• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام به همه دوستاني كه دارن واسه اينجا زحمت مي كشن... ممنون از مديران كه مثله هميشه زحمت كشيدن و كلي واسه ما وقت گذاشتن...
اين چه حرفيه پارسا جان؟ من خيلي بيشتر از اينها دوست دارم كه بخوام ناراحت بشم! تازه مگه شما حرف بي ربطي زده بودي؟ يكي از دلايلي كه من رو اينجا نگه داشت همين دوستي و مهبتي بود كه ديدم... از روزي اولي كه اومدم اينجا و شروع به پست زدن كردم، لطف همه شامل حال من شد. البته اين كارت هم بر مي گرده به بزرگي ات. يه بار ديگه هم گفتم، از احترامي كه ديگران به تو مي ذاشتن، فهميدم كه بايد به تو احترام گذاشت! در ضمن، من اون پستي كه زدم، داستان سديم و ... روي صحبت من با همه بود كه البته از روي بي تجربگي، بد موقع استفاده كردم!
بگذريم! من پست تورو كوت نكردم كه پاكش كني! بعدش منم اين پستم رو پاك كنم... حالا يه كاربر جديد مي ياد فكر مي كنه چه حرفهاي توهين آميزي زديم به همديگه! :p;)
کاربر جدید به جای برداشت بد باید یاد بگیره که اگه اشتباه کرد ، قبول کنه و عذر خواهی کنه داش شهرام ! :)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان این گوشی هنگ کنگیه هر 2 سیم کارتش هم زمان کار میکنه ، 198 تومن ، شرکتی هم وارد شده ، الان یه بنر این زیر داره تبلیغش میکنه ... آدم رو وسوسه میکنه ... پی پاکت پی سی چی ؟ :( کاش اونا هم 2 تا همزمان داشتن :(

لینک

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان این گوشی هنگ کنگیه هر 2 سیم کارتش هم زمان کار میکنه ، 198 تومن ، شرکتی هم وارد شده ، الان یه بنر این زیر داره تبلیغش میکنه ... آدم رو وسوسه میکنه ... پی پاکت پی سی چی ؟ :( کاش اونا هم 2 تا همزمان داشتن :(

لینک

من فكر كنم كه اين گوشي ها از كيفيت پاييني برخوردار باشن... يكي دوتا از دوستان خريدن و شديدا پشيمون شدن... من يكي از اين مدلها كه لينك داده بوديد رو با چند مارك متفاوت و البته رنگ متفاوت ديده بودم... البته يه چيز ديگه پارسا جان! من شنيده بودم كه مخابرات امكان استفاده دو سيم كارت روشن رو به صورت همزمان نداره... البته خيلي مطمئن نيستم... ;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان خب اين چي بود ؟من كه نفهميدم :blush: اينا به نظر زن هاي تبليغاتي مي اومدن :happy: يه توضيح بده ممنون ميشم
[/B]

مهرداد جان تاخیر داشتم ، یه نمره کم کن . ندیدم اون قسمتی که مال من بود رو ...

آقا این ملت ِ موبایل دوست از هربه ی دختران تبلیغاتی استتفاده کرده بودن و میخواستن جنساشون رو به هوای اونا به ملت غالب کنن

من فكر كنم كه اين گوشي ها از كيفيت پاييني برخوردار باشن... يكي دوتا از دوستان خريدن و شديدا پشيمون شدن... من يكي از اين مدلها كه لينك داده بوديد رو با چند مارك متفاوت و البته رنگ متفاوت ديده بودم... البته يه چيز ديگه پارسا جان! من شنيده بودم كه مخابرات امكان استفاده دو سيم كارت روشن رو به صورت همزمان نداره... البته خيلي مطمئن نيستم... ;)

در پایین بودن ِ کیفیتشون شکی نیست ، اما من چون یکی ایرانسل و یکی مخابرات میخوام بذارم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .

یعنی میگید مخابرات میاد میگه شماره ی فلان روی گوشی با شماره سریال ِ 1 هست و شماره خط بیسار روی شماره سریال همون 1 هست پس خوش اومدی داداش ؟ :blink::D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اگه خواستی با P535 میزنم;)

--------------
:happy: يعني الان دارم گول ميخورم ؟ :D
:rolleyes: ميتونم با يك pda2 و يك pda2k و يك زيمنس كوچولو و نوكيا ان 90 ( يا :D ان 91 ) طاق بزنم :D برا اشانتيون يه ام پي فر هم بهت ميدم :cool: :D
حالا انتخاب دست خودته .. ببين ابن همه گوشي ميدم بهت يه دونه ميخوام ازت بگيرم :lol: يعني نميصرفه ؟
;)

مهرداد جان تاخیر داشتم ، یه نمره کم کن . ندیدم اون قسمتی که مال من بود رو ...

آقا این ملت ِ موبایل دوست از هربه ی دختران تبلیغاتی استتفاده کرده بودن و میخواستن جنساشون رو به هوای اونا به ملت غالب کنن
:blink::D

اشكال نداره بابا من دارم زير قدمهات زيراكس ميرم له نشم نمره كم كنم چيه :D

ميگم دفعه بعد حتما يه نكاتي در مورد مطالب خارجكي كه مينويسي بزار آخه كلي روش فكر كردم اما تا همون حد بيشتر نفهميدم :p;)
قربونت:happy:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یعنی میگید مخابرات میاد میگه شماره ی فلان روی گوشی با شماره سریال ِ 1 هست و شماره خط بیسار روی شماره سریال همون 1 هست پس خوش اومدی داداش ؟ :blink::D

مي گم كه پارسا جان، از يكي از دوستان شنيدم... البته اون شخصي اين رو به من گفت از جايي خونده بود و يادمه كه پشت حرفاش يه چيزي داشت! بايد يه تماسي باهاش داشته باشم در اين مورد... البته از نظر نرم افزاري كه برسي كردم، به اين نتيجه رسيدم كه امكانات زيادي رو مخابرات لازم نيست سرويس بده! اينطوري فكر مي كنم كه بيشتر عمليات ها روي گوشي و نرم افزاري باشه...;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
فدراسیون و کمیته انضباطی و ... دست در دست هم دادند و پرسپولیس را بعد از 5 سال به قهرمانی لیگ رسوندند.:)

به همه ی طرفدارای پرسپولیس تبریک میگم.
در مورد قضیه ی پیش اومده به عنوان یک پرسپولیسی کاملا" با این تصمیم فدراسیون مخالفم .
حرکتی که اونجا اتفاق افتاده فقط می بایست با جریمه ی مالی تصویه میشد . اینجور اتفاقات که رشوه و گاوبندی و کلک و دودوزه بازی نیست که بخوان امتیاز کم کنن .
خلاصه بد جوری تصمیمشون بو دار بود :blink: پیف پیف :D مایع دست شویی گٌلی :D

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
در مورد قضیه ی پیش اومده به عنوان یک پرسپولیسی کاملا" با این تصمیم فدراسیون مخالفم .
حرکتی که اونجا اتفاق افتاده فقط می بایست با جریمه ی مالی تصویه میشد . اینجور اتفاقات که رشوه و گاوبندی و کلک و دودوزه بازی نیست که بخوان امتیاز کم کنن .

من نمي دونم چرا همه چير رو به پرسپوليس ربط مي دن... تو تاپيك سپاهانيا بودم... همه ميگن اين پرسپوليس! :blink: البته به نظر من هم پارسا جان، بعد از تجديد نظر فقط همون جريمه نقدي باقي مي مونه... با توجه به اينكه شاه حسيني كنار كشده و كفاشيان هم يكي از دوستان صميمي ساكته! (آقاي ساكت!) :p;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
این رو باید همه بدونن که پرسپولیس قهرمان چه اینها بخوان چه نخوان;)

تیم ما حتما قهرمان میشه فقط من نمیدونم چرا این نیکبخت کل کل میکنه کسی جریان رو میدونه؟؟؟؟:(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

تیم ما حتما قهرمان میشه فقط من نمیدونم چرا این نیکبخت کل کل میکنه کسی جریان رو میدونه؟؟؟؟:(

