• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
شاهد این چه حرفیه میزنی؟؟؟؟:blink:

اینجا مهمون نواز ترین بخش pt هست :)

همین پارسا ببین از بچه های که تازه اومدن چقدر خوب استقبال کرده و همین طور همه بچه های بخش:)

خودت انشاالله یه پاکت پسی میگیری همین جا کاربر فعال میشی :)
آخه حسین جان بعضی دوستان یه سری حرفهای دوپهلویی میزنن حالا شاید هم واقعا بی غرض باشه !

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خوب مهدی جان
برا من هم یه بار دیگه امتحان کردم باز شد منتها چطور امتحان کردی اینکه از همین اول کد و کی میخواد ؟

من از ساعت 8 صبح تا حالا سره کارم الان دیگه چشمام مانیتور رو اینطوری :wacko: میبینه .

شما تا وارد آپشن نشید کد و کی نمی خواد . من به همکارم گفتم بتماس و ...... ، برنامه به خوبی جواب داد اما چه صدای وحشتناکی جواب میداد ( سر فرصت عوضش کنم )

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
من از ساعت 8 صبح تا حالا سره کارم الان دیگه چشمام مانیتور رو اینطوری :wacko: میبینه .

شما تا وارد آپشن نشید کد و کی نمی خواد . من به همکارم گفتم بتماس و ...... ، برنامه به خوبی جواب داد اما چه صدای وحشتناکی جواب میداد ( سر فرصت عوضش کنم )
آره برا من هم دقیقا همینطور بود منتها بعد از صدای بوق اصلا فرصت نداد حرف بزنم سریع قطع کرد فقط همون صدا وحشتناکه رو فهمیدم
f_lordcrezym_2395ab0.gif

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
خوب می بینم که واقعا این مشکل هم داره یواش یواش حل میشه ...
مشکل ANSWERING MACHINE رو میگم
والا من PPC ندارم که بخوام تست کنم ... شرمنده همتون هم هستم ...
چشم باز هم دنبالش می گردم اگر سریالی کیجنی یا ... پیدا کردم اعلام می کنم ...
بچه هایی که بلدند برنامه بنویسند برا PPC مثل شهرام یا حامد ... نمی تونن این برنامه رو به زبان ماشین در بیارن ببینند الگوریتم کیجنش چیه؟
که یه کیجن براش بنویسند ...
یا یه سریال نامبری یدا کنند که بشه برنامه رو رجیستر کرد ....
ممنون
موفق باشید، همه با هم ...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آره برا من هم دقیقا همینطور بود منتها بعد از صدای بوق اصلا فرصت نداد حرف بزنم سریع قطع کرد فقط همون صدا وحشتناکه رو فهمیدم
f_lordcrezym_2395ab0.gif

چچچچچچچچچچچچچچچرررررررررررررراااااااااااااااااا ؟

آواتارت :(
64.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آخه حسین جان بعضی دوستان یه سری حرفهای دوپهلویی میزنن حالا شاید هم واقعا بی غرض باشه !
بهتره دو پهلو بودن رو به خودت ببندی جناب شاهد !

من بر حرف خودم هستم و قصد پست زدن در این ترد رو هم نداشتم !

شهرام خان و هر فرد دیگه ای که توی فروم پی پی سی ، " انجمن وار و متین " پست میزنن نظرشون واسه من حکمه ! به همین خاطر ایشون تشخیص دادن که من مراقب حرف زدنم نیستم و من هم پذیرفتم !

اما در اینکه پست های شما و دوستانتون از حالت طبیعی خارج شده شکی ندارم و بر موضع خودم پایدارم ... شما با نحوه ی پست زدن هاتون شخصیت تمام افراد اینجارو به مسخره گرفتید ! اگه بچه های پی پی سی از اینکه برای حفظ شخصیتشون سخنی به میان آوردم ناراحتند هیچ حرفی ندارم ... اما من این بحث رو بخاطر خودشون پیش آوردم و بخاطر خودشون هم سکوت میکنم ...

دو پهلویی در کار نیست عزیز ! من بر جبهه ی خودم استوارم ! اما به دستور دوستان عقب نشینی کردم ... و البته کاملا" هم غرض داشتم !

