• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
علی جان نداگستر PT را تو همه ی شهرها Filter کرده! اینجا هم همین وضعه.

برای Kasper هم یه سری به اینجا بزن: http://forum.persiantools.com/t87333.html
صفحه 5 یه روش برای رفع مشکلات لایسنس گفته شده;)

بابا چرا بیخودی شایع سازی میکنین کی میگه نداگشتر صبا شیلتر کرده pt رو
کلا سرور شیلترینگشون (شرکت صبا) تو تهران خ میرزای شیرازی هستش که برای همه در کل کشور یکسان هست

یعنی شیلتر کنن کل کشور نمیتونه باز بکنه پس بگو من چه جوری دارم استفاده میکنم ؟

در ضمن:
خداکنه که این کارو نکنه بعدا :((چون سیستم شیلترینگ رو یک سالی هست آپ نکردن با خوده شرکت امن افزار)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
کلا سرور شیلترینگشون (شرکت صبا) تو تهران خ میرزای شیرازی هستش که برای همه در کل کشور یکسان هست

در ضمن:
خداکنه که این کارو نکنه بعدا :((چون سیستم شیلترینگ رو یک سالی هست آپ نکردن با خوده شرکت امن افزار)

حالا چه میشه کرد شما ها از چی استفاده میکنید .
62.gif

چی پس هم که درست کار نمیکنه .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من روی حساب شوخی و جو دوستانه ای که اینجا هست اون بحث 10 دقیقه را کردم. اصلاً هم فکرشو نمیکردم که ممکنه ناراحت بشین. به هر حال، من واقعاً معذرت میخوام.
هر کسی که بخواد کسی را بزرگ خطاب کنه و احترام بذاره، از کلماتی نظیر استاد و دکتر و مهندس و ... استفاده میکنه، در حالی که ممکنه هیچ کدوم از اینا نباشه. من هم به همین شیوه شما را بیزینس من خطاب کردم. راستش نمیدونستم 20 سالتونه. فکر میکردم بیشتر از اینا باشین. ;)

با تمام حرفهای شما هم موافقم. :)
موفق باشی دوست خوبم

راستش من تصور کردم که شما از اینکه اون سوال رو کرده بودم ناراحت شدید ... :(
وگرنه من کوچیک شما هستم ...

شما هر فرموده تون روی جفت چشمای ما جا داره و فقط چون احساس کردم از پستم ناراحت شدید خواستم دلیل بیارم ...

از اینکه تصور کردید دلگیر شدم ببخشید ...

خلاصه که بد وضعیه ... راستی ، شما وقتی با پر سرعت میرید نت ، کامپیوترتون گاهی یک دفعه هنگ نمی کنه ؟!
والا لپتاپ من که به این وضع دچار شده و هر چند وقت یه بار که اینجوری میشه مجبور میشم ریست کنم ...
از ویو سیستم ریکاوری هم استفاده کردم ولی نشد :(

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

شما هر فرموده تون روی جفت چشمای ما جا داره و فقط چون احساس کردم از پستم ناراحت شدید خواستم دلیل بیارم ...

خلاصه که بد وضعیه ... راستی ، شما وقتی با پر سرعت میرید نت ، کامپیوترتون گاهی یک دفعه هنگ نمی کنه ؟!
والا لپتاپ من که به این وضع دچار شده و هر چند وقت یه بار که اینجوری میشه مجبور میشم ریست کنم ...

من مخلص شما و همه کاربران PPC هستم :)
.
.
.
.
.
.
نه والا :blink: فقط بعضی مواقع که فرشید میاد خونه ما ، به Access Point و لپتاپ ور میره و آخر سر من همشو مجبورم reset کنم تا نت درست بشه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب به سلامتی و به لطف دولت مهرورزی ،
پی تی هم فیلتر شد توسط داتک

به قول مجتبی می بایست حسابی مواظب بودخودمان را فیلتر نکنند
:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب به سلامتی و به لطف دولت مهرورزی ،
پی تی هم فیلتر شد توسط داتک

به قول مجتبی می بایست حسابی مواظب بودخودمان را فیلتر نکنند
:happy:

هی من بکم اینجا مونیتورینک میشه تو بگو نه:blush:

بابا الان میخوام شناسنامتو بدم باطل کنند به جرم مخالفت با.....:happy:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
هی من بکم اینجا مونیتورینک میشه تو بگو نه:blush:

بابا الان میخوام شناسنامتو بدم باطل کنند به جرم مخالفت با.....:happy:

سلام به همه دوستان... مشكل من حل شد، هم با شاتل، هم با پارس آنلاين و سپنتا... البته داتك رو هنوز تست نكردم... ;) ولي در كل كه مشكل خاصي ندارم... اين چند روز اينقدر درگير انجام كارهاي محرم بودم كه نتونستم زياد بيام... برنامه مهرداد هم عجب برنامه اي شد... نسخه Smart Phone و VGA و QVGA رو هم انشاالله با هم release مي كنم... ;) راستي مي گن يه ويروس خيلي خطرناك سرماخوردگي اومده كه دوره اش 1 ماه بيشتر طول مي كشه، البته از دانيال عزيز خواهش مي كنم يه زحمت بكشن.. :blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

اقا ماله منم دقیقا همینطوریه!!
انگار زمان بندی شده که هر چند ساعت یه بار هنگ کنه!
اما 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه یهو درست میشه

سلام به همه دوستان... مشكل من حل شد، هم با شاتل، هم با پارس آنلاين و سپنتا... البته داتك رو هنوز تست نكردم... ;) ولي در كل كه مشكل خاصي ندارم... اين چند روز اينقدر درگير انجام كارهاي محرم بودم كه نتونستم زياد بيام... برنامه مهرداد هم عجب برنامه اي شد... نسخه Smart Phone و VGA و QVGA رو هم انشاالله با هم release مي كنم... ;) راستي مي گن يه ويروس خيلي خطرناك سرماخوردگي اومده كه دوره اش 1 ماه بيشتر طول مي كشه، البته از دانيال عزيز خواهش مي كنم يه زحمت بكشن.. :blush:

واکسن سرما خوردگی هستااااا
باید هر سال بزنی.. من زدم, با استین کوتاه رفتم زیر برف سرما نخوردم:rolleyes:
البته دانیال جان ببخشید اگه یکم غیر حرفه ای حرف میزنم:D

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

آقا این پی تی رو شیلتر کردن چقدر سرعته لود صفحاتش زیاد شده .

یک داستان کوتاه عبرت انگیز :

............................................................ملاقات..............................................................

ظهر یک روز سرد زمستانی، وقتی امیلی به خانه برگشت، پشت در پاکت نامه ای را دید که نه تمبری داشت و نه مهر اداره پست روی آن بود. فقط نام و آدرسش روی پاکت نوشته شده بود. او با تعجب پاکت را باز کرد و نامه ی داخل آن را خواند:

« امیلی عزیز،

عصر امروز به خانه تو می آیم تا تو را ملاقات کنم.

با عشق، خدا»

امیلی همان طور که با دست های لرزان نامه را روی میز می گذاشت، با خود فکـر کرد که چـرا خـدا مـی خواهد او را ملاقات کند؟ او که آدم مهمی نبود. در همین فکرها بود که ناگهان کابینت خالی آشپزخانه را به یاد آورد و با خود گفت:« من، که چیزی برای پذیرایی ندارم!» پس نگاهی به کیف پولش انداخت. او فقط 5 دلار و 40 سنت داشت. با این حال به سمت فروشگاه رفت و یک قرص نان فرانسوی و دو بطری شیر خرید. وقتی از فروشگاه بیرون آمد، برف به شدت در حال بارش بود و او عجله داشت تا زود به خانه برسد و عصرانه را حاضر کند. در راه برگشت، زن و مـرد فقیـری را دیـد که از سـرمـا مـی لرزیدند. مرد فقیر به امیلی گفت:« خانم، ما خانه و پولی نداریم. بسیار سردمان است و گرسنه هستیم. آیا امکان دارد به ما کمکی کنید؟»

امیلی جواب داد:« متاسفم، من دیگر پولی ندارم و این نان ها را هم برای مهمانم خریده ام.»

مرد گفت:« بسیار خوب خانم، متشکرم» و بعد دستش را روی شانه همسرش گذاشت و به حرکت ادامه دادند.

همان طور که مرد و زن فقیر در حال دور شدن بودند، امیلی درد شدیدی را در قلبش احساس کرد. به سرعت دنبال آنها دوید: « آقا، خانم، خواهش می کنم صبر کنید.» وقتی امیلی به زن و مرد فقیر رسید، سبد غذا را به آنها داد و بعد کتش را درآورد و روی شانه های زن انداخت.

