• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب قبل از بحث سر سالگرد زندانهای گوانتانامو اول از همه به آقا سیاوش و آقا حامد تبریک بکم سر کاربر فعال شدنشون:)

راستی دانیال و علی جان سالگرد گوانتانامو رو به شما تبریک میکم:):happy:

منم به دوستان عزیز تبریک میگم:happy:
اونم مبارک صاحبش باشه حسین جان:blush::D

ولی حالا از اینها بگذریم این یکی رو یه نگاه بنداز جالب:happy:

http://www.rajanews.com/News/?21859

یه صحنه دلم واسه صدام خیلی سوخت:eek:
"صدام" که می دانست تا ساعاتی دیگر قراراست به چوبه دار آویخته شود، در حالیکه مرا بغل کرده بود، به شدت می لرزید و از ترس شروع به گریه کردن نمود.
خیلی سخته خدایی!

آخ آخ آخ چه اشباهي كردم من :D جون سيم كش ديشب اينو جلو ايديت كه زده بودي اومدم بهت بگم نزار اينجا قديميه ها اما مثل اينكه دير شد ;):D:f34r::D
:lol:

همه دیده بودن؟:(
اخه ویدوهای من بیشترشون +18 هستن:blush:
اینارو اون وسطا به زور مجبورم پیدا کنم!
حالا اگه دوستان راضی هستن چندتا ازون +18 های جالب رو هم بزارم:D

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
فرشید جان طی جلسه ای که با مدیران محترم داشتیم برنامه داریم برا بچه های که کاربر فعال شدن ولی دیگه فعالیت نمیکنن:)

البته انگشت اشاره اکثریت به سوی منه :happy:
فکر کنم اصلاً مدیران نمیدونستن که من کاربر فعال هستم که بخوان منو Registered User کنند. :)
البته حق دارن. من خیلی وقته که فعالیت نداشتم. راستش اول وقت نمیکردم که اینجا پست بزنم و ثانیاً چند ماه پیش بود که بی اتم شدم و دادمش رفت. البته هفته پیش یه Hyundai خریدم. تا دستم برسه... کلاً کسی که قبلاً PPC داشته ، نمیتونه بدون PPC سپری کنه. باور کنین تمامی Contacts من توی Outlook کامپیوتر مونده و در این چند ماهه حتی یکی از شماره هاش را وارد گوشی فعلیم (1112 :blush:) نکردم.
هرچی حساب کردم، دیدم نمیتونم بدون GPS و Wikipedia و Lexisgoo و Lingvosoft Dictionary سپری کنم. البته اوضاع مالی افتضاح بود و فقط زورم به Hyundai کارکرده رسید. باید برم وام بگیرم یه مموری هم بخرم. دی!

برگردیم سر بحث اولم.
من بدجور مشغول درس و دانشگاه و پروژه و از این چیزا هستم ( البته امتحانات یک هفته ای وقفه افتاده ). به امید خدا قراره با کمک چند تا از اساتیدم یه دفتر نشر باز کنیم و بزنیم تو کار تالیف و ترجمه و تحقیق. البته زمینه علمی اکثراً GIS و GPS و جغرافیا و برنامه ریزی شهری و شهرسازی و تا حدودی معماری خواهد بود.
به خاطر همین دیگه نمیتونم مثل قدیم که کاربر فعال بودم، کاربر فعال باشم. اما حالا که PPC دار شدم سعی میکنم بیشتر بیام و فعالیت خودمو ادامه بدم. مخصوصاً اینکه یه جونی به تاپیک GPS بدیم با کمک فرشید و دیگر دوستان. این استادم نقشه و از این برو بساط زیاد داره و فقط یک اسکنر A0 میخواد که باسکنیم (اسکن کنیم) و بدیم بروبچ صفا کنن.

