• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگر واقعا CPU Samsung 2440 نسبت به اينتل سري Xscale خيلي ضعيفتر باشه از همين الان فاتحه Eten X800 در مقابل Asus P535 خونده شده است .
چه خوب ميشه دوستاني كه بيتشر از اين دو نوع پردازنده اطلاعات دارن اينجا توضيح بدن , من شديدا به خريد ايسويس P535 علاقه مند شدم ولي اين امكانات X800 هم وسوسه انگيز هست البته به شرطي كه خيلي از نظر كارايي ضعيفتر از ايسوس نباشه.
حالا از نظر رم و رام ميدونيم كه ايتن كمتر از ايسوسه ولي لطفا هر كي در رابطه با پردازنده هم ميدونه بنويسه تا بشه تصميم بهتري گرفت .​

دوست عزیز سعی کنید زیاد به دست وپای سامسونگ نپیچید چون واقعا قابل پیش بینی نیست تا اونجایی که من تست کردم واقعا 400 سامسونک پرونده هر سی پی یو زیر 520 اینتل رو بسته اینو زمانی میتونید درک کنید که 4-5 تا پاکت پسی یک فیلم رو پخش کنند و اونجا هست که میفهمید که سامسونک یعنی چی:blush:

ولی در کل تا الان من رقیبی برا پی535 نمیبینم(کاملا شخصیه نظر):)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزیز سعی کنید زیاد به دست وپای سامسونگ نپیچید چون واقعا قابل پیش بینی نیست تا اونجایی که من تست کردم واقعا 400 سامسونک پرونده هر سی پی یو زیر 520 اینتل رو بسته اینو زمانی میتونید درک کنید که 4-5 تا پاکت پسی یک فیلم رو پخش کنند و اونجا هست که میفهمید که سامسونک یعنی چی:blush:

ولی در کل تا الان من رقیبی برا پی535 نمیبینم(کاملا شخصیه نظر):)
دقیقا" حرف حسین درسته،اما صرفا" در مقابل سی پی یو های زیر 520 اینتل،من هم دوباره تاکید کردم،اما در باره نظر شخصی حسین،
منم رقیبی برای فلیم نمی بینم،منتظرم اویلبل بشه،اونوقت هر جور شده از اونور یکی می گیرم،(کاملا" شخصیه نظر):lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
رییس کمپانی ای تن گفته که در آینده نه چندان دور برای کاربرانی که عاشق کی بورد هستن ، مدل ایکس 800 رو با کی بورد ریلیز خواهد کرد ،:blink: و صدالبته با همان امکانات
تقریبا یه کاری شبیه ایکس 500 و ام700
به هر حال ، به نظر من ، دستگاه های آینده بازار این رده خواهندبود ،نه اچ تی سی آتنا:f34r:

لینک

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب با این می شه تقریبا مطمئن شد که مشخصات نهایی ای تن ایکس 800 چی هست
eten-gloofiish-x800-14.jpg

6175.html

ای تن قول 3 تا دستگاه دیگه غیر از این دو تا رو داده ، ولی پیش بینی من اینه که اینها گل سرسبدشون هستن و مابقی برای رنج کاربر خاص ساخته خواهند شد

تا این جای کار ، به نظر من سری آلتیمیت هنوز ارجحه
ببینید، مموری داخلی آی میت 256 و رم 128 داره
آی میت خروجی تی وی بهتون می ده
آی میت ضخامت کمتر و احتمالا وزن کمتری داره ( 6150 )
آی میت صفحه 262 ک داره ولی این 65 هست
سی پی یو آی میت قابل اور و آندر کلاک هست

به نظر من ، اگر سایت سازنده شون خیلی سوتی نده ، خریدش حتی مثلا با قیمت 800 هزار تومان هم منطقی هست
من که جی پی اس نمی خوام
:lol:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
خوب با این می شه تقریبا مطمئن شد که مشخصات نهایی ای تن ایکس 800 چی هست
eten-gloofiish-x800-14.jpg

