• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به کاربر تازه واردی که پست سلامش میون پست زنی های مسلسل وار دوستان گم شد
:happy:

دكتر منم توي اين پست عرض ادب كردم :D

راستي دكتر فكر ميكنم زمان مناسبي براي سوال من باشه . توي بخش علم و دانش ... اين پست رو لطف كنيد جواب بديد ممنون ميشم :)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پيش بيني؟:blink: جريان چيه پارسا؟ چه بلايي قراره سر صندلي بياد؟:p;)

حسین توی صندلی داغ پرسیده بود سری بعد کیا فعال میشن ، منم گفتم سیاوش و حامد :happy:

به نظرت خیلی گرون نیست؟:wacko:
با ایم قیمت میشه یه Laptop خدا خرید:D

نه ...

سبک ترین قدرتمند در لپتاپ ها سری های قدیمی TX و جدید TZ ِ سونی ویو هستند با وزن 1 کیلو و 200 و هارد 80 و سی پی یوی 1.2 ...

این دستگاه سی پی یوی 1.6 داره ، 160 تا اچ دی دی + 32 گیگ اس اس دی :eek: و با وزن تنها 450 گرم :eek::wacko::wacko:
تازه e2 سیم کارت هم میخوره

قابل مقایسه هستند ؟

فکر نکنم

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
اين هم يه تست هوش!

7 دانش آموز در اتوبوسي سوار بودند
هر دانش آموز 7 كيف داشت داخل هركيف 7 گربه مادر بود و هر گربه مادر 7 فرزند داشت
تعداد پاهاي داخل اتوبوس چندتاست؟

جوابش رو پیدا کردم : دو رقم آخر 92
این هم فایل اکسل که اسم خودمم توشه ...

بعد ادیت : ای وووو
حالا بچه ها فکر می کنن من از رو مهرداد دیدم ...
موفق باشید

فایل های ضمیمه

• liste_des_genies-1.zip
    67.8 KB · نمایش ها: 2

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
جوابش رو پیدا کردم : دو رقم آخر 92
این هم فایل اکسل که اسم خودمم توشه ...

بعد ادیت : ای وووو
حالا بچه ها فکر می کنن من از رو مهرداد دیدم ...
موفق باشید

يعني رقم من درست بود ديگه ها ؟؟؟ حالا توي اون فايل اكسل شهرام جان چي نوشته بود ؟:rolleyes:

راستي بچه ها كسي تو جمع ما فليم داره به جز من ؟ آخه يه بكاپ رجيستري از يه جاهاي رجيستري ميخوام بگيره واسم ... كسي داره ؟:eek:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
يعني رقم من درست بود ديگه ها ؟؟؟ حالا توي اون فايل اكسل شهرام جان چي نوشته بود ؟:rolleyes:

راستي بچه ها كسي تو جمع ما فليم داره به جز من ؟ آخه يه بكاپ رجيستري از يه جاهاي رجيستري ميخوام بگيره واسم ... كسي داره ؟:eek:

آره رفمت کاملا درست بود ...
والا هنوز دستگاهم نرسیده ... اونور آبه هنوز
دقیقا بگو می خوای چیکار کنی؟ یا برای توضیحات بیشتر بهتره تو همون تاپیک فلیم در موردش توضیح بدی ...

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آره رفمت کاملا درست بود ...
والا هنوز دستگاهم نرسیده ... اونور آبه هنوز
دقیقا بگو می خوای چیکار کنی؟ یا برای توضیحات بیشتر بهتره تو همون تاپیک فلیم در موردش توضیح بدی ...

توي بخش تغييرات رجيستري چيزايي در مورد صداي فليم نوشتم
من همه تنظيمات رو زياد كردم و الان وقتي گوشي رو ريست ميكنم اگر گوشي رو خاموش روشن كنم ... ( صفحه تودي رو خاموش روشن كنم ) تمام صداي گوشي قطع ميشه
ميخواستم اگر كسي داره يه بكاپ از اون قسمت واسم بگيره كه من برگردونم
آخه خيلي حوصله هارد ريست رو ندارم :happy:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرشید جان طی جلسه ای که با مدیران محترم داشتیم برنامه داریم برا بچه های که کاربر فعال شدن ولی دیگه فعالیت نمیکنن
تو همه ی بخشها یا فقط همین بخش؟! اگه همه جا باشه که من هم کاربر فعالیم میره:p