اگه يادتون باشه از همون اول كه قطبي به ايران اومد، نيكي باهاش مشكل داشت. بعد از سه چهار بازي اول كه پرسپوليس برد و همه جا حرف قطبي بود، اومد و گفت استيلي خيلي زحمت كشيده و هيچ اسمي از قطبي نبرد. قطبي هم مصاحبه كردن باهاش گفت نيكي بايد حرفه اي تر حرف مي زد... ولي خدا وكيلي نيكي خيلي سنگين شده. اونم از اون حرفايي كه تو برنامه 90 زد... هر جا به من پول بده من براش همه كار مي كنم! اين حرف واسه بازيكن پرسپوليس قشنگ نيست... :p با من با مصطفي انصاري فرد خيلي رفيقم! اون موقع كه باباش مدير عامل پرسپوليس بود، نيكي و معدنچي مي خواستن سايت طراحي كنم براشون... من نصف پولي كه واسه ديگران مي گرفتم بهش گفتم! تازه يه همچين سايتي كه كلي گرافيك داره... آخرش هم گفت من يكي از دوستان با 50 هزار تومن واسم سايت طراحي مي كنه! :p;) در كل آدم جالبي نيست... ;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگه يادتون باشه از همون اول كه قطبي به ايران اومد، نيكي باهاش مشكل داشت. بعد از سه چهار بازي اول كه پرسپوليس برد و همه جا حرف قطبي بود، اومد و گفت استيلي خيلي زحمت كشيده و هيچ اسمي از قطبي نبرد. قطبي هم مصاحبه كردن باهاش گفت نيكي بايد حرفه اي تر حرف مي زد... ولي خدا وكيلي نيكي خيلي سنگين شده. اونم از اون حرفايي كه تو برنامه 90 زد... هر جا به من پول بده من براش همه كار مي كنم! اين حرف واسه بازيكن پرسپوليس قشنگ نيست... :p با من با مصطفي انصاري فرد خيلي رفيقم! اون موقع كه باباش مدير عامل پرسپوليس بود، نيكي و معدنچي مي خواستن سايت طراحي كنم براشون... من نصف پولي كه واسه ديگران مي گرفتم بهش گفتم! تازه يه همچين سايتي كه كلي گرافيك داره... آخرش هم گفت من يكي از دوستان با 50 هزار تومن واسم سايت طراحي مي كنه! :p;) در كل آدم جالبي نيست... ;)

ولی شهرام حیف نیکبخت بره ،خوب بازی میکنه نامرد:(

آخر نمیدونی قضیه چی میشه؟؟؟

من اخبار رو پیگیری نمیکنم نمیدونم آخر میخواد بره یا نه فقط از یکی از بچه ها شنیدم که میخواد برگرد استقلال:f34r:درسته؟؟؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ولی شهرام حیف نیکبخت بره ،خوب بازی میکنه نامرد:(

آخر نمیدونی قضیه چی میشه؟؟؟

من اخبار رو پیگیری نمیکنم نمیدونم آخر میخواد بره یا نه فقط از یکی از بچه ها شنیدم که میخواد برگرد استقلال:f34r:درسته؟؟؟

همانطور كه مي دونيد! نيكي بعد از اومدن به پرسپوليس بود كه ازدواج كرد... در مورد رفتن به استقلال يه چيزي تو چنته دارم!:p تصور كن كه حسين جان شما يه فوتباليستي! الآنم داري پرسپوليس بازي مي كني... بعد همسر شما و پدر گراميشون پرسپوليسي دو آتيشه هستن... شما باشي ميري استقلال؟:lol:;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

یه تماشاچی خر(دور از جون خر) اینکارو کرده و به قول حامد الان داره برا خودش حال میکنه، بعد میان 5 امتیاز از تیم کم میکنن. جریمه را هم حقشون بود تا دیگه هر کسی را بدون گشتن راه ندن تو ورزشگاه.

با مسائل به وجود اومده شکّی توش نیست;):D

farshadtx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من میخوام یک تاچ Cruise بخرم.
کسی قیمت داره؟
خوب هست؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

استقلالیه دیگه :D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه . خسته نباشید.

