• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام (محمد) عزيز
باور كن هر شب كه با رپليگو ديولن حافظ رو ميخونم همش ياد تو مي افتم ........ ( اسمايل آدم معمولي ) :دي

چشم مهرداد جان... يه حالي بهت مي دام تاريخي! :p;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من فکر کنم به نظر حسین خیلی بهتره که آدم بره زیر خاک برای همیشه ، تا دو سه ماهی رو روی آب بگذرونه:happy:
عرض شود که اینجا علی رضا برف آنچنانی هم نیامد ، اصل قضیه اینه که پریروز که رفته بودیم جمهوری ، حتی کنار خیابون هم برف نبود ، برای من این معنی ش این بود که اگر دولت در این Blizzard ( و نه برف ) اقدام نکرده بود ، و مملکت رو باسه یک هفته تعطیل نکرده بود ، احتمالا در کشوری که ذخایر نفت و گازش ، بروی هم ، بزرگترین منابع انرژی جهان هست ، چند صد نفر تلفات سرما می داشتیم
:(

امروز بعد از 7 روز اومدم سر كار... از خيابون ها نگو كه يخ زده، پياده رو ها، پل هاي عابر پياده و... به خدا با 1000 صلوات تونستم برسم سر كار... اصلا جلوه شهر قشنگ نيست... برف هاي سفيد همه سياه شده، كف ادارات، بانك ها، مغازه ها كثيف شده در حد لجن... هر ماشيني هم كه رد مي شه كلي گل و كثيفي به عابرين پياده تقديم مي كنه (اونم با عشق!)... در كل فكر مي كنم زياد جاي اميدواري نباشه وقتي كه ساعت 7:30 از منزل حركت مي كني و بايد 8:30 برسي! ولي خوب ساعت 9:30 مي رسي! ;) من نمي دونم چرا وقتي برف مي ياد، كرايه تاكسي ها دو برابر مي شه :p

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شرمنده سیاوش جان ندیده بودم پست ات را
ولی ازین جهت که دیده ام این دستگاه را ، بهتر دیدم من هم نظرم را بگم
عرض شود که با قیمتی که الان این دستگاه داره ، به هیچ وجه توصیه نمی شه. این دستگاه امکاناتی داره که هیچ دستگاه پاکت پی سی دیگری نداره ، ولی به نظر من ، اصلا توجیهی نداره ، شما می تونی بهتر این امکانات رو دریک یو ام پی سی بگیری ، قمیت هم ارزونتر ، یک سونی یو ایکس من دست دو دیدم پایتخت 900 بود:blink:
دستگاه خوبی هست بی شک ، ولی باید کس دیگری برایت حملش کنه. واقعا کسی هم که خریده بود ، وقتی یو ام پی سی گیگای من رو دید ، حسابی خورد توی ذوقش
موفق باشی

دکتر جان از شما و ووسین و ÷ارسا و امیر و فرشید و ... ممنون که جواب دادید.
راستش من قصد خرید ادونتیج رو بصورت جدی نداشتم ولی برام سوال بود که واقعا وین موبایل ارزش حمل همچین ابعادی رو داره یا نه؟؟؟ ممنون که راهنمایی کردید.
÷در بی امکاناتی بسوزه! راستش من شهرستان هستم(آبادان) و امکانان اینکه مثلا برم ÷ایتخت یه سرچ بکنم ببینم چه چیزایی که هست و قیمت ها چطوره و .....
واسه همین در خصوص یو ام ÷ی سی ها نمی تونم اطلاعات بدست بیارم و واسه خرید برنامه ریزی کنم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب قبل از بحث سر سالگرد زندانهای گوانتانامو اول از همه به آقا سیاوش و آقا حامد تبریک بکم سر کاربر فعال شدنشون:)

راستی دانیال و علی جان سالگرد گوانتانامو رو به شما تبریک میکم:):happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان ، (باید بگم مجید جان)
سونامی ، امواج اقیانوس آرام هست که به دلیل زلزله های کف اقیانوس ایجاد می شن و در آسیای جنوب شرقی می یان ، چیزی که توی شهرهایی از ایالت لوییزیانای آمریکا آمد ، طوفانی مخصوص خلیج های آمریکای مرکزی ست ، که هرکدوم شون اسم یک خانم سکسی رو به ارث می بردن ، اسم اون یکی هم سونامی نبود، کاترینا بود.
:happy:

می بینم که به قدری مات رییس جمهور محبوب ت شدی که روش های استدلال کردن ش رو دربست اختیار کرده ای ، کسی اینجا از ایالات متحده آمریکا دفاع نمی کنه ، از کارهای یک انسان هیجان انگیز انتقاد می کنه. فرق این دوتا خیلی خیلی (باز هم ) خیلی زیاده.

