• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
یه فکری هم به حال این آلترا ( اوووولترا :D ) سرف ِ ما بکنید که اگه ران نباشه اینترنت کار نمی کنه ، فرشید جان شما کاربر فعال ِ نرم افزاری ، خودتو به ما بنما :D
اصلا هیچ کس مارو تحویل نگرفت ، حسین 505 هم که مارو تحویل گرفت سو ء استفاده شخصی کرد واسه تبلیغ اپرا :(

اگه یاهو داری بیا بالا انلاین هستم بگم چیکار کنی :cool::D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان،
من نمی دونم چرا دوستان درک نمی کنن؛بابا این کارشون(فیلتر کردن )از روی نیت خیر بوده،دیدن داریم به امتحانات ترم نزدیک می شیم؛خواستن اینجوری زمان بیشتری رو صرف درس کنیم؛:thumbsdow
واقعا" که نمی دونم چی بگم؛اینهمه اطلاعات اینجا رو یه دفعه از کاربرا گرفتن؛:mad:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ببینم ازین ویدیو ها هم میشه گزاشت اینجا؟!:rolleyes:

سلام علیرضا جان؛آقا من که میام پرشین تولز رو می بینم؛اما همین اکانت لینک شما رو بسته؛احتمالا" خیلی خفنه:f34r::lol:
علیرضا جان بچه ها همین پی تی رو با ابزارهای مختلف باید ببینن؛:hmm:واقعا" متاسفم برای این موضوع که دیگران باید برای ما انتخاب کنن که به چه سمتی حرکت کنیم؛زندگی هر کس دست خودش هست؛اما اینها خودشون رو قیم همه مردم می دونن؛واقعا" جای تاسف داره؛البته چین هم مشکلی مثل ما یا حتی حادتراز ما داره؛اما حداقل اونها ادعای دموکراسی و آزادی بیان ندارن؛ :hmm:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
علیرضا سیمکش جان لپتاپ من اوضاعش درام تر از این حرفاس ...
وقتی هنگ کنه ، دیگه برنمیگرده و باید ریستش کنم ...
حتی شوهرخواهرمم که اس زی 640 داره اونم اینجوریه و با های سپید به مشکل میخوره ...

نمیدونی قضیه چی هست ؟! کسی نیست اونجا اووووستا باشه ؟
چون اینجا هیچکس جواب نمیده ...
اگه ادامه پیدا کنه مجبورم پک ِ دیویدی ریکاوری ِ ایکس پیشو بگیرم که اونم رجیستر نیست دیگه خب ویندوزش :(

حالا مال تو بعد از 5 دقیقه درست میشه ، مال من وخیمه !!! اگه بتونی آمارش رو بگیری خیلی خوب میشه

ممنون

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اساتید مسئلتن !
من این U87 رو استعمال میکنم :D جهت ِ دسترسی به پی تی ( پول نداریم وی پی ان بخریم :( ) ، حالا اگه این برنامه رو ران نکنیم ، و باهاش بخوایم به اینترنت دخول کنیم:blink: ، محکوم هستیم که این برنامه رو حتما" ران کنیم وگرنه پورت 127.....1 رو نشون میده و dlsensor و ییهو سریعا" cannot find میزنه ...

اما به محض اینکه یو87 رو ران کنم ، داداشمون رو به راه میشه و دم در میاره و میره توی نت !

چطوری می تونم کاری کنم که بدون یو8x هم برم نت ؟

من نبودم دیشب تاحالا
اگه هنوز درست نشده برو تو Internet Option بعد Connections بعد LAN Setting و بعد هرچی تیک هست بردار.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اقا ماله منم دقیقا همینطوریه!!
انگار زمان بندی شده که هر چند ساعت یه بار هنگ کنه!
اما 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه یهو درست میشه

واکسن سرما خوردگی هستااااا
باید هر سال بزنی.. من زدم, با استین کوتاه رفتم زیر برف سرما نخوردم:rolleyes:
البته دانیال جان ببخشید اگه یکم غیر حرفه ای حرف میزنم:D