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

شهرام خان و هر فرد دیگه ای که توی فروم پی پی سی ، " انجمن وار و متین " پست میزنن نظرشون واسه من حکمه ! به همین خاطر ایشون تشخیص دادن که من مراقب حرف زدنم نیستم و من هم پذیرفتم !

اما در اینکه پست های شما و دوستانتون از حالت طبیعی خارج شده شکی ندارم و بر موضع خودم پایدارم ... شما با نحوه ی پست زدن هاتون شخصیت تمام افراد اینجارو به مسخره گرفتید ! اگه بچه های پی پی سی از اینکه برای حفظ شخصیتشون سخنی به میان آوردم ناراحتند هیچ حرفی ندارم ... اما من این بحث رو بخاطر خودشون پیش آوردم و بخاطر خودشون هم سکوت میکنم ...

دو پهلویی در کار نیست عزیز ! من بر جبهه ی خودم استوارم ! اما به دستور دوستان عقب نشینی کردم ... و البته کاملا" هم غرض داشتم !
انشالا خدا مشکلات همه رو حل کنه ! :)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

در مورد اون مطلبي كه نوشتم بايد عرض كنم كه اصلا شخص خاصي مورد خطاب بنده نبود... خيلي وقت پيش ديده بودم و مي خواستم ارسال كنم... اتفاقا با توجه به جبهه شما اين مطلب رو پست كردم! ولي مثل اينكه برعكس شد! در هر حال پارسا جان... من كه به شخصه جسارت نمي كنم... نه تنها من! بلكه همه بچه ها شما رو دوست دارن. روزي كه من اومدم اينجا شما رو كه نمي شناختم.... از احترامي كه بقيه به شما مي ذاشتن، فهميدم كه آدم محترمي هستي بايد به شما احترام بذارم... من آدم انتقاد پذيري هستم... اولين فرومي هم كه توش فعاليت كردم همينجاست... به خدا خوشحال مي شم اگه اشتباهي مي كنم كسي بهم اعلام كنه...
يه همچين حساسيتي هم واسه من به وجود اومده بود، قبلتر ها... همين تصميم شما رو گرفتم... به نظر من شما هم يه تجديد نظر بكن و يه كم زمان بده تا همه چيز مشخص بشه...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا معتاد شدیم رفت

فاصله پست قبلیم با این پست فاصله محل کارم با منزل بود :blink: :rolleyes: :( :f34r:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا معتاد شدیم رفت

فاصله پست قبلیم با این پست فاصله محل کارم با منزل بود :blink: :rolleyes: :( :f34r:

اضافه میشه که تا پست 350 فقط نرم افزار معرفی میکردیم و کمی هم سئوالو جواب ... ولی حال معتاد این بحث و گفتگوی آزاد شدیم .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
چچچچچچچچچچچچچچچرررررررررررررراااااااااااااااااا ؟

آواتارت :(
64.gif
راستش این با روحیاتم سازگارتره البته کودکان رو خیلی دوست دارم از دیدن چهره اون کودک هم بسیار لذت میبردم منتها ترجیح میدم جداگانه تصویرشون و خودشون رو ببینم و لذت ببرم ولی برای آواتارم از همچین چیزی استفاده کنم
چندی هم تصویر دختری که با CG ساخته شده بود به عنوان آواتار استفاده میکردم چون دوستان میخواستن و الا خودم علاقه ای نداشتم به عنوان آواتار نگهش دارم
گرچه زیبایی ها رو دوست دارم چون خدا رو دوست دارم ولی خوب هر چیزی جای خودش
از محبت شما هم خیلی ممنونم
154218d4_2.gif