پیروز باشید

میبینم که حق باشماست سر این یکی عزیز دل برادر:)

راستی باید قبول کرد که همه اشتباه میکنن:blush:رئیس جمهور محبوب من هم میتونه اشتباه کنه ولی خوب چه کنیم که دوستش داریم دیگه:rolleyes:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
http://www.phalls.com چرا Filter شد؟!

هرچی باشه مهم نیست. من برای مجوز گفتم اون هم برای Wimax

طبق گفته ی Microsoft ویستا حداقل سیستمی با این مشخصات نیاز داره:
# 800 MHz processor and 512 MB of system memory
# 20 GB hard drive with at least 15 GB of available space
# Support for Super VGA graphics​
و برای استفاده مطلوب هم این مشخصات:
# 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
# 1 GB of system memory
# 40 GB hard drive with at least 15 GB of available space
# Support for DirectX 9 graphics with:

* WDDM Driver
* 128 MB of graphics memory (minimum)
* Pixel Shader 2.0 in hardware
* 32 bits per pixel​
من فکر نمیکنم CPU Intel® Pentium® M 723, 1GHz, 2MB L2 Cache کم بیاره. مشکل اصلی سر Graphic هست. Embedded Intel® 915 GM internal GFX حداکثر 128MB اون هم با اشتراک گرفتن از RAM در دسترس قرار میده که برای Vista یه فاجعه هست که با Downgrade به XP حل میشه.
سی پی یو R2Hv تو سایت Asus با 2MB L2 cache معرفی شده ولی تو ویکیپدیا Pentium Mها با 1MB L2 cache معرفی شده. لینک
ولی چه 1M چه 2M بهتر از 128KB L2 cache گیگا هست.
1280MB DDRII-667 DRAM ایسوس هم یه سر و گردن از DDR2-533 768MB on board بالاتره. قیمتش هم با Vista Home دویست دلار تفاوت داره با گیگا.

من میخوام یکی بخرم. اگه چیز بدی ازش میدونید من را هم در جریان بذارید. (غیر از وزن)

قربان عرض شود که اون طور که از برادرم پرسیدم ، ویندوز ایکس پی الان لایسنس ش اون ور آب شده 60-70 دلار ، که این معنی ش اینه که شما اگر دستگاه رو با لایسنس ویندوز ویستا بخرید و بعد روش ایکس پی بریزید ، رسما ً 200 دلار پول تون رو ریختید دور، از لایسنس دستگاهی که دارید روی پی سی دیگه نمی تونید استفاده کنید. از همه مهم تر اینه که ، سیستم عامل دستگاه من ایکس پی هست ، ولی کلی برنامه روش نصبه که کار باهاش رو راحت کنه ، ولی اگر دانگرید کنید ، قید همه شون رو باید بزنید.

برای من ، وجود یک کی بورد آن بورد ، هرچند ناکارا ، بسیار حیاتی بود ، چون می دانستم ، بدون کی بورد ، دستگاه یک دستگاه قابل استفاده برای من نبود ، این پاکت پی سی نیست که هرجا استایلوس ش را در بیاورید و از کی بورد دایمی ش استفاده کنید ، ویرچوال کی بورد ایکس پی ، ابداً جای چیزی را پر نمی کند.
در ضمن ، برای من پایین نگه داشتن قیمت تمام شده اش هم حیاتی بود. اگر فکر می کنید که برای شما مشکلی نیست ، حقیقت ایسوس ، گزینه انتخابی 3 من بود. مبارک تان باشد.

