نمیدونم !! من بیشتر با استیل گوشی حال میکنم !! :دیشاهد بیا یه کم اختلاط (درسته ؟ ) کنیم
راستی پاکت پیسی نمیخری ؟ بشی عضو ثابت اینجا ؟
کوشی شاهد بیا یه چیزی بگو حوصلمان سر رفت بحث کنیم
بدبختی اینه که فردا باید پاشم برم سرکار ساعت 6 صبح !! الان که تا 5:30 بیدارم !! شب کی بخوابم که بتونم صبحش پاشم؟ :دیای بابا پس بریم بخوابیم
کاری نداری ؟
تصحیح کنم !! فردا میخوام برم سرکار !! امروز که تعطیله !!نه هستم هنوز
خوب دیگه چرا میخوای بخوابی
میری سر کار چرت میزنی دیگه تازه به ازای چرت زدنت حقوقم میگیری :دی
تازه بازم میشه همون آش و همون کاسه یعنی فردا سر کار و چرت و عکس برداری :دی آخه یه جا کار میکردم شیفت شب بودنی مدیر کارخونه خودش یه دوری میزد هر کی خواب بود بیدار نمیکرد فقط عکس مینداخت بعد میشد مدرک تنبیه میکرد کلی هم مسخره میکرد :دیتصحیح کنم !! فردا میخوام برم سرکار !! امروز که تعطیله !!
الان بخوابم ساعت 4 از خواب پا میشم !! شب هم عمرا خوابم ببره !!
خوب یکم تعریف کن ببینم چی داره ! استایلش هم باید باحال باشه ها ! نازک و سبک :دیاف راست میگی نمیدونم چرا هیچوقت عادت نمیکنم هر وقت شبا نمیخوابم انگار هنوز فردا نشده
فکر میکنم هنوز روز عوض نشده
ولی شاهد یه چند وقت ppcداشته باشی دیگه نمیری سراغ گوشی موبایل
حیف نیست این کیفیت و این همه امکانات رو بزاری بری گوشی فسقلی بخری ؟ :دی
کاربر فعالم میشه کاری کردالبته اگه منو با حفظ سمت کاربر فعالی PHP همزمان کاربر فعال PocketPC هم بکنید قول میدم همین فردا برم PPC بخرم !! :دی
شاهد رو اینطوری نگاه نکنید اینجا شوخی میکنه هیچ کاربری با اسپم کردن به همچین تعداد پستی نمیرسه تجربه نشون داده
راستی ببخشید قصدم اذیت کردن نبود فقط گفتم کاش میشد شهرام هم میومد میدید
آدرسش هم
my.blackmice.com هست
من تو رو مي كشم... :grrr::grrr::grrr::evil2:
بعد از 5 ساعت دانلود... حالا مي بينم كه ويندوز موبايلم هيچ تغييري نكرده...
البته تغيير كرده... اون لوگوي i-mate اولش به Boom عوض شده... ولي هيچ تغيير ديگه اي نكرده... :wacko:
فكر مي كنم راه هاي ديگه اي بود براي عوض كردن اون صفحه اول... :lol:
خلاصه كه با دلي آه آلود مي ريم بخوابيم...
قسمت نمي شه انگار... WM6 داشته باشم...
ماشاالله پارسا
شهرام جان ، مشکل داره گوشیت ، اون رام رو 20 هزار نفر دانلود کردن ... توی ایکس دی ای تردش ترکونده ...
این رو ببین
این رو Professional + Home ش رو دانلود کن از رپید ... که میشه این
اگه نشد خودم یه سی دی کامل واست میفرستم فقط رام 6 باشه ...
در مورد ماشالله ... دوستانی که اینجا اسمایلی ِ سیگار کش ِ شطرنجی شده از خودشون ول میدن و به همه سلام میدن ؛ 20 صفحه ی آخر پست های من رو در این ترد ببینن خیلی خوب میشه که بیشتر اخبار نرم افزار دادم و بحث تاچ انهنسد و بحث سیاسی و معرفی ِ رام بوده ... اینجوری میتونن یاد بگیرن با دادن اطلاعات چطوری میشه 300 و خورده ای پست تشعشع نمود !!!
راستی ، پایه م تمام ِ 300 و خورده ای رو ببینم و اونایی که اطلاعات ِ درست حسابی توش هست رو با تمام Spamer های اسمایلی کِش ِ اینجا نسبت بگیریم !!! بعد ببینیم کی اینجا مفید تر بوده ...
در مورد ماشالله ... دوستانی که اینجا اسمایلی ِ سیگار کش ِ شطرنجی شده از خودشون ول میدن و به همه سلام میدن ؛ 20 صفحه ی آخر پست های من رو در این ترد ببینن خیلی خوب میشه که بیشتر اخبار نرم افزار دادم و بحث تاچ انهنسد و بحث سیاسی و معرفی ِ رام بوده ... اینجوری میتونن یاد بگیرن با دادن اطلاعات چطوری میشه 300 و خورده ای پست تشعشع نمود !!!
راستی ، پایه م تمام ِ 300 و خورده ای رو ببینم و اونایی که اطلاعات ِ درست حسابی توش هست رو با تمام Spamer های اسمایلی کِش ِ اینجا نسبت بگیریم !!! بعد ببینیم کی اینجا مفید تر بوده ...
متاسفم واسه خودم ؛ که افرادی فضایی رو بوجود آوردن که برای اینکه توی اون رده قرار نگیرم مجبور شدم پست قبلیمو بزنم و از خودم و پست هام دفاع کنم ...در مفید بودنتون که شکی نیست
ارادت . ( اسمایلی مرد کلاه دار )
متاسفم واسه خودم ؛ که افرادی فضایی رو بوجود آوردن که برای اینکه توی اون رده قرار نگیرم مجبور شدم پست قبلیمو بزنم و از خودم و پست هام دفاع کنم ...
آقا هر وقت احساس کردید حضور من اینجا داره به دوستی هاتون لطمه میزنه فقط لطف کنید بهم پی ام بزنید بگید .. خودم بار سفر از اینجا بر میبندم ...متاسفم واسه خودم ؛ که افرادی فضایی رو بوجود آوردن که برای اینکه توی اون رده قرار نگیرم مجبور شدم پست قبلیمو بزنم و از خودم و پست هام دفاع کنم ...