• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
خوب دو سر شمع رو با هم روشن می کنیم ...
عملا در نصف زمانی که یه سر رو روشن می کردیم شمع تموم می شه ...
پس همون نیم ساعت میشه
اگر دو سر شمع رو با هم روشن کنیم شمع در نیم ساعت تموم میشه ...

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب به سلامتی Hyundai من هم رسد دستم و بعد از چند ماه PPC دار شدم دوباره :happy:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
پس همون نیم ساعت میشه

احسنت . دقیقاً جواب رو درست فرمودید .

** اما سئوال قسمت اصلیه معما بدست آوردن 15 دقیقه است که من اول نیم ساعت رو بیان کردم که دوستان تا حدی با نوع مسئله آشنا بشند .

قطعاً با استفاده از همان شمع ها 15 دقیقه رو هم میتونید محاسبه کنید .

خوب به سلامتی Hyundai من هم رسد دستم و بعد از چند ماه PPC دار شدم دوباره :happy:

آقا هیوندات مبارک انشاالله چند سالی برات ترو فرض کار کنه .

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اینو با صدای معین بخونید .

همه رفتند کسی دورو برم نیست ... چنین بی کس شدن در باورم نیست .

** جواب معما رو هم بدید - یک راه حل برای بدست آوردن نیم ساعت **

اين رو ما معمولا با صداي مسعود فردمنش شنيديم! چرا حالا بايد با صداي معين بخونيم؟:p;)

پس همون نیم ساعت میشه

آفرين... :p

مبارك باشه دوست عزيز... انشاالله كه چرخش برات بچرخه... ;)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مهرداد هم که کماکان مثل همیشه زانتیا و فیلم خانوم و جیگر جون و جیگر و قلیون + وایرس و اینترنت و ایرانسل و .... خوبی پسر کجایی نیستی ی ی ی!

سیمپسن عزیز هم که یکی از پایه های اینجا شده و در قسمت های دیگه هم فعالیت های خوبی از خودش نشون میده! دوست من موفق و پیروز باشی!

همگی لحظات شاد و زلذت بخشی در پیش داشته باشین!(اسمایلی n تا گل!)

:D ما هستيم والا اما شما مثل اينكه نيستيد .. :lol: سيمپسن جان هم خيلي باهوش هستن :) اما :D فكر ميكنم تقلب ميكنه همفكري با دائي جان :D مگه نه ؟ ;) :D دوستش داريم

راستي علي رضا جان كدوم گل منظورت بود ؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام به همگی،
این اولین پستم تو این قسمت.بچه ها نظرتون راجع به آگهی O2 xda Zinc و قیمتی که گذاشتم چیه؟
پارسا جون،میبخشی که جوابتو تو بازارچه ندادم،فکر کنم همون 2 خطی که نوشتی دل همه رو ببره:)
میدونی که من اصلاً نمیخواستم بفروشمش،ولی دیگه دوری معشوقمو (g900) نمیتونم تحمل کنم:D

سلام حامد جان خوبي ؟:rolleyes:

بچه ها من خيلي نسبت به حامد جان ارادت دارما حواستون بهش باشه :rolleyes: ياد قديما :)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اين رو ما معمولا با صداي مسعود فردمنش شنيديم! چرا حالا بايد با صداي معين بخونيم؟:p;)

)

ا شهرام جان اومدی ؟ :blush:

نبودنت احساس میشه - تا نیم ساعت دیگه سر دره هر فرومی رو میبینی شهرام آخرین پست رو زده . :blink:

آوه ضمناً اینو من همیشه با صدای معین شنیدم .

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مهرداد جان من رو ببخش... :( امروز كارم خيلي طول كشيد و وقتي هم منزل رسيدم مهمان داشتيم شديد! نشد امشب برنامه رو تحويل بدم و از اين بابت بسي ناراحتم... ولي خب مي توني روي فردا حساب كني... ;)
سلام شهرام جان خوبي ؟ نه آقا نميشه يك سوم از پولي كه قرار بود بهت بدم كم ميشه :lol::happy:
ميگم شهرام جان اون فارسي سازه چي شد ؟ ايشالا يه روز ببينم كه چند تا برنامه قلمبه ساختي هر كدوم 10 20 تومن به ملت ميفروشي و يه هفته بعدش بنز سوار بشي :D منظورم از اين بنز هاي 10 تن بودا :D

دمت گرم بابا همين كه به فكر هستي خداتا مي ارزه :rolleyes:

خوب میبینم که دوستان جمع شون جمع هست و همه هستن:)

شگر خدا بخش پاکت پسی با قدرت به کارش ادامه میده:)

با هماهنگي حسين جان باعث شد كه يه گپ بلند بالا با دانيال من داشته باشم كه از اين بابت از حسين تشكر ميكنم و اينكه

از دانيال هم بســـيار بسيار تشكر ميكنم بابت راهنمايي كه به من كردن و اين كه با حوصله به حرف هاي من گوش كردن :rolleyes: هيچ متخصصي تا الان در اين مورد از من چنين سوال هايي نكرده بود
241.gif
و هيچ كدوم اينجوري به من كمك نكرده بودن
give_rose.gif

دانيال جان ممنونم
give_rose.gif
ايشالا نتايج رو اعلام ميكنم .