راستی اگر نیازتان محدود باشد این هم گزینه عالی
ست
نهایتا اینکه ، رزولوشن درونزای اسکرین ایسوس هم ، همین 800در 480 هست ، در این رزولوشن ، واقعا بدون کی بورد کار کردن عذاب خواهد بود. تازه اگر اشتباه نکنم ، ایسوس فاقد اون کلید مستقیمی ست که دستگاه من داره و بین چندین رزولوشن سوییچ می کنه ، بنابراین حتی اگر به خود زحمت بدهید و به بخش دیگر بروید و تنظیمات رو عوض هم کنید ، تازه با یک صفحه رو برو هستید که متن خوندن توش سخت تر هم می شه.

درنهایت اینکه فرشید جان ، امیدوارم که درست انتخاب کنی ، این دستگاه ها ، اسباب بازی های فوق گرانی هستند که احتمالا مشتری اول و آخرش خودتی ( مگه اینکه مثل پارسا ، صبح بخری شب رد کنی)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب قبل از بحث سر سالگرد زندانهای گوانتانامو اول از همه به آقا سیاوش و آقا حامد تبریک بکم سر کاربر فعال شدنشون:)

من هم تبریک میگم به هردوشون. فعالیت خوبی دارند. ولی من نمیدونم چرا اکثراً بعد از گرفتن کاربر فعالی میرن از اینجا. نمونش خیلی زیاد هست. امیدوارم همیشه همه فعالیت داشته باشند و اینطوری نشه. حامد که اینجا تو گپ و گفتگو نمیاد زیاد. باید با PM بهش تبریک گفت.:p

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من هم تبریک میگم به هردوشون. فعالیت خوبی دارند. ولی من نمیدونم چرا اکثراً بعد از گرفتن کاربر فعالی میرن از اینجا. نمونش خیلی زیاد هست. امیدوارم همیشه همه فعالیت داشته باشند و اینطوری نشه. حامد که اینجا تو گپ و گفتگو نمیاد زیاد. باید با PM بهش تبریک گفت.:p

فرشید جان طی جلسه ای که با مدیران محترم داشتیم برنامه داریم برا بچه های که کاربر فعال شدن ولی دیگه فعالیت نمیکنن:)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان عرض شود که اون طور که از برادرم پرسیدم ، ویندوز ایکس پی الان لایسنس ش اون ور آب شده 60-70 دلار ، که این معنی ش اینه که شما اگر دستگاه رو با لایسنس ویندوز ویستا بخرید و بعد روش ایکس پی بریزید ، رسما ً 200 دلار پول تون رو ریختید دور، از لایسنس دستگاهی که دارید روی پی سی دیگه نمی تونید استفاده کنید. از همه مهم تر اینه که ، سیستم عامل دستگاه من ایکس پی هست ، ولی کلی برنامه روش نصبه که کار باهاش رو راحت کنه ، ولی اگر دانگرید کنید ، قید همه شون رو باید بزنید.

برای من ، وجود یک کی بورد آن بورد ، هرچند ناکارا ، بسیار حیاتی بود ، چون می دانستم ، بدون کی بورد ، دستگاه یک دستگاه قابل استفاده برای من نبود ، این پاکت پی سی نیست که هرجا استایلوس ش را در بیاورید و از کی بورد دایمی ش استفاده کنید ، ویرچوال کی بورد ایکس پی ، ابداً جای چیزی را پر نمی کند.
در ضمن ، برای من پایین نگه داشتن قیمت تمام شده اش هم حیاتی بود. اگر فکر می کنید که برای شما مشکلی نیست ، حقیقت ایسوس ، گزینه انتخابی 3 من بود. مبارک تان باشد.

راستی اگر نیازتان محدود باشد این هم گزینه عالی
ست
نهایتا اینکه ، رزولوشن درونزای اسکرین ایسوس هم ، همین 800در 480 هست ، در این رزولوشن ، واقعا بدون کی بورد کار کردن عذاب خواهد بود. تازه اگر اشتباه نکنم ، ایسوس فاقد اون کلید مستقیمی ست که دستگاه من داره و بین چندین رزولوشن سوییچ می کنه ، بنابراین حتی اگر به خود زحمت بدهید و به بخش دیگر بروید و تنظیمات رو عوض هم کنید ، تازه با یک صفحه رو برو هستید که متن خوندن توش سخت تر هم می شه.