قربون صورت ماه همگیتون:)

viper_bloodsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا از سماجتم عذر خواهي مي كنم ولي واقعا ممنون مي شم اساتيد كمكي كنند واقعا مثل ... تو ... گير كردم (انتخاب ... به عهده‌ي خودتون (خر و گاو و الاق و قاطرو ...))
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1623574#post1623574

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان امیدوارم از خلال غلط های املایی ، منظورت رو درست فهمیده باشم ،
من نگفتم رییس جمهوری محبوب ت "سفیه" هست ( به معنی بی عقل) ، گفتم مبتلا به بیماری ست که نسبتاً درمان پذیر ست.
برای من هم سئوال هست که این کشور چطوری اداره می شه ، شاید چندان هم بیراه نگه ایشون ، که با این همه بی کفایتی ، لابد دست های متافیزیکی در کار هست . وگرنه شما به هر اقتصاد دانی عدد 60 میلیارد دلار در آمد خالص ( بیراه نیست اشاره کنم برای اینکه کره معادل همین پول رو در بیاره ، می بایست 600میلیارد دلار جنس صادر کنه ، یعنی بیش از فروش تمام ال جی و سامسونگ) و خالی بودن صندوق ذخیره ارزی و تورم بیست و چند درصدی رو بدی ، بهت می گه که چنین معادله ای حل کردنی نیست.
نفوذ در منطقه رو نمی دونم ، ولی نفوذ گاز و برق و پودر رختشویی و اخیراً نان رو که می دونم در کشور خودمان کم شده.
همچنان ما سر خانه اول هستیم ، من همچنان بر وضوح بی کفایتی تکیه می کنم ، تو هم همچنان به انتقاد از ایالات متحده ادامه می دی . البته شاید من اشتباه می کنم ، ولی به قرینه رفتار قبیح رییس جمهور محبوب ت ، فکر می کنم که داری منتقدان را متهم به طرفداری ، یا خدمتکاری ایالات متحده می کنی. همچنان تاکید می کنم که ستایش از سیستم اداره ایالات متحده ، کاری بسیار پسندیده ست ، اما کاری که الان می کنم ، انتقاد از یک سیستم به طرز شگفتی آوری بی کفایت ست. امیدوارم بالاخره این خط ها را بخوانی ، من که خسته می شوم که مرتب یک چیز با بنویسم.

راستی در مورد اون لینک ، در تاریخ شناسی روانشناسی ، بسیاری از رهبران معروف تاریخ ، مشکلات عمده روانی داشته اند ، اکثر شون اختلال شخصیت خودشیفتگی داشته اند ، یک عده اختلالات روانپریشی داشته اند و معدودی ضداجتماعی بوده اند. ولی اگر حقیقت داشته باشه خبر ، رفتار بعضی هاشون واقعا ً بامزه بوده
:happy:

راستش دانیال من ضعف مدیریتی رو شدیدا با تو هماهنگ هستم:)

ولی مشگل ضعف افراد نیست ضعف سیستم هست :blush:اول انقلاب یه سری آدم حزب الله(از نظر من حزب الله چیز دیگه ای هست) گذاشتن راس مملکت واقعا هم آدمهای مخلصی بودن ولی به دلیل ضعف سیستم کم کم همون آدمهای کار درست رانت خوار و دزد و.... شدن:(

مشگل دانیال جان سیستم هست به نظر من اشتباه که درباره افراد اینجا نظر بدیم مثلا همه میدونن بوش سفیه هست ولی....

در کل من به امید روزی هستم که سیستم درست بشه با یه دکترین درست :)من وشما باید این مملکت رو درست کنیم انشاالله که شدنی هست ولی نباید همیشه قسمت خالی لیوان رو دید و یا برعکس :rolleyes:

به امید فردای بهتر:rolleyes:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
COLOR]

فكرشو بكن مهرداد !!! يعني از فردا دوباره با شعر جواب اس ام اس هاي دوستام رو ميدم ... اوووومممم
دمت گرم شهرام

....
آخه ميبينم از سر كار زياد پست ميديد يه كم تعجب كردم :happy:
[/B]

