• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ممنون سیاوش جان

نه بابا. مگه دیوونه شدم:wacko: من فقط حاضرم با Flame مهرداد عوض کنم و یه مقداری ازش سر بگیرم. شما بودی عوض نمیکردی با این شرایط؟!:happy:

نگران گیر آوردن هم نباش، خواستی بگو با پست همینا برات میفرستم:rolleyes:

:D يه چيزي هم سر بگيري ؟ :D

منظورت پست دي اچ ال بود ؟ :p

من سر زدم.

قبض ایرانسلت چقدر میاد؟! مگه مگابایتی 200تومان نیست؟ چرا نامحدود یا ماهواره ای نمیگیری؟!:D

من هنوز دائميش نكردم آخه فعلا تا فليم جواب گوي مكالمه نباشه به جز اينترنت به دردم نميخوره ...

طرح قرمز رو فعال كردم نميدونم مگابايتي 100 يا 200 !!! فكر كنم نوشته بود 1 ريال ...

1- منظورت از نامحدود چيه ؟ :blink:

2- منظورت از ماهواره اي اينه ؟
6yz0lmw.jpg

6l2wx6v.jpg

خب اينا كه مكالمه ايش خيلي گرونه ؟ در مورد اينترنتش يا چيزاي ديگش چي ميدوني ؟;) به ما هم بگو ...

راستي نت ساپورت منيجر رو دانلود كردم تست ميكنم خبر ميدم :blush:
مرســـــ ــــــي:blush:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:D يه چيزي هم سر بگيري ؟ :D

منظورت پست دي اچ ال بود ؟ :p

من هنوز دائميش نكردم آخه فعلا تا فليم جواب گوي مكالمه نباشه به جز اينترنت به دردم نميخوره ...

طرح قرمز رو فعال كردم نميدونم مگابايتي 100 يا 200 !!! فكر كنم نوشته بود 1 ريال ...

1- منظورت از نامحدود چيه ؟ :blink:

2- منظورت از ماهواره اي اينه ؟

خب اينا كه مكالمه ايش خيلي گرونه ؟ در مورد اينترنتش يا چيزاي ديگش چي ميدوني ؟;) به ما هم بگو ...

راستي نت ساپورت منيجر رو دانلود كردم تست ميكنم خبر ميدم :blush:
مرســـــ ــــــي:blush:

خرابه دیگه:D بایدم سر بگیرم:p

برای سیاوش گفتم میفرستم! مهم نیست از چه طریقی، پست یا تیپاکس یا ترمینال. هرجور خودش خواست.;)

شب تا صبح و جمعه ها 1 ریال هست. اینجا رو ببین: http://irancell.ir/Layer2/?id=181

من نامحدود و ماهواره ای را الکی گفتم:p

برای نامحدود برو دفتر ایرانسل خواهش کن بهت میدن:lol:

برای ماهواره ای یه راه داری: با USB Host میتونی و باید یه Driver برای External DVB بسازی اگه تاحالا ساخته نشده و یه دیش و LNB هم ببندی رو سقف ماشینت.:D یا از اینا استفاده کنی:
PC13_DVB-T_3.jpg

Driver هم که فکر نکنم بشه و اصلا جواب بده. پس یا باید بیخیال بشی یا بری سراغ UMPC .
----
اصلاً ایرانسل را بذار کنار برو سراغ WiFi جونتو راحت کن. 200تومن پول بذاری با یه Access Point 24db میتونی کل جهرم را تحت پوشش WiFi قرار بدی، توی خونتون برای Sendش ADSL و برای Receiveش ماهواره ای بذار. من تو اصفهان میخواستم یه همچین دم و دستگاهی با وسعت بیشتر راه بندازم ولی برای مجوز که رفتم گفت شرکت فناوا زودتر از شما مجوز گرفته و ما هم بیشتر از یه مجوز نمیدیم.:eek:
---------------------

گوشی سه سیم کارته:
news_5024.jpg

مشخصات:
* Triple SIM cards in the phone
* 2.8 inch TFT touch screen
* 130m pixel digital camera
* MP3, MP4 player
* 256M memory card
* WAP & GPRS
* GSM 900/1800MHz
* Digital camera
* Two HIFI speakers built-in
* Bluetooth
* Size:118*52*16mm.​
لینک

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خب پس گوشي من خرابه... هاااااا:happy:
از نظرهايي كه دادي ممنونم :D

بچه ها بالاخره اينجا هم برف اومد :blush:

راستي 3 سيم كارته رو عشق است :happy:

يكي از بچه ها اينجا سيم كارت و گوشي ثريا داره اما به علت بدهي :D قطع مي باشد :D ... ميگم : سيم كارتش فقط رو گوشي خودش كار ميده ؟ !!! كاش وصل بود و تست ميگردم :eek:

:D رو سيم كارتش كه داخل گوشي بود:D با برچسب براق پلم بود من بازش كردم :D

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شديدا عجيبه... مايي كه دم از رقابت با قدرت هاي بزرگ جهان مي زنيم و كلي به خود مون و انرژي هاي هسته اي مون مي نازيم! واقعا با بارش برف (غير ناگهاني) اينطوري تو زندگي روزمره دچار مشكل مي شيم! هميشه هم اولين چيزي كه قطع مي شه ارتباطه... هيچ چيز راضي كننده نيست...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب میبینم که امشب شب آرومی بود:)

اینجا که حسابی برف میاد ولی شکر خدا گاز امشب قطع نشد:)

جون میده تو این هوا یه قلیون بگشی:)

راستی بچه ها امتحانهای دانشگاه ازاد تا آخر دی به تاخیر افتاد؟؟؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
شديدا عجيبه... مايي كه دم از رقابت با قدرت هاي بزرگ جهان مي زنيم و كلي به خود مون و انرژي هاي هسته اي مون مي نازيم! واقعا با بارش برف (غير ناگهاني) اينطوري تو زندگي روزمره دچار مشكل مي شيم! هميشه هم اولين چيزي كه قطع مي شه ارتباطه... هيچ چيز راضي كننده نيست...

کجاشو دیدی ، تازه رییس جمهور محبوب حسین امده بود از اهمیت چند باره انرژی هسته ای در این سرما می گفت ، می گفت که واقعا نه مردم نه مسئولین انتظار این سرما رو نداشتن !!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

راستی بچه ها امتحانهای دانشگاه ازاد تا آخر دی به تاخیر افتاد؟؟؟
بله همشون لغو شد ، افتاد واسه بعدش ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
کجاشو دیدی ، تازه رییس جمهور محبوب حسین امده بود از اهمیت چند باره انرژی هسته ای در این سرما می گفت ، می گفت که واقعا نه مردم نه مسئولین انتظار این سرما رو نداشتن !!!

من و با این حرفها یاد یه ایالت آمریکا میندازی که توش سونامی آمده بود مردم 3 ماه رو آب بودن:happy::blush:

بله همشون لغو شد ، افتاد واسه بعدش ...

مرسی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من و با این حرفها یاد یه ایالت آمریکا میندازی که توش سونامی آمده بود مردم 3 ماه رو آب بودن:happy::blush:

مرسی

حسین جان ، (باید بگم مجید جان)
سونامی ، امواج اقیانوس آرام هست که به دلیل زلزله های کف اقیانوس ایجاد می شن و در آسیای جنوب شرقی می یان ، چیزی که توی شهرهایی از ایالت لوییزیانای آمریکا آمد ، طوفانی مخصوص خلیج های آمریکای مرکزی ست ، که هرکدوم شون اسم یک خانم سکسی رو به ارث می بردن ، اسم اون یکی هم سونامی نبود، کاترینا بود.
:happy:

می بینم که به قدری مات رییس جمهور محبوب ت شدی که روش های استدلال کردن ش رو دربست اختیار کرده ای ، کسی اینجا از ایالات متحده آمریکا دفاع نمی کنه ، از کارهای یک انسان هیجان انگیز انتقاد می کنه. فرق این دوتا خیلی خیلی (باز هم ) خیلی زیاده.

پیروز باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام بچه ها
من بازي حكم رو با زبان ويژوال بيسيك 6 نوشته ام ونوشتن آن 3 ماه طول كشيد و بازي كاملي هستش و داراي 5 مرحله (گيج-آسان-متوسط-سخت-متقلب‌) وامكانات ديگري از قبيل ذخيره كردن و بازكردن فايل بازي و ذخيره سازي خودكار و امكان تعويض كارت و ... مي باشد.البته حجمش هم يكم زياده لطفا نظر خودتون رو در رابطه با اين بازي به ايميل من ارسال كنيد.
متشكرم

Weblog:www.microgame.blogspot.com
Email:[email protected]

