• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
یک شمع وقتی شمع دیگری رو روشن میکنه هیچی از آتیشش رو از دست نمیده . ( اسمایلی بوس )
خوشمان آمد...
39.gif

دوستان اينو ببينيد:
رکوردهای جالبی از کتاب گینس به همراه عکس

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستی شرمنده دوستان سیستم خونه ترکیده و نمیتونم بیام پست بزنم
اگه جواب دوستان و نتونستم بدم خلاصه به بزرگی خودشون ببخشن

=-=-=-=

راستی بادی جان خیلی مخلصیم
الان هم اینهمه صغرا و کبری کردم که بهت بگم POP3 و NFS All Ver خدای سبک های خودشون هستن
ولی حقیر هنوزم که هنوز نتونستم بازی رو دست Age Of EmpireS 2 پیدا کنم
با اینکه این بازی خیلی خیلی قدیمی هستش
ولی هیچ بازی نتونسته مثل این بازی خودشو تو دل من جا کنه! :)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
لطف داری. من هرچی درباره GPS بگم از از هم فکری با بهروز بوده ولی WiFi را خودم بلدم یه چیزایی. Wimax رو هم قبلنا قرار بود راه بندازیم. اون چون رشته اش شهرسازی هست تو زمینه GIS و GPS و... خیلی وارده.

اوچیکتیم ;)

فرشید که WIFI را ترکونده.
راستی 3 تا کتاب زبان اصلی در مورد WIFI و شبکه های WIFI دارم. یادم بنداز بهت بدم یه نگاهی روش بندازی

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست من همشو خوب اومدی غیر از یک تیکش رو که قرمز کردم

شما که این همه وقت گذاشتیدو آموزش دادید .دیگه آخرشو چرا خراب کردید . همه ی ما از اول هیچی بلد نبودیم - خدا شاهده ساله 74 که کامپیوتر خریدم بعد از وصل کردنه کابل مابلها دگمه مانیتور رو زدم و منتظره روشن شدن سیستم شدم :blink: و بعد زنگ زدم به یکی از دوستان که نمایندگی فروش داشتند که چطور روشن میشه تــــــــا الان که دیگه شبکه ی لن و سرورو اینترنت اینجا دستمونه و از این سرور میریم تو و از اون داکت میزنیم بیرون . اما هنوز هم میام اینجا شاید از شما دوستان خوب چیزهای جدیدی یاد بگیرم .

یک شمع وقتی شمع دیگری رو روشن میکنه هیچی از آتیشش رو از دست نمیده . ( اسمایلی بوس )

حق باشماست ولی یه کسی که رفته سراغ PPC حداقل باید استفاده از اینترنت رو بلد باشه. اینطور نیست؟
من و شما اول کار با PC را یادگرفتیم بعد رفتیم سراغ PPC. چون PPC بدون PC به اندازه گوشیهای بدون OS هم کاربرد نداره. تازه شما نمیدونی من چه حالی داشتم!!! هنوز هم داره زنگ میزنه سوال میپرسه:wacko: اون کلمه ای هم که گفتم منظورم اوج ناتوان بودن در استفاده از اینترنت بود نه چیز دیگه:)

پیشاپیش صفحه دویستم مبارک باشه! :D

=-=-=-=
الانست که کلان پی تی بیاد و بابت این پستهای تبریک پس و پیش خفتمون کنه! :lol:

من هم تبریک میگم به همگی.

