• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:cool:سلام رفقا...
جواد جون کجا بودی؟ من گفتم نکنه شما هم رفته باشی ÷یشه فرهاد و دیگه نیای! کی میخواست ترورت کنه؟؟؟؟

دوستان یک سوالی داشتم... به نظر شما ویندوز موبایل ارزش حمل دستگاهی با ابعاد ادونتیج رو داره؟؟؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام به همه... يه چيز باحال بگم كلي بخنديد... يه آشغال رفته بود ريز قاب، دقيقا روي لبه تاچ گوشيم... بعد ديگه تاچش كار نمي كرد... :lol: كلي داشتم ناراحت مي شدم... آخه دارم يه برنامه مي نويسم كه خواهيد ديد:D... بعد از كلي ور رفتن، اومدم اينجا كه بگم اينطوري شده، بايد چي كار كنم... يه هو آشغاله رو ديدم... ;)
راستي داستان اين مالتي تاچ چيه؟ مي گن بيلي دلش خواسته روي PPC هم كنترل و آلت و ديليت رو با هم فشار بده :p:lol:;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دیشب بچه ها تو voa میدیدم که تو آخرین نمایشگاه نمیدونم چی بیل کیتس آخرین گوشی موبایلی که ساخته بودن رو معرفی میگرد و میتونست رو هر گی که بخواد دوربین رو تنظیم کنه و یه سری اطلاعات بدست بیاره:blink:

شاید هم اشتباه میکنم نمیدونم خدایی ولی علیرضا یوتوپ دستت رو میبوسه ببین چی بود این قضیه:)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه... يه چيز باحال بگم كلي بخنديد... يه آشغال رفته بود ريز قاب، دقيقا روي لبه تاچ گوشيم... بعد ديگه تاچش كار نمي كرد... :lol: كلي داشتم ناراحت مي شدم... آخه دارم يه برنامه مي نويسم كه خواهيد ديد:D... بعد از كلي ور رفتن، اومدم اينجا كه بگم اينطوري شده، بايد چي كار كنم... يه هو آشغاله رو ديدم... ;)
راستي داستان اين مالتي تاچ چيه؟ مي گن بيلي دلش خواسته روي PPC هم كنترل و آلت و ديليت رو با هم فشار بده :p:lol:;)

مولتی تاچو که متمئن باش خبرش درسته .

شبیه اون آشغاله رو هم من هم تجربه اش رو داشتم . زمانی که آی مت پاکت پیسی داشتم بچه برادر عزیز که اون موقع 2 سالش بود . کلی با این گوشی به خاطر ال سی دی بزرگش حال میکرد و هی از ما میگرفتو بازی میکرد .

یکروز که تبع شوخیش گل کرده بود - شاید هم حس کنجکاویش که این گوشی زیر آب هم کار میکنه یا نه اونو انداخت داخل پارچ آب شیشه ای سر سفره
68.gif
هنوز اون صحنه جلوی چشمامه . گوشی تا 2 سه ثانیه توی آب روشن بود و بعد ...
84.gif

* پیام اخلاقی = در این موقع باید خونسردی خودتون رو حفظ کنید ، با بچه کاری نداشته باشید ، سریعاً باتری گوشی رو خارج کرده و اقدام به خشک کردن گوشی با پارچه و پنبه و سشوارو غیره بکنید .

ما هم همینکار رو کردیمو بعد از ظهر بود که دیگه گوشی رو دوباره روشن کردم . به سلامتی بالا اومد

آمـــمــــا : تاچش دیگه کار نمیکرد . بعد از تحقیقات بسیار دیدیم که یک گوشه از ال سی دی حالت انعطاف ( پایین و بالا ) نداره یعنی چسبیده بود و دائماً در حال تاچ کردن همون قسمت بود .

راه پیدا کردن اون ناحیه : وارد برنامه نت در حالت Drawing که بشید مشخص میکنه کجای تاچ در حال تماس است .

