سلام بتمام اعضای پاکت پی سی
سلام به کاربر تازه واردی که پست سلامش میون پست زنی های مسلسل وار دوستان گم شد
:happy:
پيش بيني؟:blink: جريان چيه پارسا؟ چه بلايي قراره سر صندلي بياد؟
به نظرت خیلی گرون نیست؟:wacko:
با ایم قیمت میشه یه Laptop خدا خرید
اين هم يه تست هوش!
7 دانش آموز در اتوبوسي سوار بودند
هر دانش آموز 7 كيف داشت داخل هركيف 7 گربه مادر بود و هر گربه مادر 7 فرزند داشت
تعداد پاهاي داخل اتوبوس چندتاست؟
جوابش رو پیدا کردم : دو رقم آخر 92
این هم فایل اکسل که اسم خودمم توشه ...
بعد ادیت : ای وووو
حالا بچه ها فکر می کنن من از رو مهرداد دیدم ...
موفق باشید
يعني رقم من درست بود ديگه ها ؟؟؟ حالا توي اون فايل اكسل شهرام جان چي نوشته بود ؟
راستي بچه ها كسي تو جمع ما فليم داره به جز من ؟ آخه يه بكاپ رجيستري از يه جاهاي رجيستري ميخوام بگيره واسم ... كسي داره ؟
آره رفمت کاملا درست بود ...
والا هنوز دستگاهم نرسیده ... اونور آبه هنوز
دقیقا بگو می خوای چیکار کنی؟ یا برای توضیحات بیشتر بهتره تو همون تاپیک فلیم در موردش توضیح بدی ...
تو همه ی بخشها یا فقط همین بخش؟! اگه همه جا باشه که من هم کاربر فعالیم میرهفرشید جان طی جلسه ای که با مدیران محترم داشتیم برنامه داریم برا بچه های که کاربر فعال شدن ولی دیگه فعالیت نمیکنن
مثلا ميخواين به جاي كاربر فعال بنويسيد كاربر فعال بازنشسه ؟؟؟
اگه اينجوري باشه خيلي جالب ميشه :lol: به ما هم بگيد
10992 تا پا . اگر :
نگوييد : هر دانش آموز 7 كيف داشته و هر دانش آموز نميتونه 7 كيف رو حمل كنه و حتما هر كدوم 4 تا پا اضافه داشتن
نگوييد : پاي گربه ها توي اتوبوس نبوده و تو كيف بوده
7 در 2 ميشه 14 پاي دانش آموزان
7 در 7 ميشه 49 در 7 در 4 ميشه 1372 پاي گربه هاي مارد
هر كيف => 49 تا بچه در 4 تا پا ميشه 196 در 49 تا كيف=> ميشه 9604 تا پاي بچه هاي گربه چقدر پا بــــــــــــوي جوراب پيچيدااا
كلا شد 10990 تا پا
+ دو تا پا هم متعلق به راننده كه ميشه جمعا 10992 تا پا :lol:
براي تست هم 1372 تا پاي گربه هاي مادر رو تقسيم بر 4 (پاهاشون ) و ضرب در 7(بچه هاشون) و ضرب در 4 (پاهاي بچه ها ) ميكنيم ميشه 9604پاي بچه : دي
قربان عرض شود که سی پی یو اینها می بایست برای سبک بودن، حداقل مصرف رو داشته باشه ، برای همین در یک رده دیگر هستند سی پی یو هاشون ، که متاسفانه اکثرشون مدت هاست تکنولوژی شون آپدیت نشده. اما من بهشون امیدوارم
در مورد هزینه گمرکی هم عرض شود که منظورم این نبود در کشور انگلستان اگر یک غیر مقیم خرید کنه ،می تونه 12% از قیمت خرید رو در فرودگاهی که خارج می شه پس بگیره
در مورد پیشرفت ، حرکت همیشه تدریجی نیست ،بعضی وقت ها جهشه ، مثل Snapdragon Platform Qualcomm
موفق باشید
حسین توی صندلی داغ پرسیده بود سری بعد کیا فعال میشن ، منم گفتم سیاوش و حامد :happy:
نه ...
سبک ترین قدرتمند در لپتاپ ها سری های قدیمی TX و جدید TZ ِ سونی ویو هستند با وزن 1 کیلو و 200 و هارد 80 و سی پی یوی 1.2 ...
این دستگاه سی پی یوی 1.6 داره ، 160 تا اچ دی دی + 32 گیگ اس اس دی و با وزن تنها 450 گرم :wacko::wacko:
تازه e2 سیم کارت هم میخوره
قابل مقایسه هستند ؟
فکر نکنم
خدا لعنت کنه معلم گلاس اول ما رو که از دیکته زدم کرد
ولی روزش امروز هست دانیال
ببین من میدونی با چی مشگل دارم اینکه فقط بکیم یکی سفید هست یا یکی سیاه اونجوری که شما میگید این آدم صفی هست من نمیدونم چه جوری این گشور داره اداره میشه و تمام هدف ابر قدرت جهان اینه که نفوذ گشور ما رو کم کنه تو سطح منطقه :blush:به قول معروف من قسم حضرت عباس رو قبول کنم یا دم خروس ،بحث ها ما هم چه درست و چه غلط با یه چیزی معلوم میشه،اونم اینکه حرف کی درست در میاد به قول معروف (اگر فقط بحث سیاست خارجی رو ببینیم) آمریکا کم میاره یا ایران(البته این معلوم شده) و.....