به به مبارك باشه :rolleyes:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ا شهرام جان اومدی ؟ :blush:

نبودنت احساس میشه - تا نیم ساعت دیگه سر دره هر فرومی رو میبینی شهرام آخرین پست رو زده . :blink:

آوه ضمناً اینو من همیشه با صدای معین شنیدم .

عجب... البته يكم سرم شلوغه مهدي جان... وقت بشه چرا كه نه؟ :p

سلام شهرام جان خوبي ؟ نه آقا نميشه يك سوم از پولي كه قرار بود بهت بدم كم ميشه :lol::happy:
ميگم شهرام جان اون فارسي سازه چي شد ؟ ايشالا يه روز ببينم كه چند تا برنامه قلمبه ساختي هر كدوم 10 20 تومن به ملت ميفروشي و يه هفته بعدش بنز سوار بشي :D منظورم از اين بنز هاي 10 تن بودا :D

دمت گرم بابا همين كه به فكر هستي خداتا مي ارزه :rolleyes:

به به مبارك باشه :rolleyes:

من همين الآنم بنز سوار مي شم... البته نه 10 تني!:p مدل 530SE... البته تو NeedForSpeed:p.
امشب سعي مي كنم كه انجامش بدم كه حداقل اون دو سوم رو بگيرم...
در مورد فارسي ساز هم بايد عرض كنم كه شديدا من رو خسته كرده... من هم فكر كنم مثل Arabizer بايد يه گزينه به Setting اضافه كنم به نام Farsi Setting... :p
در ضمن! من يه پست مهربانانه شما رو به صد تا 10 20 هزار تومن نمي دم...

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
آخ آخ خدا ازت نگزره شهرام :D
منو یاد گیم و نید فور اسپید انداختی
همین چند روز پیش که سیستم برادرزادمو راه انداختم ازم خواست نید فور اسپید و پرنس آو پرشیا رو روش نصب کنم
این POP 3 رو که روش ریختم یه نیم ساعتی هم خودم گیم زدم یاد جونیام افتادم
دوباره بعد از چندین سال(2سال هم 2ساله! حالا نیان گیر بدین :lol:) رو سیستم خودمم هم نصبش کردم
عجیب بهم فاز داد (مخصوصا وقتی روی حالت دویل میره و از کمبو ها استفاده میکنی)
توصیه میکنم حتما برای بار دومم هم که شده نصبش کنید!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آخ آخ خدا ازت نگزره شهرام :D
منو یاد گیم و نید فور اسپید انداختی
همین چند روز پیش که سیستم برادرزادمو راه انداختم ازم خواست نید فور اسپید و پرنس آو پرشیا رو روش نصب کنم
این POP 3 رو که روش ریختم یه نیم ساعتی هم خودم گیم زدم یاد جونیام افتادم
دوباره بعد از چندین سال(2سال هم 2ساله! حالا نیان گیر بدین :lol:) رو سیستم خودمم هم نصبش کردم
عجیب بهم فاز داد (مخصوصا وقتی روی حالت دویل میره و از کمبو ها استفاده میکنی)
توصیه میکنم حتما برای بار دومم هم که شده نصبش کنید!

آقا ما هم همینطور. .. .. ..

تا حالا 3 بار pop 2 و 2 بار pop3 رو تموم کردم خداییش تکه . فکر نکنم هیچ گیمی اینقدر به من حال داده باشه .

اون ان اف اس هم که از بچگی ارادت خاصی بهش داشتیم از اون زمان که NFS1 اومد 110 مگ بود و و حدوداً 90 تا فلاپی برای اینستال شدن نیاز داشت ( اون موقع هنوز سی رام رایج نشده بود ) تا به حال که پرو استریت با دو دی وی دی تاریخ نید فور اسپید رو خراب کرد ما طرف دارش هستیم .

خوشم اومد که 2 تا بازی گفتی که دیگه رو دستشون نیست .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان اينو ببينيد:
India traffic cam

:wacko:

اقا عجب لینکی بود با این هندی ها من خیلی حال میکنم ....

توی اداره 5 تا هندی داریم . از این جور سوژه ها که گیر میاد نشون میدیمو کلی میخندیم ( البته نه به نشانه تمسخر ) همینجوری باهم حال کنیم .

چند تا عکس قطار محلی هم بود که یک چیزی شبیه کامیون حمل کاه روش آدم بود :blink: مردم با نردبان میرفتند بالای سقف قطار .

خلاصه لینک مورد استفاده قرار گرفت . مرسی

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خوب میبینم که دوستان جمع شون جمع هست و همه هستن:)

شگر خدا بخش پاکت پسی با قدرت به کارش ادامه میده:)

سلام دوستان...
راستش چند باری من هم به قسمت های مختلف فوروم سرزدم و با کمال تعجب به این نتیجه رسیدم که ÷یگیر ترین و بت علاقه ترین ها در انجمن ÷اکت ÷ی سی فعالیت میکنن. واقعا برام جای سواله... چون به هر حال انجمن هایی مثل شعر و تاریخ و ... از این قبیل به نظرم به لحاظ موضوعی باید توانایی بالاتری در خصوص جذب علاقمندان و همچنین بوجود اومدن ارتباط های نزدیک داشته باشن اما هیچ انجمنی حال و هوای اینجا رو نداره...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان...
راستش چند باری من هم به قسمت های مختلف فوروم سرزدم و با کمال تعجب به این نتیجه رسیدم که ÷یگیر ترین و بت علاقه ترین ها در انجمن ÷اکت ÷ی سی فعالیت میکنن. واقعا برام جای سواله... چون به هر حال انجمن هایی مثل شعر و تاریخ و ... از این قبیل به نظرم به لحاظ موضوعی باید توانایی بالاتری در خصوص جذب علاقمندان و همچنین بوجود اومدن ارتباط های نزدیک داشته باشن اما هیچ انجمنی حال و هوای اینجا رو نداره...

به قول یک بنده خدایی '' شونصد در صد تائید میشه قربان '' درسته .

اینجا بچه های بسیار خوب و اهل حالو همچنین فنی داره ، من که خیلی باش حال میکنم .

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
احسنت . دقیقاً جواب رو درست فرمودید .

** اما سئوال قسمت اصلیه معما بدست آوردن 15 دقیقه است که من اول نیم ساعت رو بیان کردم که دوستان تا حدی با نوع مسئله آشنا بشند .

قطعاً با استفاده از همان شمع ها 15 دقیقه رو هم میتونید محاسبه کنید .

یه شمع رو یه سرش رو روشن می کنیم و یه شمع دیگه رو دوسرش رو روشن می کنیم ... هر دو تا شمع (1 سر فتیله و 2سر فتیله) رو در یک زمان روشن می کنیم ...
بهد از نیم ساعت که یکی از شمع ها تموم میشه (همونی که 2 سر فتیلش رو روشن کرده بودیم) به محض اینکه تموم شد اون سر شمع اول رو روشن می کنیم ... شمع اول هم در نیم ساعت دیگه با همون یه فتیله تموم میشد حالا که دو سرش روشن شده نیم ساعت نصف میشه و در 15 دقیقه یا یک ربه تموم میشه ...
این هم یه ربع ...
تا سئوال بعدی رو مطرح نکردی بگم از همین طریق میشه زمان 45 دقیقه رو هم حساب کرد ....;)
ای ولا ...
بچه ها که معما میگن کلی حال می کنم ...
اصلا حل کردن معما مسئله های ریاضی و فیزیک و ... و همچنین برنامه نویسی مغز ادم رو باز می کنه ...:)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان...

نه تنها در اين فروم بلكه در تمامي فروم ها تكه... دوستاني با صفا و مهربان... با معلومات عمومي بسيار بالا... ;)

یه شمع رو یه سرش رو روشن می کنیم و یه شمع دیگه رو دوسرش رو روشن می کنیم ... هر دو تا شمع (1 سر فتیله و 2سر فتیله) رو در یک زمان روشن می کنیم ...
بهد از نیم ساعت که یکی از شمع ها تموم میشه (همونی که 2 سر فتیلش رو روشن کرده بودیم) به محض اینکه تموم شد اون سر شمع اول رو روشن می کنیم ... شمع اول هم در نیم ساعت دیگه با همون یه فتیله تموم میشد حالا که دو سرش روشن شده نیم ساعت نصف میشه و در 15 دقیقه یا یک ربه تموم میشه ...
این هم یه ربع ...
تا سئوال بعدی رو مطرح نکردی بگم از همین طریق میشه زمان 45 دقیقه رو هم حساب کرد ....;)
ای ولا ...
بچه ها که معما میگن کلی حال می کنم ...
اصلا حل کردن معما مسئله های ریاضی و فیزیک و ... و همچنین برنامه نویسی مغز ادم رو باز می کنه ...:)

من هم با تست هاي هوش خيلي حال مي كنم...
مثلا يه سوال خيلي راحت هست كه اكثرا اشتباه جواب مي دن:
در يه مسابقه دو ميداني اگه شما از نفر دوم جلو بزني چندم مي شي؟
و اگه از نفر آخر جلو بزني چندم مي شي؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
نه تنها در اين فروم بلكه در تمامي فروم ها تكه... دوستاني با صفا و مهربان... با معلومات عمومي بسيار بالا... ;)

من هم با تست هاي هوش خيلي حال مي كنم...
مثلا يه سوال خيلي راحت هست كه اكثرا اشتباه جواب مي دن:
در يه مسابقه دو ميداني اگه شما از نفر دوم جلو بزني چندم مي شي؟
و اگه از نفر آخر جلو بزني چندم مي شي؟

اره تست هوش خیلی حال میده ...
خب اگه از نفر دوم جلو بزنی تازه میشی نفر دوم خودت و در هیچ صورتی نمی تونی از نفر آخر جلو بزنی ...
اگه خودت نفر آخر باشی که هیچی قضیه حله ...
دیگه حالت دیگه ای نداره ...
گفتم اصلا نمی تونی از نفر آخر جلو بزنی:lol:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بالا