اوچیکتیم ;)

فرشید که WIFI را ترکونده.
راستی 3 تا کتاب زبان اصلی در مورد WIFI و شبکه های WIFI دارم. یادم بنداز بهت بدم یه نگاهی روش بندازی

نه بابا، کجا ترکوندم؟! اگه من ترکونده باشم پس برای اون خوره های WiFi چه اصطلاحی به کار میبری؟

------------------------

علیرضا جان دیگه پست نزن. تعداد پستهات کلّی کلاس داره:rolleyes:
attachment.php

فایل های ضمیمه

• Simkesh.jpg
    Simkesh.jpg
    19.1 KB · نمایش ها: 26

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی شرمنده دوستان سیستم خونه ترکیده و نمیتونم بیام پست بزنم
اگه جواب دوستان و نتونستم بدم خلاصه به بزرگی خودشون ببخشن

=-=-=-=

راستی بادی جان خیلی مخلصیم
الان هم اینهمه صغرا و کبری کردم که بهت بگم POP3 و NFS All Ver خدای سبک های خودشون هستن

ارادت عزیز ( اسمایلی مرد کلاه به دست )

من قدیما داشتمش الان هم فکر میکنم خونه ی بابام اینا توی اون سی دی های دوران قدیمو اون پی فور قدیمی باشدش .

آره اون هم به نوبه خودش تک بود - ورژن پاکت پیسیش هم هستا . :)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
علي سيم كش جان اين پلاگين كه فرهاد معرفي كرده بود رو همونجور نصب كردم اما تو برنامه ميگه كه :
player :video codec (flv1) not supported by the player :(

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

زدی وسط خال. یادش به خیر زمانی بود توی خوابگاه کل Age Of EmpireS 2 داشتیم با بچه ها. بالاخره یه بار یکی از بچه ها حال همه را گرفت و با 200 تا Vilager ریخت رو سر یکی دیگه و شکستش داد :blink:
Age 3 و این جدیده دیگه نمیتونه محبوبیت اون Age 2 را پیدا کنه.
البته بازی FIFA از تاریخ پیدایش بشر بوده و هست. من از FIFA 94 که رو 3 تا DISK بود تا همین FIFA 08 همش را بازی کردم و میکنم. هوس بازی کردم :blush: برم تو WCG یه بازی بزنم و بیام

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا اين شاتل و سپنتا PT رو شيلتر كردن (ياد سعيد بخير)... ;) فكر كنم كه مديران بايد يواش يواش يه فكري بكنن... ;) مي بينم كه حسابي اينجا رو صحبت هاي جالبي شده... دلم مي خواست نظر بدم ولي خوب وقتش گذشته... :p;)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
آقا اين شاتل و سپنتا PT رو شيلتر كردن (ياد سعيد بخير)... ;) فكر كنم كه مديران بايد يواش يواش يه فكري بكنن... ;) مي بينم كه حسابي اينجا رو صحبت هاي جالبي شده... دلم مي خواست نظر بدم ولي خوب وقتش گذشته... :p;)

از مزیت شبکه صبا اینه که سیتم فیلترش رو آپ نمیکنه (1 سالی شده) :lol:
ولی بقیه شرکت ها هر ماه این کارو میکنن :wacko:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
:blink::wacko::eek:
بعضی هاش از Ultra هم به رده!
پارسا جان خودت هم Ultra-Khafan هستیا... یه نگاهی به پستهات بنداز!:D
نه بابا :D
؛ بنده بسی Extra - Tatil هستم ... پست هام هم زیاد موثر نیست ... واقعیت ها رو میپذیرم :)

اما خیلی خوشحالم در این جمع ِ صمیمی هستم ...

و اینک بسی جوگیر میشم و از اونایی که میدونم ازم دلگیر هستند مجددا" عذر میخوام
حامد ( _hamed_ ) ، شهرام ، علیرضا سیمکش - The Great - ، دیگه ...