درنهایت اینکه فرشید جان ، امیدوارم که درست انتخاب کنی ، این دستگاه ها ، اسباب بازی های فوق گرانی هستند که احتمالا مشتری اول و آخرش خودتی ( مگه اینکه مثل پارسا ، صبح بخری شب رد کنی)

قیمت همیشه باید با امکانات متناسب باشه. U60 این تناسب را به خوبی رعایت کرده ولی R2Hv یه مقداری زیاده روی داشته. همانطور که خودتون گفتید نیاز ها متفاوته. نظر من که یکمی عوض شد. حالا تا ببینم چی میشه.;)
R2Hv را چرا با XP نمیدن؟ میدونم v برای ویستا بودنش هست ولی این امکانات در حد XP هست.:blush:
U60 چقدر پاتون دراومد؟

از توضیحاتتون هم ممنون.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به به !
بالاخره حامد و سیاوش عزیز هم به فعالان پاکت پی سی پیوستند

توی این سرمای زمستون با گرمای رفاقت بچه های پاکت پی سی بهتون تبریک میگم :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

حسین جان همچنان اصرار دارم که از غلط های املایی پرهیز کنی ، چون داره به انشایی ها هم تسری پیدا می کنه.:happy:
گوانتانامو ، سالگرد نداره ،اگرم داشته باشه ، امروز نیست. گوانتانامو یک ساحل هست در خلیج خوک ها که توسط ایالات متحده مدت هاست اشغال شده. چیزی که احتمالا ً منظور شماست ، کشف این مسئله که در زندان های گوانتانامو ، تحت کنترل وزارت دفاع امریکا ، چون در خارج از خاک امریکا قرار داره ، یک عده از افراد مشکوک به همکاری با تروریست ها رو ، به شیوه غیر قانونی نگهداری می کرده اند هست.

می بینم که رفتار زشت رییس جمهور محبوبت به تو هم سرایت کرده ، زیاد حرف های این مرد رو جدی نگیر ، حالی که او داره ، در علم پزشکی یک اسم داره که احتمالا ً غیر پزشکان هم می دانند . اینکه کسی که به رفتار های غلط شما انتقاد می کنه رو همدست دشمن فرضی خودت بدونی ، رفتار قبیحی ست ، اینکه ایالات متحده دارای مزایای بی شماری نسبت به این کشور ست را هیچ کسی انکار نمی کند ، اما این دلیل نمی شود که نیازمند وکالت من یا علی باشند. اصولا ً ما همچنان سر خانه اول هستیم که کاری که من یا علی یا شهرام یا هرکس دیگری می کند ، ستایش از ایالات متحده امریکا نیست ( که به جایش کار بسیار پسندیده ایست) ، بلکه انتقاد از بی کفایتی محض عده ای ست که قایق بازی توی خلیج و لاس زدن با یگان دوم نیروهای دریایی امریکا را مهم تر از گازرسانی به مردمی می دانند که ازشان با قول "آوردن شیرینی پول نفت بر سر سفره هایشان" رای گرفتند.

در درجه دوم ، رفتار فرار به جلو را هم خوب از محبوب ت یاد گرفته ای ، مشکلی که حل نمی شود را با یک مشکل جدید مخلوط کردن ، اسم ش هرچه باشد ، "رسیدگی" نیست ها.

موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

به نظر من که نباید به حامد ایراد گرفت ، هرکسی حق داره که فعالیت ش رو محدود به جایی بکنه که توش حداکثر کارایی رو داره

به هر حال من به هر دوشون تبریک می گم ، هر دو حق شون بود
(اسمایلی چشم شون در آد):happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قیمت همیشه باید با امکانات متناسب باشه. U60 این تناسب را به خوبی رعایت کرده ولی R2Hv یه مقداری زیاده روی داشته. همانطور که خودتون گفتید نیاز ها متفاوته. نظر من که یکمی عوض شد. حالا تا ببینم چی میشه.;)
R2Hv را چرا با XP نمیدن؟ میدونم v برای ویستا بودنش هست ولی این امکانات در حد XP هست.:blush:
U60 چقدر پاتون دراومد؟

از توضیحاتتون هم ممنون.

