• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مانوئل جان در مورد اون موبایل کنار شرکت پدر بنده یه شرکت هست تو کار واردات این موبایل هاست (البته قاچاق شاید کلمه مناسب تری باشه !!) این موبایل ها چه 1 سیم کارته چه 2 سیم کارته چه دوربین 10 مگاپیکسل یا 1 مگاپیکسل چه ال سی دی 10 اینچ چه 1 اینچ همه و همه دونه ای 76000 تومن پای این شرکت آب می خوره . توی جعبه های 40 تایی هم میاد که معلوم نیست 1 دونه اش خرابه و یا 40 تاش اما چه 1کیش خراب باشه چه 40 تاش هیچیش پس گرفته نمیشه . کار این شرکت اولا اینه که قاچاقش می کنه . 2 - پخشش می کنه . 3- اونایی که خرابه مسئولیتش رو قبول می کنه (البته وقتی 150-60 میفروشه مسئولیتی باقی نمی مونه . 4- خرابا رو باز میکنه قطعه هاییش که درسته به قیمت بیش از 76 میفروشه (مثلا مادر بورد اگه سالم باشه 100 میفروشه !!! )

اینو گفتم بدونی هر وقت خواستی بخری یادت باشه هر چی بالای 76 بدی تو پاچت رفته !!

عجببب :wacko:
موزمار هایی هستند هااا !!!

آخه من کمی عقده ای شدم ، حالا چه جوری؟ این جوری :

وقتی که بچه بودم می رفتم دکتر - شرکت - مغازه و اینجور جاها وقتی خانومه ( یا احتمالا" آقاهه ) انگشت نشانه رو بر دکمه های متعددی روی تلفن قرار میداد و خط رو عوض میکرد . اما ما باید واسه تماس با خط دیگه مبالقی رو راه میرفتیم تو خونه ... از همون انفوان جوانی بر آن بودم که با زدن دکمه ، خط دیگرم رو جواب گو باشم ( به به :p )

( تصویر فید میشه از این خاطرات به حال برمیگردیم )

خلاصه به این دلیل بود که من به دوال سیم اسپشیالی هم زمان علاقه مند و ایضا" عقده ای شدم :blink: :D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عجببب :wacko:
موزمار هایی هستند هااا !!!

آخه من کمی عقده ای شدم ، حالا چه جوری؟ این جوری :

وقتی که بچه بودم می رفتم دکتر - شرکت - مغازه و اینجور جاها وقتی خانومه ( یا احتمالا" آقاهه ) انگشت نشانه رو بر دکمه های متعددی روی تلفن قرار میداد و خط رو عوض میکرد . اما ما باید واسه تماس با خط دیگه مبالقی رو راه میرفتیم تو خونه ... از همون انفوان جوانی بر آن بودم که با زدن دکمه ، خط دیگرم رو جواب گو باشم ( به به :p )

( تصویر فید میشه از این خاطرات به حال برمیگردیم )

خلاصه به این دلیل بود که من به دوال سیم اسپشیالی هم زمان علاقه مند و ایضا" عقده ای شدم :blink: :D

بنده به عنوان روانشناس متخصص مبارزه با بیماری های عقده ای به شما اکیدا توصیه میکنم برای یکبار هم به علاوه همه دفعاتی که قبلا داشتی و خواهی داشت دست در جیب مبارک بنهی و مهنت قبول 130 هزار تومن پاچه رفتگی رو با جون بخری. اگه درست حساب کنی یه ریسکی هم بنده خدا ها دارن (بابت خراب بودن دستگاهها )که 30 تومن برای شما در نظر می گیریم . یه ریسک هم بابت ضبط محموله توسط ماموران جان بر کف جمهوری اسلامی که اون م30 تومن (با زیر میزی راحت تر البته حل میشه!!) 20 تومن هم حق بازار یابی . نگاه کنی میبینی 50 تومن تو پاچت رفته . بهت تبریک میگم:happy: گرفتی شماره موبایلهات رو بده به 2 تاش زنگ بزنم ببینم درست کار میکنه:lol: اون وقت میشه خط 1 رو به 2 وصل کرد؟ :D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بنده به عنوان روانشناس متخصص مبارزه با بیماری های عقده ای به شما اکیدا توصیه میکنم برای یکبار هم به علاوه همه دفعاتی که قبلا داشتی و خواهی داشت دست در جیب مبارک بنهی و مهنت قبول 130 هزار تومن پاچه رفتگی رو با جون بخری. اگه درست حساب کنی یه ریسکی هم بنده خدا ها دارن (بابت خراب بودن دستگاهها )که 30 تومن برای شما در نظر می گیریم . یه ریسک هم بابت ضبط محموله توسط ماموران جان بر کف جمهوری اسلامی که اون م30 تومن (با زیر میزی راحت تر البته حل میشه!!) 20 تومن هم حق بازار یابی . نگاه کنی میبینی 50 تومن تو پاچت رفته . بهت تبریک میگم:happy: گرفتی شماره موبایلهات رو بده به 2 تاش زنگ بزنم ببینم درست کار میکنه:lol: اون وقت میشه خط 1 رو به 2 وصل کرد؟ :D
به عنوان یک قربانی ِ خوشه های عقده های دوران کودکی باید اعتراف کنم که برای ***** عقده Officially باید پول خرج کرد :D ... بی برو برگرد ...

