• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان...
اميدوارم همگي شاد و سرزنده باشيد. راستش من از ديروز ظهر تا الان نتونستم لاگين كنم (به دليل مشغله خيلي زياد گازرساني!!!) الان هم اومدم ديدم خيلي پست زده شده و در باب مسائل زيادي بحث شده.... ناگهان متوجه شدم كه به عنوان كاربري من (كاربر فعال ) اضافه شده. :blink: راستش خيلي تعجب كردم:blink: اما اول به سهم خودم به حامد عزيز تبريك ميگم كه بدون حاشيه به كارش ادامه ميده و واقعا حقش هست. بعد هم از همه دوستان (دكتر عزيز و آقا حسين و آقا مجتبي و آقا شهرام و پارساي عزيز و امپراتور و كالر پنسيل آقاي سيم كش و آقا فرشيد و آقا حسين 505 و بادي بيلدر و آقا مهرداد و داش جواد و بقيه بقيه دوستان بزرگوار كه تبريك گفتن تشكر مي كنم.
اگر حمل به تعارف نشه فكر مي كنم من آنچنان محق دريافت اين عنوان نباشم. اصلا يادم نمياد فعاليتي كرده باشم كه به ديگران كمكي كرده باشه... از اول تا الان هم فقط سوال كرده ام و جواب خواسته ام. همين... راستش من هنوز همه نرم افزارها رو هم نمي تونم روي گوشيم نصب كنم و اگر بعضي سوال ها رو نمي پرسم به دليل اينه كه روم نمي شه! با معيار هايي كه من در خصوص فعاليت داشتم انتخاب خودم رو بر اساس شايستگي نمي دونم. مگر اين كه مديران محترم ملاك هاي ديگري داشته باشند.
سپاس فراوان

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام مهدي جان...
مي بينم كه شما هم بله... ;) متوجه سوال نشدم! :( براي بدست آوردن نيم ساعت؟ يعني چي؟;)

منظورم اینه برای بدست آوردن نیم ساعت بوسیله روشن کردن شمع ها چه عملیاتی میشه انجام داد .؟
166.gif

** ساعت نداریم و میخواهیم 30 دقیقه زمان رو نشون بدیم ** :

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
منظورم اینه برای بدست آوردن نیم ساعت بوسیله روشن کردن شمع ها چه عملیاتی میشه انجام داد .؟
166.gif

من باز هم متوجه نشدم! شايد به خاطر اين باشه كه هنوز سر كارم... فكر كنيد! از ساعت 8 تا 21 :p
خدا حسابرس به هيچ سازماني نفرسته الهي... ;)
آخه من چي كار كنم از دست اين بانك ها... (بجز سپه:p) كشتيم خودمونو تا مغايرت بگيريم! همش اختلاف داشت و حساب ما منفي مي شد:blink:! تازه فهميديم كه مشكل از صورت حسابه بانكه... :p;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من باز هم متوجه نشدم! شايد به خاطر اين باشه كه هنوز سر كارم... فكر كنيد! از ساعت 8 تا 21 :p
خدا حسابرس به هيچ سازماني نفرسته الهي... ;)
آخه من چي كار كنم از دست اين بانك ها... (بجز سپه:p) كشتيم خودمونو تا مغايرت بگيريم! همش اختلاف داشت و حساب ما منفي مي شد:blink:! تازه فهميديم كه مشكل از صورت حسابه بانكه... :p;)

کاربر گرامی؛دفعه بعد در صورت تکرار نام این بانک شما بن خواهید شد؛:p ;):lol:
صورت حساب بانک مغایر بوده؟همین بانک سپه؟با کدوم شعبه کار می کنی؟اگر صورت حساب بانک مغایر باشه که اونا باید اختلاف بیارن و حساب خودشون نمی خونه؛:blink:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
166.gif

عزیز 2 تا سئوال:
1 - شمع ها یکنواخت آب میشند یا غیر یکنواخت ؟ (مطمئنم منظورم رو گرفتی)
2- می تونیم از هر 2 طرف شمع ها رو روشن کرد یا فقط یه سر فتیله داره؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
عزیز 2 تا سئوال:
خیلی سوال ها پبش میاد :
میشه شمع رو نصف کرد ؟
میشه بعد از گذشت مثلا " یک ساعت ، اون نیم ساعت رو نشون داد ؟ ( یعنی مثلا یکی آب که شد ، شروع کنیم نیم ساعت رو به واسطه ش نشون بدیم )

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه اوه اوه!!!!!!!!!!!!!
چه خبره اینجا حالا خوبه که دوران امتحانات هست شما ها این همه پست زدین و این همه صفحه اومدین جلو!!!!!
کم کم من رو از صفحه گیتی دارین پاک میکنین!!