خواهش مي كنم مهرداد جون... :p مي خواي يه امكان اضافه كنم كه بتوني همونجا SMS هم Send كني؟;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
برا اون دسته از دوستان که میخوان بدونن قضیه این کاربر فعال چی میشه:)

مدیران دارن رصد میکنن که کدوم یکی از بچه های کاربر فعال دیگه لوکین نمیکنن و یا فعالیت قدیم رو ندارند:blush:

البته لقب اون سری از دوستان احتمالا کاربر افتخاری میشه:)

موفق باشید:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خواهش مي كنم مهرداد جون... :p مي خواي يه امكان اضافه كنم كه بتوني همونجا SMS هم Send كني؟;)

:blink: عالي ميشه :blink:

مدیران دارن رصد میکنن که کدوم یکی از بچه های کاربر فعال دیگه لوکین نمیکنن و یا فعالیت قدیم رو ندارند:blush:

كاربر افتخاري ؟ :rolleyes: | يه نفر يادم مياد كاربر افتخاري بود آواتارش يحتمل عكس خودش بود و فكر كنم ايران نبود ... اما تعداد پست هاش يادمه كه خيلي كم بود(به نظرم از اول كاربر افتخاري بود !!! | و بعد از يه مدت پست هاش هم زياد تر شده بود اون افتخاريه يه چيز ديگه شده بود

منظورم اين هست كه حسين جان معني كاربر افتخاري بر ميگرده به عمل كردي كه شما واسش برنامه ريزي دارين ميكنين يا كلا كاربر افتخاري طبق نوشته هاي من چيز ديگست @@@ !!! ؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:blink: عالي ميشه :blink:

كاربر افتخاري ؟ :rolleyes: | يه نفر يادم مياد كاربر افتخاري بود آواتارش يحتمل عكس خودش بود و فكر كنم ايران نبود ... اما تعداد پست هاش يادمه كه خيلي كم بود(به نظرم از اول كاربر افتخاري بود !!! | و بعد از يه مدت پست هاش هم زياد تر شده بود اون افتخاريه يه چيز ديگه شده بود

منظورم اين هست كه حسين جان معني كاربر افتخاري بر ميگرده به عمل كردي كه شما واسش برنامه ريزي دارين ميكنين يا كلا كاربر افتخاري طبق نوشته هاي من چيز ديگست @@@ !!! ؟؟

مهرداد جان زیر اسمشون این جمله میاد

کاربر افتخاری pocket pc

البته روش بحث زیاد

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مهرداد جان زیر اسمشون این جمله میاد

کاربر افتخاری pocket pc

البته روش بحث زیاد

مخلصم حسين جان;)
به نظر من هم فكر بدي نيست... البته كاش مي شد يه عنوان ديگه انتخاب كرد! نمي دونم چرا ولي زياد با اين كاربر افتخاري حال نمي كنم... :p

راستي يه سوال مشكوك هم از پارسا... ;)
تو كه اينقدر خوب مي توني كاربران فعال جديد رو پيشبيني كني! مي توني مدير بعدي Pocket Pc رو هم پيشبيني كني؟;) من فقط خوراكم سوال هاي است كه طرف مقابل رو اينطوري مي كنه : :worried:

زحمت رو كم مي كنيم و مي ريم استراحت كنيم... شب بر همه خوش :sleepy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مخلصم حسين جان;)
به نظر من هم فكر بدي نيست... البته كاش مي شد يه عنوان ديگه انتخاب كرد! نمي دونم چرا ولي زياد با اين كاربر افتخاري حال نمي كنم... :p

تو كه اينقدر خوب مي توني كاربران فعال جديد رو پيشبيني كني! مي توني مدير بعدي Pocket Pc رو هم پيشبيني كني؟;) من فقط خوراكم سوال هاي است كه طرف مقابل رو اينطوري مي كنه : :worried:

:happy: خوب بخوابي شهرام جان :blush:

آقايون دو تا عكس ديدم زده بود wm7 :wacko:
آگر دمز هست كه واقعا زيباست !!!! :rolleyes:

6t45rt5.jpg

86p9rgj.jpg

منبع رو پيدا كردم .... !!!!!!!!