6175.html

ای تن قول 3 تا دستگاه دیگه غیر از این دو تا رو داده ، ولی پیش بینی من اینه که اینها گل سرسبدشون هستن و مابقی برای رنج کاربر خاص ساخته خواهند شد

تا این جای کار ، به نظر من سری آلتیمیت هنوز ارجحه
ببینید، مموری داخلی آی میت 256 و رم 128 داره
آی میت خروجی تی وی بهتون می ده
آی میت ضخامت کمتر و احتمالا وزن کمتری داره ( 6150 )
آی میت صفحه 262 ک داره ولی این 65 هست
سی پی یو آی میت قابل اور و آندر کلاک هست

به نظر من ، اگر سایت سازنده شون خیلی سوتی نده ، خریدش حتی مثلا با قیمت 800 هزار تومان هم منطقی هست
من که جی پی اس نمی خوام

دستگاه دیگه ای همچین بلوتوثی داره؟ :eek:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
3MP camera / AF
GPS
HSDPA, HSUPA, 3G
WM6 Pro
Samsung 2442 400mhz CPU
256MB Rom/64MB Ram
USB 2.0
160g with battery
non-telescopic Stylus

2h4zvh0.jpg

4h7kqw6.jpg

334t6a8.jpg

43f5f8i.jpg

47up5zt.jpg

2po9w78.jpg

49b3pkm.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
واقعا چیز کاملیه ؛میشه روش فکر کرد:)

صفحه اش 2.8 بود نه؟ این هم می تونه به نظر من رقیبی برای امثال آی 300 باشه ها ، البته ابدا ربطی به هم ندارن ولی از این نظر که دستگاه های خیلی سریعی و حرف ای نیستن و احتمالا قیمتی مشابه دارن ، برای کسانی که قبلشون برای اون مگاپیکسل های اضافی می تپه ، تسلای خاطر می تونه باشه

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
صفحه اش 2.8 بود نه؟ این هم می تونه به نظر من رقیبی برای امثال آی 300 باشه ها ، البته ابدا ربطی به هم ندارن ولی از این نظر که دستگاه های خیلی سریعی و حرف ای نیستن و احتمالا قیمتی مشابه دارن ، برای کسانی که قبلشون برای اون مگاپیکسل های اضافی می تپه ، تسلای خاطر می تونه باشه

جناب دكتر منظور شما از "دستگاه های خیلی سریعی و حرف ای " چه نوع دستگاههايي است ؟ به خاطر cpu samsung ميفرماييد ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
جناب دكتر منظور شما از "دستگاه های خیلی سریعی و حرف ای " چه نوع دستگاههايي است ؟ به خاطر cpu samsung ميفرماييد ؟

خیر قربان ، پرفرومنس این دستگاه ها ، ابدا منحصر به سی پی یو شون نیست ، برعکس به تجربه من ، بیشتر به مجموعه GPU(اینکه داشته باشن اصلا یا نه ) نوع رم مورد استفاده و همین طور فلش مموری داخلی شون و صد البته optimize بودن ویندوز ارایه شده توسط او ای ام وابسته هست

مثلا اتم یک دستگاه واقعا stable ولی نسبتا کند هست
برعکس jam یک دستگاه فوق سریع و در عوض واقعا بی ثبات هست

در کل ، نظر من اینه که بهترین معیار کارکرد دستگاه ها ،مقایسه شون با بنچ مارک های چند گانه هست .
(یادمون باشه که ویندوز موبایل 5 رو نمی شه در مقابل 2003 بنچ مارک کرد ها ،یک بار کلی سرش بحث کردیم)

موفق باشید

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
خیر قربان ، پرفرومنس این دستگاه ها ، ابدا منحصر به سی پی یو شون نیست ، برعکس به تجربه من ، بیشتر به مجموعه GPU(اینکه داشته باشن اصلا یا نه ) نوع رم مورد استفاده و همین طور فلش مموری داخلی شون و صد البته optimize بودن ویندوز ارایه شده توسط او ای ام وابسته هست