خلاصه اون موقع هم همه کس پی پی سی نداشتو ما هم چیزی بلد نبودیم ( الان هم ... ) بردیم بیرون ال سی دیش رو باز کردند و زیرش رو تمیز کرد . -- درست شد --

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مولتی تاچو که متمئن باش خبرش درسته .

شبیه اون آشغاله رو هم من هم تجربه اش رو داشتم . زمانی که آی مت پاکت پیسی داشتم بچه برادر عزیز که اون موقع 2 سالش بود . کلی با این گوشی به خاطر ال سی دی بزرگش حال میکرد و هی از ما میگرفتو بازی میکرد .

من هم يه بار مورد عنايت برادر زاده ي كوچيكم قرار گرفته ام... اينو نگاه كن

يه سوال هم از عليرضا سيمكش عزيز... آقا شما اونجا قانون حق نشر رو رعايت نمي كنيد (البته روي PPC)؟ آخه چندين بار ديدم كه نرم افزار رو با Crack معرفي مي كتيد...
چي؟ به من چه؟ راست مي گي ها!

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به همگی دوستان

چرا اینجا همه دارن با هم دعوا میکنن؟!

به نظر من مشکل اصلی سر پست هایی با این مطالب هست:

- سلام به همگی
- خوبی؟
- چه خبر
- دی:
- خسته نباشید جمیعا !!
- و...

اگه دوستان و خود من مراعات بکنیم و از زدن پستهای دو سه کلمه ای پرهیز کنیم و بذاریم وقتی حداقل یک خط حرف برای گفتن داشتیم پست بزنیم این مشکلات به وجود نمیاد.

الان دکتر میاد با 10-20 خط هممونو ارشاد و راهنمایی میکنه:cool:

----------------------------

مهرداد میبینم که پستهاتو با فونت معمولی و رنگ مشکی مینویسی!!! چی شده؟!

سعید بی چاره هم تقصیری نداره. اینقدر اذیتش نکنید.:hmm:

یکمی هم مراعات مارو بکنید. چشمام دراومد بسکی خوندم.
icon9.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من هم يه بار مورد عنايت برادر زاده ي كوچيكم قرار گرفته ام... اينو نگاه كن

چي؟ به من چه؟ راست مي گي ها!

آره ما هم یک بار ال سی دی دامادمون شکست . ( ببخشید ال سی دی پاکت پی سی دامادمون )

سوار بر موتورش بود که یهو یک پژو شاخ به شاخ با نهایت سرعت 20 کیلومتر بر ساعت به او برخورد کرد . خداروشکر صدمه جانی نداشت فقط رینگو فرمونش کج شد خرجش 40 تومن شد و مطلب اصلی ال سی دیش هم شکست که 100 تومن براش عوضش کردند .

نتیجه اخلاقی : 1- موتور سوار نشید .

................. 2- بیشتر از 20 کیلومتر در ساعت نرید .

.................3- در موقع موتور سواری همراه خود پاکت پی سی نبرید .

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فدراسیون و کمیته انضباطی و ... دست در دست هم دادند و پرسپولیس را بعد از 5 سال به قهرمانی لیگ رسوندند.:)

به همه ی طرفدارای پرسپولیس تبریک میگم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان اگر می خواهید مناطقی همچون دنس کلاب ، آنتالیا ، هاوایی و اینچنین جاهایی رو با کسب علم + ارضای حس پاکت پی سی دوستیتون همراه باشه ، از این به بعد به کنگره ی جهانی ِ موبایل برید ... :blink:
*** توجه ، اگه خانومتون پیشتونه نگاه نکنید ***
CES 2008 - Mobile World Congress - LINK

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آره ما هم یک بار ال سی دی دامادمون شکست . ( ببخشید ال سی دی پاکت پی سی دامادمون )

سوار بر موتورش بود که یهو یک پژو شاخ به شاخ با نهایت سرعت 20 کیلومتر بر ساعت به او برخورد کرد . خداروشکر صدمه جانی نداشت فقط رینگو فرمونش کج شد خرجش 40 تومن شد و مطلب اصلی ال سی دیش هم شکست که 100 تومن براش عوضش کردند .

نتیجه اخلاقی : 1- موتور سوار نشید .

................. 2- بیشتر از 20 کیلومتر در ساعت نرید .

.................3- در موقع موتور سواری همراه خود پاکت پی سی نبرید .

د تقصیر خودتون بوده اگه کلاه ایمنی داشتید اینطوری نمیشد ..پس مورد 4 رو هم اضاف کنید :D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب دوستان ، بعد از شور با مدیران گرامی دیگر فروم ،
نتایج زیر حاصل شد که بنده موظف شدم ، به سمع و نظر دوستان برسانم:

. در مورد مسایل پیش آمده اخیر در این فروم ، مدیران فروم ، خود را از تقصیر مبری نمی دانند ، به دلیل اینکه بر خلاف انتظارمان ، قوانینی که این ترد بر مبنایشان بنا شده اند ، به نظر مدیران به اندازه کافی شفاف نیستند.( پست اول و دوم را بخوانید)
گرچه مدیران ، هیچ یک تصوری مبنی بر اینکه این فروم نیاز به قوانین سخت گیرانه تر ، داشته باشد ، نداشتند. جو صمیمی اینجا ، بعد از 179صفحه ، در حالیکه از کوران طوفانی ترین بحث های اجتماعی سیاسی هم ردشده ، گواهی بر این مطلب ست.

. در قبال مسایل پیش رو ، تا زمانی که یک مرامنامه جامع تر ، تدوین شود ، مدیران ضمن ابراز امیدواری که دیگر مشکلی پیش نیاید ، این حق را برای خود محفوظ می دارند که به صورت موقت و تا تدوین قوانین ، با هرگونه ناهنجاری برخورد نمایند، معیار و کیفیت برخورد صرفا ً منوط به نظر مدیران می باشد.

. قوانینی که نوشته خواهند شد ، برای راحتی بیشتر کاربران خواهد بود ، که به نظر مدیران ، اصلی ترین هدف این فروم هستند. بنابراین ، از ایشان تقاضا می شود که هر گونه نظری در مورد چگونگی و چیستی قوانین دارند ، در ترد گفتگوی پیرامون مسایل فروم ، اعلام نمایند. بی شک ، نظرات شما ، راهگشای نوشتن قوانینی خواهد بود که رعایت شان ، ضامن بقای جو صمیمانه این ترد خواهد بود.

. جنگ اول به از صلح آخر ، مدیران برای شفاف تر شدن وظایف خود و کاربران ، حتی برای این بازه زمانی کوتاه تا نوشته شدن قوانین ، موادی را که به نظر کاربران و ایشان ، برای این فروم زاید تشخیص داده شده است ، ممنوع اعلام می دارند، با خاطیان ، برخورد خواهد شد.
1. زدن پست های بی محتوی ( تفسیر این مسئله به عهده مدیران خواهد بود)
2. پستی که بدون نوشتار ، بدون کوت کردن ، تنها حاوی اسمایلی ، سلام ، چطوری ، بله و نه و.. باشد.
3. به ادامه کشاندن مسایل پیش آمده ، و نظر دهی در مورد شرایط آینده این فروم ، دراینجا مطلقاً ممنوع می باشد ، از ترد مربوط استفاده کنید. با خاطیان برخورد خواهد شد.

