، پایتخت که سر گردنه هست می داد650 ، پس باید قیمت رمضانی زیر 600 باشه
به نظر من برای کسی که نمی خواد روی دستگاهش کتاب بخونه ، واقعا دستگاه فوق العاده ای هست ، به خصوص که قبلش دستگاه مثلا 2.8 اینچی دستش نگرفته باشه
در ضمن ، یک مسئله دیگه هم هست ، اونم اینه اینجا رنگ سفیدشو آورده ، واقعا خوش دست و خوشگل
خلاصه اش که برای کسی که از سرزمین موبایل اومده ، این دریچه بزرگی به دنیای پی دی ای هست
کیفیت ساختش برخلاف باند ها ، واقعا عالی هست

در ضمن ، هیوندایی دیدم ، همین مغازه طبقه همکف ش داره ، که نمایندگی اکسون هست، می داد 430 (یا شایدم اون یکی مغازه در طبقه سوم اینوداشت) ولی نکته ش این بود که مدلی رو داشت که کناره هاش آبی تیره هست ، خیلی خوشگل بودو والا ، یه کم یوقور بود فقط ، وگرنه زشت نبود وکیلی

بعد جس جار و ازین خرت و پرت ها هم داشت که پرت و پلا قیمت می داد

در ضمن ، تایتن رو 850 و جس جم رو 870 می داد

درسته امروز منم این مدلایی که شما گفتی رو دیدم. جی اسمارت و هیوندای رو. اون مغازه طبقه سوم پاساژ (تجارت الکترونیک) داشت. جالب اینجا بود که O2 Atom xda رو میداد 630 تومن در حالیکه رمضانی میداد 600 تومن. البته رمضانی صاف و صادق گفت که آقا گارانتی نداره در حالیکه این یارو میگفت گارانتی بین الملل داره که مشخص بود چرته! جالب اینجا بود که میخواستم ببین پسره کجای کاره ازش پرسیدم شما ارزونتر میدید یا علاءالدین برگشت گفت خوب علاء الدین چون اسم در کرده که بورس موبایل و ... هست الکی میکنه تو پاچه ملت و قیمت پرت میگن ما قیمتامون خیلی بهتره!! منم تو دلم گفتم جون عمت!

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متوجه شدم که حتی باندشم CDMA هست و به GSM ما نمی خوره!:(

بنده شرمنده! :blush:
مث اینکه سری SCH سامسونگ کلاً CDMA و سری SGH اش GSM هستش.
این هم یه نمونه از سری SGH
به همون دلایل فوق معرفی شد. ولی خب خیلی high tech نیست اونم با توجه به تاریخ ریلیزش. نکته جالبش اینه که خود سامسونگ رفته از اینتل استفاده کرده به جا پردازنده خودش!!:eek: :blink:
sgh-i760.jpg

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
اگر واقعا CPU Samsung 2440 نسبت به اينتل سري Xscale خيلي ضعيفتر باشه از همين الان فاتحه Eten X800 در مقابل Asus P535 خونده شده است .
چه خوب ميشه دوستاني كه بيتشر از اين دو نوع پردازنده اطلاعات دارن اينجا توضيح بدن , من شديدا به خريد ايسويس P535 علاقه مند شدم ولي اين امكانات X800 هم وسوسه انگيز هست البته به شرطي كه خيلي از نظر كارايي ضعيفتر از ايسوس نباشه.
حالا از نظر رم و رام ميدونيم كه ايتن كمتر از ايسوسه ولي لطفا هر كي در رابطه با پردازنده هم ميدونه بنويسه تا بشه تصميم بهتري گرفت .​

بالا