مثلا اتم یک دستگاه واقعا stable ولی نسبتا کند هست
برعکس jam یک دستگاه فوق سریع و در عوض واقعا بی ثبات هست

در کل ، نظر من اینه که بهترین معیار کارکرد دستگاه ها ،مقایسه شون با بنچ مارک های چند گانه هست .
(یادمون باشه که ویندوز موبایل 5 رو نمی شه در مقابل 2003 بنچ مارک کرد ها ،یک بار کلی سرش بحث کردیم)

موفق باشید

جناب دكتر ايا اين پروسسور گرافيك مستقل رو كه شما فرموديد فاكتور مهمي است ايا ASUS P535 يا Eten X800 دارا هستن؟
بعد يك مسيله مهم ديگر اينكه اين X800 با اين همه كمالات ايا از نظر رام و رم 128 , 64 كم نمياره و يا اينكه خيلي روي سرعتش اثر نميذاره ؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
asus-p735.gif

دكتر جان اين گوشي asuse p735 چه فرقي با p535 ميكنه ؟
306.gif

General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2007, January
Status Coming Soon
Size Dimensions 109 x 59 x 19 mm
Weight 143 g
Display Type TFT touchscreen, 65K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.8 inches
Ringtones Type Polyphonic (128 channels), Midi, MP3
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook Advanced
Call records 20 received, dialed and missed calls
Card slot miniSD
- 64 MB SDRAM
- 256 MB NAND Flash
- Intel Xscale processor 520 MHz
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G Yes, 384 kbps
WLAN Wi-Fi 802.11b/g
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port No
USB Yes, v1.1
Features OS Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 1.2.1/2.0
Games Yes
Colors Silver
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, autofocus, video, flash; secondary VGA videocall camera
- Video calling and download
- Pocket Office(Word, Excel, PowerPoint Viewer)
- Windows MPlayer 10
- Java MIDP 2.0
- Text to Speech
- Sheduler
- Calculator
- Voice memo
- Currency converter
- Stopwatch
Battery Standard battery, Li-Ion 1300 mAh
Stand-by
Talk time

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دكتر جان اين گوشي asuse p735 چه فرقي با p535 ميكنه ؟
با اجازه ی دکتر، p735 تری جی هستش، wm6 ــه، سی پی یوش marvell pxa300 ــه که خیــــــــــــلی بهتره از pxa270 ی که 535 داره ، و اینکه 735 جی پی اس نداره. برای مقایسه pda ها از این لینک استفاده کن مهرداد جان
icon12.gif

جالب که p735 هم EDGE رو ساپورت نمی کنه!!
این مساله حتی برای کسانی که دسترسی به شبکه umts دارن یه نقطه ضعف به حساب می یاد، اگه گفتید چرا؟!
خو خودم می گم!!، به خاطر اینکه کار کردن با 3g خیـــلی بیشتر باطری دستگاه رو مصرف می کنه، در حدود 2 برابر! واسه همین خیلی ها فورس می کنن دستگاه رو که فقط از طریق gprs/edge وصل شه به نت.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فقط جهت اطلاع رسانی ابعادی:happy:

2hpt0ua.jpg

2ibhzqo.jpg

2gy9i85.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
جناب دكتر ايا اين پروسسور گرافيك مستقل رو كه شما فرموديد فاكتور مهمي است ايا ASUS P535 يا Eten X800 دارا هستن؟
بعد يك مسيله مهم ديگر اينكه اين X800 با اين همه كمالات ايا از نظر رام و رم 128 , 64 كم نمياره و يا اينكه خيلي روي سرعتش اثر نميذاره ؟

فکر کنم ایسوس که نداره
ای تن هم هنوز حرفی نزدن ولی بعید می دونم داشته باشن
بله ، واقعا مسخره هست که مموری رام داخلی 128 باشه ، 256 دیگه استاندارد شده ، این ها نمی دونم چی فکر می کنن
ولی یادتون باشه ، حجم رام 128 مشکلی نیست ، سرعت و نوع رام می تونه مشکل ساز باشه

