- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
دوستی ها با این مسائل بهم نمیخوره شاهد جان ...آقا هر وقت احساس کردید حضور من اینجا داره به دوستی هاتون لطمه میزنه فقط لطف کنید بهم پی ام بزنید بگید .. خودم بار سفر از اینجا بر میبندم ...
دوستی ها با این مسائل بهم نمیخوره شاهد جان ...آقا هر وقت احساس کردید حضور من اینجا داره به دوستی هاتون لطمه میزنه فقط لطف کنید بهم پی ام بزنید بگید .. خودم بار سفر از اینجا بر میبندم ...
دوستی ها با این مسائل بهم نمیخوره شاهد جان ...
دوستان سلوات بفرستید .
خوب نیست به خدا دنباله این مسائل کوچک رو بگیریمو هی به اونا شاخوبرگ بدیم . همه ما هدفمون از اومدن به اینجا اینه که با 2 نفر آشنا بشیمو 4 تا چیز یاد بگیریم - فکر نمیکنم کسی از روی بیکاری به اینجا سر بزنه ( البته این نظر منه ) .
حالا اگر هم بحثی پیش میاد خواهشاً خودتون رو ناراحت نکنید . و با عث ناراحتی دیگران هم نشید ( من الان ناراحت شدم )
همین
من هر جایی که بودم بخاطر نفع همقطار هام خیلی حرف ها زدم ... اما اینجا فقط خودم رو کوچیک کردم !من هم موافقم!
سديم فلزي است سمي و كلر گازي است خطرنك -كه هردو مي تونن به تنهايي باعث مرگ انسان بشن! ولي تركيب سديم وكلر ماده اي به نام كلريد سديم كه همون نمك طعامه... كه مطمئنا انسان بدون نمك جونشو از دست ميده! نتيجه اينه كه: شايد ما انسانها در مجموع بخواهيم به ديگران سود برسونيم ويا اعمالمون در مجموع خوب باشه ولي تك تك اعمال و رفتار و سخنانمون براي طرف مقابل كشنده وسمي باشه ويا اصلا طرف مقابلمون نتونه اين تركيبو درك كنه. پس مراقب تك تك اعمال ورفتار و سخنان مون باشيم...
من هر جایی که بودم بخاطر نفع همقطار هام خیلی حرف ها زدم ... اما اینجا فقط خودم رو کوچیک کردم !
شرمنده ی همه ی دوستان هم شدیم که خواستم محیط به حالت قبل برگرده ولی مثل اینکه خودم رو خراب کردم ...
همگی من رو ببخشید !!!
باید مراقب میبودم !
مخلصيم پارسا جون... اين حرف رو نزن... همين كه بدون هيچ توقعي داري زحمت مي كشي واسه همه ما ارزشمنده... اتفاقا خودت رو خراب نكردي... ما رو يه تكون دادي كه برفامون بريزه... ديگه ام از اين حرفا نزن كه دلگير مي شم...
ای ول - آق شهرام راست میگه .
هستيم بادي جان... راستي شما نمي خواي اسم كوچيكت رو بگی ؟
مخلص همه دوستان ( مهدی ) هستم .
سلام شهرام
این منشی تلفنی رو که امیر گذاشته امتحان کردی ؟
نصب که نمیشد فولدرش رو هم کپی کردم وقتی کلیک کردم ppc هنگ کرد مجبور شدم رست کنم
:دی
مخلص همه دوستان ( مهدی ) هستم .
آقا مهدي گل... عرض ادب... اينطوري خيلي بهتر شد... شما اين برنامه منشي رو تست كردين؟
سلام شهرام
این منشی تلفنی رو که امیر گذاشته امتحان کردی ؟
نصب که نمیشد فولدرش رو هم کپی کردم وقتی کلیک کردم ppc هنگ کرد مجبور شدم رست کنم
:دی
ایییییی ول
برای من کار کرد . بابا با اون ظاهر سادش همی چی رو میگه ( ساعت دقیقه و دیوریشن و ... )
دوستان سلوات بفرستید .
ن ) .
خوب مهدی جان
برا من هم یه بار دیگه امتحان کردم باز شد منتها چطور امتحان کردی اینکه از همین اول کد و کی میخواد ؟
متاسفم واسه خودم ؛ که افرادی فضایی رو بوجود آوردن که برای اینکه توی اون رده قرار نگیرم مجبور شدم پست قبلیمو بزنم و از خودم و پست هام دفاع کنم ...
آقا هر وقت احساس کردید حضور من اینجا داره به دوستی هاتون لطمه میزنه فقط لطف کنید بهم پی ام بزنید بگید .. خودم بار سفر از اینجا بر میبندم ...