عرض شود که ، یک موقع بابت نکات منفی که من گفتم ، نکنه خرید نکنید ها ، هرکس بر مبنای نظرش خرید می کنه. اتفاقا یک نسخه کمی متفاوت تر هست از ایسوس که جی پی اس و بلوتوث هم اضافه شده ، و در ضمنش ، دارای فکر کنم ایکس پی هم هست ، ولی یه کم نایاب و کمی هم گرونتره.
البته قبول دارم که جی پی اس در این دیوایس چندان کارایی نداره. ولی خوب بازم بهتر از ویستا به اون نیاز های مسخره ش هست
در ضمن اگر عجله ای ندارید ، پیشنهاد می کنم یک سالی صبر کنید ، احتمال زیادی داره که دستگاه ها ، با استفاده از تکنولوژی های جدید تر و به روز تر ، بسیار امکاناتی که قبلا نداشتند را مد نظر بگیرند و مورد پسند شما بشوند

برای بنده قرار بود که 920 تومان در بیاید ، اما دوستم در فرودگاه مالیات ش را پس نگرفت و اوفتاد 1135 برایم

خواهش می شه
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به به !
بالاخره حامد و سیاوش عزیز هم به فعالان پاکت پی سی پیوستند

توی این سرمای زمستون با گرمای رفاقت بچه های پاکت پی سی بهتون تبریک میگم :)

بالاخره نمردیم و جواد خان گل رو هم زیارت کردیم
:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان همچنان اصرار دارم که از غلط های املایی پرهیز کنی ، چون داره به انشایی ها هم تسری پیدا می کنه.:happy:
گوانتانامو ، سالگرد نداره ،اگرم داشته باشه ، امروز نیست. گوانتانامو یک ساحل هست در خلیج خوک ها که توسط ایالات متحده مدت هاست اشغال شده. چیزی که احتمالا ً منظور شماست ، کشف این مسئله که در زندان های گوانتانامو ، تحت کنترل وزارت دفاع امریکا ، چون در خارج از خاک امریکا قرار داره ، یک عده از افراد مشکوک به همکاری با تروریست ها رو ، به شیوه غیر قانونی نگهداری می کرده اند هست.

می بینم که رفتار زشت رییس جمهور محبوبت به تو هم سرایت کرده ، زیاد حرف های این مرد رو جدی نگیر ، حالی که او داره ، در علم پزشکی یک اسم داره که احتمالا ً غیر پزشکان هم می دانند . اینکه کسی که به رفتار های غلط شما انتقاد می کنه رو همدست دشمن فرضی خودت بدونی ، رفتار قبیحی ست ، اینکه ایالات متحده دارای مزایای بی شماری نسبت به این کشور ست را هیچ کسی انکار نمی کند ، اما این دلیل نمی شود که نیازمند وکالت من یا علی باشند. اصولا ً ما همچنان سر خانه اول هستیم که کاری که من یا علی یا شهرام یا هرکس دیگری می کند ، ستایش از ایالات متحده امریکا نیست ( که به جایش کار بسیار پسندیده ایست) ، بلکه انتقاد از بی کفایتی محض عده ای ست که قایق بازی توی خلیج و لاس زدن با یگان دوم نیروهای دریایی امریکا را مهم تر از گازرسانی به مردمی می دانند که ازشان با قول "آوردن شیرینی پول نفت بر سر سفره هایشان" رای گرفتند.

در درجه دوم ، رفتار فرار به جلو را هم خوب از محبوب ت یاد گرفته ای ، مشکلی که حل نمی شود را با یک مشکل جدید مخلوط کردن ، اسم ش هرچه باشد ، "رسیدگی" نیست ها.

موفق باشی

خدا لعنت کنه معلم گلاس اول ما رو که از دیکته زدم کرد:(

ولی روزش امروز هست دانیال:)

ببین من میدونی با چی مشگل دارم اینکه فقط بکیم یکی سفید هست یا یکی سیاه اونجوری که شما میگید این آدم صفی هست من نمیدونم چه جوری این گشور داره اداره میشه و تمام هدف ابر قدرت جهان اینه که نفوذ گشور ما رو کم کنه تو سطح منطقه :blush:به قول معروف من قسم حضرت عباس رو قبول کنم یا دم خروس ،بحث ها ما هم چه درست و چه غلط با یه چیزی معلوم میشه،اونم اینکه حرف کی درست در میاد به قول معروف (اگر فقط بحث سیاست خارجی رو ببینیم) آمریکا کم میاره یا ایران(البته این معلوم شده:)) و.....

