اونایی که راست دست هستن از این Scroll نمی تونن فیض لازم رو ببرن!!
دوره دوره ی چپ دست هاست
اونایی که راست دست هستن از این Scroll نمی تونن فیض لازم رو ببرن!!
دوره دوره ی چپ دست هاست
فكر كنم اين جمله اينطوري بيان بشه منطقي تر هست كه :
التيميتها زاپاس ايكس 800 هستند
اينطوري ادبيات فني هم رعايت شده , درسته جناب دكتر ؟
در آخر باید بگم ، ایکس 800 هم با توجه به ظاهر فوق العاده و امکاناتی که اخیرا شایعه ش شده ( یو اس بی 2 ، ساپورت پروتکل HCSD و سی پی یو 2443 سامسونگ با کلاک 533) میتونه آدم رو دست به دعا کنه
والا اجنبی ها که بیشتر شاکی هستن از ظاهرش.. و از حذف شدن d-pad ...
بعدم دانیال، you live in your own little world don't ya ؟
آخه کی گفته که x800 سی پی یوش 2443 ست!؟!
یعنی آخه واقعاً حاضری برای یه دستگاهی که تنها تفاوتش با x500 ، صفحه ی VGA ـشه، رمش هم هنوز 64 ــه، کی بورد هم نداره، 300 هزار بیشتر بدی؟؟!
(انگجت: x800 MSRP:800-900$)
آقا ما هم که VGA داریم جون به لب شدیم تا یه جزوه بخونیم!!!آره فرهاد جان ، جان به لب شدم برای یک صفحه وی جی ای 3 اینچی
اینجا رو بخون در مورد سی پی یوی ایکس . در سایت ای تن یوزرز هم تایید شده دستگاه با چنین سی پی یویی به بازار عرضه می شه.شاید یکی از دلایل تاخیر عرضه ش همین باشه
والا بنده استفاده ام از پی پی سی ام ، کتاب خوندنه ، الان اکثر کتاب های ریپ شده ، یا به فرمت اچ تی ام ال می ان یا پی دی اف و از منظری ، آی سایلو مرده. برای همین ، خیلی خوشحال خواهم شد رزولوشن وی جی ای داشته باشم ولی از رم بالاتر صرفنظر کنم.
دستگاه اکنونم ، برای کارهای من کند به حساب نمی اد ولی صفحه ش فاجعه بزرگی ست
در ضمن ، با حقوق کلانی که بابت 8کشیک در ماه می دن ، ظرف 10ماه کار کردن می تونم بخرمش:lol:
میگم فرهاد جون این PPC را نگاه کن،خیلی خفنه : http://www.gsmarena.com/toshiba_g900-1905.php
البته هنوز نیومده به بازار،ولی اگه کسی دست دو داشت می خرم :lol:
قبلا معرفی شده دوست عزیز وهمین طور کلی بحث
آره فرهاد جان ، جان به لب شدم برای یک صفحه وی جی ای 3 اینچی
اینجا رو بخون در مورد سی پی یوی ایکس . در سایت ای تن یوزرز هم تایید شده دستگاه با چنین سی پی یویی به بازار عرضه می شه.شاید یکی از دلایل تاخیر عرضه ش همین باشه
والا بنده استفاده ام از پی پی سی ام ، کتاب خوندنه ، الان اکثر کتاب های ریپ شده ، یا به فرمت اچ تی ام ال می ان یا پی دی اف و از منظری ، آی سایلو مرده. برای همین ، خیلی خوشحال خواهم شد رزولوشن وی جی ای داشته باشم ولی از رم بالاتر صرفنظر کنم.
دستگاه اکنونم ، برای کارهای من کند به حساب نمی اد ولی صفحه ش فاجعه بزرگی ست
در ضمن ، با حقوق کلانی که بابت 8کشیک در ماه می دن ، ظرف 10ماه کار کردن می تونم بخرمش:lol:
شرمنده،کجا بحث شده،منو نزنید ی وقتکه تاپیک را منحرف کردم.حالا تو ایران پیدا میشه،جریانش چیه؟شیفته این مدل شدیم :lol:
سلام اساتید می خواستم بدونمx7500 الان تهران اومده؟ قیمتش چنده؟ از کجا تهیه کنم ؟مرسی