خوب به لطف فیلترینگ ، م پست ها رو دیر می بینم ، وی پی ان ام هم مشکل پیدا کرده

عرض شودکه سرماخوردگی ، در زبان انگلیسی دو بیماری مهم رو از هم جدا می کنه ولی در فارسی به هر دو حالت بیماری می گویند سرماخوردگی
common cold همان مجموعه علایم گلودرد خفیف ، ریزش آب بینی ، سردرد و سنگینی و کرخی عضلانی ست و احساس خواب آلودگی فراوان که کمتر از 72 ساعت باید بخش اعظم علایم فروکش کند ، اگر نکند ، یعنی عفونت ثانویه رخ داده. علت تقریبا همه موارد ، ویروس ها هستند ، که بخش بزرگی شان را ویروس های آنفولانزا و پاراآنفولانزا تشکیل می دهند
sore throatمی تواند شکل خطرناک تری ازبیماری باشد ، که با کشت گلو ، می توان پی برد که ایا علت باکتریال هم دارد یا نه ، به دلیل اینکه می تواند ، به شکل ثانویه باعث نارسایی حاد کلیوی ، یا روماتیسم قلبی ( آسیب دایم و برگشت ناپذیر دریچه قلب ) به دلیل یک اشکال در دفاع ایمنی شود.

به هر حال ، واکسنی که علی رضا حرف ش را می زنه ، یک واکسن هست که از یک شیوه پیچده اپیدمیولوژیک ( علم شناسایی نحوه شیوع بیماری ها ) تولید می شه ، مثلا در کشور آمریکا ، از نقاطی از کشور ، هر سال ، از گلوی کسانی که سرماخورده اند ،کشت ویروس گرفته می شود و تعیین می شود که از 120تیپ مختلف ویروس آنفولانزا کدام ها شایع تر بوده ند ، که معمولا 5 یا 7 تاشان ، حدود 85تا90درصد کل علل سرماخوردگی هستند ، بنابراین ، با واکسیناسیون علیه همان 5 تا ، راحت می توان جلوی موارد سرماخوردگی رو تا حد بسیار زیادی گرفت.

اما این واکسن ، برای کشورهای فقیر تولید نمی شود ، چون امکانات بیماری شناسی شان در حد صفر هست. بنابراین کاری که می شود کرد این هست که یکی از واکسن هایی که مثلا برای اسپانیا یا بلژیک یا امریکا یا هند ساخته شده را بخریم و بزنیم وامیدوار باشیم که تشابه آنتی ژنیک ویروس هایمان با آنها ، فراوان باشند.

در برنامه واکسیناسیون کشوری ما ، اصلا حرفی از واکسن آنفولانزا نیست ، دلیلی هم ندارد که باشد ، به این دلیل که هنوز بیماری های کشنده تری هستند که نیاز هست رویشان سرمایه گذاری شود

من واکسن خاصی را پیشنهاد نمی کنم ، چون هیچ یک از اساتید مان هم نمی دانست که دقیقا کدام یک از وارداتی ها بهتر ست ، اما معمولا آنی را که در مطب ش داشت ، بهترین معرفی می کرد.
به هر صورت ، معمولا ً آدم سالم ، وقتی در فصل سردیک بار عفونت بگیرد ، مثل این ست که واکسن زدهست و تا سال بعد ، ایمن خواهد بود.
سئوال دیگه باشد در خدمت ایم

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله متأسفانه...

یه تغییراتی داره تو بخش انجام میشه. درست میبینم؟! یه سری پست و تاپیک داره اینور اونور میشه!
ممنون از مدیران بابت زحماتشون.