مثلا ميخواين به جاي كاربر فعال بنويسيد كاربر فعال بازنشسه ؟؟؟ :D
اگه اينجوري باشه خيلي جالب ميشه :lol: ;) به ما هم بگيد

10992 تا پا . اگر :

نگوييد : هر دانش آموز 7 كيف داشته و هر دانش آموز نميتونه 7 كيف رو حمل كنه و حتما هر كدوم 4 تا پا اضافه داشتن :D

نگوييد : پاي گربه ها توي اتوبوس نبوده و تو كيف بوده :D

7 در 2 ميشه 14 پاي دانش آموزان
7 در 7 ميشه 49 در 7 در 4 ميشه 1372 پاي گربه هاي مارد
هر كيف => 49 تا بچه در 4 تا پا ميشه 196 در 49 تا كيف=> ميشه 9604 تا پاي بچه هاي گربه :D چقدر پا :D بــــــــــــوي جوراب پيچيدااا
كلا شد 10990 تا پا
+ دو تا پا هم متعلق به راننده :D كه ميشه جمعا 10992 تا پا :D:lol:

براي تست هم 1372 تا پاي گربه هاي مادر رو تقسيم بر 4 (پاهاشون ) و ضرب در 7(بچه هاشون) و ضرب در 4 (پاهاي بچه ها ) ميكنيم ميشه 9604پاي بچه : دي

مسئله اشتباهه. حرفی از راننده زده نشده. من تا 10990 را رفته بودم.;)

قربان عرض شود که سی پی یو اینها می بایست برای سبک بودن، حداقل مصرف رو داشته باشه ، برای همین در یک رده دیگر هستند سی پی یو هاشون ، که متاسفانه اکثرشون مدت هاست تکنولوژی شون آپدیت نشده. اما من بهشون امیدوارم
در مورد هزینه گمرکی هم عرض شود که منظورم این نبود در کشور انگلستان اگر یک غیر مقیم خرید کنه ،می تونه 12% از قیمت خرید رو در فرودگاهی که خارج می شه پس بگیره
در مورد پیشرفت ، حرکت همیشه تدریجی نیست ،بعضی وقت ها جهشه ، مثل Snapdragon Platform Qualcomm
موفق باشید

امیدوارم پیشرفتشون در حد لاکپشت نباشه:p

ممنون

حسین توی صندلی داغ پرسیده بود سری بعد کیا فعال میشن ، منم گفتم سیاوش و حامد :happy:

نه ...

سبک ترین قدرتمند در لپتاپ ها سری های قدیمی TX و جدید TZ ِ سونی ویو هستند با وزن 1 کیلو و 200 و هارد 80 و سی پی یوی 1.2 ...

این دستگاه سی پی یوی 1.6 داره ، 160 تا اچ دی دی + 32 گیگ اس اس دی :eek: و با وزن تنها 450 گرم :eek::wacko::wacko:
تازه e2 سیم کارت هم میخوره

قابل مقایسه هستند ؟

فکر نکنم

من مشخصات رو کامل ندیدم. یعنی وقت نکردم. فردا میبینم نظر میدم

ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستانی که برنامه منشی تلفنی که تازگی معرفی شد رو استفاده می کنند
من سریال ش رو اینجا می ذارم ، اگر می دونید کجا معرفی شده ، پست ش کنید باسه بقیه ، چون من که ندیدم ش

Code: 4pda.ru
Key: 3419FD41A11EE4

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خدا لعنت کنه معلم گلاس اول ما رو که از دیکته زدم کرد:(

ولی روزش امروز هست دانیال:)

ببین من میدونی با چی مشگل دارم اینکه فقط بکیم یکی سفید هست یا یکی سیاه اونجوری که شما میگید این آدم صفی هست من نمیدونم چه جوری این گشور داره اداره میشه و تمام هدف ابر قدرت جهان اینه که نفوذ گشور ما رو کم کنه تو سطح منطقه :blush:به قول معروف من قسم حضرت عباس رو قبول کنم یا دم خروس ،بحث ها ما هم چه درست و چه غلط با یه چیزی معلوم میشه،اونم اینکه حرف کی درست در میاد به قول معروف (اگر فقط بحث سیاست خارجی رو ببینیم) آمریکا کم میاره یا ایران(البته این معلوم شده:)) و.....