امروز عصر ارتباط قیمت mio701 رو زده بود:wacko::blink: 220
فكر كنم اشتباه قيمت دادن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مخلصم حسين جان;)

چاکر مرد آزاد پاکت پسی هستیم دربست:)

شما هم پیشنهادت رو بده البته معلوم نیست اصلا با پیشنهاد ما موفقت بشه چون دست ما نیست:blush:

شب خوش عزیز:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
:happy: خوب بخوابي شهرام جان :blush:

آقايون دو تا عكس ديدم زده بود wm7 :wacko:
آگر دمز هست كه واقعا زيباست !!!! :rolleyes:

6t45rt5.jpg

86p9rgj.jpg

فكر كنم اشتباه قيمت دادن

تو تاپیک WM7 راجعبش بحث شده بود.
یه document رسمی گویا leak کرده..
البته این عکسها به نظر من بیشتر کانسپت هستن فعلا...

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
منم به دوستان عزیز تبریک میگم:happy:
اونم مبارک صاحبش باشه حسین جان:blush::D

یه صحنه دلم واسه صدام خیلی سوخت:eek:
"صدام" که می دانست تا ساعاتی دیگر قراراست به چوبه دار آویخته شود، در حالیکه مرا بغل کرده بود، به شدت می لرزید و از ترس شروع به گریه کردن نمود.
خیلی سخته خدایی!

همه دیده بودن؟:(
اخه ویدوهای من بیشترشون +18 هستن:blush:
اینارو اون وسطا به زور مجبورم پیدا کنم!
حالا اگه دوستان راضی هستن چندتا ازون +18 های جالب رو هم بزارم:D

خب پس چند تا از اون +18 ها رو بزار اشكال نداره
تو ميخواي لينك بدي فيلمشو كه نميخواي بزاري :happy:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
نه ...

سبک ترین قدرتمند در لپتاپ ها سری های قدیمی TX و جدید TZ ِ سونی ویو هستند با وزن 1 کیلو و 200 و هارد 80 و سی پی یوی 1.2 ...

این دستگاه سی پی یوی 1.6 داره ، 160 تا اچ دی دی + 32 گیگ اس اس دی :eek: و با وزن تنها 450 گرم :eek::wacko::wacko:
تازه e2 سیم کارت هم میخوره

قابل مقایسه هستند ؟

فکر نکنم

البته سری TZ هارد 100 هم داره هااا
سی پی یو core 2 due که رو TZ ها هست رو هم با هیچی نمیشه مقایسه کرد:cool:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

والا شهرام جان ، فکر نمی کنم مدیر بعدی به این زودیا ظهور کنه ، چون ممکنه کسانی ییهو بیان که پوز همه رو بزنن ...

البته سری TZ هارد 100 هم داره هااا
سی پی یو core 2 due که رو TZ ها هست رو هم با هیچی نمیشه مقایسه کرد:cool:

اما علیرضا ، امکانات این 3 برابر سونی هست و وزنش یک سومش :wacko::blink:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

یعنی فرهاد هم افتخاری میشه؟ اول که مدیر بود بعد فعال شد حالا هم افتخاری میشه ، آینده هم IDیش حذف میشه!