مرد از او تشکر کرد و برایش دعا کرد. وقتی امیلی به خانه رسید، یک لحظـه ناراحت شـد چون خـدا می خواست به ملاقاتش بیاید و او دیگر چیزی برای پذیرایی از خدا نداشت. همـان طور که در را بـاز می کرد، پاکت نامه دیگری را روی زمین دید. نامه را برداشت و باز کرد:

« امیلی عزیز،

از پذیرایی خوب و کت زیبایت متشکرم،

با عشق، خدا»
52.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
راستي گفتين مجتبي كلي ترسيدم!!!!!!!! (اسمم مجتبي نيستها! دليل داره!)

خوب تو ترد سوال و جواب نرم افزار نمي تونستم صحبت كنم،اما حالا منظورتون من بودم؟چطور مگه من ترسناكم؟نمي ددونم موضوعي از من ديديد كه اين حرف رو زديد؟يا اصلا" از يه مجتبي ديگه صحبت مي كني؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

در ضمن:

سرور اصفهان و شیراز یکی هست و تو همین دو شهر Filter شده. برای همینه که فقط برای من و بهروز و علی جان که Filter شده.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خوب تو ترد سوال و جواب نرم افزار نمي تونستم صحبت كنم،اما حالا منظورتون من بودم؟چطور مگه من ترسناكم؟نمي ددونم موضوعي از من ديديد كه اين حرف رو زديد؟يا اصلا" از يه مجتبي ديگه صحبت مي كني؟

سلام آقا مجتبي
نه نه!
سو تفاهم نشه!
من اسمم مرتضي هست،‌فاميليم هم نمي تونم بگم ( مي خوام كمي ناشناس بمونم!‌) يه جوري تنها خاطرم از دوران طفوليت اينه كه همه بهم مي گفتم مجتبي!!!!!!:blink: (فاميليم رو بگم متوجه دليلش ميشين :blush:)

خيلي دردناكه كه در اثر شر بودن :wacko: 2-3 تا كارت 100 آفرين بيشتر نداشته باشين! اما هر چي كارت 100 آفرين هم دارين! به اسم مجتبي باشه! :p

راستش ديدم توو جوابي كه به من داده شد يكي از دوستان گفتن مجتبي! از اين ترسيدم كه بوسيله يك خودي طوري شناخته شدم كه اون شخص اونقدر بهم نزديكه كه مجتبي هم صدام مي زنه :p اولش طوري شكه شدم كه طول كشيد بفهمم با شما بوده :lol:

گفتن خدايا ! من حتي اسمم نگفتم! اما اينجا اونقدر بهم نزديكن كه مجتبي صدام مي كنن :p مي رم از اونجا پاكش ميكنم! راست ميگين! سو برداشت ميشه ازش :blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام آقا مجتبي
نه نه!
سو تفاهم نشه!
من اسمم مرتضي هست،‌فاميليم هم نمي تونم بگم ( مي خوام كمي ناشناس بمونم!‌) يه جوري تنها خاطرم از دوران طفوليت اينه كه همه بهم مي گفتم مجتبي!!!!!!:blink: (فاميليم رو بگم متوجه دليلش ميشين :blush:)

خيلي دردناكه كه در اثر شر بودن :wacko: 2-3 تا كارت 100 آفرين بيشتر نداشته باشين! اما هر چي كارت 100 آفرين هم دارين! به اسم مجتبي باشه! :p

راستش ديدم توو جوابي كه به من داده شد يكي از دوستان گفتن مجتبي! از اين ترسيدم كه بوسيله يك خودي طوري شناخته شدم كه اون شخص اونقدر بهم نزديكه كه مجتبي هم صدام مي زنه :p اولش طوري شكه شدم كه طول كشيد بفهمم با شما بوده :lol:

گفتن خدايا ! من حتي اسمم نگفتم! اما اينجا اونقدر بهم نزديكن كه مجتبي صدام مي كنن :p مي رم از اونجا پاكش ميكنم! راست ميگين! سو برداشت ميشه ازش :blush:

كه اينطور
پس از اسم مجتبي خاطره خوبي نداري،گفتم شايد من بد رفتار كردم كه اينطوري گفتي،
خوب پس برداشت منم بد بوده،
اما بدون همه مجتبي ها با وجود اينكه شيطون بودن و وقتي از پدر و مادرشون بپرسي مي گن تو بچگي خيلي ما رو اذيت كردن(حتي دايي من گاه گداري به من مي گه كه هنوز هم مثل اون موقع ها شيطون هستي؟)،اما با اين وجود خيلي كارشون درسته(اسمايلي كول)(استفاده از في**شكن مشكلاتي نظير عدم امكان استفاده از اسمايلي رو باعث مي شه)
جداي از شوخي اميدوارم كه لحظات خوبي رو در كنار دوستان در اين بخش داشته باشيد؛
موفق باشيد.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
كه اينطور
پس از اسم مجتبي خاطره خوبي نداري،گفتم شايد من بد رفتار كردم كه اينطوري گفتي،
خوب پس برداشت منم بد بوده،
اما بدون همه مجتبي ها با وجود اينكه شيطون بودن و وقتي از پدر و مادرشون بپرسي مي گن تو بچگي خيلي ما رو اذيت كردن(حتي دايي من گاه گداري به من مي گه كه هنوز هم مثل اون موقع ها شيطون هستي؟)،اما با اين وجود خيلي كارشون درسته(اسمايلي كول)(استفاده از في**شكن مشكلاتي نظير عدم امكان استفاده از اسمايلي رو باعث مي شه)
جداي از شوخي اميدوارم كه لحظات خوبي رو در كنار دوستان در اين بخش داشته باشيد؛
موفق باشيد.

اتفاقا خاطراتم زياد هم بد نيست :p چون يه بار كه توو مدرسه شلوغي كرده بودم،وقتي يك معلم تازه اومده از يكي از بچه ها اسم من رو پرسيد،خلافم به اسم مجتبي تموم شد :f34r::blink:
مرتضي ها هم كارشون درسته :p (اسمايلي كول)
من كه اينجا كلا 20-30 تا پست هم ندارم :( شما چطور مي تونين بد رفتاري كرده باشين :blush: اتفاقا از لحظه هاي توو اين بخش بودنم خاطارت خوش زياد دارم،شايد يكي از دلايلي كه دلم نمي ياد بعد از اون برخورد بد توو يكي از تاپيكهاي پيشنهادم از PT برم و فروم خودم رو بعد از 6-7 ماه راه بندازم، همين بخش خونگرم PDA هست كه جاي ديگه مشابهش رو سراغ ندارم

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این Filter تا کی قراره بمونه؟ یادمه قبلا هم Filter شده بود و درست شد. Admin ها کاری نمیخوان بکنند؟!
با این وضعیت PT طرفدارهای زیادی رو از دست میده:eek:
مسئولین Filtering کیا هستند؟
icon7.gif
نمیشه باهاشون مذاکره کرد؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اما با اين وجود خيلي كارشون درسته(اسمايلي كول)(استفاده از في**شكن مشكلاتي نظير عدم امكان استفاده از اسمايلي رو باعث مي شه)
.

آقا یعنی ما دگه برای همیشه باید اینطوری با پی تی کار کنیم ( آدم احساس میکنه که داره خلاف میکنه ) من که هنوز باورم نمیشه که پی تی اینطور شده و خواهد ماند .

( اسمایلی چشم قلمبه ) خب ازآنجا که من هنوز اسمایلی هام به طور کامل کار میکنند => :blink:
:f34r:
72.gif

103.gif
شاید بازش کنند
89.gif

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
این Filter تا کی قراره بمونه؟ یادمه قبلا هم Filter شده بود و درست شد. Admin ها کاری نمیخوان بکنند؟!
با این وضعیت PT طرفدارهای زیادی رو از دست میده:eek:
مسئولین Filtering کیا هستند؟
icon7.gif
نمیشه باهاشون مذاکره کرد؟

بدبختیش اینه که تا حالا من یادم نمیاد سایتی رو فیلتر کنن و بعدا با درخواست از فیلتر در بیاد

به جز یک مورد که طرف از اقوامش در مجلس بودن و درخواست کتبی دادن و.....

این جا کسی آشنا نداره از مقامات :D که کمک بکنه :blush:

ولی یه چیزی هم هست یه سری از بچه های ثابت رو چند روز به هیچ وجه نمیشه دید :( که به جاش چند کاربر جدید اومدن و تو این چند روزه دارن اعلام وجود میکنن (این ها چه جوری میان :wacko:)

بالا