ولی حالا از اینها بگذریم این یکی رو یه نگاه بنداز جالب:happy:

http://www.rajanews.com/News/?21859

حسین جان امیدوارم از خلال غلط های املایی ، منظورت رو درست فهمیده باشم ،
من نگفتم رییس جمهوری محبوب ت "سفیه" هست ( به معنی بی عقل) ، گفتم مبتلا به بیماری ست که نسبتاً درمان پذیر ست.
برای من هم سئوال هست که این کشور چطوری اداره می شه ، شاید چندان هم بیراه نگه ایشون ، که با این همه بی کفایتی ، لابد دست های متافیزیکی در کار هست . وگرنه شما به هر اقتصاد دانی عدد 60 میلیارد دلار در آمد خالص ( بیراه نیست اشاره کنم برای اینکه کره معادل همین پول رو در بیاره ، می بایست 600میلیارد دلار جنس صادر کنه ، یعنی بیش از فروش تمام ال جی و سامسونگ) و خالی بودن صندوق ذخیره ارزی و تورم بیست و چند درصدی رو بدی ، بهت می گه که چنین معادله ای حل کردنی نیست.
نفوذ در منطقه رو نمی دونم ، ولی نفوذ گاز و برق و پودر رختشویی و اخیراً نان رو که می دونم در کشور خودمان کم شده.
همچنان ما سر خانه اول هستیم ، من همچنان بر وضوح بی کفایتی تکیه می کنم ، تو هم همچنان به انتقاد از ایالات متحده ادامه می دی . البته شاید من اشتباه می کنم ، ولی به قرینه رفتار قبیح رییس جمهور محبوب ت ، فکر می کنم که داری منتقدان را متهم به طرفداری ، یا خدمتکاری ایالات متحده می کنی. همچنان تاکید می کنم که ستایش از سیستم اداره ایالات متحده ، کاری بسیار پسندیده ست ، اما کاری که الان می کنم ، انتقاد از یک سیستم به طرز شگفتی آوری بی کفایت ست. امیدوارم بالاخره این خط ها را بخوانی ، من که خسته می شوم که مرتب یک چیز با بنویسم.

راستی در مورد اون لینک ، در تاریخ شناسی روانشناسی ، بسیاری از رهبران معروف تاریخ ، مشکلات عمده روانی داشته اند ، اکثر شون اختلال شخصیت خودشیفتگی داشته اند ، یک عده اختلالات روانپریشی داشته اند و معدودی ضداجتماعی بوده اند. ولی اگر حقیقت داشته باشه خبر ، رفتار بعضی هاشون واقعا ً بامزه بوده
:happy:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
فرشید جان طی جلسه ای که با مدیران محترم داشتیم برنامه داریم برا بچه های که کاربر فعال شدن ولی دیگه فعالیت نمیکنن:)

سلام

داشتم میگفتم توی این مدت من نفهمیدم که چرا بهضی ها تا فعال میشن دیگه بی خیال فعالیت مثل قبل میشن
و یا حتی دیدم که بعضی ها بعد از فعال شدن لحن صحبت و برخوردشون هم عوض میشه
واقعا یک پیگیری اساسی بکنید و شدیدا برخورد کنید با این مسائل

سلام دوستان گرامی
پیرو گفته های دوستان عزیز پیرامون مساله کاربر فعال بودن ....ضمن تایید گفته های تمامی دوستان گرامی ...
بنده داوطلبانه به عنوان یکی از کوچکترین اعضای پرشین تولز تقاضای حذف من از سمت کاربر فعالی فروم بخش پاکت پی سی رو که بسی جای افتخار بوده و هست رو از مدیران محترم دارم ....
در حال حاضر احساسی که به من القاء شده این هست که شایستگی این عنوان رو ندارم ....و ترجیح میدم زمانی که واقعا شایستگی این عنوان رو داشته باشم در خدمت اهالی پاکت پی سی باشم :)
امیدوارم در طول این مدت رفتارم به شکلی که دوست عزیزمون بیان کردن(عوض شدن لحن و تغییر برخورد) نبوده باشه :eek:
کاربر فعالی دوستان جدید رو هم تبریک میگم ...:)
-------------------------------------------------
با احترام یا علی