می خواستم بدونم که امکانش هست برنامه هیجان انگیز این دوست خوبمون رو توی پاکت پی سی پورت کنه کسی؟ البته با کسب اجازه از ایشون

درضمن ، بابا یکی از برنامه نویس هامون ، یک زنگ ساده باسه پاکت پی سی بنویسه که راحت چندتا زنگ باسش بشه تنظیم کرد ، ام پی تری قبول کنه ، و بچه ادم رو هم از رو گاز بر نداره
(اسمایلی از حرص موها رو کندن)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خب پس گوشي من خرابه... هاااااا:happy:
از نظرهايي كه دادي ممنونم :D

بچه ها بالاخره اينجا هم برف اومد :blush:

راستي 3 سيم كارته رو عشق است :happy:

يكي از بچه ها اينجا سيم كارت و گوشي ثريا داره اما به علت بدهي :D قطع مي باشد :D ... ميگم : سيم كارتش فقط رو گوشي خودش كار ميده ؟ !!! كاش وصل بود و تست ميگردم :eek:

:D رو سيم كارتش كه داخل گوشي بود:D با برچسب براق پلم بود من بازش كردم :D

قضیه ی ثریا چیه؟ هزینه و امکاناتش چطوریاست؟

اون WiFi رو بر خلاف ماهواره ای و نامحدود جدی گفتما! با یه Access Point از 100 تا 250 هزارتومان (با توجه به نیازت) میتونی همیشه اینترنت رو همراهت داشته باشی(البته تو جهرم)

میگفت میخوایم انشعابات اضافه رو از شهرهایی مثل مشهد و اصفهان بگیریم و به شهرهای شمالی اضافه کنیم.
اصلا چرا اینا از یه ور گاز واردات میکنن از یه ور صادرات؟! و خودمون هم گاز کم میاریم!!! این چه وضعیه؟

مرسی

حسین جان ، (باید بگم مجید جان)
سونامی ، امواج اقیانوس آرام هست که به دلیل زلزله های کف اقیانوس ایجاد می شن و در آسیای جنوب شرقی می یان ، چیزی که توی شهرهایی از ایالت لوییزیانای آمریکا آمد ، طوفانی مخصوص خلیج های آمریکای مرکزی ست ، که هرکدوم شون اسم یک خانم سکسی رو به ارث می بردن ، اسم اون یکی هم سونامی نبود، کاترینا بود.
:happy:

می بینم که به قدری مات رییس جمهور محبوب ت شدی که روش های استدلال کردن ش رو دربست اختیار کرده ای ، کسی اینجا از ایالات متحده آمریکا دفاع نمی کنه ، از کارهای یک انسان هیجان انگیز انتقاد می کنه. فرق این دوتا خیلی خیلی (باز هم ) خیلی زیاده.

پیروز باشید

با جدال شما دو نفر خیلی حال میکنم. مملوء از کنایات هست:D
راستی دکتر اون کلمه باعت Filter نمیشه؟ آخه من دیدم همه بینش ستاره یا نقطه میذارن!

نظرتون را هم راجع به (ASUS R2Hv A1 (Pentium M 1GHz, 1.25GB RAM, 80GB HDD, Vista Home Premium بدید. چرا گیگا خریدید؟ چرا اینا نخریدید؟ من هرجور مقایسه کردم Asus از Giga سر بود.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

بلــــ ــه ما كه رفتيم پاي كوه قيلون هم كشيديم امشب :D عجب فازي داد :D

اون WiFi رو بر خلاف ماهواره ای و نامحدود جدی گفتما! با یه Access Point از 100 تا 250 هزارتومان (با توجه به نیازت) میتونی همیشه اینترنت رو همراهت داشته باشی(البته تو جهرم)

.

دقيقه اي 800 تومان فكر كنم ... اما سيم كارت وست ويژن جايي خوندم 450 يا 350 !!! همه جاي دنيا آنتن ميده اما از امكانات ديگه اش خبر ندارم
راستي گوشي ثريا خيلي بي ريخت بود من ديدم ;)

در مورد اون واي فاي هم تو پريويت يه مشخصات كلي برام بنويس !!! اگه اوني باشه كه من فكرش ميكنم كه تو كل جهرم بشه استفاده كرد شايد 2 تا باشه اينجا كه خيلي ها ازش استفاده ميكنن. حالا يه كم در موردش واسم بنويس تو پريويت مسيج منم يه سرچ از داداشم ميكنم :happy: ببينم چي ميشه :rolleyes: مرسي

