سلام به همه . خسته نباشید.
میبینم که نبودم کلی دعوا شده . تموم شده . مدیرا دست به کار شدن . همه همدیگه رو بوسیدن . من هیچ کس رو نبوسیدم (خدا رو شکر دیگه زیاد لازم نیست برم قزوین ، روم خیلی تاثیر گذاشته
)
ای بابا کاش سر بحث سیاسی اینقدر داغ میشد. جنبه بحث سیاسی اجتماعی نداریم ....(بقیه اش به خاطر وارد شدن به بحث دچار خود فیلتری میشه)
-------------
مانوئل جان در مورد اون موبایل کنار شرکت پدر بنده یه شرکت هست تو کار واردات این موبایل هاست (البته قاچاق شاید کلمه مناسب تری باشه !!) این موبایل ها چه 1 سیم کارته چه 2 سیم کارته چه دوربین 10 مگاپیکسل یا 1 مگاپیکسل چه ال سی دی 10 اینچ چه 1 اینچ همه و همه دونه ای 76000 تومن پای این شرکت آب می خوره . توی جعبه های 40 تایی هم میاد که معلوم نیست 1 دونه اش خرابه و یا 40 تاش اما چه 1کیش خراب باشه چه 40 تاش هیچیش پس گرفته نمیشه . کار این شرکت اولا اینه که قاچاقش می کنه . 2 - پخشش می کنه . 3- اونایی که خرابه مسئولیتش رو قبول می کنه (البته وقتی 150-60 میفروشه مسئولیتی باقی نمی مونه . 4- خرابا رو باز میکنه قطعه هاییش که درسته به قیمت بیش از 76 میفروشه (مثلا مادر بورد اگه سالم باشه 100 میفروشه !!! )
اینو گفتم بدونی هر وقت خواستی بخری یادت باشه هر چی بالای 76 بدی تو پاچت رفته !!
----------------
کسی از دوستان آدرس سایتی مثل پی پی سی ورز رو نداره ؟ از وقتی بسته شده حال ما گرفته شده . اولا گفتم مثل همیشه یه مدتی بسته باز میشه . اما حالا واقعا مثکه اف بی آی بستتش!!