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام بتمام اعضای پاکت پی سی

من هم سلام عرض مي كنم... ;)

مثلا ميخواين به جاي كاربر فعال بنويسيد كاربر فعال بازنشسه ؟؟؟ :D
اگه اينجوري باشه خيلي جالب ميشه :lol: ;) به ما هم بگيد

10992 تا پا . اگر :

نگوييد : هر دانش آموز 7 كيف داشته و هر دانش آموز نميتونه 7 كيف رو حمل كنه و حتما هر كدوم 4 تا پا اضافه داشتن :D

نگوييد : پاي گربه ها توي اتوبوس نبوده و تو كيف بوده :D

7 در 2 ميشه 14 پاي دانش آموزان
7 در 7 ميشه 49 در 7 در 4 ميشه 1372 پاي گربه هاي مارد
هر كيف => 49 تا بچه در 4 تا پا ميشه 196 در 49 تا كيف=> ميشه 9604 تا پاي بچه هاي گربه :D چقدر پا :D بــــــــــــوي جوراب پيچيدااا
كلا شد 10990 تا پا
+ دو تا پا هم متعلق به راننده :D كه ميشه جمعا 10992 تا پا :D:lol:

براي تست هم 1372 تا پاي گربه هاي مادر رو تقسيم بر 4 (پاهاشون ) و ضرب در 7(بچه هاشون) و ضرب در 4 (پاهاي بچه ها ) ميكنيم ميشه 9604پاي بچه : دي

كاملا دسته مهرداد جان...

:lol::lol::lol: واي كه چه قدر تو صفا داري شهرام اينقدر خنديدم اين دو 3 تا صفحه كه نگو :lol: از بابت كپي پيست و اينا خيلي خيلي ممنونم

در مورد اون كابر فعال اشتباهي :D من هم پايتم :lol:

1372 تقسيم بر 2 ميشه 686
9604 تقسيم بر 2 ميشه 4802
+ 2
ميشه 5490 ...
ايت تقسيم ها هم واسه اين بود كه شايد دست و پا رو با هم نبايد حساب ميكرديم.

يا 5490 يا 10992 ميشه

من اكسل ندارم روي كامپيوتر و روي ppc هم جاي پسوورد نمي آره كه بزنم

يه كپي و پيست كه ديگه قابل شما رو نداره... :p فردا شب دو دستي تقديم مي كنم. ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
امیدوارم در طول این مدت رفتارم به شکلی که دوست عزیزمون بیان کردن(عوض شدن لحن و تغییر برخورد) نبوده باشه :eek:
با احترام یا علی

منظور ايشون مستقيما با من بود... شما به دل نگير :p;)

در ضمن، به نظر من كه كاربران فعالي كه قراره تغيير درجه پيدا كنن، نبايد زحمات گذشته اونها فراموش بشه(منظورم خودمم:p)... ;)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام دوستان گرامی
پیرو گفته های دوستان عزیز پیرامون مساله کاربر فعال بودن ....ضمن تایید گفته های تمامی دوستان گرامی ...
بنده داوطلبانه به عنوان یکی از کوچکترین اعضای پرشین تولز تقاضای حذف من از سمت کاربر فعالی فروم بخش پاکت پی سی رو که بسی جای افتخار بوده و هست رو از مدیران محترم دارم ....
در حال حاضر احساسی که به من القاء شده این هست که شایستگی این عنوان رو ندارم ....و ترجیح میدم زمانی که واقعا شایستگی این عنوان رو داشته باشم در خدمت اهالی پاکت پی سی باشم :)
با احترام یا علی

آقا من اصلا منظورم به هیچ کسی نبوده ها تو رو خدا به دل نگیرین من کلی گفتم و شخص یا اشخاص خاصی رو مد نظر نداشتم و ندارم

در کل این جوری گفتم که فروم رونق بیشتری بگیره فقط همین ! :wacko:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
منظور ايشون مستقيما با من بود... شما به دل نگير :p;)

در ضمن، به نظر من كه كاربران فعالي كه قراره تغيير درجه پيدا كنن، نبايد زحمات گذشته اونها فراموش بشه(منظورم خودمم:p)... ;)

اين روي مغز راه رفتن تا كِي ؟ هااا :happy: وقتي به عمق صحبت هات فكر ميكنم كف ميكنم :rolleyes: اي ول اي ول

راستي اون جريان كه قرار بود خانومت در مورد من تشريح و تفصيل و تمجيد و ... كنه چي شد :( منظورم روانشناسي من بود ...