خوب لازمه منم تبریک خودم رو به دوستان عزیز سیاوش گل و حامد عزیز ابراز کنم! همیشه پاسنده وپیروز باشید!

بچه ها دلم براتون تنگ شده بود ولی خدایی مگه شما امتحان ندارین !(از بس صفحه اضاف شده نمیشه همرو خوند!)

اساتید و مدیرای عزیز احوالشون چطوره! خوشحالم که دانیال عزیز رو هم توی جمعمون بیشتر میبینم!(اسمایلی گل)

حسین و مجتبی در چه حالین! اوضاع احوال خوبه! آتیش قلیوناتون کماکان به راه هست!

علیرضا سیمکش کجاییی!! هنوز صندلی رو رها نکردی! نکنه می خوای کاملا ریشه کنی اونجا!!:p

شهرام جون چطوری تو! دلمان کمی تا قسمتی نیمه ابری براتون تنگ شده بود میبینم که زدی تو کار معما و IQ این حرفا بشین پس کتاب طراحی الگوریتم رو بخون تا بفهمی یه من ماست چقدر کره داره! ولی خوبه بخوش!

بادی بیلدر هزیز هم که میبینم فعالیتش رو بطور مصمم اینجا شروع کرده !آقا سلام عرض شد!

خوب پارسا هم که احتیاجی نیست چیزی در بارش بگم چون همیشه توی قلبمون جاشه!

مهرداد هم که کماکان مثل همیشه زانتیا و فیلم خانوم و جیگر جون و جیگر و قلیون + وایرس و اینترنت و ایرانسل و .... خوبی پسر کجایی نیستی ی ی ی!

سیمپسن عزیز هم که یکی از پایه های اینجا شده و در قسمت های دیگه هم فعالیت های خوبی از خودش نشون میده! دوست من موفق و پیروز باشی!

جواد گل هم که باز غیبش زده انگار!؟.... نه انگار !! چه کردی با انگشتت !دلم بسی رنجید مواظب خودت باش !!!

سپمر های عزیز هم که دیگه بکل اینجا رو ترک کردن!:eek: چی بگم!

همگی لحظات شاد و زلذت بخشی در پیش داشته باشین!(اسمایلی n تا گل!)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بچه ها همشهری منو چرا تحویل نگرفتی توی غیاب من!:D البته به جز دو تن عزیز!

سلام دوست من خوبی از این طرفا!:)

علي آقا سلام. خوبي؟ ممنون از تبريكي كه گفتي. (هر چند واقعا من شرمنده اساتيد شدم با اين انتخابشون چون هم سابقه ام كم بوده و هم اطلاعاتم كه ديگه مجبورم اطلاعاتم رو بالا ببرم)
علي آقا شما چند روز نبودي... من كه از ديروز ظهر تا امروز عصر نبودم وقتي اومدم ديدم چقدر مطلب واسه خوندن هست! خدا رو شكر دوباره اين ترد خوندني شده(منظورم اين نيست كه چون بعضي دوستان پست نزدن خوشحالم) ...
طبق معمول يك سوال داشتم! در خصوص تبلت پي سي ها... تبلت ها همه تاچ اسكرين هستن؟ معمولا چه سايزي دارن؟(اسكرين) در خصوص نصب سيستم عامل با لپ تاپ ها چه تفاوت هايي دارن؟؟؟؟ اگه ميشه 2 يا 3 مورد كه راحت گير بيان با امكانات نسبتا مناسب و قيمت مناسب بهم معرفي كنيد. ببخشيد اگه اطلاعاتم محدوده ولي بين خريد لب تاپ و يو ام پي سي موندم. گفتم شايد تبلت بيشتر بكارم بياد. قول ميدم زود خريد كنم ديگه نيام سوال بپرسم!!!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علي آقا سلام. خوبي؟ ممنون از تبريكي كه گفتي. (هر چند واقعا من شرمنده اساتيد شدم با اين انتخابشون چون هم سابقه ام كم بوده و هم اطلاعاتم كه ديگه مجبورم اطلاعاتم رو بالا ببرم)
علي آقا شما چند روز نبودي... من كه از ديروز ظهر تا امروز عصر نبودم وقتي اومدم ديدم چقدر مطلب واسه خوندن هست! خدا رو شكر دوباره اين ترد خوندني شده(منظورم اين نيست كه چون بعضي دوستان پست نزدن خوشحالم) ...
طبق معمول يك سوال داشتم! در خصوص تبلت پي سي ها... تبلت ها همه تاچ اسكرين هستن؟ معمولا چه سايزي دارن؟(اسكرين) در خصوص نصب سيستم عامل با لپ تاپ ها چه تفاوت هايي دارن؟؟؟؟ اگه ميشه 2 يا 3 مورد كه راحت گير بيان با امكانات نسبتا مناسب و قيمت مناسب بهم معرفي كنيد. ببخشيد اگه اطلاعاتم محدوده ولي بين خريد لب تاپ و يو ام پي سي موندم. گفتم شايد تبلت بيشتر بكارم بياد. قول ميدم زود خريد كنم ديگه نيام سوال بپرسم!!!