ولی حالا از اینها بگذریم این یکی رو یه نگاه بنداز جالب:happy:
http://www.rajanews.com/News/?21859
فرشید جان طی جلسه ای که با مدیران محترم داشتیم برنامه داریم برا بچه های که کاربر فعال شدن ولی دیگه فعالیت نمیکنن
سلام
داشتم میگفتم توی این مدت من نفهمیدم که چرا بهضی ها تا فعال میشن دیگه بی خیال فعالیت مثل قبل میشن
و یا حتی دیدم که بعضی ها بعد از فعال شدن لحن صحبت و برخوردشون هم عوض میشه
واقعا یک پیگیری اساسی بکنید و شدیدا برخورد کنید با این مسائل
مثلا ميخواين به جاي كاربر فعال بنويسيد كاربر فعال بازنشسه ؟؟؟
اگه اينجوري باشه خيلي جالب ميشه :lol: به ما هم بگيد
10992 تا پا . اگر :
نگوييد : هر دانش آموز 7 كيف داشته و هر دانش آموز نميتونه 7 كيف رو حمل كنه و حتما هر كدوم 4 تا پا اضافه داشتن
نگوييد : پاي گربه ها توي اتوبوس نبوده و تو كيف بوده
7 در 2 ميشه 14 پاي دانش آموزان
7 در 7 ميشه 49 در 7 در 4 ميشه 1372 پاي گربه هاي مارد
هر كيف => 49 تا بچه در 4 تا پا ميشه 196 در 49 تا كيف=> ميشه 9604 تا پاي بچه هاي گربه چقدر پا بــــــــــــوي جوراب پيچيدااا
كلا شد 10990 تا پا
+ دو تا پا هم متعلق به راننده كه ميشه جمعا 10992 تا پا :lol:
براي تست هم 1372 تا پاي گربه هاي مادر رو تقسيم بر 4 (پاهاشون ) و ضرب در 7(بچه هاشون) و ضرب در 4 (پاهاي بچه ها ) ميكنيم ميشه 9604پاي بچه : دي
:lol::lol::lol: واي كه چه قدر تو صفا داري شهرام اينقدر خنديدم اين دو 3 تا صفحه كه نگو :lol: از بابت كپي پيست و اينا خيلي خيلي ممنونم
در مورد اون كابر فعال اشتباهي من هم پايتم :lol:
1372 تقسيم بر 2 ميشه 686
9604 تقسيم بر 2 ميشه 4802
+ 2
ميشه 5490 ...
ايت تقسيم ها هم واسه اين بود كه شايد دست و پا رو با هم نبايد حساب ميكرديم.
يا 5490 يا 10992 ميشه
من اكسل ندارم روي كامپيوتر و روي ppc هم جاي پسوورد نمي آره كه بزنم
امیدوارم در طول این مدت رفتارم به شکلی که دوست عزیزمون بیان کردن(عوض شدن لحن و تغییر برخورد) نبوده باشه
کاربر فعالی دوستان جدید رو هم تبریک میگم ...
-------------------------------------------------
با احترام یا علی
دوستانی که برنامه منشی تلفنی که تازگی معرفی شد رو استفاده می کنند
من سریال ش رو اینجا می ذارم ، اگر می دونید کجا معرفی شده ، پست ش کنید باسه بقیه ، چون من که ندیدم ش
Code: 4pda.ru
Key: 3419FD41A11EE4
سلام دوستان گرامی
پیرو گفته های دوستان عزیز پیرامون مساله کاربر فعال بودن ....ضمن تایید گفته های تمامی دوستان گرامی ...
بنده داوطلبانه به عنوان یکی از کوچکترین اعضای پرشین تولز تقاضای حذف من از سمت کاربر فعالی فروم بخش پاکت پی سی رو که بسی جای افتخار بوده و هست رو از مدیران محترم دارم ....
در حال حاضر احساسی که به من القاء شده این هست که شایستگی این عنوان رو ندارم ....و ترجیح میدم زمانی که واقعا شایستگی این عنوان رو داشته باشم در خدمت اهالی پاکت پی سی باشم
امیدوارم در طول این مدت رفتارم به شکلی که دوست عزیزمون بیان کردن(عوض شدن لحن و تغییر برخورد) نبوده باشه
کاربر فعالی دوستان جدید رو هم تبریک میگم ...
-------------------------------------------------
با احترام یا علی
منظور ايشون مستقيما با من بود... شما به دل نگير
در ضمن، به نظر من كه كاربران فعالي كه قراره تغيير درجه پيدا كنن، نبايد زحمات گذشته اونها فراموش بشه(منظورم خودمم)...
ببخشيد كه من اينجا مزاحمتون شدم ولي شديدا نياز به كمك دارم
يكي از دوستاي من يه Imate pocket PC داره هموني كه شبيه PDA2 ولي دكمه هاش سياه نيست فني سالمه ولي دكمه استند بايش افتاده و رو قابش(نه شيشش)خط و خش زياده ميگه 100 تومن مي ارزه؟ خواهشا سريع كمك كنيد.بعد مي خواستم بدونم مي تونم تهران قاب و دكمه استند بايش و گير بيارم؟چقدر ميشه . ممنون
سلام فرشید ...
اگه مسئله ی هزینه نداری oqo e2 بگیر ... از 1500 هست تا 2200
www.oqo.com
من یکی گرفتم اما توی دبی مونده و کسی نیست بیارتش
اين هم يه تست هوش!
7 دانش آموز در اتوبوسي سوار بودند
هر دانش آموز 7 كيف داشت داخل هركيف 7 گربه مادر بود و هر گربه مادر 7 فرزند داشت
تعداد پاهاي داخل اتوبوس چندتاست؟