خوب دو سر شمع رو با هم روشن می کنیم ...
عملا در نصف زمانی که یه سر رو روشن می کردیم شمع تموم می شه ...
پس همون نیم ساعت میشه
اگر دو سر شمع رو با هم روشن کنیم شمع در نیم ساعت تموم میشه ...
خوب به سلامتی Hyundai من هم رسد دستم و بعد از چند ماه PPC دار شدم دوباره :happy:
اینو با صدای معین بخونید .
همه رفتند کسی دورو برم نیست ... چنین بی کس شدن در باورم نیست .
** جواب معما رو هم بدید - یک راه حل برای بدست آوردن نیم ساعت **
خوب دو سر شمع رو با هم روشن می کنیم ...
عملا در نصف زمانی که یه سر رو روشن می کردیم شمع تموم می شه ...
پس همون نیم ساعت میشه
اگر دو سر شمع رو با هم روشن کنیم شمع در نیم ساعت تموم میشه ...
خوب به سلامتی Hyundai من هم رسد دستم و بعد از چند ماه PPC دار شدم دوباره :happy:
مهرداد هم که کماکان مثل همیشه زانتیا و فیلم خانوم و جیگر جون و جیگر و قلیون + وایرس و اینترنت و ایرانسل و .... خوبی پسر کجایی نیستی ی ی ی!
سیمپسن عزیز هم که یکی از پایه های اینجا شده و در قسمت های دیگه هم فعالیت های خوبی از خودش نشون میده! دوست من موفق و پیروز باشی!
همگی لحظات شاد و زلذت بخشی در پیش داشته باشین!(اسمایلی n تا گل!)
سلام به همگی،
این اولین پستم تو این قسمت.بچه ها نظرتون راجع به آگهی O2 xda Zinc و قیمتی که گذاشتم چیه؟
پارسا جون،میبخشی که جوابتو تو بازارچه ندادم،فکر کنم همون 2 خطی که نوشتی دل همه رو ببره
میدونی که من اصلاً نمیخواستم بفروشمش،ولی دیگه دوری معشوقمو (g900) نمیتونم تحمل کنم
اين رو ما معمولا با صداي مسعود فردمنش شنيديم! چرا حالا بايد با صداي معين بخونيم؟
)
سلام شهرام جان خوبي ؟ نه آقا نميشه يك سوم از پولي كه قرار بود بهت بدم كم ميشه :lol::happy:مهرداد جان من رو ببخش... امروز كارم خيلي طول كشيد و وقتي هم منزل رسيدم مهمان داشتيم شديد! نشد امشب برنامه رو تحويل بدم و از اين بابت بسي ناراحتم... ولي خب مي توني روي فردا حساب كني...
خوب میبینم که دوستان جمع شون جمع هست و همه هستن
شگر خدا بخش پاکت پسی با قدرت به کارش ادامه میده
ا شهرام جان اومدی ؟ :blush:
نبودنت احساس میشه - تا نیم ساعت دیگه سر دره هر فرومی رو میبینی شهرام آخرین پست رو زده . :blink:
آوه ضمناً اینو من همیشه با صدای معین شنیدم .
سلام شهرام جان خوبي ؟ نه آقا نميشه يك سوم از پولي كه قرار بود بهت بدم كم ميشه :lol::happy:
ميگم شهرام جان اون فارسي سازه چي شد ؟ ايشالا يه روز ببينم كه چند تا برنامه قلمبه ساختي هر كدوم 10 20 تومن به ملت ميفروشي و يه هفته بعدش بنز سوار بشي منظورم از اين بنز هاي 10 تن بودا
دمت گرم بابا همين كه به فكر هستي خداتا مي ارزه
به به مبارك باشه
آخ آخ خدا ازت نگزره شهرام
منو یاد گیم و نید فور اسپید انداختی
همین چند روز پیش که سیستم برادرزادمو راه انداختم ازم خواست نید فور اسپید و پرنس آو پرشیا رو روش نصب کنم
این POP 3 رو که روش ریختم یه نیم ساعتی هم خودم گیم زدم یاد جونیام افتادم
دوباره بعد از چندین سال(2سال هم 2ساله! حالا نیان گیر بدین :lol رو سیستم خودمم هم نصبش کردم
عجیب بهم فاز داد (مخصوصا وقتی روی حالت دویل میره و از کمبو ها استفاده میکنی)
توصیه میکنم حتما برای بار دومم هم که شده نصبش کنید!