بدوئید بیاین الان جوگیر شدم کلی حس ّ شرمندگی و اینا دارم ، هر کی ناراحته حتی یه کم بیاد بگه

:D ( از این ابرا که الان فکر میکنم پل ِ سراط رو رد کردم و دارم توشه ی آخرت جمع میکنم )

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان؛
چقدر اینجا فعاله؛البته من از خیلی از بحثها سر در نمی آرم و فقط می تونم بخونم و به اطلاعاتم اضافه کنم؛فایلهای یوتیوب هم که دیگه جای خودش رو داره؛(خدایا اینترنت اداره رو ازمون نگیر)
جا داره از بچه های این بخش هم تشکر کنم؛بادی بیلدر عزیز در بخش نرم افزار؛ووسین عزیز در بخش آپگرید رامها و دوستان مثل پارسا و باقی دوستان عزیز و کاربر فعال این بخش در سایر بخشهای پاکت پی سی که من مداوم دارم ازشون یاد می گیرم؛
یه نکته هم جا داره اینجا بگم و اونم اینه که ترد صندلی داغ مثل اینکه داره خود به خود سرد می شه و احتمالا" در آینده ای نه چندان دور باید شاهد عدم فعالیت در اون تاپیک باشیم؛نمی دونم جواد که موسس اون تاپیک بوده چه راهکاری برای فعالیت دوباره اون داره؛

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
مثلا وقتی بخوام با Userهای دیگه وارد PT بشوم
:blink::blink::blink::blink:

کسی نمیدونه برای Except کردن یه نرم افزار تو Arabizer باید کجا رفت و چیکار کرد؟
فرهاد یه پست زده بود قبلا..حالا میگردم ببینم پیدا میکنم

تاحالا شده گیر یه نفر که تاحالا با اینترنت کارنکرده بیفتید و بخواید پیدا کردن و روش نصب یه نرم افزار رو PPC را بهش بگید؟!:wacko:
یکی از بچه ها یک ساعت پیش به من زنگ زد و گفت میخوام این ویندوزه که صفحه ی دورنگی داره رو بریزم رو گوشیم. چند دقیقه فکر کردم و از جزئیات اون ویندوز ازش پرسیدم و تو حرفاش فهمیدم که تو تاپیک نرم افزار دیده اینو. نگو منظورش Spb Pocket Plus که تو پست 3 تاپیک نرم افزار هست بوده:p من بهش گفتم برو صفحه آخر همین تاپیک و آخرین پست را دانلود کن چون اون جدیدتره. فکرشو نمیکردم که ندونه تاپیک و پست چیه! رفته بود صفحه آخر Subforum نرم افزار. بعد گفت اینی که میگی نیست اینجا! از نشونی های اون صفحه ازش پرسیدم و گفت صفحه 4 آخرین صفحه است. با تعجب رفتم و دیدم بخش نرم افزار 4 صفحه هست و اون رفته صفحه 4 اونجا:blink: بهش گفتم بیاد صفحه یک و Last Page تاپیک نرم افزار رو بزنه. (15 دقیقه گذشت تا اینجا) اومد و پست آخر تاپیک رو دید:) بهش گفتم روی اون لینک کلیک کن. گفت لینک چیه:( گفتم همون که توش نوشته Rapidshare . رفت توش بالاخره. با 100 بدبختی دانلود از Rapid را یادش دادم و رفته تو قسمت زمان انداختن. زمان که تموم شد Below را نوشت و بجای کلیک روی دانلود روی Paypal کلیک کرد(اسمایل چکش زدن تو مغد خودم) شاید شما تاحالا با همچین خری روبرو نشده باشید و احساس منو نفهمید. من هم که میدونستم اگر موفق به دانلود بشه باید روش نصب رو هم بهش بفهمونم و داشتم دیوونه میشدم قطع کردم و شمارش رو تو Ignore list نازنین Spb گذاشتم و به زندگیم ادامه دادم.:blush:
براتون دعا میکنم گیر همچین آدمی نیفتید:eek:

شما نمیگی اون دوستمون میاد این پستتو میخونه؟!:D

علي سيم كش جان اين پلاگين كه فرهاد معرفي كرده بود رو همونجور نصب كردم اما تو برنامه ميگه كه :
player :video codec (flv1) not supported by the player :(
:eek: امتحان میکنم

نه بابا
؛ بنده بسی Extra - Tatil هستم ... پست هام هم زیاد موثر نیست ... واقعیت ها رو میپذیرم

اما خیلی خوشحالم در این جمع ِ صمیمی هستم ...