خواهش میکنم سیاوش عزیز!مطمئن باشید که لیاقتشو داشتید!!
در ضمن دارم روی یک ebook کار میکنم برای تخت جمشید و کوروش خوشحال میشم کمکم کنید! و نظراتتون رو بگید! فعلا اینترفیس و کلاظاهرش که خیلی مخوف شده(به قول پارسا!) می خوام یک کتاب قوی بسازم ازش!هم ظاهر و اینترفیس قوی و هم مطلی ارزنده و زیبا و مفید!

در رابطه با تبلت هم معمولا lcd حول 12" 13" داره حال یکم بالا پایین ولی اگر performance برات خیلی مهمه خیلی نمیتونه راضیت کنه همه چیز بسته به نیازت داره و نوع کارایی که می خوای برات داشته باشه!!!؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

من که یک لپتاپ قوی را پیشنهاد میکنم :f34r:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
کاربر گرامی؛دفعه بعد در صورت تکرار نام این بانک شما بن خواهید شد؛:p ;):lol:
صورت حساب بانک مغایر بوده؟همین بانک سپه؟با کدوم شعبه کار می کنی؟اگر صورت حساب بانک مغایر باشه که اونا باید اختلاف بیارن و حساب خودشون نمی خونه؛:blink:

بانك كشاورزي بود مجتبي جان... من كه عرض كرده بودم بجز سپه.:p
جالب هم همينجا بود! توي ديسكت درست بود... توي Print مشكل داشت... يعني اگه اقلام داخل صفحه رو جمع مي كردي، با جمع انتهاي صفحه مطابقت نداشت... البته توي يه حساب، چون سازمان 12 تا حساب داره;) در كل كه مشكل حل شد... :p تازه شما ما رو بن كنيد خودش يه افتخاره... :p;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مهرداد جان من رو ببخش... :( امروز كارم خيلي طول كشيد و وقتي هم منزل رسيدم مهمان داشتيم شديد! نشد امشب برنامه رو تحويل بدم و از اين بابت بسي ناراحتم... ولي خب مي توني روي فردا حساب كني... ;)

عرض ادم علي لورد جان... ;) با امتحان ها چه طوري؟ تهران كه به خاطر برف و اينا، امتحان ها عقب و افتاده :p;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان...
اميدوارم همگي شاد و سرزنده باشيد. راستش من از ديروز ظهر تا الان نتونستم لاگين كنم (به دليل مشغله خيلي زياد گازرساني!!!) الان هم اومدم ديدم خيلي پست زده شده و در باب مسائل زيادي بحث شده.... ناگهان متوجه شدم كه به عنوان كاربري من (كاربر فعال ) اضافه شده. :blink: راستش خيلي تعجب كردم:blink: اما اول به سهم خودم به حامد عزيز تبريك ميگم كه بدون حاشيه به كارش ادامه ميده و واقعا حقش هست. بعد هم از همه دوستان (دكتر عزيز و آقا حسين و آقا مجتبي و آقا شهرام و پارساي عزيز و امپراتور و كالر پنسيل آقاي سيم كش و آقا فرشيد و آقا حسين 505 و بادي بيلدر و آقا مهرداد و داش جواد و بقيه بقيه دوستان بزرگوار كه تبريك گفتن تشكر مي كنم.
اگر حمل به تعارف نشه فكر مي كنم من آنچنان محق دريافت اين عنوان نباشم. اصلا يادم نمياد فعاليتي كرده باشم كه به ديگران كمكي كرده باشه... از اول تا الان هم فقط سوال كرده ام و جواب خواسته ام. همين... راستش من هنوز همه نرم افزارها رو هم نمي تونم روي گوشيم نصب كنم و اگر بعضي سوال ها رو نمي پرسم به دليل اينه كه روم نمي شه! با معيار هايي كه من در خصوص فعاليت داشتم انتخاب خودم رو بر اساس شايستگي نمي دونم. مگر اين كه مديران محترم ملاك هاي ديگري داشته باشند.
سپاس فراوان

خیر قربان ؛
شما به کرات دیدهم که وقتی سئوالی را پاسخ می گرفتید و نفر بعدی می پرسید ، شما با حوصله پاسخ می دادید
این کاری ست ستودنی و بی شک شایسته تشکر

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اوه اوه اوه!!!!!!!!!!!!!
چه خبره اینجا حالا خوبه که دوران امتحانات هست شما ها این همه پست زدین و این همه صفحه اومدین جلو!!!!!
کم کم من رو از صفحه گیتی دارین پاک میکنین!!