خوب میبینم که دوستان جمع شون جمع هست و همه هستن
شگر خدا بخش پاکت پسی با قدرت به کارش ادامه میده
سلام دوستان...
راستش چند باری من هم به قسمت های مختلف فوروم سرزدم و با کمال تعجب به این نتیجه رسیدم که ÷یگیر ترین و بت علاقه ترین ها در انجمن ÷اکت ÷ی سی فعالیت میکنن. واقعا برام جای سواله... چون به هر حال انجمن هایی مثل شعر و تاریخ و ... از این قبیل به نظرم به لحاظ موضوعی باید توانایی بالاتری در خصوص جذب علاقمندان و همچنین بوجود اومدن ارتباط های نزدیک داشته باشن اما هیچ انجمنی حال و هوای اینجا رو نداره...
احسنت . دقیقاً جواب رو درست فرمودید .
** اما سئوال قسمت اصلیه معما بدست آوردن 15 دقیقه است که من اول نیم ساعت رو بیان کردم که دوستان تا حدی با نوع مسئله آشنا بشند .
قطعاً با استفاده از همان شمع ها 15 دقیقه رو هم میتونید محاسبه کنید .
سلام دوستان...
راستش چند باری من هم به قسمت های مختلف فوروم سرزدم و با کمال تعجب به این نتیجه رسیدم که ÷یگیر ترین و بت علاقه ترین ها در انجمن ÷اکت ÷ی سی فعالیت میکنن. واقعا برام جای سواله... چون به هر حال انجمن هایی مثل شعر و تاریخ و ... از این قبیل به نظرم به لحاظ موضوعی باید توانایی بالاتری در خصوص جذب علاقمندان و همچنین بوجود اومدن ارتباط های نزدیک داشته باشن اما هیچ انجمنی حال و هوای اینجا رو نداره...
یه شمع رو یه سرش رو روشن می کنیم و یه شمع دیگه رو دوسرش رو روشن می کنیم ... هر دو تا شمع (1 سر فتیله و 2سر فتیله) رو در یک زمان روشن می کنیم ...
بهد از نیم ساعت که یکی از شمع ها تموم میشه (همونی که 2 سر فتیلش رو روشن کرده بودیم) به محض اینکه تموم شد اون سر شمع اول رو روشن می کنیم ... شمع اول هم در نیم ساعت دیگه با همون یه فتیله تموم میشد حالا که دو سرش روشن شده نیم ساعت نصف میشه و در 15 دقیقه یا یک ربه تموم میشه ...
این هم یه ربع ...
تا سئوال بعدی رو مطرح نکردی بگم از همین طریق میشه زمان 45 دقیقه رو هم حساب کرد ....
ای ولا ...
بچه ها که معما میگن کلی حال می کنم ...
اصلا حل کردن معما مسئله های ریاضی و فیزیک و ... و همچنین برنامه نویسی مغز ادم رو باز می کنه ...
نه تنها در اين فروم بلكه در تمامي فروم ها تكه... دوستاني با صفا و مهربان... با معلومات عمومي بسيار بالا...
من هم با تست هاي هوش خيلي حال مي كنم...
مثلا يه سوال خيلي راحت هست كه اكثرا اشتباه جواب مي دن:
در يه مسابقه دو ميداني اگه شما از نفر دوم جلو بزني چندم مي شي؟
و اگه از نفر آخر جلو بزني چندم مي شي؟