آقایون مدیر من اینجا با جفتتون مخالفم :blush:
من به نظرم این سری ایمیت میتونه یک سری رویایی تو پاکت پسی ها باشه اما دلیلم
اول از همه به دلیل اینکه تقریبا برند ایمیت یکی از معروف تر ین انشعابات htc هست و کلی کل هم داره و نمیخواد رقابت رو از دست بده سعی میگنه بهترین رو بزنه
بعدش نمیدونم شما با من موفق هستید یا نه ولی از نظر نرم افزاری در بهترین حالت خودش هست من هم با جمین کار کردم هم با s200 به نظر خودم پایداری و مطمئن بودن رو تو جمین دیدم:blush:
و از اینها مهم تر تجربه فوق العاده ای میت تو این صنعت و خوشبختانه مشکل داشتن بیشتر مدلهای گذشته در اسپیگر و ال سی دی و.....(به نظر من الان ای میت دنبال اینه که مشگلات قبلش رو حل کنه برای همین...... )
در کل من آدم سخت گیری هستم تو خرید گوشی ولی فکر کنم که جا داره هر pda بازی یه دونه از این آلتیمیت ها گوشه خانش داشته باشه
راستی فرهاد بی صبرانه منتظر یه ریویو کلی از HTC Hermes توسط خودت هستم(بین خودمون باشه هنوز پی به اشتباهت نبردی)
مدیران قوی ، محتاج منتقدان قوی تر هستن استاد
والا من هم اروزی قلبیم همین هست . ولی از بس که از دست این شرکت های dubai basedکشیدم دیگه خسته شدم
اما باید اقرار کنم که آی میت تا به حال چیزی ازش ندیدم
ولی حرف فرهاد درسته که آریما تا به حال پی دی ای تولید نکرده بوده ، ولی خوب کوانتا هم قبل از اتم چیزی نساخته بود ، ولی می بینید که چه دستگاه کم نقصی ساخت