• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اونایی که راست دست هستن از این Scroll نمی تونن فیض لازم رو ببرن!!:(

دوره دوره ی چپ دست هاست
121fs725372.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
iphonecloneapril1.jpg

اگر به اندازه کافی انگیزه داشته باشید می تونید از اینجا تهیه ش کنید

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
فكر كنم اين جمله اينطوري بيان بشه منطقي تر هست كه :
التيميتها زاپاس ايكس 800 هستند
اينطوري ادبيات فني هم رعايت شده , درسته جناب دكتر ؟

قربان نظر شما برای من محترم هست.

این رو به خوبی می دونم که جمله معروفی که در کنار imate ultimate در سرچ های گوگل پیدا می شه اینه
too good to be true
ولی در این موارد من یک sentimental fool هستم.:rolleyes:

ایکس 800 ساختت شرکت ای تن هست ، شرکتی که با وقاحت تمام به مصرف کنند هاش پشت می کنه .یک سال پیش در کمال ناباوری رام آپگرید ای900 من رو خودسرانه قطع کرد.
در مورد ایکس 500 و ام700 هم بهتره کمی بخونید تا ببینید ، با وجود کیفیت ساخت مناسب ، امکانات برتر ، این شرکت چی رو از قلم انداخته که بیشتر مصرف کننده ها ش، علی رغم رضایت نسبی از تکنولوژی ، از خدمات نالان هستن و اغلب این جمله رو تکرار میکنن
x500/m600/m700 would be my last ETEN device
به هر حال، برای نیازهای من ، وی جی ای غیر قابل چشم پوشی ست. گرنه تقریبا هر کسی یک سالی دنبال اخبار دنیای پی پی سی بوده باشه متوجه می شه که perfect device مثل گودو می مونه ( در کتاب در انتظار گودو)، شرکت های معظم ساخت دستگاه ها ، هیچ وقت همه چیز رو یک جا عرضه نمی کنن یا نمی تونن بکنن.

در آخر باید بگم ، ایکس 800 هم با توجه به ظاهر فوق العاده و امکاناتی که اخیرا شایعه ش شده ( یو اس بی 2 ، ساپورت پروتکل HCSD و سی پی یو 2443 سامسونگ با کلاک 533) میتونه آدم رو دست به دعا کنه
:lol:

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
طبق اعلام ايتن قرار بود ايكس 800 ماه مارس ارائه بشه ولي طي مكاتبه اي كه با قسمت فروششون انجام دادم اونها تا 3-4 ماه ديگه خيال ندارن اون رو به بازار عرضه كنن , بخونيد :
Dear Sir/Madam,

Thank you for the inquiry.

X800 will be available in Q3.
Please kindly advise your location/country.
Then we could provide more useful information to you.

Best regards

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در آخر باید بگم ، ایکس 800 هم با توجه به ظاهر فوق العاده و امکاناتی که اخیرا شایعه ش شده ( یو اس بی 2 ، ساپورت پروتکل HCSD و سی پی یو 2443 سامسونگ با کلاک 533) میتونه آدم رو دست به دعا کنه

والا اجنبی ها که بیشتر شاکی هستن از ظاهرش.. و از حذف شدن d-pad ...
بعدم دانیال، you live in your own little world don't ya ؟
3z69eon.gif

آخه کی گفته که x800 سی پی یوش 2443 ست!؟!
یعنی آخه واقعاً حاضری برای یه دستگاهی که تنها تفاوتش با x500 ، صفحه ی VGA ـشه، رمش هم هنوز 64 ــه، کی بورد هم نداره، 300 هزار بیشتر بدی؟؟!
1436.gif

(انگجت: x800 MSRP:800-900$
190.gif
)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
والا اجنبی ها که بیشتر شاکی هستن از ظاهرش.. و از حذف شدن d-pad ...
بعدم دانیال، you live in your own little world don't ya ؟
3z69eon.gif

آخه کی گفته که x800 سی پی یوش 2443 ست!؟!
یعنی آخه واقعاً حاضری برای یه دستگاهی که تنها تفاوتش با x500 ، صفحه ی VGA ـشه، رمش هم هنوز 64 ــه، کی بورد هم نداره، 300 هزار بیشتر بدی؟؟!
1436.gif

(انگجت: x800 MSRP:800-900$
190.gif
)