اما وسن جان منظورم وصل کردن ِ خط ها نبود ، جواب دادن به 2 تا خط با یه تیلیف بود ... :D

راستی ، بیا و ناپرهیزی کن و شفاف سازی کن :D ... اسمتو به ما بگو ، عکسی به ما بنما ...
لااقل توی پرایویت بگو ، این قدرت ایمجینیشن ما منحل شد بسکه در مورد شما ایمجین کردیم بخدا ... دیگه خیلی خیلی ویرچوال هستی :(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب بچه ها به پیشنهاد یکی از بچه های گل بخش میخوایم دوتا تردی که درباره دوسیم کارته کردن یک گوشی هست رو با هم مرج کنیم:)

شما موافقید؟؟؟

کسی نظری نداره:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
بحث رو منحرف کنیم ( اسمایلی سوت زدن )

علی زضا جان یک برنامه توی ترد نرم افزار گذاشتم ( یو توب ) هم داره

شرمنده یه کم دیر شد..
بله هم ویدیو رو دیدم هم برنامه رو نصب کردم.:)
خیلی عالی بود, ممنون:cool:

سلام رفقا...
جواد جون کجا بودی؟ من گفتم نکنه شما هم رفته باشی ÷یشه فرهاد و دیگه نیای! کی میخواست ترورت کنه؟؟؟؟

فرهاد مگه ترور شده؟!:D

دیشب بچه ها تو voa میدیدم که تو آخرین نمایشگاه نمیدونم چی بیل کیتس آخرین گوشی موبایلی که ساخته بودن رو معرفی میگرد و میتونست رو هر گی که بخواد دوربین رو تنظیم کنه و یه سری اطلاعات بدست بیاره

شاید هم اشتباه میکنم نمیدونم خدایی ولی علیرضا یوتوپ دستت رو میبوسه ببین چی بود این قضیه

تو کدوم برنامه voa بود؟! شباهنگ یا خبرها و نظرها؟!
اگه تاریخش رو هم بگی خیلی عالی میشه:blush: میخوام برنامه رو خودم ببینیم!:rolleyes:

ولی تا اون وقت این ویدیو را اگه خواستی نگاه کن! بیل گیتس رو نشون میده که واسه بازنشستگیش داره برنامه ریزی میکنه:D

يه سوال هم از عليرضا سيمكش عزيز... آقا شما اونجا قانون حق نشر رو رعايت نمي كنيد (البته روي PPC)؟ آخه چندين بار ديدم كه نرم افزار رو با Crack معرفي مي كتيد...
چي؟ به من چه؟ راست مي گي ها!

من که کاره ای نیستم که بخوام رعایت کنم:D
ملت اینجا هم از سایتهای warez همه برنامه هاشونو میگیرن با کرک!
بسیاری از همین سایتا و کلا کسانی که کرک میکنند برنامه ای رو تو امریکای شمالی هستن:blush:

دوستان این گوشی هنگ کنگیه هر 2 سیم کارتش هم زمان کار میکنه ، 198 تومن ، شرکتی هم وارد شده ، الان یه بنر این زیر داره تبلیغش میکنه ... آدم رو وسوسه میکنه ... پی پاکت پی سی چی ؟ کاش اونا هم 2 تا همزمان داشتن
به نظر من که میرزه! حتی اگه واسه 6 ماه هم کار کنه با اون قیمتی که داره و با توجه به امکاناتی که میده, میرزه به نظر من:D

