• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بنده اصلا معنی این بحث هارو درک نمیکنم !! هرکسی واقعا نمیخواد بحث های حاشیه ای و بدون بار علمی !!! رو ببینه میتونه از این لینک استفاده کنه خیلی راحت ! http://forum.persiantools.com/profile.php?do=addlist&userlist=ignore&u=10153 این دیگه جزو امکانات فروم هست و برای همین مواقع هم ساخته شده !!

من خودم هم هنوز سر حرفم هستم .. مدیران باید تصمیم گیری بکنند. که کردند !!

آخيش... ديگه از دست شاهد راحت شدم... :lol::p
شاهد مي شه يه لينك هم واسه سعيد بذاري... :p;)
منم فكر كنم كه بحث داره لوس مي شه...
كاشكي فردا رو هم تعطيل مي كردن... فردا بايد برم بنياد شهيد... راستي يه برنامه واسه بنياد شهيد نوشته بودم به نام گلزار شهدا... موقعيت جغرافيايي مزار شهدا توشه... :lol::p;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
من نمیتونم نظری بدم اینجا خودش مدیر داره ولی واقعا اگر از من خوشتون نمیاد مجبور نیستید تحملم کنید ایگنور کنید
=============
راستی شهرام یادته میگفتی عکس بزار ؟ دیدی عکسمو ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مدیران باید تصمیم گیری بکنند. که کردند !!

اولا" خوشحال نشید ! تنها یک مدیر نظر داده ! 2 تای دیگه موندن ! دوما" با تمام احترامی که برای حسین قائلم مطمئنم با کمی ارفاق با شما صحبت شده و هنوز چیزی مشخص نیست .
ایشون با احتساب تجربه شما + رفاقت ، پاسخ شما رو دادند ...
وگرنه مدیرانی همچون Pilot قبلا تصمیم گیری کردند ... اخطار هم دادند ... اینجا رو ببین

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اولا" خوشحال نشید ! تنها یک مدیر نظر داده ! 2 تای دیگه موندن ! دوما" با تمام احترامی که برای حسین قائلم مطمئنم با کمی ارفاق با شما صحبت شده و هنوز چیزی مشخص نیست .
ایشون با احتساب تجربه شما + رفاقت ، پاسخ شما رو دادند ...
وگرنه مدیرانی همچون Pilot قبلا تصمیم گیری کردند ... اخطار هم دادند ... اینجا رو ببین
شما از این راهکاری که پیشنهاد کردم استفاده کن http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1613402&postcount=2679

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیتونم نظری بدم اینجا خودش مدیر داره ولی واقعا اگر از من خوشتون نمیاد مجبور نیستید تحملم کنید ایگنور کنید

