دانيال جان من تو Pocket PC Thoughts ديدم يه خبری زده بود در اين باره:بچه ها ، ای تن ریلیز ایکس 500 پلاس رو که نسبت به خلف ش ، یک صفحه 2.8 وی جی ای و یک ویندوز موبایل 6 و البته دو رنگ خوشگل داره رو اعلام کرد
امیدوارم یک کم با این سرعت افتضاح دایل آپ بتونم جستجو کنم ، اگر دستگاه باثبات تری نسبت به خلف ش باشه می شه به همه پیشنهادش کرد
'They're here! If you're a Glofiish X500 or M700 owner, head over to E-TEN's web site and grab your free Windows Mobile 6 upgrade in English, French, Russian, German, or Chinese. You'll need to register your device, if you haven't done so already. Upon registration, you'll receive an action key, which is needed to successfully install the upgrade.'
BlueMouse, an advanced software that will allow Pocket PC users to experience the confort of having a wireless bluetooth mouse for their mobile device, is entering the final development phase
BlueMouse comes with several outstanding features:
Universal Bluetooth HID support: it works with any standard Bluetooth mouse
Power saving features: BlueMouse uses as little energy as possible
User friendly: BlueMouse is a sophisticated piece of software, but it comes with a friendly user interface
Easy configuration: a few taps is all the user needs to do
میگم فرهاد جون این گوشی جدید O2 که صفحه نمایشش مثل دل اکسیم ها 480 هستش ایران میاد ؟ چند جوب پولشه؟
راستی این جریان امضات چی بیده؟ ماء الشعیره؟ نکنه با خوردن ماء الشعیر کنترل بدنت را از دست میدی ؟
هنوز جا داره قیمتش بیاد پایین،بعید می دونم تو ایران دیده بشه،هرچند که من سخت دنبال وارد کردن و رجیستر یکی از اونها هستم،این لیست قیمتها رو هم نگاه کن،میگم فرهاد جون این گوشی جدید O2 که صفحه نمایشش مثل دل اکسیم ها 480 هستش ایران میاد ؟ چند جوب پولشه؟
راستی این جریان امضات چی بیده؟ ماء الشعیره؟ نکنه با خوردن ماء الشعیر کنترل بدنت را از دست میدی ؟
آره اقا این امضاهات حال میده هر چند وقت یه بار یه mp3 جدید بزار تو امضات ماهم up to date باشیم همیشه!!
فرهاد پس لینکش کو !؟
هنوز ریلیز نشده برادر اینجا ترد Hi-Tech هـــا..