اینو گفتم بدونی هر وقت خواستی بخری یادت باشه هر چی بالای 76 بدی تو پاچت رفته !!
خب 76000 واسه شرکت درمیاد!
شرکته نباید یه سودی بکنه؟!:D

خوب بچه ها به پیشنهاد یکی از بچه های گل بخش میخوایم دوتا تردی که درباره دوسیم کارته کردن یک گوشی هست رو با هم مرج کنیم

شما موافقید؟؟؟

کسی نظری نداره

اگه ترد های WM7 و اون ترهای مربوط به lingvosoft dictionary رو هم یکی کنه خیلی عالی میشه:blush:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سفر من هم به آمريكا لغو شد... من كه بدونه موبايلم نمي تونم برم...:p
فكر نكنم كه مهرداد هم بدون فليم خانومش بتونه مسافرت بره...;)

اينو ببينيد...

اينم خيلي جالب ناك بود : لاستيك هوشمند احتمال پنچري خودرو را اعلام مي‌كند...

نه بابا نميشه !!! :D بدون فليم نميشه :D

:blink::blink::blink: لاستيكاي هوشمند !!!
عجبـــــــــ ... تو فيلما ديده بوديم :happy: اما واقعيت نه ... به ماها كه نميرسه

--------

بچه ها يه سر اينجا بزنيد كمك كنيد ايشالا كه برا همه خوب باشه و به درد بخوره :blush:;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به عنوان یک قربانی ِ خوشه های عقده های دوران کودکی باید اعتراف کنم که برای ***** عقده Officially باید پول خرج کرد :D ... بی برو برگرد ...

اما وسن جان منظورم وصل کردن ِ خط ها نبود ، جواب دادن به 2 تا خط با یه تیلیف بود ... :D

راستی ، بیا و ناپرهیزی کن و شفاف سازی کن :D ... اسمتو به ما بگو ، عکسی به ما بنما ...
لااقل توی پرایویت بگو ، این قدرت ایمجینیشن ما منحل شد بسکه در مورد شما ایمجین کردیم بخدا ... دیگه خیلی خیلی ویرچوال هستی :(

اون منظورت رو کاملا فهمیدم . یه خورده فقط پرورشش دادم!
مزش به همینه که قدرت تخلیت پرورش پیدا کنه:happy: اگه یه خورده صبر کنی آواتاری میزارم بیشتر تخیلاتت فعال شه برادر:D
اما من خودم بیشتر اینجوری رو می پسندم که هر کسی با توجه به رفتاری که باهاش دارم و حرفهایی که میزنم من رو بشناسه . تو کارمم همین وظعیت رو دارم . چون خیلی ها رو سالی 1 بار هم نمی بینم . وقتی می بینم خیلی هاشون جدید هستند و تو این مدت ماهی حداقل 1 بار گزارش برام رد می کنن و هفته ای 1-2 ساعت تلفنی صحبت می کنیم. اونایی که میبینن اولش کلی تصور های جالب دارن. یکی می گه فکر می کردم خیلی جوون تر باشی . یکی می گه خیلی پیر تر تصورت می کردم . یکی چاق تصور می کنه یکی لاغر!:D خلاصه همین بخشه زندگی مجازیه که لذت بخشه:lol: حالا اگه خواستی بیشتر بفهمی آیدی یاهوت رو پی ام بزن 360 ادت می کنم هر چی میخوای می فهمی;)

------------------

کسی سایتی جز پی پی سی ورز سراغ نداره ؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خب 76000 واسه شرکت درمیاد!
:blush:

خب قربان البته که شوخی فرمودید:D اما اگر هم جدی بوده سود 90% اونم با حدود 20% ریسک (حداکثرش!!) در هر بار! که شاید رقم ماهیانه 90% هم برای توصیفش کم باشه رو تو درسهای ما بهش می گن فرصت آربیتراژی !! یعنی بد اخ ... :D. توی عوام مردم هم بهش میگن دزدی (یعنی بد اخ ...:D) اما نوش جونشون . ملت ما که در کمال رضایت این دستگاهها رو از 150 تا 300 خریداری میکنن و جالب اینکه همه رو یه شرکت و به یه قیمت عموما بهشون میده . (این جور که این بنده خدا میگه 4-5 تا شرکت تو کار واردات این گوشی ها نیستن چون همه با یه شرکت اون طرف پای قرارداد میرن!!) حقیقتش برای من سئواله چطور گوشی هایی که همه 76000 تومنن از 150 تا 300 تومن فروش میرن!! حقیقتا هم نگاه کنین تنها تفاوت تو همین دو سیم کارته بودن و نبودنشونه . مگرنه مانیتور 10 اینچ و 1 اینچشون یه سایز پیکسل دارن:lol:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان خوب... اميدوارم دنيا به كامتون باشه.
فرشيد جان ميبينم كه داري زمزمه رد كردن ايسوس رو سر دادي! از من به شما گفتن اگه ردش كني به شدت پشيمون ميشي. حتي پيشنهاد ميكنم سياست حسين آقا رو در پيش بگيري و اگه دستگاه جديدي خريدي قديميه رو هم نگه داري. خصوصا اگر مثل ايسوس دستگاه خوبي باشه. من كه فكر نكنم بتونم اين دستگاه رو ديگه گير بيارم:(

پارسا جون اميدوارم از اين دستگاه ها نخري. جدا از مساله كيفيت اصلا به كلاست نمي خورن. هر قدر هم خوب باشن واسه بروبچ پاكت پي سي دار خصوصا شما واقعا چيپ هستن... راستي يك سوال: شما كه ميخواستي واسه آقاي پدر پاكت پي سي بگيري چرا همون آلتيميت رو بهشون ندادي و رفتي قيصر خريدي؟ خب اگه آلتيميت رو بهشون ميدادي بهتر نبود؟ حتي اگر خودت ازش خوشت نميومد. به هر حال فكر كنم جنازش به قيصر مي ارزيد.

يه سوال پرسيده بودم كه دوستان متاسفانه قابل ندونستن و جوابي ندادن:( پرسيده بودم آيا ويندوز موبايل ارزش حمل دستگاهي به ابعاد ادونتيج رو داره؟؟؟ ووسين عزيز خصوصا ميخواستم نظر شما رو هم بدونم. بقيه دوستان هم كه قبلا تحويل نگرفتن الان تحويل بگيرن و يه نظري بدن! ممنون ميشم.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خب قربان البته که شوخی فرمودید:D اما اگر هم جدی بوده سود 90% اونم با حدود 20% ریسک (حداکثرش!!) در هر بار! که شاید رقم ماهیانه 90% هم برای توصیفش کم باشه رو تو درسهای ما بهش می گن فرصت آربیتراژی !! یعنی بد اخ ... :D. توی عوام مردم هم بهش میگن دزدی (یعنی بد اخ ...:D) اما نوش جونشون . ملت ما که در کمال رضایت این دستگاهها رو از 150 تا 300 خریداری میکنن و جالب اینکه همه رو یه شرکت و به یه قیمت عموما بهشون میده . (این جور که این بنده خدا میگه 4-5 تا شرکت تو کار واردات این گوشی ها نیستن چون همه با یه شرکت اون طرف پای قرارداد میرن!!) حقیقتش برای من سئواله چطور گوشی هایی که همه 76000 تومنن از 150 تا 300 تومن فروش میرن!! حقیقتا هم نگاه کنین تنها تفاوت تو همین دو سیم کارته بودن و نبودنشونه . مگرنه مانیتور 10 اینچ و 1 اینچشون یه سایز پیکسل دارن:lol:

اخه شما گفتین اگه بیشتر از 76000 بدی تو پاچت رفته!
من فکر کردم شرکت هم یه سودی باید داشته باشه به هرحال!!:rolleyes: حالا نه 90% اما دیگه 76000 بفروشه که جواب نمیده!!!:blush:

يه سوال پرسيده بودم كه دوستان متاسفانه قابل ندونستن و جوابي ندادن پرسيده بودم آيا ويندوز موبايل ارزش حمل دستگاهي به ابعاد ادونتيج رو داره؟؟؟ ووسين عزيز خصوصا ميخواستم نظر شما رو هم بدونم. بقيه دوستان هم كه قبلا تحويل نگرفتن الان تحويل بگيرن و يه نظري بدن! ممنون ميشم.
بستگی به استفاده داره دیگه!!
ولی من هیچوقت حاظر نیستم همچین غولی رو با خودم حمل کنم:D