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
می خواستم بدونم که امکانش هست برنامه هیجان انگیز این دوست خوبمون رو توی پاکت پی سی پورت کنه کسی؟ البته با کسب اجازه از ایشون

درضمن ، بابا یکی از برنامه نویس هامون ، یک زنگ ساده باسه پاکت پی سی بنویسه که راحت چندتا زنگ باسش بشه تنظیم کرد ، ام پی تری قبول کنه ، و بچه ادم رو هم از رو گاز بر نداره
(اسمایلی از حرص موها رو کندن)

در مورد بازي اون دوستمون رو خيلي راحت مي شه PPC كرد... مخصوصا با توجه به اينكه با VB نوشتن... البته اگه Sourceدر اختيار ما قرار بده كه البته فكر نكنم...

در مورد برنامه زنگ هم بايد بگم كه من c++ هنوز ياد نگرفتم... اينطور برنامه ها رو با اون مي شه دولپ كرد... :(

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها اين سايت رو ببينيد

حسينhossein505 توي اين پست معرفي كرد

كسي از قيمتش خبر داره .!!! كسي ميتونه وارد كنه ؟

-------------------

شهرام (محمد) عزيز
باور كن هر شب كه با رپليگو ديولن حافظ رو ميخونم همش ياد تو مي افتم ........ ( اسمايل آدم معمولي ) :دي

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

حسین جان شما که برف رو با کاتربنا مقایسه میکنی, خودت بیا بگو اگه کاترینا تو ایران میومد چه اتفاق هایی میفتاد؟!:rolleyes:
یه دونه زلزله ساده, بم رو با خاک یکسان کرد!!

کاملا تایید میشه!
تا از اینترنت WiFi استفاده نکنی یه بار ,نمیفهمی چه چیزه با ارزشی رو از دست دادی:D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها يادتونه كه گفته بودم صداي اسپيكر فليم خانم خيلي كم هست !!! :eek:

اين پست رو توي بخش رجيستري نوشتم بخونيد ببينيد مشكلش حل ميشه يا نه ... :eek:

آخه فليم صداي بلند و با كيفيت بهتري هم داره :hmm: كه از خودش بروز نميده ...............
:hmm:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

میگفت میخوایم انشعابات اضافه رو از شهرهایی مثل مشهد و اصفهان بگیریم و به شهرهای شمالی اضافه کنیم.
اصلا چرا اینا از یه ور گاز واردات میکنن از یه ور صادرات؟! و خودمون هم گاز کم میاریم!!! این چه وضعیه؟

با جدال شما دو نفر خیلی حال میکنم. مملوء از کنایات هست:D
راستی دکتر اون کلمه باعت Filter نمیشه؟ آخه من دیدم همه بینش ستاره یا نقطه میذارن!

نظرتون را هم راجع به (ASUS R2Hv A1 (Pentium M 1GHz, 1.25GB RAM, 80GB HDD, Vista Home Premium بدید. چرا گیگا خریدید؟ چرا اینا نخریدید؟ من هرجور مقایسه کردم Asus از Giga سر بود.

قربان ، دور از جان حسین ، من چرا بهش کنایه بزنم ، من که به رک ترین زبانی که بلد بودم نوشتم براش:happy:

عرض شود برای دستگاهی که سی پی یوی 1 گیگ داره ، احتمالا ویندوز ویستا سم هست ، درسته که امکانات ش در ظاهر بهتر هست ، ولی ایسوس گرانتره ، سنگینتره و احتمالا پرفورمنس بد تری داره.
با اینحال هر کسی باید بنا به نیازش خرید کنه

من اون موقع یک سرچ وسیع انجام دادم ، ولی خوب بنا به نیاز خودم. در ضمن به دلیل عدم رشد سریع این بخش از صنعت کامپیوتر ، بعد از دو ماه که دوباره سرچ کردم، هیچ تغییری در انتخاب ها ایجاد نمی شد
:blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
حسین جان شما که برف رو با کاتربنا مقایسه میکنی, خودت بیا بگو اگه کاترینا تو ایران میومد چه اتفاق هایی میفتاد؟!:rolleyes:
یه دونه زلزله ساده, بم رو با خاک یکسان کرد!!

