اول نمی خواستم این رو اینجا بنویسم ولی گفتم بهتره برای کسانی که کلی پول بالای گارانتی می دن ، از حق شون برای دونستن برخوردار شن
دستگاه اتم من ، خیلی وقت پیش ، زمین خوردو کلید های جلویش از کار افتاد ، اون وقت گفت 35هزار تومان هزینه برمی داره ولی من فرصت نداشتم بذارمش تعمیر
بعد از مدتی نیاز به هارد ریست شد و چون دو کلید جلو لازم بود ، دادم تعمیر
ولی هنوز بعد از 6 ماه همون قیمت رو می گرفت ، البته من هیچ اعتراضی نداشتم
بعد صفحه ال سی دی یک خش داشت گفتم نوش کنم ، اونم گفت 45تومن ، باز من چیزی نگفتم ، با کلی التماس قول داد که برای امروز آماده کنه
البته گارانتی من مال استرالیاست ، نمی دونم شاید اگر گارانتی شما مال خود آکسون باشه ، مثلا حق الزحمه رو کم کنه ولی از ما که این قدر گرفت
بعد گفت ساعت 10 صبح زنگ بزنید، ما هم در خیابان بودیم ، زنگ زدیم گفت 11، ما هم رفتیم الکی توی پایتخت دور خودمان چرخیدیدم که دوباره برنگردیم ، باز گفت 12 و ساعت 12 هم که ما حسابی عصبانی شده بودیم ، گفت ساعت3.5
:hmm:
بعد هم که ما بی خیال شده رفتیم خونه ، زنگ زد از خواب بیدار کرد که اگر می شه زودتر بیایید بگیرید می خوایم بریم
:blink:
خلاصه رفتیم گرفتیم ، حسابی حالم رو گرفت ، اولا که کمترین سعی در نگهداری درست از دستگاه نشده بود ، اون تلقی که جلوی آی آر دستگاه هست ، توی دستگاه باسه خودش ول بود ، و پلاستیک هایی که روی پیچ های قاب رو می پوشونن کنده شده بودن و سرجاشون برنگردونده بودن ، خلاصه انگار که ملزم به رعایت هیچی نبوده اند
وقتی عارض شدم که بابا این چرا توی دستگاه ول هست ، با بی میلی گفت ببرید پایتخت !!! جالب اینجا بود که ظهرش هرچی التماس کردیم که بابا ما اینجا نمایندگی شما رو دیدیم اگر دستگاه اینجاست ، می شه ازهمین جابگیریم ، نداد که نداد
خیلی هم عجله داشت ببنده
حالا می دونید که تقریبا تنها گارانتی کننده دستگاه های پاکت پی سی در ایران ، شرکت محترم axon هست
امیدوارم که با کسانی که ازشون گارانتی می خرن چنین نکنن
اگر شما تجربه مشابهی داریداینجا بنویسید
موفق باشید