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرشيد جان ميبينم كه داري زمزمه رد كردن ايسوس رو سر دادي! از من به شما گفتن اگه ردش كني به شدت پشيمون ميشي. حتي پيشنهاد ميكنم سياست حسين آقا رو در پيش بگيري و اگه دستگاه جديدي خريدي قديميه رو هم نگه داري. خصوصا اگر مثل ايسوس دستگاه خوبي باشه. من كه فكر نكنم بتونم اين دستگاه رو ديگه گير بيارم:(

ممنون سیاوش جان

نه بابا. مگه دیوونه شدم:wacko: من فقط حاضرم با Flame مهرداد عوض کنم و یه مقداری ازش سر بگیرم. شما بودی عوض نمیکردی با این شرایط؟!:happy:

نگران گیر آوردن هم نباش، خواستی بگو با پست همینا برات میفرستم:rolleyes:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71

پارسا جون اميدوارم از اين دستگاه ها نخري. جدا از مساله كيفيت اصلا به كلاست نمي خورن. هر قدر هم خوب باشن واسه بروبچ پاكت پي سي دار خصوصا شما واقعا چيپ هستن... راستي يك سوال: شما كه ميخواستي واسه آقاي پدر پاكت پي سي بگيري چرا همون آلتيميت رو بهشون ندادي و رفتي قيصر خريدي؟ خب اگه آلتيميت رو بهشون ميدادي بهتر نبود؟ حتي اگر خودت ازش خوشت نميومد. به هر حال فكر كنم جنازش به قيصر مي ارزيد.

يه سوال پرسيده بودم كه دوستان متاسفانه قابل ندونستن و جوابي ندادن:( پرسيده بودم آيا ويندوز موبايل ارزش حمل دستگاهي به ابعاد ادونتيج رو داره؟؟؟ ووسين عزيز خصوصا ميخواستم نظر شما رو هم بدونم. بقيه دوستان هم كه قبلا تحويل نگرفتن الان تحويل بگيرن و يه نظري بدن! ممنون ميشم.

والا به نظر من ادونتیج نگیری بهتره ...
فلیم قابل تحمله ولی ادونتیج رو می خوای باهاش چیکار کنی.... همممم ؟
به خصوص اینکه PPC ها از لحاظ امکانات تلفنی حرف زیادی برای گفتن ندارند ...
GPS ش هم چیپ ستش sirf stra نیست ...
به نظر من اگه به M800 ایتن فکر کنی دستگاه خوبیه ...
یه چیزی تو مایه های دستگاه دکتر با کیبرد حتی ...
ادونتیج رو بیخیال شو ... اصلا می دونی چیه بیخیال HTC شده ... خیلی مغروره این شرکت ;)
موفق باشی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

سلام سیاوش عزیز ...
پدر جی پی اس لازم داشت ( گرچه هنوزم ازش استفاده نکرده ) واسه همین مجبور شدم :(

در مورد سوال دومت ... میدونی که میگردم دنبال ِ سوال هات سیاوش ، ندیدم ، امروز خیلی شوت میزنم ، ببخشید ...

نه ، فکرشم نکن ... شما که دبی میری ، یه آلتیمیت بخر 800
بازم شرمنده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

شرمنده سیاوش جان ندیده بودم پست ات را
ولی ازین جهت که دیده ام این دستگاه را ، بهتر دیدم من هم نظرم را بگم
عرض شود که با قیمتی که الان این دستگاه داره ، به هیچ وجه توصیه نمی شه. این دستگاه امکاناتی داره که هیچ دستگاه پاکت پی سی دیگری نداره ، ولی به نظر من ، اصلا توجیهی نداره ، شما می تونی بهتر این امکانات رو دریک یو ام پی سی بگیری ، قمیت هم ارزونتر ، یک سونی یو ایکس من دست دو دیدم پایتخت 900 بود:blink:
دستگاه خوبی هست بی شک ، ولی باید کس دیگری برایت حملش کنه. واقعا کسی هم که خریده بود ، وقتی یو ام پی سی گیگای من رو دید ، حسابی خورد توی ذوقش
موفق باشی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

سیاوش جان بنده حقیقتش ندیدم سئوالت رو چون این چند صفحه رو به یه برق و باد گذروندم . حیف دعوا تموم شده بود . مگرنه غلط املایی بود که در میووردم :D