در کل ، فکر کنید که چطوری می خواهید از دستگاه استفاده کنید ، به قول فرهاد ، اگر معیارتون این باشه که ایا در هنگام استریم کردن فایل دیویکس فشرده می تونه تسک دیگری رو هم اجرا کنه ، این طوری حتما یک دستگاه می خواهید که جی پی یو داشته باشه ، ولی اگر مثل من کشته مرده صفحه وی جی ای هستید ، خوب شاید بشه روی ایکس 800 حساب باز کرد

فراموش نکنید که من هنوز امیدوارم که سری آلتیمیت دارای جی پی یو باشن

موفق باشید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

دکتر؟!
2lw18jc.gif
واقعنی Kaiser با i300 مقایسه کردی؟!؟!؟
1148394932.gif

تنها نکته ی مشترکشون gps داشتنشونه، که اونم مال i300 به نظر قوی تر باشه!!!
ولی بابا این gpu داره، wm6 ــه، روی ROM ش صد در صد کلی کار شده، 3.5G ــه، دوربینش مثل دوربین advantage سه مگه، کی بورد داره، کی بوردش hinge داره، usb 2.0 داره...
از لحاظ ابعاد هم ، با وجود اون کی بورد جیگرش؛ ببین در مقایسه با اتم:
Atom: 58 x 102 x 18.5 millimetres
Kaiser: 58 x 110 x 18 millimetres

دلتو نبرده هنوز؟
4dzepme.gif
می دونم، ما دیگه کارمون ازین قرتی بازی ها گذشته:p ، vga می خوایم، صفحه بزرگتر می خوایم، سی پی یو سریعتر می خوایم...ولی واسه کسی که تاحالا دل اکسیم ندیده، واسه کسی که خفن ترین خفن ها همانا و همانا N95 ــه، و براش حاضره 700-800 دلار پول بده...این جناب قیصر به نظرم خوب می تونه تو دلش تردید بندازه :happy:
الان خوب HTC داره پادشاهی می کنه توی بازار pda ها ، و ظاهراً بیشتر ازینکه به فکر ساختن دستگاه های professional باشه، به فکر ساخت دستگاه های عامه پسنده، طوری که خریدار های اسمارت فون ها بیشتر بیان طرف wm ... حقم داره خوب... رئیس مجرد شرکتی که یه منشی خوشگل داره، به این سادگی ها تاهل رو درک نخواهد نمود...
286.gif

من که شخصاً هم gps bt گرفتم هم یه دوربین دیجیتال ارزون قیمت تا فعلاً خودمو "گول پروف" کنم:D ... نقداً برای من هم آلتیمیت ها جالب تره مشخصاتشون نسبت به بقیه جدید ها، ولی هیچ نمی شه انتظار داشت اونچه که توی jasjar می بینیم روی آلتیمت ها ببینیم بهترش رو... دو سه تا مساله هست، یکی اینکه این ها رفتن به یه شرکتی سفارش تولید دادن که تاحالا تجربه ی ساخت pda نداشته (درست می گم؟) ، asus هم با اون همه ابهتش!!، نیومد اول کاری یه دستگاه 3G چهار بانده بده بیرون، اونوقت اینا یک راست رفتن سراغ تولید همچین غول هایی، نکته دیگه اینکه پرفورمنس دستگاه ها جدای سخت افزار مورد استفاده به رام هم بستگی شدید داره، و تکمیل کردن دستگاه ازین لحاظ زمان می بره. شاید خیلی زیاد! کی می دونه، شاید تو اون موقع asus و toshiba هم یه تکونی به خودشون دادن، (htc فکر نمی کنم امسال به جز Advantage و Omni وی جی ای دیگه ای بده، با qvga هاش خوشه:happy: ) ، خلاصه که باید منتظر موند و دید ریویو ها چی می گن...تازه eten m900 هم یه چیزی مثل ultimate ها باید باشه، همراه gps ...