ولی حالا از اینها بگذریم این یکی رو یه نگاه بنداز جالب:happy:

http://www.rajanews.com/News/?21859

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام
عجب گپ و گفتگو هایی اینجا بوده ما خبر نداشتیم
اول از همه من هم تبریک میگم به حامد و سیاوش که فعال شدن :D

دوم اینکه من توی این 2 ساله که اینجا میام (ولی چند ماهه که تونستم پست بدم > مشکل هم از خودم بوده .
بدبختی که اکانتم فعال نمیشد :( ) بی خیال
داشتم میگفتم توی این مدت من نفهمیدم که چرا بهضی ها تا فعال میشن دیگه بی خیال فعالیت مثل قبل میشن
و یا حتی دیدم که بعضی ها بعد از فعال شدن لحن صحبت و برخوردشون هم عوض میشه
واقعا یک پیگیری اساسی بکنید و شدیدا برخورد کنید با این مسائل

در ضمن من یه در خواست دارم که کاربر فعال رو یه تعریف بکنید تا ما هم بفهمیم شاید من توقع بیش از اندازه دارم
کلا یه کاربر چه کاری باید انجام بده که فعال بشه؟ چه کاری باید بکنه که فعال بمونه (فعلا که خبری نیست ار این قضیه) و در آخر چه فایده ای داره برای یه کاربر که به کاربر فعال تبدیل میشه

منو به خاطر کم سواد بودنم ببخشید

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اين هم يه تست هوش!

7 دانش آموز در اتوبوسي سوار بودند
هر دانش آموز 7 كيف داشت داخل هركيف 7 گربه مادر بود و هر گربه مادر 7 فرزند داشت
تعداد پاهاي داخل اتوبوس چندتاست؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ولی حالا از اینها بگذریم این یکی رو یه نگاه بنداز جالب:happy:

http://www.rajanews.com/News/?21859

عذر می خواه که من بدونه دعوت وارد بحثتون میشم .

لینک جالب و رفتارها طبیعی بود به طوری که شاید هر یک از ما در آن پست و مقام قرار میگرفتیم همان کار رو میکردیم . نکته کنکوری : چرا از ایران خبری نبود ؟
73.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
عجب گپ و گفتگو هایی اینجا بوده ما خبر نداشتیم
اول از همه من هم تبریک میگم به حامد و سیاوش که فعال شدن :D

دوم اینکه من توی این 2 ساله که اینجا میام (ولی چند ماهه که تونستم پست بدم > مشکل هم از خودم بوده .
بدبختی که اکانتم فعال نمیشد :( ) بی خیال
داشتم میگفتم توی این مدت من نفهمیدم که چرا بهضی ها تا فعال میشن دیگه بی خیال فعالیت مثل قبل میشن
و یا حتی دیدم که بعضی ها بعد از فعال شدن لحن صحبت و برخوردشون هم عوض میشه
واقعا یک پیگیری اساسی بکنید و شدیدا برخورد کنید با این مسائل

در ضمن من یه در خواست دارم که کاربر فعال رو یه تعریف بکنید تا ما هم بفهمیم شاید من توقع بیش از اندازه دارم
کلا یه کاربر چه کاری باید انجام بده که فعال بشه؟ چه کاری باید بکنه که فعال بمونه (فعلا که خبری نیست ار این قضیه) و در آخر چه فایده ای داره برای یه کاربر که به کاربر فعال تبدیل میشه

منو به خاطر کم سواد بودنم ببخشید

سلام حسین جان:)

آقا کاربر فعال رو مدیرای بخش معرفی میکنن

وقتی میبینن یه کاربر فعالیت مفیدی داره تو بخش اونها معرفی میکنن اون کاربر رو به ادمینها و....

فعالیت هم به تعداد پست ... نیست فقط ،مثلا همین وسین خودمون فکر کنم با 200 تا کاربر فعال شد از بس پستهای پر اهمیتی میزد تو بخش :)

انشاالله نوبت شما حسین جان:)

بالا