همچنین مدیران ، این توضیح را نیز ضروری می دانند که ، تصمیمات متخذه ، بر مبنای نظر جمیع کاربران پاکت پی سی گرفته شده است. به نظر مدیران ( به گواهی پست های من در ابتدای ترد ) و همچنین کاربران ، این مکان ، Hangout کردن را برای کاربران پاکت پی سی که زدن پست هایی می توانست به نظم فروم صدمه وارد کند را فراهم می کند. به نظر مدیران ( و همین طور اغلب کاربران ) بسیاری از پست های اخیر ، در توصیف " سلام و احوالپرسی" نمی گنجد ، چون حتی بعضی واجد تنها یک کلمه "سلام" ست. اینگونه پست ها ، به نظر مدیران جای مناسب تری دارد ، و آن ، گفتگوی آزاد خود فروم پی تی ست.

در خاتمه از تمامی کاربران که با شکیبایی منتظر اتخاذ تصمیمی جامع شدند ، قدردانی می شود و امیدواریم این مکان مانند گذشته ، در کنار سرگرمی ، محلی برای کسب اطلاعات بیشتر هم باشد.

موفق و پیروز باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون از دانیال عزیز که زحمت زدن پست رو گشید:)

امیدوارم به کمک بچه ها و مدیران بهترین حالت رو برا فروم فراهم کنیم:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به همگی دوستان

مهرداد میبینم که پستهاتو با فونت معمولی و رنگ مشکی مینویسی!!! چی شده؟!

یکمی هم مراعات مارو بکنید. چشمام دراومد بسکی خوندم.
icon9.gif

سلام عزيزم :D

اول من بگم كه چشمام در اومد ... :wacko: از بس با ppc اين بحث ها رو خوندم
آقا اينو بگم : خونه ما كه اينترنت با اي دي اس ال به pc داداشم وصل هست و من شِر هستم
اين شرينگ بد قاطي كرده بود و مجبور بودم همش با ايرانسل بيام اينترنت :rolleyes::wacko: داشتم عادت ميكردما :D;)

آقا امروز يه خِفت گيري هم داشتم . يه يارو بود فضولي تو زندگي روزگارمون داشت ميكرد با يه نقشه حساب شده به كوچه بن بست كشونديمش و چند تا باتوم و اسپري فلفل و زلنتيا جونم هم كه راه رو بست و خودم .... :lol: به به چه حالي داد :lol: جاتون خالي ;) فك كنم خودشو خيس كرد طرف :D:cool:
ميبينم كه مخوف شدم :D داش جواد كجا بودي ببيني داش مهرداد چه كار كرد :D

---------

آقا راستي كسي نفميد من بايد چه كار كنم در مورد اينكه چرا :
فليم خانم تو جهرم نه با ايرانسل نه مخابراتي بيشتر از 15 ثانيه مكالمه نميشه داشت !!!
چرا 15 ثانيه ؟؟؟
چرا ايرانسل دائما فول آنتن هست اما مخابرات نه ؟؟؟
چرا ايرانسل ميشه اس ام اس فرستاد و اينترنت كار كرد اما مكالمه نه ؟؟؟ چرا مخابرات زود آنتنش ميپره !!!
چرا شيراز با هيچ كدومش تقريبا مشكل خاصي نداره ؟؟؟ مگه ايرانسل جهرم و شيراز فرق ميكنه ؟؟؟
اصلا چرا مكالمه با ايرانسل بايد مشكل داشته باشم ؟؟؟ با گوشي هاي ديگه اينجوري نيست آخه .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بسیار عالی ... هر قانونی رو من به شخصه ، به عنوان کاربر این فروم میپذیرم تا به هر قیمتی که شده این محیط صمیمی رو نگه داریم ...

برخورد تند من رو بر بزرگی خود ببخشید ، تعصب من بیش از حد بوده همیشه

جا داره پیرو پستی که در مورد شهرام عزیز هم زدم ، در این جمع محترم ، ازش عذر خواهی کنم و بخوام که منو ببخشه ... میدونه که خیلی مخلصشم و همیشه واسم عزیز بوده ... شهرام جان ببخش .