بعدم i-mate فکر می کنم بعد جدایی از htc داره پشت سر هم ضرر می ده...توی این وضعیت وقتی اسم یه دستگاه رو می بینین گذاشتن Ultimate ... خدا به خیر کنه:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر؟!
2lw18jc.gif
واقعنی Kaiser با i300 مقایسه کردی؟!؟!؟
1148394932.gif

تنها نکته ی مشترکشون gps داشتنشونه، که اونم مال i300 به نظر قوی تر باشه!!!
ولی بابا این gpu داره، wm6 ــه، روی ROM ش صد در صد کلی کار شده، 3.5G ــه، دوربینش مثل دوربین advantage سه مگه، کی بورد داره، کی بوردش hinge داره، usb 2.0 داره...
از لحاظ ابعاد هم ، با وجود اون کی بورد جیگرش؛ ببین در مقایسه با اتم:
Atom: 58 x 102 x 18.5 millimetres
Kaiser: 58 x 110 x 18 millimetres

دلتو نبرده هنوز؟
4dzepme.gif
می دونم، ما دیگه کارمون ازین قرتی بازی ها گذشته:p ، vga می خوایم، صفحه بزرگتر می خوایم، سی پی یو سریعتر می خوایم...ولی واسه کسی که تاحالا دل اکسیم ندیده، واسه کسی که خفن ترین خفن ها همانا و همانا N95 ــه، و براش حاضره 700-800 دلار پول بده...این جناب قیصر به نظرم خوب می تونه تو دلش تردید بندازه :happy:
الان خوب HTC داره پادشاهی می کنه توی بازار pda ها ، و ظاهراً بیشتر ازینکه به فکر ساختن دستگاه های professional باشه، به فکر ساخت دستگاه های عامه پسنده، طوری که خریدار های اسمارت فون ها بیشتر بیان طرف wm ... حقم داره خوب... رئیس مجرد شرکتی که یه منشی خوشگل داره، به این سادگی ها تاهل رو درک نخواهد نمود...
286.gif

من که شخصاً هم gps bt گرفتم هم یه دوربین دیجیتال ارزون قیمت تا فعلاً خودمو "گول پروف" کنم:D ... نقداً برای من هم آلتیمیت ها جالب تره مشخصاتشون نسبت به بقیه جدید ها، ولی هیچ نمی شه انتظار داشت اونچه که توی jasjar می بینیم روی آلتیمت ها ببینیم بهترش رو... دو سه تا مساله هست، یکی اینکه این ها رفتن به یه شرکتی سفارش تولید دادن که تاحالا تجربه ی ساخت pda نداشته (درست می گم؟) ، asus هم با اون همه ابهتش!!، نیومد اول کاری یه دستگاه 3G چهار بانده بده بیرون، اونوقت اینا یک راست رفتن سراغ تولید همچین غول هایی، نکته دیگه اینکه پرفورمنس دستگاه ها جدای سخت افزار مورد استفاده به رام هم بستگی شدید داره، و تکمیل کردن دستگاه ازین لحاظ زمان می بره. شاید خیلی زیاد! کی می دونه، شاید تو اون موقع asus و toshiba هم یه تکونی به خودشون دادن، (htc فکر نمی کنم امسال به جز Advantage و Omni وی جی ای دیگه ای بده، با qvga هاش خوشه:happy: ) ، خلاصه که باید منتظر موند و دید ریویو ها چی می گن...تازه eten m900 هم یه چیزی مثل ultimate ها باید باشه، همراه gps ...