این رو به طعنه نوشتی فرشید؟ چون که ادمین ها مجبورند برای کم کردن بار "گناهان" فروم و رفع فیلتر ، بعضی فروم ها رو ببندند ، از پی پی سی چیزی تغییر کرده مگه؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
این رو به طعنه نوشتی فرشید؟ چون که ادمین ها مجبورند برای کم کردن بار "گناهان" فروم و رفع فیلتر ، بعضی فروم ها رو ببندند ، از پی پی سی چیزی تغییر کرده مگه؟
فعلا نه ولی بخش ماهواره که به ملکوت ...پیوست

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب به لطف فیلترینگ ، م پست ها رو دیر می بینم ، وی پی ان ام هم مشکل پیدا کرده

...

سئوال دیگه باشد در خدمت ایم

موفق باشید

بسيار كامل و مفيد بود دانيال جان... ممنون از لطفت. ;)

من كه تو بخش PPC تغييري نديدم... ولي خوب بخش ماهواره نيست!:blink: من كه فكر نمي كنم به خاطر اون بوده باشه... من تو امضاء يكي از اعضا يه چيزي ديدم بگم باورتون نمي شه... البته رنگ لينك رو سفيد كرده بود كه معلوم نباشه... ولي خوب اين فيلترينگ ها كه با رنگ كار ندارن، Text سايت رو مي خونن!;) يه جا ديگه هم ديدم حرف شده بود كه بياييد حالا كه اينجا فيلتر شده در مورد چيزهايي كه نمي شد بحث كرد، بحث كنيم!:blink:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من نبودم دیشب تاحالا
اگه هنوز درست نشده برو تو Internet Option بعد Connections بعد LAN Setting و بعد هرچی تیک هست بردار.

مشکل که حل شد ...ضمن اینکه در پی این اقدام با پارسا ی عزیز به دست اوردهای جالبی دست پیدا کردیم که روی firefox این الترا سرف automatically ست کرد ولس مستلزم این هست که یکبار فایرفاکس خودتون رو uninstall و اینستال کنید و دیتای ie رو زمانی که با الترا کار میکنه رو import کنید توی فایر فاکس:cool: من اینو تست نکردم ولی از طرف مقامات عالی رتبه(پارسا) تایید شده :D
و را حل دوم واسه امسال خودم که نمیخوان فایرفاکس رو uninstall و اینستال کنن اما یه معا یبی داره که با تغییر پورت احتمالا غیرفعال میشه (فعلا ok هست )
از این مسیر فایرفاکس خودتون رو به پورت و پروکسی مزین کنید (حتما الترا سرف Run باشه)
tools/option/advanced/network/Setting /Manualy.....
set ip as =127.0.0.1 & port no.=9666​
گزینه no proxy هم روی local باشه که گمونم تاثیری نداشته باشه :D
ok کنید
حالا از فایرفاکس با سرعت عجیبی واسه رسیدن به مقاصد مخوف خودتون استفاده کنید :D واسه من که سرعتش عجیب زیاد شده ...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
انجمن دوست داران فایرفاکس و شرکاء:D

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

نه بابا. طعنه کدومه؟! من دیدم تو بعضی از تاپیکها یه سری پست که مال قبل بوده داره اضافه میشه. برای همین گفتم. مثلا تو تاپیک دو سیم کارته کردن یه سری پست از یه جای دیگه اومده بود.
تشکر هم بابت سر و سامون دادن به بخش توسط مدیران بخش بود.:) واقعاً هیچ بخشی به اندازه اینجا مرتب نیست.

توی بخش شبکه هم یه تاپیک استیکی بنام سوال و جواب درباره ی *** بازکرده بودم و شایان پاکش کرد:(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
نه بابا. طعنه کدومه؟! من دیدم تو بعضی از تاپیکها یه سری پست که مال قبل بوده داره اضافه میشه. برای همین گفتم. مثلا تو تاپیک دو سیم کارته کردن یه سری پست از یه جای دیگه اومده بود.
تشکر هم بابت سر و سامون دادن به بخش توسط مدیران بخش بود.:) واقعاً هیچ بخشی به اندازه اینجا مرتب نیست.