خوب لازمه منم تبریک خودم رو به دوستان عزیز سیاوش گل و حامد عزیز ابراز کنم! همیشه پاسنده وپیروز باشید!

بچه ها دلم براتون تنگ شده بود ولی خدایی مگه شما امتحان ندارین !(از بس صفحه اضاف شده نمیشه همرو خوند!)

اساتید و مدیرای عزیز احوالشون چطوره! خوشحالم که دانیال عزیز رو هم توی جمعمون بیشتر میبینم!(اسمایلی گل)

حسین و مجتبی در چه حالین! اوضاع احوال خوبه! آتیش قلیوناتون کماکان به راه هست!

علیرضا سیمکش کجاییی!! هنوز صندلی رو رها نکردی! نکنه می خوای کاملا ریشه کنی اونجا!!:p

شهرام جون چطوری تو! دلمان کمی تا قسمتی نیمه ابری براتون تنگ شده بود میبینم که زدی تو کار معما و IQ این حرفا بشین پس کتاب طراحی الگوریتم رو بخون تا بفهمی یه من ماست چقدر کره داره! ولی خوبه بخوش!

بادی بیلدر هزیز هم که میبینم فعالیتش رو بطور مصمم اینجا شروع کرده !آقا سلام عرض شد!

خوب پارسا هم که احتیاجی نیست چیزی در بارش بگم چون همیشه توی قلبمون جاشه!

مهرداد هم که کماکان مثل همیشه زانتیا و فیلم خانوم و جیگر جون و جیگر و قلیون + وایرس و اینترنت و ایرانسل و .... خوبی پسر کجایی نیستی ی ی ی!

سیمپسن عزیز هم که یکی از پایه های اینجا شده و در قسمت های دیگه هم فعالیت های خوبی از خودش نشون میده! دوست من موفق و پیروز باشی!

جواد گل هم که باز غیبش زده انگار!؟.... نه انگار !! چه کردی با انگشتت !دلم بسی رنجید مواظب خودت باش !!!

سپمر های عزیز هم که دیگه بکل اینجا رو ترک کردن!:eek: چی بگم!

همگی لحظات شاد و زلذت بخشی در پیش داشته باشین!(اسمایلی n تا گل!)

شما لطف دارید. امیدوارم تا پیری و کوری در کنار هم همینجا باشیم. به مدیریت مدیران فعلی.:cool:

خیلی سوال ها پبش میاد :
میشه شمع رو نصف کرد ؟
میشه بعد از گذشت مثلا " یک ساعت ، اون نیم ساعت رو نشون داد ؟ ( یعنی مثلا یکی آب که شد ، شروع کنیم نیم ساعت رو به واسطه ش نشون بدیم )

ببین چطوری یه ملت رو گذاشتی سر کار ؟! شمع Warmer بودن یا ازین پارافینی ها؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب میبینم که دوستان جمع شون جمع هست و همه هستن:)

شگر خدا بخش پاکت پسی با قدرت به کارش ادامه میده:)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
عزیز 2 تا سئوال:

1- غیر یکنواخت و لی در نهایت مدت زمان تمام شدن هر شمع یک ساعته

2 - بله میشه :f34r:

خیلی سوال ها پبش میاد :
میشه شمع رو نصف کرد ؟

نه نمیشه نصف کرد چون شکل فیزیکی شمع طوری نیست که بشه به دو نیمش کرد . ( همچین قلمبه سلمبن )

منظورتون اینه که یک شمع رو بسوزونیم و به وسطش که رسید شمع دیگر رو روشن کنیم ؟ ( نه - خب اگه بدونیم وسطش کجاست خب همون نیم ساعت رو بدست میاریم و ازاونجا که شکل فیزیکیشون طوری نیست که بشه وسطش رو پیدا کرد پس بیخیال این روش بشید )

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینو با صدای معین بخونید .

همه رفتند کسی دورو برم نیست ... چنین بی کس شدن در باورم نیست .

** جواب معما رو هم بدید - یک راه حل برای بدست آوردن نیم ساعت **

بالا