بعدم i-mate فکر می کنم بعد جدایی از htc داره پشت سر هم ضرر می ده...توی این وضعیت وقتی اسم یه دستگاه رو می بینین گذاشتن Ultimate ... خدا به خیر کنه:wacko:

حق با توه
من هم روی اینها حساب باز کردم ،ولی نه اینکه مثل برادر کوچکم که هنوز دو روز از ریلیز باند نگذشته بود از دوبی خریدش ، و برای خودش دردسر درست کرد
من امیدوارم که اگر آیمیت واقعا نتیجه کارش خوب از آب در اومده باشه ، دستگاه ها رو بده چند تا سایت معتبر مرور ش کنن ، تا ما هم با خیال راحت خریداری ش کنیم.

اما کایزر به نظرم همان طور که گفتی ، در رده executiveطراحی نشده و تنها به قول خودت ، برای بزرگ تر کردن سهم پی دی ای ها از کل بازار موبایل هست.
اما با این حال نمی فهمم چرا باید اچ تی سی دل خوش باشه که بشه با کیو وی جی و بعضا با 65ک معلوم الحال ، گوی رقابت رو از سیمبین هایی که کم کم 262 هستن ربود . به هر حال ، اچ تی سی خوب یا بد 85 % کل پی دی ای ها ی بازار در اختیار داره

اما این ای تن منو امیدوار کرده که یک contingency planداریم ، اگر آیمیت غضنفر بازی دراورد ، می شه به این رو آورد.به قول تو ، اچ تی سی با کیو وی جی ای خوشه
:f34r:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

حق با توه
من هم روی اینها حساب باز کردم ،ولی نه اینکه مثل برادر کوچکم که هنوز دو روز از ریلیز باند نگذشته بود از دوبی خریدش ، و برای خودش دردسر درست کرد
من امیدوارم که اگر آیمیت واقعا نتیجه کارش خوب از آب در اومده باشه ، دستگاه ها رو بده چند تا سایت معتبر مرور ش کنن ، تا ما هم با خیال راحت خریداری ش کنیم.

اما کایزر به نظرم همان طور که گفتی ، در رده executiveطراحی نشده و تنها به قول خودت ، برای بزرگ تر کردن سهم پی دی ای ها از کل بازار موبایل هست.
اما با این حال نمی فهمم چرا باید اچ تی سی دل خوش باشه که بشه با کیو وی جی و بعضا با 65ک معلوم الحال ، گوی رقابت رو از سیمبین هایی که کم کم 262 هستن ربود . به هر حال ، اچ تی سی خوب یا بد 85 % کل پی دی ای ها ی بازار در اختیار داره

اما این ای تن منو امیدوار کرده که یک contingency planداریم ، اگر آیمیت غضنفر بازی دراورد ، می شه به این رو آورد.به قول تو ، اچ تی سی با کیو وی جی ای خوشه

آقایون مدیر من اینجا با جفتتون مخالفم :blush:

من به نظرم این سری ایمیت میتونه یک سری رویایی تو پاکت پسی ها باشه اما دلیلم:)

اول از همه به دلیل اینکه تقریبا برند ایمیت یکی از معروف تر ین انشعابات htc هست و کلی کل هم داره و نمیخواد رقابت رو از دست بده سعی میگنه بهترین رو بزنه

بعدش نمیدونم شما با من موفق هستید یا نه ولی از نظر نرم افزاری در بهترین حالت خودش هست من هم با جمین کار کردم هم با s200 به نظر خودم پایداری و مطمئن بودن رو تو جمین دیدم:blush:

و از اینها مهم تر تجربه فوق العاده ای میت تو این صنعت و خوشبختانه مشکل داشتن بیشتر مدلهای گذشته در اسپیگر و ال سی دی و.....(به نظر من الان ای میت دنبال اینه که مشگلات قبلش رو حل کنه برای همین......:) )

در کل من آدم سخت گیری هستم تو خرید گوشی ولی فکر کنم که جا داره هر pda بازی یه دونه از این آلتیمیت ها گوشه خانش داشته باشه:) :rolleyes:

راستی فرهاد بی صبرانه منتظر یه ریویو کلی از HTC Hermes توسط خودت هستم(بین خودمون باشه هنوز پی به اشتباهت نبردی
sunglasses2.gif
)

بالا