و اینک بسی جوگیر میشم و از اونایی که میدونم ازم دلگیر هستند مجددا" عذر میخوام
حامد ( _hamed_ ) ، شهرام ، علیرضا سیمکش - The Great - ، دیگه ...

بدوئید بیاین الان جوگیر شدم کلی حس ّ شرمندگی و اینا دارم ، هر کی ناراحته حتی یه کم بیاد بگه

( از این ابرا که الان فکر میکنم پل ِ سراط رو رد کردم و دارم توشه ی آخرت جمع میکنم
دیگه تکرار نشه:D
JK:D
چاکریم اقا...چه دلگیریی؟!!

سلام به همه دوستان؛
چقدر اینجا فعاله؛البته من از خیلی از بحثها سر در نمی آرم و فقط می تونم بخونم و به اطلاعاتم اضافه کنم؛فایلهای یوتیوب هم که دیگه جای خودش رو داره؛(خدایا اینترنت اداره رو ازمون نگیر)
جا داره از بچه های این بخش هم تشکر کنم؛بادی بیلدر عزیز در بخش نرم افزار؛ووسین عزیز در بخش آپگرید رامها و دوستان مثل پارسا و باقی دوستان عزیز و کاربر فعال این بخش در سایر بخشهای پاکت پی سی که من مداوم دارم ازشون یاد می گیرم؛
یه نکته هم جا داره اینجا بگم و اونم اینه که ترد صندلی داغ مثل اینکه داره خود به خود سرد می شه و احتمالا" در آینده ای نه چندان دور باید شاهد عدم فعالیت در اون تاپیک باشیم؛نمی دونم جواد که موسس اون تاپیک بوده چه راهکاری برای فعالیت دوباره اون داره؛

مجتبی جان اومدیو نساری دیگه!!:hmm::D
بابا اون ترد فعلا مال من شده!!:f34r:
:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
:blink::blink::blink::blink:

مجتبی جان اومدیو نساری دیگه!!:hmm::D
بابا اون ترد فعلا مال من شده!!:f34r:
:D

اوه آقا شرمنده؛پس تاپیک به نام تو شده علیرضا؛الان چند هفته هست که صندلی داغ رو به نام زدی:D:lol:
خوب حالا که اینطوره بگو که چی کار کنیم که دوباره رونق بگیره؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بچه ها کسی لایسنس کاسپرسکی انتی ویروس 7.0.0.125 رو نداره ...امروز بلک لیست شد :(

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا ما امروز بعد از بالا و پایین رفتن از تپه های برفی که تو شهر پره،خودمونو رسوندیم به این دفتر پارس وی که نمایندگی ADSL پارس آنلاین رو تو رشت داره.قیمتاش خیلی بده.
64kb با ترافیک 8Gig ماهی21 تومن.به نظرتون بگیرم؟؟:(

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
بچه ها کسی لایسنس کاسپرسکی انتی ویروس 7.0.0.125 رو نداره ...امروز بلک لیست شد :(

به جای اون کسپر بی خود :wacko: برو Nod 32 ver. 3.0.6 رو نصب کن که هم بهتره و هم سرعتش بیشتره :lol:

آپ دیت هم میشه

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به جای اون کسپر بی خود :wacko: برو Nod 32 ver. 3.0.6 رو نصب کن که هم بهتره و هم سرعتش بیشتره :lol:

آپ دیت هم میشه

من منکر قابلیت های nod32 نیستم اما فعلا به کاسپر اعتقاد دارم ....واسه من nod در رده دوم قرار داره .....لایسنس 6 رو دارم که اپدیت هم بشه :happy: زورم رو بزنم بلکه بشه یه کاریش کرد ...;)
مرسی

بالا