کاملا تایید میشه!
تا از اینترنت WiFi استفاده نکنی یه بار ,نمیفهمی چه چیزه با ارزشی رو از دست دادی:D

من فکر کنم به نظر حسین خیلی بهتره که آدم بره زیر خاک برای همیشه ، تا دو سه ماهی رو روی آب بگذرونه:happy:
عرض شود که اینجا علی رضا برف آنچنانی هم نیامد ، اصل قضیه اینه که پریروز که رفته بودیم جمهوری ، حتی کنار خیابون هم برف نبود ، برای من این معنی ش این بود که اگر دولت در این Blizzard ( و نه برف ) اقدام نکرده بود ، و مملکت رو باسه یک هفته تعطیل نکرده بود ، احتمالا در کشوری که ذخایر نفت و گازش ، بروی هم ، بزرگترین منابع انرژی جهان هست ، چند صد نفر تلفات سرما می داشتیم
:(

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
حالا واسه اینکه بحث دوباره به طرف بحث بی پایان (!) سیاسی نره, اینو ببینین و به مهارت ایرانیان در رانندگی افتخار کنین:happy:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
http://www.phalls.com چرا Filter شد؟!

بلــــ ــه ما كه رفتيم پاي كوه قيلون هم كشيديم امشب :D عجب فازي داد :D

دقيقه اي 800 تومان فكر كنم ... اما سيم كارت وست ويژن جايي خوندم 450 يا 350 !!! همه جاي دنيا آنتن ميده اما از امكانات ديگه اش خبر ندارم
راستي گوشي ثريا خيلي بي ريخت بود من ديدم ;)

در مورد اون واي فاي هم تو پريويت يه مشخصات كلي برام بنويس !!! اگه اوني باشه كه من فكرش ميكنم كه تو كل جهرم بشه استفاده كرد شايد 2 تا باشه اينجا كه خيلي ها ازش استفاده ميكنن. حالا يه كم در موردش واسم بنويس تو پريويت مسيج منم يه سرچ از داداشم ميكنم :happy: ببينم چي ميشه :rolleyes: مرسي

هرچی باشه مهم نیست. من برای مجوز گفتم اون هم برای Wimax

قربان ، دور از جان حسین ، من چرا بهش کنایه بزنم ، من که به رک ترین زبانی که بلد بودم نوشتم براش:happy:

عرض شود برای دستگاهی که سی پی یوی 1 گیگ داره ، احتمالا ویندوز ویستا سم هست ، درسته که امکانات ش در ظاهر بهتر هست ، ولی ایسوس گرانتره ، سنگینتره و احتمالا پرفورمنس بد تری داره.
با اینحال هر کسی باید بنا به نیازش خرید کنه

من اون موقع یک سرچ وسیع انجام دادم ، ولی خوب بنا به نیاز خودم. در ضمن به دلیل عدم رشد سریع این بخش از صنعت کامپیوتر ، بعد از دو ماه که دوباره سرچ کردم، هیچ تغییری در انتخاب ها ایجاد نمی شد
:blink:

طبق گفته ی Microsoft ویستا حداقل سیستمی با این مشخصات نیاز داره:
# 800 MHz processor and 512 MB of system memory
# 20 GB hard drive with at least 15 GB of available space
# Support for Super VGA graphics​
و برای استفاده مطلوب هم این مشخصات:
# 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
# 1 GB of system memory
# 40 GB hard drive with at least 15 GB of available space
# Support for DirectX 9 graphics with:

* WDDM Driver
* 128 MB of graphics memory (minimum)
* Pixel Shader 2.0 in hardware
* 32 bits per pixel​
من فکر نمیکنم CPU Intel® Pentium® M 723, 1GHz, 2MB L2 Cache کم بیاره. مشکل اصلی سر Graphic هست. Embedded Intel® 915 GM internal GFX حداکثر 128MB اون هم با اشتراک گرفتن از RAM در دسترس قرار میده که برای Vista یه فاجعه هست که با Downgrade به XP حل میشه.
سی پی یو R2Hv تو سایت Asus با 2MB L2 cache معرفی شده ولی تو ویکیپدیا Pentium Mها با 1MB L2 cache معرفی شده. لینک
ولی چه 1M چه 2M بهتر از 128KB L2 cache گیگا هست.
1280MB DDRII-667 DRAM ایسوس هم یه سر و گردن از DDR2-533 768MB on board بالاتره. قیمتش هم با Vista Home دویست دلار تفاوت داره با گیگا.

من میخوام یکی بخرم. اگه چیز بدی ازش میدونید من را هم در جریان بذارید. (غیر از وزن)

بالا