آره فرهاد جان ، جان به لب شدم برای یک صفحه وی جی ای 3 اینچی

اینجا رو بخون در مورد سی پی یوی ایکس . در سایت ای تن یوزرز هم تایید شده دستگاه با چنین سی پی یویی به بازار عرضه می شه.شاید یکی از دلایل تاخیر عرضه ش همین باشه

والا بنده استفاده ام از پی پی سی ام ، کتاب خوندنه ، الان اکثر کتاب های ریپ شده ، یا به فرمت اچ تی ام ال می ان یا پی دی اف و از منظری ، آی سایلو مرده. برای همین ، خیلی خوشحال خواهم شد رزولوشن وی جی ای داشته باشم ولی از رم بالاتر صرفنظر کنم.
دستگاه اکنونم ، برای کارهای من کند به حساب نمی اد ولی صفحه ش فاجعه بزرگی ست
در ضمن ، با حقوق کلانی که بابت 8کشیک در ماه می دن ، ظرف 10ماه کار کردن می تونم بخرمش:lol:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115

اینجا رو بخون در مورد سی پی یوی ایکس . در سایت ای تن یوزرز هم تایید شده دستگاه با چنین سی پی یویی به بازار عرضه می شه.شاید یکی از دلایل تاخیر عرضه ش همین باشه

والا بنده استفاده ام از پی پی سی ام ، کتاب خوندنه ، الان اکثر کتاب های ریپ شده ، یا به فرمت اچ تی ام ال می ان یا پی دی اف و از منظری ، آی سایلو مرده. برای همین ، خیلی خوشحال خواهم شد رزولوشن وی جی ای داشته باشم ولی از رم بالاتر صرفنظر کنم.
در ضمن ، با حقوق کلانی که بابت 8کشیک در ماه می دن ، ظرف 10ماه کار کردن می تونم بخرمش:lol:
آقا ما هم که VGA داریم جون به لب شدیم تا یه جزوه بخونیم!!!
یه ریدر درست حسابی پیدا نکریدم مشکل نداشته باشه! :(
همون QVGA رو عقشه!
109.gif

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
میگم فرهاد جون این PPC را نگاه کن،خیلی خفنه : http://www.gsmarena.com/toshiba_g900-1905.php

البته هنوز نیومده به بازار،ولی اگه کسی دست دو داشت می خرم :lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قبلا معرفی شده دوست عزیز:) وهمین طور کلی بحث:)

شرمنده،کجا بحث شده،منو نزنید ی وقت
106.gif
که تاپیک را منحرف کردم.حالا تو ایران پیدا میشه،جریانش چیه؟شیفته این مدل شدیم :lol:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

خوب عزیز axim x51v من به کارتون میاد؟ فرهاد میدونه شرایطم رو:D دلیل علاقه به فروختن هم اینکه کارم پشت کامپیوتر هستش و الان هم لپ تاپ گرفتم،روی این حساب فقط گهگدار باهاش همین بازی rayman که فرهاد معرفی کرد
43.gif
،بازی می کنم :wacko: این x51 ها wifi هم دارن که چون دانشگاه میرید،بدرد شما می خوره.

این مدل هم برای PDF خیلی خوب باید جواب بده،چون چیپ گرافیکی داره با 16 مگ حافظه.دستگاه هم خداییش اصلان خط و ... نداره...دلیل خریدنم هم این بود که خیلی تصور دقیقی از PDA نداشتم و می خواستم باهاش ی نظمی (مثلا) به زندگیم بدم که یکی الان می خواد به این PDA نظم بده
301.gif
.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شرمنده،کجا بحث شده،منو نزنید ی وقت
106.gif
که تاپیک را منحرف کردم.حالا تو ایران پیدا میشه،جریانش چیه؟شیفته این مدل شدیم :lol:

بزرگ ما هستید استاد قصد جسارت نداشتم:blush: فقط تاکید کردم که برید دنبالش چون بهش علاقه دارید:)

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
First Window XP phone

window-phone.jpg

windowphone.jpg

No, the title wasn't a typo, a Chinese mobile phone company has produced the Doubao 777 Window XP phone with an operating system apparently copied from Microsoft.

The 2 megapixel "smartphone" is 17mm thick and has stereo speakers and a 3 inch touchscreen.

From the screenshots it appears the UI is a direct rip off from Windows XP, right down to the on/off buttons.

The phone is on sale in Taiwan now, presumably it won't be on sale for too much longer once Microsoft's lawyers hear about it

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
توي عربستان قيمتش 4999 ريال سعودي هست يه چیزی بالای 1 ملیون ودویست تومن !

بالا