دکتر؟!
واقعنی Kaiser با i300 مقایسه کردی؟!؟!؟
تنها نکته ی مشترکشون gps داشتنشونه، که اونم مال i300 به نظر قوی تر باشه!!!
ولی بابا این gpu داره، wm6 ــه، روی ROM ش صد در صد کلی کار شده، 3.5G ــه، دوربینش مثل دوربین advantage سه مگه، کی بورد داره، کی بوردش hinge داره، usb 2.0 داره...
از لحاظ ابعاد هم ، با وجود اون کی بورد جیگرش؛ ببین در مقایسه با اتم:
Atom: 58 x 102 x 18.5 millimetres
Kaiser: 58 x 110 x 18 millimetres
دلتو نبرده هنوز؟
می دونم، ما دیگه کارمون ازین قرتی بازی ها گذشته
، vga می خوایم، صفحه بزرگتر می خوایم، سی پی یو سریعتر می خوایم...ولی واسه کسی که تاحالا دل اکسیم ندیده، واسه کسی که خفن ترین خفن ها همانا و همانا N95 ــه، و براش حاضره 700-800 دلار پول بده...این جناب قیصر به نظرم خوب می تونه تو دلش تردید بندازه :happy:
الان خوب HTC داره پادشاهی می کنه توی بازار pda ها ، و ظاهراً بیشتر ازینکه به فکر ساختن دستگاه های professional باشه، به فکر ساخت دستگاه های عامه پسنده، طوری که خریدار های اسمارت فون ها بیشتر بیان طرف wm ... حقم داره خوب... رئیس مجرد شرکتی که یه منشی خوشگل داره، به این سادگی ها تاهل رو درک نخواهد نمود...
من که شخصاً هم gps bt گرفتم هم یه دوربین دیجیتال ارزون قیمت تا فعلاً خودمو "گول پروف" کنم
... نقداً برای من هم آلتیمیت ها جالب تره مشخصاتشون نسبت به بقیه جدید ها، ولی هیچ نمی شه انتظار داشت اونچه که توی jasjar می بینیم روی آلتیمت ها ببینیم بهترش رو... دو سه تا مساله هست، یکی اینکه این ها رفتن به یه شرکتی سفارش تولید دادن که تاحالا تجربه ی ساخت pda نداشته (درست می گم؟) ، asus هم با اون همه ابهتش!!، نیومد اول کاری یه دستگاه 3G چهار بانده بده بیرون، اونوقت اینا یک راست رفتن سراغ تولید همچین غول هایی، نکته دیگه اینکه پرفورمنس دستگاه ها جدای سخت افزار مورد استفاده به رام هم بستگی شدید داره، و تکمیل کردن دستگاه ازین لحاظ زمان می بره. شاید خیلی زیاد! کی می دونه، شاید تو اون موقع asus و toshiba هم یه تکونی به خودشون دادن، (htc فکر نمی کنم امسال به جز Advantage و Omni وی جی ای دیگه ای بده، با qvga هاش خوشه:happy: ) ، خلاصه که باید منتظر موند و دید ریویو ها چی می گن...تازه eten m900 هم یه چیزی مثل ultimate ها باید باشه، همراه gps ...
بعدم i-mate فکر می کنم بعد جدایی از htc داره پشت سر هم ضرر می ده...توی این وضعیت وقتی اسم یه دستگاه رو می بینین گذاشتن
Ultimate ... خدا به خیر کنه:wacko: