• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا هر وقت احساس کردید حضور من اینجا داره به دوستی هاتون لطمه میزنه فقط لطف کنید بهم پی ام بزنید بگید .. خودم بار سفر از اینجا بر میبندم ...
دوستی ها با این مسائل بهم نمیخوره شاهد جان ...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستی ها با این مسائل بهم نمیخوره شاهد جان ...

دوستان صلوات بفرستید .

103.gif

خوب نیست به خدا دنباله این مسائل کوچک رو بگیریمو هی به اونا شاخوبرگ بدیم . همه ما هدفمون از اومدن به اینجا اینه که با 2 نفر آشنا بشیمو 4 تا چیز یاد بگیریم - فکر نمیکنم کسی از روی بیکاری به اینجا سر بزنه ( البته این نظر منه ) .

حالا اگر هم بحثی پیش میاد خواهشاً خودتون رو ناراحت نکنید . و با عث ناراحتی دیگران هم نشید ( من الان ناراحت شدم :( )

همین

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان سلوات بفرستید .

103.gif

خوب نیست به خدا دنباله این مسائل کوچک رو بگیریمو هی به اونا شاخوبرگ بدیم . همه ما هدفمون از اومدن به اینجا اینه که با 2 نفر آشنا بشیمو 4 تا چیز یاد بگیریم - فکر نمیکنم کسی از روی بیکاری به اینجا سر بزنه ( البته این نظر منه ) .

حالا اگر هم بحثی پیش میاد خواهشاً خودتون رو ناراحت نکنید . و با عث ناراحتی دیگران هم نشید ( من الان ناراحت شدم :( )

همین

من هم موافقم!

سديم فلزي است سمي و كلر گازي است خطرنك -كه هردو مي تونن به تنهايي باعث مرگ انسان بشن! ولي تركيب سديم وكلر ماده اي به نام كلريد سديم كه همون نمك طعامه... كه مطمئنا انسان بدون نمك جونشو از دست ميده! نتيجه اينه كه: شايد ما انسانها در مجموع بخواهيم به ديگران سود برسونيم ويا اعمالمون در مجموع خوب باشه ولي تك تك اعمال و رفتار و سخنانمون براي طرف مقابل كشنده وسمي باشه ويا اصلا طرف مقابلمون نتونه اين تركيبو درك كنه. پس مراقب تك تك اعمال ورفتار و سخنان مون باشيم...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من هم موافقم!

سديم فلزي است سمي و كلر گازي است خطرنك -كه هردو مي تونن به تنهايي باعث مرگ انسان بشن! ولي تركيب سديم وكلر ماده اي به نام كلريد سديم كه همون نمك طعامه... كه مطمئنا انسان بدون نمك جونشو از دست ميده! نتيجه اينه كه: شايد ما انسانها در مجموع بخواهيم به ديگران سود برسونيم ويا اعمالمون در مجموع خوب باشه ولي تك تك اعمال و رفتار و سخنانمون براي طرف مقابل كشنده وسمي باشه ويا اصلا طرف مقابلمون نتونه اين تركيبو درك كنه. پس مراقب تك تك اعمال ورفتار و سخنان مون باشيم...
من هر جایی که بودم بخاطر نفع همقطار هام خیلی حرف ها زدم ... اما اینجا فقط خودم رو کوچیک کردم !

شرمنده ی همه ی دوستان هم شدیم که خواستم محیط به حالت قبل برگرده ولی مثل اینکه خودم رو خراب کردم ...

همگی من رو ببخشید !!!

باید مراقب میبودم !

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من هر جایی که بودم بخاطر نفع همقطار هام خیلی حرف ها زدم ... اما اینجا فقط خودم رو کوچیک کردم !

شرمنده ی همه ی دوستان هم شدیم که خواستم محیط به حالت قبل برگرده ولی مثل اینکه خودم رو خراب کردم ...

همگی من رو ببخشید !!!

باید مراقب میبودم !

مخلصيم پارسا جون... اين حرف رو نزن... همين كه بدون هيچ توقعي داري زحمت مي كشي واسه همه ما ارزشمنده... اتفاقا خودت رو خراب نكردي... ما رو يه تكون دادي كه برفامون بريزه... ;) ديگه ام از اين حرفا نزن كه دلگير مي شم...

چه سکوتـــــــــــــی

نیستید یا نمیخواید بپستید ؟

هستيم بادي جان... راستي شما نمي خواي اسم كوچيكت رو بگي؟:p;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
سلام شهرام
این منشی تلفنی رو که امیر گذاشته امتحان کردی ؟
نصب که نمیشد فولدرش رو هم کپی کردم وقتی کلیک کردم ppc هنگ کرد مجبور شدم رست کنم
:دی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مخلصيم پارسا جون... اين حرف رو نزن... همين كه بدون هيچ توقعي داري زحمت مي كشي واسه همه ما ارزشمنده... اتفاقا خودت رو خراب نكردي... ما رو يه تكون دادي كه برفامون بريزه... ;) ديگه ام از اين حرفا نزن كه دلگير مي شم...

ای ول - آق شهرام راست میگه .

هستيم بادي جان... راستي شما نمي خواي اسم كوچيكت رو بگی ؟

مخلص همه دوستان ( مهدی ) هستم .

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام شهرام

نه نديدم... يعني ممكنه كه كار كنه؟ آخه من شنيده بودم كه بجز GigaByte ها ديگه هيچ PPC از نظر سخت افزاري اين امكان رو نداره... ;) الآن يه تست مي كنم... :p

مخلص همه دوستان ( مهدی ) هستم .

آقا مهدي گل... عرض ادب... اينطوري خيلي بهتر شد... :p;) شما اين برنامه منشي رو تست كردين؟;)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام شهرام

ایییییی ول

برای من کار کرد . بابا با اون ظاهر سادش همی چی رو میگه ( ساعت دقیقه و دیوریشن و ... )

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ایییییی ول

برای من کار کرد . بابا با اون ظاهر سادش همی چی رو میگه ( ساعت دقیقه و دیوریشن و ... )

بله كار كرد... ولي خوب مشكل داره... صداي محيط رو هم پخش مي كنه... :p البته شايد بهتر از هيچي باشه... صدا رو هم اكو دار Record مي كنه... ;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
خوب مهدی جان
برا من هم یه بار دیگه امتحان کردم باز شد منتها چطور امتحان کردی اینکه از همین اول کد و کی میخواد ؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
اوووووف کار میکنه ولی با دیفالت خودش اون هم سریع قطع میکنه فرصت نمیده صدامون رو امتحان کنیم
درسته ؟ برا شما هم همینطوری بود ؟
من رجیستر میخوام
cry.gif

http://************/files/s73er6bwb6yn96mm7t11.gif

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب مهدی جان
برا من هم یه بار دیگه امتحان کردم باز شد منتها چطور امتحان کردی اینکه از همین اول کد و کی میخواد ؟

نه! واسه من هم سريال نخواست... ولي من دوباره كه تست كردم... صداي محيط رو هم واسه كسي كه تماس گرفته پخش مي كنه... ;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
متاسفم واسه خودم ؛ که افرادی فضایی رو بوجود آوردن که برای اینکه توی اون رده قرار نگیرم مجبور شدم پست قبلیمو بزنم و از خودم و پست هام دفاع کنم ...

پارسا جان اینجا گفتگوی آزاد دیگه هر کی هر چی بخواد توش میتونه بزنه

حتما نباید که پست تخصصی بزنه

ولی بحثی در این باره نیست که پست های شما همه مفید بودن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا هر وقت احساس کردید حضور من اینجا داره به دوستی هاتون لطمه میزنه فقط لطف کنید بهم پی ام بزنید بگید .. خودم بار سفر از اینجا بر میبندم ...

شاهد این چه حرفیه میزنی؟؟؟؟:blink:

اینجا مهمون نواز ترین بخش pt هست :)

همین پارسا ببین از بچه های که تازه اومدن چقدر خوب استقبال کرده و همین طور همه بچه های بخش:)

خودت انشاالله یه پاکت پسی میگیری همین جا کاربر فعال میشی :)

بالا