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان گرامی
پیرو گفته های دوستان عزیز پیرامون مساله کاربر فعال بودن ....ضمن تایید گفته های تمامی دوستان گرامی ...
بنده داوطلبانه به عنوان یکی از کوچکترین اعضای پرشین تولز تقاضای حذف من از سمت کاربر فعالی فروم بخش پاکت پی سی رو که بسی جای افتخار بوده و هست رو از مدیران محترم دارم ....
در حال حاضر احساسی که به من القاء شده این هست که شایستگی این عنوان رو ندارم ....و ترجیح میدم زمانی که واقعا شایستگی این عنوان رو داشته باشم در خدمت اهالی پاکت پی سی باشم :)
امیدوارم در طول این مدت رفتارم به شکلی که دوست عزیزمون بیان کردن(عوض شدن لحن و تغییر برخورد) نبوده باشه :eek:
کاربر فعالی دوستان جدید رو هم تبریک میگم ...:)
-------------------------------------------------
با احترام یا علی

این چه حرفیه علی جان. شما رو سر ما جا داری. انشاالله یه PPC خوب میخری مثل قبل فعالیت میکنی.
اصلا کاربر فعال بودن و نبودن چه فرقی داره؟ Ehsan خان یه مدتی میخواست منو Super Moderator کنه ولی من گفتم به فکر پست و مقام نیستم و قبول نکردم.

البته انگشت اشاره اکثریت به سوی منه :happy:
فکر کنم اصلاً مدیران نمیدونستن که من کاربر فعال هستم که بخوان منو Registered User کنند. :)
البته حق دارن. من خیلی وقته که فعالیت نداشتم. راستش اول وقت نمیکردم که اینجا پست بزنم و ثانیاً چند ماه پیش بود که بی اتم شدم و دادمش رفت. البته هفته پیش یه Hyundai خریدم. تا دستم برسه... کلاً کسی که قبلاً PPC داشته ، نمیتونه بدون PPC سپری کنه. باور کنین تمامی Contacts من توی Outlook کامپیوتر مونده و در این چند ماهه حتی یکی از شماره هاش را وارد گوشی فعلیم (1112 :blush:) نکردم.
هرچی حساب کردم، دیدم نمیتونم بدون GPS و Wikipedia و Lexisgoo و Lingvosoft Dictionary سپری کنم. البته اوضاع مالی افتضاح بود و فقط زورم به Hyundai کارکرده رسید. باید برم وام بگیرم یه مموری هم بخرم. دی!

برگردیم سر بحث اولم.
من بدجور مشغول درس و دانشگاه و پروژه و از این چیزا هستم ( البته امتحانات یک هفته ای وقفه افتاده ). به امید خدا قراره با کمک چند تا از اساتیدم یه دفتر نشر باز کنیم و بزنیم تو کار تالیف و ترجمه و تحقیق. البته زمینه علمی اکثراً GIS و GPS و جغرافیا و برنامه ریزی شهری و شهرسازی و تا حدودی معماری خواهد بود.
به خاطر همین دیگه نمیتونم مثل قدیم که کاربر فعال بودم، کاربر فعال باشم. اما حالا که PPC دار شدم سعی میکنم بیشتر بیام و فعالیت خودمو ادامه بدم. مخصوصاً اینکه یه جونی به تاپیک GPS بدیم با کمک فرشید و دیگر دوستان. این استادم نقشه و از این برو بساط زیاد داره و فقط یک اسکنر A0 میخواد که باسکنیم (اسکن کنیم) و بدیم بروبچ صفا کنن.

قربون صورت ماه همگیتون:)

WM6 آقا روزبه را نصب کن حالشو ببر.
این 1112 هم داستانی داره برا خودشا... اول مال من بود. Jamin را که فروختم رفتم 1112 خریدم و تا P535 داشتمش بعد شما Atom را فروختی و این را از من گرفتی. امیدوارم بعد از رسیدن A200 به کس دیگه ای نرسه:D

GPS را هم پایه هستم اساسی! این مملکت یه نقشه درست حسابی نداره:eek: یه بار تو Google Map بتابی با دیدن نقشه های فوق العاده کشورهای پیشرفته از زندگی تو اینجا ناامید میشی.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
یعنی فرهاد هم افتخاری میشه؟ اول که مدیر بود بعد فعال شد حالا هم افتخاری میشه ، آینده هم IDیش حذف میشه!

نه به هيچ وجه !!! فرهاد فقط مدير بازنشسته :hmm:

بالا