شبتون بخیر دوستان

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
دوستان اگر می خواهید مناطقی همچون دنس کلاب ، آنتالیا ، هاوایی و اینچنین جاهایی رو با کسب علم + ارضای حس پاکت پی سی دوستیتون همراه باشه ، از این به بعد به کنگره ی جهانی ِ موبایل برید ... :blink:
*** توجه ، اگه خانومتون پیشتونه نگاه نکنید ***
CES 2008 - Mobile World Congress - LINK

پارسا جان خب اين چي بود ؟من كه نفهميدم :blush: اينا به نظر زن هاي تبليغاتي مي اومدن :happy: يه توضيح بده ممنون ميشم

ممنون از دانیال عزیز که زحمت زدن پست رو گشید:)

امیدوارم به کمک بچه ها و مدیران بهترین حالت رو برا فروم فراهم کنیم:)

به به سلام حسين جان ... خوبي داداشي

به فقير فقرا سر نميزني :D چند روز پيش طي يك حمله پاكيزگي به ميز كامپيوترم كاغذي رو پيدا كردم كه شماره و آدرس و ... مال تو توش نوشته شده بود گفتم آخِي يادش به خير :happy: راستي توي ياهو آن نميشي نه ؟
:rolleyes: قربونت

موفق باشي

راستي چرا با ppc اينجا هم نميشه شكلك ها رو به صورت معمول زد هم اون كد هاي كوييت و فونت و ... نميشه انجام داد ... !!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:D
بچه ها آي ميت جم و اين كارا !!! بعيده :rolleyes:
اين تيكه فيلم رو كه از بي صدا فرياد كن گرفتم رو ببينيد ... ;) 520 كيلو بايت بيشتر نيست شايدم كمتر شده .:blush:
-------
*

*

*
-------
راستي اينم كلي وقت پيش توي دست شويي پارك خلد برين شيراز گرفتم شايد واسه بعضي ها دوست داشتني باشه;)
هر كي بد دل هست نبينه :rolleyes: البته كثيفي نيست 1 و 2
معتادان كثيف

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

به به سلام حسين جان ... خوبي داداشي

به فقير فقرا سر نميزني :D چند روز پيش طي يك حمله پاكيزگي به ميز كامپيوترم كاغذي رو پيدا كردم كه شماره و آدرس و ... مال تو توش نوشته شده بود گفتم آخِي يادش به خير :happy: راستي توي ياهو آن نميشي نه ؟
:rolleyes: قربونت

موفق باشي

[!

من کوچیکم مهرداد جان:)

بزرگ ما هستی برادر راستش تو یاهو زیاد on میشم ولی اینویزیبل هستم دیگه:blush:

آره یاد اون دوران بخیر انشاالله سری بعد دوباره با هم کار کنیم:)

