- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
مانوئل جان در مورد اون موبایل کنار شرکت پدر بنده یه شرکت هست تو کار واردات این موبایل هاست (البته قاچاق شاید کلمه مناسب تری باشه !!) این موبایل ها چه 1 سیم کارته چه 2 سیم کارته چه دوربین 10 مگاپیکسل یا 1 مگاپیکسل چه ال سی دی 10 اینچ چه 1 اینچ همه و همه دونه ای 76000 تومن پای این شرکت آب می خوره . توی جعبه های 40 تایی هم میاد که معلوم نیست 1 دونه اش خرابه و یا 40 تاش اما چه 1کیش خراب باشه چه 40 تاش هیچیش پس گرفته نمیشه . کار این شرکت اولا اینه که قاچاقش می کنه . 2 - پخشش می کنه . 3- اونایی که خرابه مسئولیتش رو قبول می کنه (البته وقتی 150-60 میفروشه مسئولیتی باقی نمی مونه . 4- خرابا رو باز میکنه قطعه هاییش که درسته به قیمت بیش از 76 میفروشه (مثلا مادر بورد اگه سالم باشه 100 میفروشه !!! )
اینو گفتم بدونی هر وقت خواستی بخری یادت باشه هر چی بالای 76 بدی تو پاچت رفته !!
عجببب :wacko:
موزمار هایی هستند هااا !!!
آخه من کمی عقده ای شدم ، حالا چه جوری؟ این جوری :
وقتی که بچه بودم می رفتم دکتر - شرکت - مغازه و اینجور جاها وقتی خانومه ( یا احتمالا" آقاهه ) انگشت نشانه رو بر دکمه های متعددی روی تلفن قرار میداد و خط رو عوض میکرد . اما ما باید واسه تماس با خط دیگه مبالقی رو راه میرفتیم تو خونه ... از همون انفوان جوانی بر آن بودم که با زدن دکمه ، خط دیگرم رو جواب گو باشم ( به به )
( تصویر فید میشه از این خاطرات به حال برمیگردیم )
خلاصه به این دلیل بود که من به دوال سیم اسپشیالی هم زمان علاقه مند و ایضا" عقده ای شدم :blink: