• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:D ما هستيم والا اما شما مثل اينكه نيستيد .. :lol: سيمپسن جان هم خيلي باهوش هستن :) اما :D فكر ميكنم تقلب ميكنه همفكري با دائي جان :D مگه نه ؟ ;) :D دوستش داريم

لطف داری. من هرچی درباره GPS بگم از از هم فکری با بهروز بوده ولی WiFi را خودم بلدم یه چیزایی. Wimax رو هم قبلنا قرار بود راه بندازیم. اون چون رشته اش شهرسازی هست تو زمینه GIS و GPS و... خیلی وارده.

دوستان اينو ببينيد:
India traffic cam
:wacko:

به این ویدیو ها زیاد توجه نکنید. سر چهارراه هاشون خیلی منظم هستن. برای آدمها و گاوها هم احترام خاصی میذارن. گاوها که خیلی مقدس هستن براشون وقتی بیان وسط خیابون تمام ماشینها صبر میکنن تا رد بشوند. مشکل اصلی بی نظمی هاشون سر این ریگشاها هست (سه پاچه ی خودمون)
این را ببینید: http://ca.youtube.com/watch?v=5IBIz2D-Mcw&feature=related

حالا شما این mad intersection رو تو روسیه داشته باش!!:rolleyes:

ترافیک فقط ایران:p هم بی نظمه هم تصادف میکنن.

علی رضا یک سئوال ، این که اول ادرس یو کی داره ، یعنی فایل هایی که توش هست با سایت اصلی یو تویوب فرق داره؟ منظورم اینه که من یک ادرس داشته باشم از یوتوب ، می تونم یک طوری معادل یو کی ش رو هم پیداکنم؟ چون تو ایران یو تیوب فیلتره ، و من می بایست وی پی ان آن کنم

چرا فیلتره؟! من ندیده بودم کسی مشکل داشته باشه!
راستی صدای UK از اصلی بلندتره:blink:

real player ... پلاگین یو تیوب رو روشن کن ( FLV )
وقتی روی فیلم موس رو نگه داری ریل پلیر بالاش مینویسه Download ؟ تو میگی بله :D
مخلصیم

پارسا جان خیلی ممنون. خیلی دنبال همچین چیزی بودم.;)

اینو ببینین بچه ها من نمیدونستم بخندم یا....(ولی کلی خندیدم :D )
یارو راحت داره فیلم میگیره ...او ن 3تا بالا سرش دارن سوال پیچش میکنن :blink::p:p

http://ca.youtube.com/watch?v=eE619RkqYZw&NR=1

این که الکیه بابا:p دورش ایستادن نگاش میکنند. معلومه برنامه طنز هست. چون وقتی تمون میشه بزن و برقص نشون میده.

-----------------------
این را ببینید: http://uk.youtube.com/watch?v=Io0fAkP1OHc حق تقدم را بردن زیر سوال:D
این هم همینطور: http://uk.youtube.com/watch?v=iEHzg9dXeL8
نمیخوام بگم فقط تهران اینطوری هستا! همه جای ایران همین وضعه:eek:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دله آدم براشون میسوزه :( اینجا چرا چراغ راهنمای نداشت ؟

ا ا ا اه ؟ بیشترین پهنای باند رو میشه روی فیبر نوری پیاده کرد - محض اطلاعتون بگم که روی هر کابلش میشه تا 150Mb/s رو برقرار کرد و ماکزیمم 164 مگ که این کار رو انجام نمیدند .

ما برای شرکت خودمون پهنای باند 12 مگ بر ثانیه رو با همین فیبر نوری و سیستم زیمنس گرفتیم و کلی هم ازش راضی هستیم - حدودآ 100 تا یوزری رو که داره آنچنان ساپورت میکنه که من بعد از رفتن به منزل از 512 کیلویی که در منزل دارم احساس نارضایتی میکنم . ( البته 512 هم چون یکنفر هستم حدودآ 120 - 130 کیلوبایت برثانیه دانلود رو بهم میده .

حق با پارسا جان هست. 512/8 میشه 64. پس حداکثر 64KB میشه دانلود داشت. البته ممکنه بیشتر از 512Kb باشه سرعتتون و چون Share میشه بعنوان 512 دست شما دادن و وقتی User کمتری درحال استفاده باشه همش میشه سهم شما:cool:

سلام ٌ علیکم مهدی جان :happy:

میگم که ... شما پرایویت گرفتید ؟ 120 اینا واسه 512 زیاده ها :D

راهکار ارئه بده ما هم دستمون به ضریح برسه :lol:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام ٌ علیکم مهدی جان :happy:

میگم که ... شما پرایویت گرفتید ؟ 120 اینا واسه 512 زیاده ها :D

راهکار ارئه بده ما هم دستمون به ضریح برسه :lol:

اکسپلورر فقط فایر فاکس 2.0.0.11 و نه 3.0 ...

برای دان هم Internet Download Manager 5.7 - اینه که این سرعت رو میده .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

برای دان هم Internet Download Manager 5.7 - اینه که این سرعت رو میده .

نه داداش ! شکست نفسی نکن ! اینا چاشنی هستند !!! اینا گالینا بلانکا میباشند !!!

روراست بگو پول دادم ، میتونم :D

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
نه داداش ! شکست نفسی نکن ! اینا چاشنی هستند !!! اینا گالینا بلانکا میباشند !!!

روراست بگو پول دادم ، میتونم :D

نه به جونه مهدی . اینطوریا نیست .:eek:

یک آنتن وایرلس پوینت تو پویتنه - طرف آشناست همونیه که اینترنت اداره روتامین میکنه .

وازطرفی که صورت وضعیت ماهانش دسته ماست رو همین حساب اینترنت منزل رو باصفا کرده . ;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اعتباره دیگه ... این روزا اعتبار از پولم بالاتره :D

خیلی ما مخلصیماااااا :D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام مهرداد جون،شرمنده کردی داداش:rolleyes:
می بینم که مثل همیشه سوپر اکتیوی.
منم خیلی دوست دارم که حضور بیشتری داشته باشم تو بحث ها و از این حالت فقط خوندن در بیام،ولی باور کنید با این اینترنت بی سرعت خیلی سخت.
راستی بچه ها،امروز سعادت اینو داشتم که با سیاوش جان صحبت کنم تلفنی،فقط اینو بگم که خیلی گل.سیاوش جان این همه با هم حرف زدیم یادم رفت بهت تبریک کاربر فعال شدن بگم:blush:آقا از ما هم تبریک.

سلام حامد جان. گلی از خودتونه! تجربه ای که من از اینجا دارم اینه که همه عزیزان واقعا گل هستند. با هر کدوم از بچه ها که آشنا شدم همین طور بودند. بعد از صحبت با شما هم بیشتر به درستی این نظریه ÷ی بردم!
ممنون از محبتت:cool:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

.

سلام
من یه سوالی برام به وجود اومده که چرا همه اینجا Firefox :wacko:کار میکنن و کلی هم براش تبلیغ میکنن

خداییش فایرفاکس خیلی خیلی بهتر ار ie هست ولی به هیچ وجه به قدرت و سرعت Opera 9.24 :p نمیرسه :p:cool:
خودتون برین دانلودش کنید و یه مقایسع کنید با fire fox :wacko: (از همه نظر ها)
بعد ببینم کی اینجا میگه فقط :wacko::wacko::wacko::wacko:fire fox

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دوستان PT براي من فيلتره... :wacko:
بعد ببینم کی اینجا میگه فقط :wacko::wacko::wacko::wacko:fire fox
من ميگم!
Opera چيزي به نام Add-ons داره؟
Opera ميشه از هيستوريت و Bookmarkها بك آپ گرفت؟
Opera كاملا با فارسي سازگاره؟

بهترين دليل براي استفاده از Firefox وجود Add-ons در اونه كه ميتونيد باهاش كل Firefox رو تغيير بديد... :p

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من ميگم!

بهترين دليل براي استفاده از Firefox وجود Add-ons در اونه كه ميتونيد باهاش كل Firefox رو تغيير بديد... :p

من هم میگم .

ایول - Addons چیزه معرکه ای یه . :D و این آیتم به خاطر امکاناته قابل افزایشش هست که غیر از سرعت و استایل Fire Fox ، اون رو از بقیه بروزر ها جدا میکنه . ( اسمایلی فایر فاکسی که داره کره زمین رو میبوسه و با مشت میزنه توی صورت آی ایی و با چکش توی سره آپرا )

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان PT براي من فيلتره... :wacko:

من ميگم!
Opera ميشه از هيستوريت و Bookmarkها بك آپ گرفت؟
Opera كاملا با فارسي سازگاره؟

نه بابا فیلتر نیست مگه از کدوم شرکت سرویس میگیری؟

در ضمن opera با صفحات فارسی هیچ مشکلی نداره (ولی ورژن های قبل از 9 مشکل داشت با فارسی)
من چون با هر 3 تاش کار کردم به نظرم مشکل ff بیشتر بوده با صفخات فارسی
در مورد Add-ons هم نمیدونم opera داره یا نه (چون نیازی بهش نداشتم و ندارم)
در مورد بک آپ از history ,bookmark , کلیه تنظیمات > میتونی بری به این آدرس و فولدر profile رو بک آپ بگیری

c:\Documents and Settings\HOS\Application Data\Opera\Opera\profile

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
در ضمن یک از چیزی هایی که من سعی میکنم اصلا طرف ff نرم به خاطر سیو کردن عکساش هست خیلی چیزه مزخرفیه (نمیدونم تو تنظیماتش داره یا نه) و سرعت بسیار کم دانلود منیجرشه نسبت به opera هستش

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Opera یه Browser فوق العاده هست(البته بعد از Firefox). علت اینکه فکر میکنید سرعتش بالاتر از Fire هست طریق Load صفحه است. Opera هرچی را Load کنه نشون میده تو صفحه. اولین چیزی هم که Load میکنه متن هست ولی Fire همه رو باهم Load میکنه. Opera با بعضی از سایتها ناسازگار هست ولی این ناسازگاری برای Fire به حداقل رسیده(چه فارسی چه انگلیسی) من خودم همزمان با نصب Fire حتما Opera رو نصب میکنم ولی بعنوان Browser دوم. مثلا وقتی بخوام با Userهای دیگه وارد PT بشوم. یا وقتی Tabهای Fire از 100تا بیشتر بشه.

---------------------

کسی نمیدونه برای Except کردن یه نرم افزار تو Arabizer باید کجا رفت و چیکار کرد؟

---------------------

اصلاً من یه کار دیگه داشتم New Post زدم. یادم رفت چی بود.:eek:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از SEP/\H/\N :
خوب به سلامتی Hyundai من هم رسد دستم و بعد از چند ماه PPC دار شدم دوباره
[QUOTE/]

به به مبارك باشه :rolleyes:

ممنونم مهرداد جان. از شهرام خان و دیگر دوستان هم ممنونم. فعلاً که پیش فرشید هست تا روبراهش کنه.

راستی من یکبار که تهران بودم قرار بود که حامد جان را ببینم و یک چیزی بهشون بدم که به دلیل اختلاف مکانی نشد هم را ببینیم و فقط ارتباط تلپاتیکی داشتیم. <کاربر فعال شدن هم مبارک باشه. دی! >

من از بروبچ تاپیک PPC فقط دکتر و امید گیاهی را حضوراً دیدم. فرشید را هم از بس دیدم تکراری شده واسم. :wacko:

هر کسی کیارو از نزدیک دیده؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
به نقل از SEP/\H/\N :
[QUOTE/]

ممنونم مهرداد جان. از شهرام خان و دیگر دوستان هم ممنونم. فعلاً که پیش فرشید هست تا روبراهش کنه.

راستی من یکبار که تهران بودم قرار بود که حامد جان را ببینم و یک چیزی بهشون بدم که به دلیل اختلاف مکانی نشد هم را ببینیم و فقط ارتباط تلپاتیکی داشتیم. <کاربر فعال شدن هم مبارک باشه. دی! >

من از بروبچ تاپیک PPC فقط دکتر و امید گیاهی را حضوراً دیدم. فرشید را هم از بس دیدم تکراری شده واسم. :wacko:

راستی من یادم رفت تبریک بگم برای گوشیت ایشالا که دیگه ازت دور نشه و به پای هم پیر شین

منم فقط حامد رو دیدم

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان اينو ببينيد:
India traffic cam

:wacko:

خیلی باحال بود. :D

اتفاقاً من این ترم مهندسی ترافیک دارم. به خاطر همین چند بار دیدمش و تحلیلش کردم.
تو x2 بودنش که شکی نیست. اما شتاب گرفتن ها و همینطور نفس کشیدن فیلمبردار طبیعی به نظر میرسید !! :blink:

همچین 4 راهی توی ایران را اگه چراغ 4 زمانه هم بذارن، باز ترافیک سنگینی خواهد داشت. اما چند دلیل باعث میشه که تا نزدیکای آخرش یه ترافیک روانی را دیدیم:

- مهارت در رد کردن و لایی کشیدن. طرف کامیون داره میاد روش، اما با کمال خونسردی با محاسبات پیچیده به این نتیجه میرسه که رد میشه و رد هم میشه!!
- رعایت حق تقدم. وقتی یه راننده میبینه ماشین مقابل شتاب گرفته که بره، دیگه نمیاد وسط و هنگامی که نیمی از ماشین مقابل از روبروش میره، شتاب میگیره و باعث میشه لب به لب رد بشن و برن.
- عدم ترمز نابه جا. همه حرفه ای هستن و هم به خودشون اعتماد دارن و هم به بقیه رانندگان
- انتخاب مسیر قبل از رسیدن به تقاطع. هرکسی میدونه میخواد از کدوم طرف بره و کاملاً مسیر را میشناسه. پس نشون دهنده اینه که این یک تقاطع محلی هست و هر راننده ای قبلاً اینجا را میشناخته.
البته عدم رعایت مورد آخر توسط یک راننده موتور 3 پاچه زرد در اواخر فیلم باعث ایجاد ترافیک میشه. این سه پاچه سوار، از طرف راست بالا تصویر وارد میشه و قصد سمت پایین و چپ را میکنه، اما در وسط چهار راه تصمیم میگیره به جای اینکه مستقیم بره ، به سمت چپ یک چرخش با زاویه تند و با سرعت پایین بزنه و این مکث باعث در هم زدن تمامی محاسبات بقیه رانندگان میشه و ایجاد ترافیک تداخلی میکنه...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از SEP/\H/\N :
[QUOTE/]

من که فقط خودتو دیدم:D

-----------------

تاحالا شده گیر یه نفر که تاحالا با اینترنت کارنکرده بیفتید و بخواید پیدا کردن و روش نصب یه نرم افزار رو PPC را بهش بگید؟!:wacko:
یکی از بچه ها یک ساعت پیش به من زنگ زد و گفت میخوام این ویندوزه که صفحه ی دورنگی داره رو بریزم رو گوشیم. چند دقیقه فکر کردم و از جزئیات اون ویندوز ازش پرسیدم و تو حرفاش فهمیدم که تو تاپیک نرم افزار دیده اینو. نگو منظورش Spb Pocket Plus که تو پست 3 تاپیک نرم افزار هست بوده:p من بهش گفتم برو صفحه آخر همین تاپیک و آخرین پست را دانلود کن چون اون جدیدتره. فکرشو نمیکردم که ندونه تاپیک و پست چیه! رفته بود صفحه آخر Subforum نرم افزار. بعد گفت اینی که میگی نیست اینجا! از نشونی های اون صفحه ازش پرسیدم و گفت صفحه 4 آخرین صفحه است. با تعجب رفتم و دیدم بخش نرم افزار 4 صفحه هست و اون رفته صفحه 4 اونجا:blink: بهش گفتم بیاد صفحه یک و Last Page تاپیک نرم افزار رو بزنه. (15 دقیقه گذشت تا اینجا) اومد و پست آخر تاپیک رو دید:) بهش گفتم روی اون لینک کلیک کن. گفت لینک چیه:( گفتم همون که توش نوشته Rapidshare . رفت توش بالاخره. با 100 بدبختی دانلود از Rapid را یادش دادم و رفته تو قسمت زمان انداختن. زمان که تموم شد Below را نوشت و بجای کلیک روی دانلود روی Paypal کلیک کرد(اسمایل چکش زدن تو مغد خودم) شاید شما تاحالا با همچین خری روبرو نشده باشید و احساس منو نفهمید. من هم که میدونستم اگر موفق به دانلود بشه باید روش نصب رو هم بهش بفهمونم و داشتم دیوونه میشدم قطع کردم و شمارش رو تو Ignore list نازنین Spb گذاشتم و به زندگیم ادامه دادم.:blush:
براتون دعا میکنم گیر همچین آدمی نیفتید:eek:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من که فقط خودتو دیدم:D

-----------------

تاحالا شده گیر یه نفر که تاحالا با اینترنت کارنکرده بیفتید و بخواید پیدا کردن و روش نصب یه نرم افزار رو PPC را بهش بگید؟!:wacko:
یکی از بچه ها یک ساعت پیش به من زنگ زد و گفت میخوام این ویندوزه که صفحه ی دورنگی داره رو بریزم رو گوشیم. چند دقیقه فکر کردم و از جزئیات اون ویندوز ازش پرسیدم و تو حرفاش فهمیدم که تو تاپیک نرم افزار دیده اینو. نگو منظورش Spb Pocket Plus که تو پست 3 تاپیک نرم افزار هست بوده:p من بهش گفتم برو صفحه آخر همین تاپیک و آخرین پست را دانلود کن چون اون جدیدتره. فکرشو نمیکردم که ندونه تاپیک و پست چیه! رفته بود صفحه آخر Subforum نرم افزار. بعد گفت اینی که میگی نیست اینجا! از نشونی های اون صفحه ازش پرسیدم و گفت صفحه 4 آخرین صفحه است. با تعجب رفتم و دیدم بخش نرم افزار 4 صفحه هست و اون رفته صفحه 4 اونجا:blink: بهش گفتم بیاد صفحه یک و Last Page تاپیک نرم افزار رو بزنه. (15 دقیقه گذشت تا اینجا) اومد و پست آخر تاپیک رو دید:) بهش گفتم روی اون لینک کلیک کن. گفت لینک چیه:( گفتم همون که توش نوشته Rapidshare . رفت توش بالاخره. با 100 بدبختی دانلود از Rapid را یادش دادم و رفته تو قسمت زمان انداختن. زمان که تموم شد Below را نوشت و بجای کلیک روی دانلود روی Paypal کلیک کرد(اسمایل چکش زدن تو مغد خودم) شاید شما تاحالا با همچین خری روبرو نشده باشید و احساس منو نفهمید. من هم که میدونستم اگر موفق به دانلود بشه باید روش نصب رو هم بهش بفهمونم و داشتم دیوونه میشدم قطع کردم و شمارش رو تو Ignore list نازنین Spb گذاشتم و به زندگیم ادامه دادم.:blush:
براتون دعا میکنم گیر همچین آدمی نیفتید:eek:

دوست من همشو خوب اومدی غیر از یک تیکش رو که قرمز کردم

شما که این همه وقت گذاشتیدو آموزش دادید .دیگه آخرشو چرا خراب کردید . همه ی ما از اول هیچی بلد نبودیم - خدا شاهده ساله 74 که کامپیوتر خریدم بعد از وصل کردنه کابل مابلها دگمه مانیتور رو زدم و منتظره روشن شدن سیستم شدم :blink: و بعد زنگ زدم به یکی از دوستان که نمایندگی فروش داشتند که چطور روشن میشه تــــــــا الان که دیگه شبکه ی لن و سرورو اینترنت اینجا دستمونه و از این سرور میریم تو و از اون داکت میزنیم بیرون . اما هنوز هم میام اینجا شاید از شما دوستان خوب چیزهای جدیدی یاد بگیرم .

یک شمع وقتی شمع دیگری رو روشن میکنه هیچی از آتیشش رو از دست نمیده . ( اسمایلی بوس )

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
پیشاپیش صفحه دویستم مبارک باشه! :D

=-=-=-=
الانست که کلان پی تی بیاد و بابت این پستهای تبریک پس و پیش خفتمون کنه! :lol:

بالا