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
اضافه میشه که تا پست 350 فقط نرم افزار معرفی میکردیم و کمی هم سئوالو جواب ... ولی حال معتاد این بحث و گفتگوی آزاد شدیم .
مهدی جان شاید این اعتیاد خیلی هم بد نباشه
شاید بهتره یه توضیحی بدم با اینکه شما ها خودتون استادید منتها حسین جان خیلی خوب گفتن که اینجا گفتگوی آزاده و اسمش هم روشه
فقط به خاطر اینکه صحبت از محتوا و موضوع بندی و پست های مفید میشه نباید باعث بشه که فکر کنیم حتما باید هر پستی که میزنیم سرشار از اطلاعات باشه
فکر کنم دوستان عزیزی که این تاپیک رو بنا کردند دقیقا این قصد رو داشتند که کاربران مکانی برای رفع خستگی و گفت و شنود احوال پرسی و ... داشته باشن
طی مدتهای مدیدی که با اینترنت آشنا شدم تا الان که تقریبا هر فرومی که هست البته نه همه اکثر فرومها عضو هستم و در تعدادی از اونها فعالیت زیادی دارم و با رسم و رسوم فرومها آشنایی دارم به شخصه به هیچ وجه ندیدم جایی از خندیدن و خوش بودن کاربران کسی ناراضی باشه بلکه همه میدونن این سرگرمی و نشاط باعث میشه بقیه پستها هم همیشگی و ادامه دار باشه و باعث دلزدگی نشه
البته هستند تعدادی فروم که رفتار خشکی با کاربرانشون دارن که اکثر دوستان هم میشناسن
خود من معمولا از چنین فرومهایی دوری میکنم چه برسد به کاربران تازه وارد که با چشم خودم دیدم همان بار اول دلزده شدن و پا به فرار گذاشتن
با این حال امیدوارم مثل همیشه کنار هم شاد و خندان به راهمون ادامه بدیم و اینجا مکانی باشه برای اینکه به دور از کمبودها و .. که بیرون از اینجا داریم همراه با دلهای گرم و پر از مهربانی لحظات زیبایی رو بگذرونیم

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا معتاد شدیم رفت

گفتي معتاد ياد پيپم كه گم شد افتادم... فعلا از پيپ پدر استفاده مي كنم... ولي كورش شديدا بزرگه... ما هم تازه كار... در اولين فرصت بايد يه پيپ دانشجويي تهيه كنم... :p;)
تازه يه چيز ديگه.... اگه GPRS داشتي! در اين فاصله هم سه چهار تا پست مي زدي :lol::p;)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

طی بحث های اخیری که پیش اومد!
با اجازه مدیران عزیز:
به عنوان پایه گذار این ترید موظف دونستم چند نکته ای رو اینجا بگم!

من تا حدودی با صحبت های پارسا موافق هستم اما:
این پست زمان ایجاد به دلیل گپ و صحبت های غیر مربوطی که دوستان در بخش ها ی دیگه داشتن و برای حذف چنین مواردی ایجاد شد!و تردد جایی برای صحبت دوستان و گپ و احوال پرسی ایجاد شد و تا حال حاظر همین بود ولی:
بعضی مواقع این احوال پرسی ها و حرف های تکراری بسیار خسته کننده میشه!
دوستان به جای اینکه تمامی صحبهای خودشونو توی یک پست بزنن!هر کلمشون رو نوی یک پست میزنن!
این کار باعث اضافه شدن صفحات و خستگی دیگران میشه! و من به نوبه خودم یکم دلزده و خسته شدم چون بیشتر بحث ها شخصی و دو نفره هست لطف کنید صحبتحای این چنینی رو به صورت private انجام دهید! چون برای دیگران واقعا کسل کننده هست!

پی دوستان لطف کنن یکم مراعات کنن! اینجا نه یک محیط خشک و محدود هست بلکه محیطی شاد و گرو و صمیمی قراره باشه محیط برای احوال پرسی گپ تبادل نظر و .......ولی در یک چارچوب

بهر حال دوستان سعی کنید یکم بیشتر مراعات کنید!

سوالاتی که بعد ها بوجود خواهد آمد!

سوال:
چرا اینجا اینقدر سوت و کوره! ..... چون گفتن احوال پرسی و گپ و خوشو بش نکنیم! ما هم دیگه پست نمیزنیم
جوب:
کسی همچنین منظوری نداشته و چنین صحبتی هم نکرده فقط گفته شده از حد خودش خارج نشه!
سوال:
چرا فلان کس در پست داره احوال پرسی میکنه کپ میزنه!ولی خبری نیست حالا اگر ما بودیم ..........
جواب:
اصلا چنین بحثی نیست همه میتونن هر حرفی که دوست دارن اینجا بزنن فقط یکم مراعات رفتارشون باشن و دیگران رو هم ببینن وگرنه اینجا گفتگو آزاده!
سوال:
اینجا گفتو آزاده یا گفتگو آزاد مفید! اگر اینطوره چرا اینجا رو باز کردین!
جواب :
کاملا مشخص هست که گفتگو کاملا آزاده و لی چه بهتر مفید باشه و یکم جامع تا همه شرکت کنن در بحث!مانند بحث هایی که هر از گاهی میشه و بیشتر بچه ها هم نظر میدن و چندین صفحه پیش میره و واقعا جالب و مفید واقع میشه بحث ها جالب!

به هر حال از تمامی دوستان خواهش میکنم چنین بحث و حدیث هایی هم نباشه! چون همه همو میشناسیم کمابیش و برای هم محترم هستیم و همو دوست داریم که یک جا جمع شدیم پس کمی بیشتر دقت کنیم!

عذر می خوام پر حرفی کردم اما دیدم لازم هست!
همگی شاد و پیروز باشید!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
با اجازه مدیران عزیز:

این پست زمان ایجاد به دلیل گپ و صحبت های غیر مربوطی که دوستان در بخش ها ی دیگه داشتن و برای حذف چنین مواردی ایجاد شد!و تردد جایی برای صحبت دوستان و گپ و احوال پرسی ایجاد شد و تا حال حاظر همین بود ولی:
دوستان به جای اینکه تمامی صحبهای خودشونو توی یک پست بزنن!هر کلمشون رو نوی یک پست میزنن!
این کار باعث اضافه شدن صفحات و خستگی دیگران میشه! و من به نوبه خودم یکم دلزده و خسته شدم چون بیشتر بحث ها شخصی و دو نفره هست لطف کنید صحبتحای این چنینی رو به صورت private انجام دهید! چون برای دیگران واقعا کسل کننده هست!

پی دوستان لطف کنن یکم مراعات کنن! اینجا نه یک محیط خشک و محدود هست بلکه محیطی شاد و گرو و صمیمی قراره باشه محیط برای احوال پرسی گپ تبادل نظر و .......ولی در یک چارچوب

سوال:

جوب:
کسی همچنین منظوری نداشته و چنین صحبتی هم نکرده فقط گفته شده از حد خودش خارج نشه!
سوال:

جواب:
اصلا چنین بحثی نیست همه میتونن هر حرفی که دوست دارن اینجا بزنن فقط یکم مراعات رفتارشون باشن و دیگران رو هم ببینن وگرنه اینجا گفتگو آزاده!
سوال:

جواب :
کاملا مشخص هست که گفتگو کاملا آزاده و لی چه بهتر مفید باشه و یکم جامع تا همه شرکت کنن در بحث!مانند بحث هایی که هر از گاهی میشه و بیشتر بچه ها هم نظر میدن و چندین صفحه پیش میره و واقعا جالب و مفید واقع میشه بحث ها جالب!

به هر حال از تمامی دوستان خواهش میکنم چنین بحث و حدیث هایی هم نباشه! چون همه همو میشناسیم کمابیش و برای هم محترم هستیم و همو دوست داریم که یک جا جمع شدیم پس کمی بیشتر دقت کنیم!

همگی شاد و پیروز باشید!
بنده اصلا معنی این بحث هارو درک نمیکنم !! هرکسی واقعا نمیخواد بحث های حاشیه ای و بدون بار علمی !!! رو ببینه میتونه از این لینک استفاده کنه خیلی راحت ! http://forum.persiantools.com/profile.php?do=addlist&userlist=ignore&u=10153 این دیگه جزو امکانات فروم هست و برای همین مواقع هم ساخته شده !!