این سری دیگه فقط amp&sub میارم از اون ور این سری فقط ضرر داشت برام مهرداد:(کلی از جنس ها رو برگشت زدم کلی ها نرسید و.....:(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستاني كه دارن واسه اينجا زحمت مي كشن... ممنون از مديران كه مثله هميشه زحمت كشيدن و كلي واسه ما وقت گذاشتن...
اين چه حرفيه پارسا جان؟ من خيلي بيشتر از اينها دوست دارم كه بخوام ناراحت بشم! تازه مگه شما حرف بي ربطي زده بودي؟ يكي از دلايلي كه من رو اينجا نگه داشت همين دوستي و مهبتي بود كه ديدم... از روزي اولي كه اومدم اينجا و شروع به پست زدن كردم، لطف همه شامل حال من شد. البته اين كارت هم بر مي گرده به بزرگي ات. يه بار ديگه هم گفتم، از احترامي كه ديگران به تو مي ذاشتن، فهميدم كه بايد به تو احترام گذاشت! در ضمن، من اون پستي كه زدم، داستان سديم و ... روي صحبت من با همه بود كه البته از روي بي تجربگي، بد موقع استفاده كردم!
بگذريم! من پست تورو كوت نكردم كه پاكش كني! بعدش منم اين پستم رو پاك كنم... حالا يه كاربر جديد مي ياد فكر مي كنه چه حرفهاي توهين آميزي زديم به همديگه! :p;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ضمن تشكر از دانيال عزيز به خاطر زحمتي كه بابت اعلام نتيجه گفتگوهاي ديشب مديران كشيدن و همچنين عذرخواهي بابت اينكه ديشب خسته بودم و نتونستم بيام و اين مطالب رو بگم؛از دوستان به خصوص بچه هاي بخش تقاضا مي كنم كه ضمن رعايت مسائل فوق،تا جايي كه امكان داره، صبر رو پيشه كارشون كنن و اگر فكر كردن كه مشكل يا ناراحتي براشون پيش اومده يا داره مي آد،با مديرا تماس بگيرن،مطمئن باشيد كه نظرات شما مورد بررسي قرار مي گيره،
ضمن اينكه باز هم تاكيد مي كنم كه بچه هاي اين بخش،به قدري بزرگوار هستن كه من در بين بچه هاي اين بخش مشكلي نديدم كه ادامه دار باشه،و فكر مي كنم و دوست دارم كه من هم به عنوان يه كاربر در جمع شما باشم چرا كه اعتقاد دارم كه خود شما دوستان به راحتي اينجا رو اداره مي كنيد،
ديروز تاكيد كردم و دانيال و حسين هم تائيد كردند كه دوستان حتما" در بروزرساني مرامنامه بخش پاكت پي سي نظر بدن و مشاركت كنن چرا كه اعتقاد دارم چيزي رو كه جمع قبول كنه،قطعا" بهترين انتخاب براي اجرا هست،اميدوارم كه بخش پاكت پي سي ديگه هيچ وقت شاهد اينجور موضوعات نباشه و ديگه لازم نباشه كه ما دخالت كنيم،
موفق باشيد.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

آقا راستي كسي نفميد من بايد چه كار كنم در مورد اينكه چرا :
فليم خانم تو جهرم نه با ايرانسل نه مخابراتي بيشتر از 15 ثانيه مكالمه نميشه داشت !!!
چرا 15 ثانيه ؟؟؟
چرا ايرانسل دائما فول آنتن هست اما مخابرات نه ؟؟؟
چرا ايرانسل ميشه اس ام اس فرستاد و اينترنت كار كرد اما مكالمه نه ؟؟؟ چرا مخابرات زود آنتنش ميپره !!!
چرا شيراز با هيچ كدومش تقريبا مشكل خاصي نداره ؟؟؟ مگه ايرانسل جهرم و شيراز فرق ميكنه ؟؟؟
اصلا چرا مكالمه با ايرانسل بايد مشكل داشته باشم ؟؟؟ با گوشي هاي ديگه اينجوري نيست آخه .

اگه خواستی با P535 میزنم;)

--------------

این عکسها صفحاتی از "نشریه تخصصی موبایل" هست که تاریخش مال یکی دو ماه پیش هست.
Jamin را به طور تخصصی Review کرده. با خوندنش میتونید بفهمید چرا همه جمین دارن(منظورم کاربرای غیر تخصصی PPC هست)
سوتی ها:
دارای WM 2005
ترجیح دادن SD به MicroSD
ساپورت SD تا 1GB (من خودم 4GB روش داشتم:p)
معرفی Jamin بعنوان بهترین کیفیت برقراری تماس در بین همه ی PPCها

فایل های ضمیمه

• Scan10001.jpg
    Scan10001.jpg
    531.1 KB · نمایش ها: 4
  • Scan10002.jpg
    Scan10002.jpg
    513.4 KB · نمایش ها: 2
  • Scan10003.jpg
    Scan10003.jpg
    575.6 KB · نمایش ها: 3
  • Scan10004.jpg