آخه سعید جان چه ربطی داره! میگن همه چیز به حد و اندازه خودش نه که از بیخ ببریش!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
=============
راستی شهرام یادته میگفتی عکس بزار ؟ دیدی عکسمو ؟
آخرین باری که دیدمت یه شکل دیگه بودی ها :lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان... اميدوارم خوش و خرم باشيد و در اين هواي سرد دلتون گرم باشه...
من به عنوان يك كاربر غير فعال! و كم سابقه و البته علاقمند به اينجا و دوستاني كه اينجا هستند از اين دلخوري هايي كه بوجود اومده خيلي ناراحت هستم. به هر حال هميشه ميومدم و صميميت رو ميديدم و تا حدي از سردي و سختي زندگي روزمره فاصله ميگرفتم و خوشحال بودم كه پاكت پي سي و از اين قبيل وسايل بي روح و جان باعث آشنايي من با اين جمع دوست داشتني شده... البته اين ترد هم كه علي آقا زحمتش رو كشيد واقعا ايده خوبي بود و به دوستي ها كمك كرد. من هم مثل پارسا وقتي ديدم كه اينجا صرفا حالت چت پيدا كرده (البته بعضي وقت ها نه هميشه) يكم تو ذوقم خورد و حتي يك پست در اين مورد زدم. اما به هر حال نظر من فقط نظر منه و در خصوص تصميم گيري در اين موارد مديريت نظر ميده. به هر حال انتظار ميره اين جو واقعا استثنايي و دوستانه كه اينجا هست همچنان باقي بمونه و مثلا دوستاني مثل پارسا هم ( كه البته در مورد اين مساله من حق رو به ايشون ميدم جسارتا) يك كم صبورانه تر برخورد كنند و قهر نكنند و بگن من ديگه پست نمي زنم...
آقا سعيد هم كه يك پست در ميون ميگه اگه ناراحتين من ميرم... به نظر من شما اشتباه ميكنيد. چرا بايد كسي ناراحت باشه؟ مگه شما جاي كسي رو تنگ ميكنيد؟؟؟؟؟ من كه به سهم خودم از حضور شما خوشحال هستم.
در آخر بايد بگم به نظر من (مثل بادي بيلدر) اينجا بايد محيط آرامش و دوستي باشه...
البته استفاده از همچين ترد هايي براي بالا بردن آمار پست باعث پايين اومدن سطح و level گفتگو ها ميشه... هر چند اينجا واسه گپ و گفتگوي آزاد باشه... اگر هم آمار بالا افتخار بود مديري مثل آقا مجتبي الان بيش از اين ها پست زده بود... نه اينكه با 700 پست به مديريت پاكت پي سي ميرسيد.
ببخشيد اگر توي اين پست رعايت كسوت دوستان نشده...

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آخه سعید جان چه ربطی داره! میگن همه چیز به حد و اندازه خودش نه که از بیخ ببریش!
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که حتی صاحب تاپیک هم نمیتونه بگه قانون تاپیک من فلان چیزه فقط به خاطر اینکه من تاپیک رو زدم
قصد توضیح حرف شما رو ندارم فقط منظورم اینه که جایی که مدیر داره هیچ کاربری حق دخالت رو نداره فقط میتونه از امکان ریپورتینگ که پایین قسمت مشخصات کاربر هست به مدیران اطلاع بده
من هم درباره صحبتهایی که دوستان میکنند کاری ندارم فقط گفتم اگر دوست ندارید میتونید ایگنور کنید دقیقا این امکانات رو هم برای همین گذاشتند

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آخرین باری که دیدمت یه شکل دیگه بودی ها :lol:
25r30wi.gif

ای بابا آواتار رو نمیگم که اون عکسی رو میگم که امین گذاشته تو تاپیک جدیدش
گفتم اگر ندیده بهش لینک بدم

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آقا سعيد هم كه يك پست در ميون ميگه اگه ناراحتين من ميرم
همه مطلبتون زیبا و خوب بود ممنون
ولی خواستم یه توضیح بدم که نه به هیچ وجه اینطور نیست اصلا هم دوست ندارم از این قسمت برم چون دوستان خوبی اینجا دارم
اون بار هم که گفتم میرم یه مقدار ناراحت بودم بعد دیدم دوستان گلی دارم که اصلا دلم نمیخواد ترکشون کنم و به خاطر حالا حرفی که یک نفر یا دو نفر میزنن که نمیشه اینهمه دوستان خوب رو رها کنم و برم
من همتون رو دوست دارم
این حرفی هم که تو پست قبلیم زدم حرف رفتن نبود گفتم ایگنور کنند خوب شاید کسی خوشش نمیاد نمیشه مجبورش کرد این امکانات گذاشته شده که پستهای مثلا من نوعی برای شما دیده نشه

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که حتی صاحب تاپیک هک نمیتونه بگه قانون تاپیک من فلان چیزه فقط به خاطر اینکه من تاپیک رو زدم
قصد توضیح حرف شما رو ندارم فقط منظورم اینه که جایی که مدیر داره هیچ کاربری حق دخالت رو نداره فقط میتونه از امکان ریپورتینگ که پایین قسمت مشخصات کاربر هست به مدیران اطلاع بده
من هم درباره صحبتهایی که دوستان میکنند کاری ندارم فقط گفتم اگر دوست ندارید میتونید ایگنور کنید دقیقا این امکانات رو هم برای همین گذاشتند
باور کن سعید دنیا ارزش این حرفهارو نداره بابا بیخیال !! :دی

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام به همه دوستای گل و بلبل
بالاخره حقیر هم از غیبت مصطفی بیرون اومدم :)
از دوستایی که نگران بنده بودن ممنون
حقیر قرار بود طی یکی دو حمله انتحاری ترور بشم! ولی خوب ظاهرا بنده رو خوب نشناخته بودن :lol:

اینجا چرا اینطوری شده !؟
میبینم که پارسا باز گرد و خاک راه انداخته :lol:
یه پایه ایش هم شاهد خودمونه! دی
من که میدونم همه ای تقصیرا گردن این سعید! دی
از وقتی اون آواتور بانمکش رو عوض کرده همه چی این پی تی بهم ریخته
(من فکر کنم دان شدنهای پی تی هم ماله عوض کردن آواتور سعید باشه!)

=-=-=-=-=

راستی حرفای سیاوش جان هم بشدت کانفریم میشه
مخصوصا اون قسمتش که بعد از خستگی ها روزانه وقتی به اینجا سر میزنی لبریز از انرژی مثبت میشی (که کاملا تو این سه صفحه ای آخر معلومه!دی)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که حتی صاحب تاپیک هم نمیتونه بگه قانون تاپیک من فلان چیزه فقط به خاطر اینکه من تاپیک رو زدم
شما و امثال شما هستید که وقتی مدیر میشید ملت رو به بدبختی میکشونید ! امثال شما یه کاره ای که بشن دیگه خدا رو بنده نیستن !
اینجا مدیر داره که داره ، روی سر ما هم جا دارن ، هر 3 تاشون ، عین همه ی کاربرای دیگه ! ما هم کاربر هستیم ! دموکراسی یعنی اینکه نظر باید نظر ما باشه ...نظر همه باشه ... تا دیدید مدیرا نیستن مدیر مدیر میکنید ؟!

چطور تا قبل از حرف های شما مشکلی نبود اینجا ! آخییی ... دوست پیدا کردی ؟ شهرام جان شما دوستشونی ؟

ایول ...

به پای هم بمونید !

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
حقیر قرار بود طی یکی دو حمله انتحاری ترور بشم! ولی خوب ظاهرا بنده رو خوب نشناخته بودن :lol:

اینجا چرا اینطوری شده !؟

=-=-=-=-=

مخصوصا اون قسمتش که بعد از خستگی ها روزانه وقتی به اینجا سر میزنی لبریز از انرژی مثبت میشی (که کاملا تو این سه صفحه ای آخر معلومه!دی)

چه خبر جواد جون... كجايي حاجي؟ نيستي چند وقته... حالا خودتي؟ يا ترور شدي و يكي داره از ID شما استفاده مي كنه؟ هوا اونجا چه طوريه؟ ;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان شب همه تون بخیر ...

سیاوش جان شرمنده ، میدونی که شما رو دوست داریم ، جواد جان خیلی سایه ت سنگین شده ... پیامک بده بابا :D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3

اینجا چرا اینطوری شده !؟

=-=-=-=-=

سلام جواد جان خوش اومدی
دلمون برات تنگ شده بود حسابی
راستش فکر کنم این برف سنگین و سرمایی هم که کشور رو پوشونده به خاطر آواتار منه :دی
چه خبر تعریف کن ببینیم کجا بودی ؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سعید جان متاسفانه منظور من رو اصلا متوجه نشید!

بنده هم عرض نکردم تاپیک من(چون تاپیک برای دیگران باز کردم نه برای خودم!) و نگفتم که تاپیک امن فلان جوره فقط یک راهنمایی هایی کردم که در رابطه با چه موضوعی است و این تصمیم هم با مشورت مدیران انجام شده!
و بنده نیز قصد دخالت در اموری رو ندارم فقط راهنمایی و نظر شخصی برای آرامش و نگه داشتن جو صمیمانه ترید و همچنین تعادل بین تمامی کاربران! و نه اینکه جو مدیریت گرفته باشم یا هر چیز دیگه!

بالا