فكرشو بكن مهرداد !!! يعني از فردا دوباره با شعر جواب اس ام اس هاي دوستام رو ميدم ... اوووومممم
دمت گرم شهرام

راستي بندساز خودمون اگه اشتباه نكنم آقا مهدي .... قشنگترين پستي كه ديدي بالاخره كدوم بود ؟
توپ تانك مسلسل دكتر كه عرض كردن يا پست من :D راستشو بخواي من توش موندم چرا دوتا پست رو كوييت گرفتي و اونو زيرش نوشتي ... شفاف سازي كن :rolleyes: مرســـي ;)
راستي جسارتا شما شغلتون چيه ؟
آخه ميبينم از سر كار زياد پست ميديد يه كم تعجب كردم :happy:

viper_bloodsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد كه من اينجا مزاحمتون شدم ولي شديدا نياز به كمك دارم
يكي از دوستاي من يه Imate pocket PC داره هموني كه شبيه PDA2 ولي دكمه هاش سياه نيست فني سالمه ولي دكمه استند بايش افتاده و رو قابش(نه شيشش)خط و خش زياده ميگه 100 تومن مي ارزه؟ خواهشا سريع كمك كنيد.بعد مي خواستم بدونم مي تونم تهران قاب و دكمه استند بايش و گير بيارم؟چقدر ميشه . ممنون

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ببخشيد كه من اينجا مزاحمتون شدم ولي شديدا نياز به كمك دارم
يكي از دوستاي من يه Imate pocket PC داره هموني كه شبيه PDA2 ولي دكمه هاش سياه نيست فني سالمه ولي دكمه استند بايش افتاده و رو قابش(نه شيشش)خط و خش زياده ميگه 100 تومن مي ارزه؟ خواهشا سريع كمك كنيد.بعد مي خواستم بدونم مي تونم تهران قاب و دكمه استند بايش و گير بيارم؟چقدر ميشه . ممنون

توي قسمتي كه نوشته بوديد جواب دادم :rolleyes:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام فرشید ...

اگه مسئله ی هزینه نداری oqo e2 بگیر ... از 1500 هست تا 2200
www.oqo.com

من یکی گرفتم اما توی دبی مونده و کسی نیست بیارتش :(

Cool

خیلی باهاش هال ( حدی فراتر از حال ) کردم. چون نیم وجبی WIMAX داره.
یادش به خیر یکی دو سال پیش دنبال این بودم که مجوز اینترنت WIMAX را تو اصفهان بگیرم که این فن آوا مسخره قبل از من با کلی رشوه دادن رفته بود و گرفته بود. از شانس بد من اون موقع این مجوز را تو کل ایران فقط تو اصفهان داده بودن. شهرهای دیگه هم که خود من نمیتونستم وارد عمل بشم. البته مخابرات اون موقع حالیش نبود که WIMAX چیه، اما بهش آمار رسونده بودن که چیز خوبیه. دی!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اين هم يه تست هوش!

7 دانش آموز در اتوبوسي سوار بودند
هر دانش آموز 7 كيف داشت داخل هركيف 7 گربه مادر بود و هر گربه مادر 7 فرزند داشت
تعداد پاهاي داخل اتوبوس چندتاست؟

چرا فقط 7 تا دانش آموز تو یک اتوبوس با ظرفیت 30- 40 نفر؟
از نظر اقتصادی این تست اعتباری نداره. در جهت کاهش مصرف سوخت یک مینی بوس جایگزین کنین.
راستی اتوبوس شاگرد شوفر هم داره که پایین خوابه. دی! +2 پا

بالا