من خودم هم هنوز سر حرفم هستم .. مدیران باید تصمیم گیری بکنند. که کردند !!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
با اجازه مدیران عزیز:

سوال:

جوب:
سوال:

جواب:
سوال:

جواب :

همگی شاد و پیروز باشید!
- [اولی] - سلام به همه :دی
- [دومی] - ( سمایلی یک مرد ِ شطرنجی شده با چند تا سیگار )
- [اولی] - های گایز :دی
- [دومی] - اسمایلی یه آدم زرد که مثلا" داره میخنده
- [اولی] - :دی
-[دومی ]- اسمایلی 4 تا موجود ِ خوش خنده
- [اولی] - رفتی ؟
- [دومی] - (دوباره اسمایلی همون یارو که سیگار میکشید )
- [بازم دومی] - هستم تو هستی
- [اولی] - سلام :دی
- [دومی] - سلام ( اسمایلی ِ یه چیزی توی همون مایه ها )
-[یکی از کاربرای از خدا بیخبر پی پی سی ] آقا پستای عناوین آپدیت شد
- [اولی ]سلام به تو :دی
-[دومی]- آپدیت شد ؟( اسمایلی همون یارو که سیگار میکشه و یدونه موجودی که از خنه داره میمیره )
- - [اولی] - سلام :دی
-[یکی از کاربرای از همه جا بیخبر پی پی سی ] آقا پستای عناوین آپدیت شد
-[دومی]- آپدیت شد ؟( اسمایلی همون یارو که سیگار میکشه و یدونه موجودی که از خنه داره میمیره )
-- [اولی] - سلام :دی
- [اولی] - سلام :دی
- [اولی]- مثل اینکه خوابید :دی ( اسمایلی همون یارو که سیگار میکشه )
- [دومی] - ( اسمایلی همون یارو که سیگار میکشه )
- [اولی] - ( اسمایلی توی همون مایه ها ، دیدید دیگه ، زیادم دیدید حفظید )
- [دومی ] - ( اسمایلی یه یارو که داره سوت میزنه )
- [اولی] - سلام به تو :دی
- [دومی ] - به تو هم سلام ( اسمایلی همون یارو که از بس سیگار کشیده داره میمیره )
- [اولی ] - ( اسمایلی قلب با همون یارو سیگاریه )
- [دومی ] - صبح شده ؟ ( اسمایلی یه یارو که خوابش میاد )
- [اولی ] - ( اسمایلی بی ربط )
- [یه کاربر سحر خیز پی پی سی ] آقا عجب برفیه ، سلام اولی سلام دومی ، چطورین بچه ها ؟ خیلی مخلصیما ، چه خبر ؟
- [دومی ] - ( اسمایلی یه یارو که داره سیگار میکشه و از خنده میمیره ، ولی اون قبلی نیستا ، جدیده )
- [اولی ] - ( اسمایلی Mona mona )
- [همون کاربر پی پی سی ] - عجببب :blink: چه خبر های جالبی .... نه بابا ؟ راست میگی ؟
- [اولی ] - ( اسمایلی طرف داره سه بار دور خودش میچرخه از خنده )
- [دومی ] - هه هه ( همون خنده ست )
- [اولی] - سلام خورشید ، سلام پنجره ، سلام شمایی که توی خونه نشستید ، سلام به شما مامان باباها ، سلام به شما جوونا :دی
- [دومی ] - ( یه دونه مارمولک که داره میدوئه ... آها ، اینم اسمایلیه )
- [اولی ] - ( همون یارو که داره سیگار میکشه )
- [کاربر پی پی سی ] - دوستان یه برنامه نوشتم در بخش فارسی استفاده کنید
- [دومی ] - ( دومی سریع تر جواب میده چون فیر فاکس هر 5 ثانیه و بعد از زدن ِ هر اسمایلی ریفرش میشه ) ، ( اسمایلی یارو سیگار کشه )
- [اولی] - ( اسمایلی ، خودتون تصور بکنین دیگه )

~~~~ تصویر Fade میشه و شما روند کاری ِ 6 ساعت از گفت و گوی آزاد رو مشاهده کردید ~~~~

جناب علیرضا لرد ... اگه این گفتگوی آزاد هست ، پس ... باید گفت : عجببب :blink:

بالا