میبینم که نبودم کلی دعوا شده . تموم شده . مدیرا دست به کار شدن . همه همدیگه رو بوسیدن . من هیچ کس رو نبوسیدم (خدا رو شکر دیگه زیاد لازم نیست برم قزوین ، روم خیلی تاثیر گذاشته:D)
ای بابا کاش سر بحث سیاسی اینقدر داغ میشد. جنبه بحث سیاسی اجتماعی نداریم ....(بقیه اش به خاطر وارد شدن به بحث دچار خود فیلتری میشه)
-------------

مانوئل جان در مورد اون موبایل کنار شرکت پدر بنده یه شرکت هست تو کار واردات این موبایل هاست (البته قاچاق شاید کلمه مناسب تری باشه !!) این موبایل ها چه 1 سیم کارته چه 2 سیم کارته چه دوربین 10 مگاپیکسل یا 1 مگاپیکسل چه ال سی دی 10 اینچ چه 1 اینچ همه و همه دونه ای 76000 تومن پای این شرکت آب می خوره . توی جعبه های 40 تایی هم میاد که معلوم نیست 1 دونه اش خرابه و یا 40 تاش اما چه 1کیش خراب باشه چه 40 تاش هیچیش پس گرفته نمیشه . کار این شرکت اولا اینه که قاچاقش می کنه . 2 - پخشش می کنه . 3- اونایی که خرابه مسئولیتش رو قبول می کنه (البته وقتی 150-60 میفروشه مسئولیتی باقی نمی مونه . 4- خرابا رو باز میکنه قطعه هاییش که درسته به قیمت بیش از 76 میفروشه (مثلا مادر بورد اگه سالم باشه 100 میفروشه !!! )

اینو گفتم بدونی هر وقت خواستی بخری یادت باشه هر چی بالای 76 بدی تو پاچت رفته !!

----------------

کسی از دوستان آدرس سایتی مثل پی پی سی ورز رو نداره ؟ از وقتی بسته شده حال ما گرفته شده . اولا گفتم مثل همیشه یه مدتی بسته باز میشه . اما حالا واقعا مثکه اف بی آی بستتش!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه . خسته نباشید.

میبینم که نبودم کلی دعوا شده . تموم شده . مدیرا دست به کار شدن . همه همدیگه رو بوسیدن . من هیچ کس رو نبوسیدم (خدا رو شکر دیگه زیاد لازم نیست برم قزوین ، روم خیلی تاثیر گذاشته:D)
ای بابا کاش سر بحث سیاسی اینقدر داغ میشد. جنبه بحث سیاسی اجتماعی نداریم ....(بقیه اش به خاطر وارد شدن به بحث دچار خود فیلتری میشه)
-------------

مانوئل جان در مورد اون موبایل کنار شرکت پدر بنده یه شرکت هست تو کار واردات این موبایل هاست (البته قاچاق شاید کلمه مناسب تری باشه !!) این موبایل ها چه 1 سیم کارته چه 2 سیم کارته چه دوربین 10 مگاپیکسل یا 1 مگاپیکسل چه ال سی دی 10 اینچ چه 1 اینچ همه و همه دونه ای 76000 تومن پای این شرکت آب می خوره . توی جعبه های 40 تایی هم میاد که معلوم نیست 1 دونه اش خرابه و یا 40 تاش اما چه 1کیش خراب باشه چه 40 تاش هیچیش پس گرفته نمیشه . کار این شرکت اولا اینه که قاچاقش می کنه . 2 - پخشش می کنه . 3- اونایی که خرابه مسئولیتش رو قبول می کنه (البته وقتی 150-60 میفروشه مسئولیتی باقی نمی مونه . 4- خرابا رو باز میکنه قطعه هاییش که درسته به قیمت بیش از 76 میفروشه (مثلا مادر بورد اگه سالم باشه 100 میفروشه !!! )

اینو گفتم بدونی هر وقت خواستی بخری یادت باشه هر چی بالای 76 بدی تو پاچت رفته !!

----------------

کسی از دوستان آدرس سایتی مثل پی پی سی ورز رو نداره ؟ از وقتی بسته شده حال ما گرفته شده . اولا گفتم مثل همیشه یه مدتی بسته باز میشه . اما حالا واقعا مثکه اف بی آی بستتش!!

به به وسین عزیز :)

برادر من نمیدونم id یاهو شما چی بود یه مسیج بده به من من بدونم کدوم بودی وسین جان:)

چه خبرا؟؟؟؟؟

نبودی؟؟؟

بالا