در مورد ادونتیج به نظر من : لا / خیر / نچ / نه / یخ / No / Nah
علت : بزرگی وحشتناک ، فراموش شدن اصل پاکتبیلیتی در پاکت پی سی !! و انتظاراتی که بهش پاسخ نمیده.
شما تو همون سایز یا یه خورده بزرگتر میتونی یه یو ام پی سی بگیری. البته باهاش نمی تونی تماس بگیری . اما به نظر من با ادونتیج هم نمی تونی ! ولی بعضی مدل هاش ماژول جی اس ام دارن میشه از اینترنتش استفاده کرد.

حرف آخر بنده افرادی رو که با این سایز و این امکانات کنار اومدن درک نمی کنم . اما حقیقتا باید این افراد چیزی در این دستگاه دیده باشن . شاید صفحه وی جی ای و رم 128 و هارد داخلی 8 گیگ و سی پی یو 624 و جی پی اس و کی برد به حدی براشون مهم بوده که حاظر شدن کیفیت پایین ال سی دی به علت بزرگیش و اون حجم و اندازه دستگاه رو تحمل کنن . شاید اینا هم براشون مزیت بوده.

حرف بعد از آخر : روی یو ام پی سی فکر کن. اگه حتما پاکت پی سی می خوای روی یه چیزی مثل جی 900 یا ایکس 800 دکتر یا حتی دستگاههای کیو وی جی ای مثل پی 535 فکر کن

aliscripter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه :دی

سلام بچه ها
من بازي حكم رو با زبان ويژوال بيسيك 6 نوشته ام ونوشتن آن 3 ماه طول كشيد و بازي كاملي هستش و داراي 5 مرحله (گيج-آسان-متوسط-سخت-متقلب‌) وامكانات ديگري از قبيل ذخيره كردن و بازكردن فايل بازي و ذخيره سازي خودكار و امكان تعويض كارت و ... مي باشد.البته حجمش هم يكم زياده لطفا نظر خودتون رو در رابطه با اين بازي به ايميل من ارسال كنيد.
متشكرم

Weblog:www.microgame.blogspot.com
Email:[email protected]

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بچه ها
من بازي حكم رو با زبان ويژوال بيسيك 6 نوشته ام ونوشتن آن 3 ماه طول كشيد و بازي كاملي هستش و داراي 5 مرحله (گيج-آسان-متوسط-سخت-متقلب‌) وامكانات ديگري از قبيل ذخيره كردن و بازكردن فايل بازي و ذخيره سازي خودكار و امكان تعويض كارت و ... مي باشد.البته حجمش هم يكم زياده لطفا نظر خودتون رو در رابطه با اين بازي به ايميل من ارسال كنيد.
متشكرم

Weblog:www.microgame.blogspot.com
Email:[email protected]

دوست عزیز برنامه ای که نوشتید روی windows XP/Vista کار میکنه!!نه Windows Mobile....

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوست عزیز برنامه ای که نوشتید روی windows XP/Vista کار میکنه!!

بله! روي هر دوي ويندوز هايي كه شما فرموديد كار مي كنه! توي وبلاگشون ديدم...
چه بحث هاي جالبي شده اينجا... من كه به دليل برنامه اي كه دارم مي نويسم مجبور شدم كمتر به اينجا سر بزنم :( البته مي دونم كه از نبود من ناراحتيد! ولي خوب برنامه رو كه ببينيد حتما خوشحال مي شيد... من همه برنامه هام رو 1 الي 2 روزه نوشته بودم... اما رو اين يكي الآن حدود 3 روزه كه وقت گذاشتم و احتمالا هفته ديگه حاظر مي شه... البته بايد بگم كه با بقيه برنامه ها كمي متفاوته... :p

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
بدو بدو مرکز انواع و اقسام گوشیهای چینی, با قیمتهای ناقابل و پست DHL یا FedEX رو کشف کردم:D (تازه shipping هم مجانیه!!):happy:
اینم چند نمونه که از سایتشون ورداشتم:
IP 300
pic_wp.jpg

Zhong Guo
pic_wp.jpg

به مناسبت سال نو تخفیف ویژه هم دارن:cool:

Off-topic نیستاااا!!! در ادامه بحث گوشیهای چینی اینو نوشتم:D

بالا