توی بخش شبکه هم یه تاپیک استیکی بنام سوال و جواب درباره ی *** بازکرده بودم و شایان پاکش کرد:(

جا داره من هم همينجا از مديران محترم بخش خودمون و همچنين اعضاي محترم تشكر كنم... واقعا هيچ بخشي نظم اينجارو نداره... من هنوز نتوستم يه چنتا نرم افزار Java تو بخش نرم افزار موبايل پيدا كنم... :p;)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام علیرضا جان؛آقا من که میام پرشین تولز رو می بینم؛اما همین اکانت لینک شما رو بسته؛احتمالا" خیلی خفنه:f34r::lol:
علیرضا جان بچه ها همین پی تی رو با ابزارهای مختلف باید ببینن؛:hmm:واقعا" متاسفم برای این موضوع که دیگران باید برای ما انتخاب کنن که به چه سمتی حرکت کنیم؛زندگی هر کس دست خودش هست؛اما اینها خودشون رو قیم همه مردم می دونن؛واقعا" جای تاسف داره؛البته چین هم مشکلی مثل ما یا حتی حادتراز ما داره؛اما حداقل اونها ادعای دموکراسی و آزادی بیان ندارن؛ :hmm:

مجتبي جان من از ديروز ذهنم مشغوله :p
هي با خودم ميگم چيكار كردين كه من حواسم نبوده و فكر كردين من اون جمله رو راجع به شما نوشتم!! :lol: خودتون اعتراف كنين تا آن دنيا مشمول الضمنه نشويد :blink::f34r::D

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام.
من اومدم تهران و اینجا با Dial up تو نت اومدن خیلی ستمه :wacko:
خدا نعمت ADSL و موارد مشابه را از بندگانش نگیره. آمین :eek:

فرشید، تو چرا نخواستی بیای با ما؟ دی!

حیف که من اینجا جامکان درست و حسابی ندارم، وگرنه همتون را جمع میکردم تو خونه که چند ساعتی را با هم باشیم. :rolleyes:

حالا کی میخواد که همه را جمع کنیم و همه همو ببینیم و یه جایی بریم؟ دکتر دلم بدجور هواتو کرده. حتی حاضرم برای دیدنت تا نوک کوه بیام :)
دور از شوخی....... کی تمایل داره که جمع بشیم؟ من تا یکشنبه تهران هستم. هماهنگی هاش هم همینجا میکنیم.

منتظرم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب بچه ها در نبود 24 ساعت من این ترد 4 صفحه جلو رفته به یار دوستان و شیلترینک اینجا:)

چه خبرا؟؟؟

اوضاع چطوریه؟؟؟ با محرم چه میکنید؟؟؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا فرشید ممنون از زحمتی که توی تردد راهنمای عناوین گشیدید:)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
خوب بچه ها در نبود 24 ساعت من این ترد 4 صفحه جلو رفته به یار دوستان و شیلترینک اینجا:)

چه خبرا؟؟؟

اوضاع چطوریه؟؟؟ با محرم چه میکنید؟؟؟؟

سلام اقا حسین ...
والا شیلتر که هست کما کان ...
فکر نکنم تا پایان هفته دیگه باز بشه ... ولی امدوارم هر چی زود تر در اد از این بدبختی ...
ولی از وقتی که شیلتر شده واقعا سرعت بارگزاری صفحات به ماکسیمم سرعت خودش رسیده ...
این 4 صفحه هم که میبینین نشون دهنده اینه که برو بچز PPC همشون به یخشکن و زنجیر و ... مجهزند ...
موفق باشید و عزاداریتون هم قبول (همه)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام اقا حسین ...
والا شیلتر که هست کما کان ...
فکر نکنم تا پایان هفته دیگه باز بشه ... ولی امدوارم هر چی زود تر در اد از این بدبختی ...
ولی از وقتی که شیلتر شده واقعا سرعت بارگزاری صفحات به ماکسیمم سرعت خودش رسیده ...
این 4 صفحه هم که میبینین نشون دهنده اینه که برو بچز PPC همشون به یخشکن و زنجیر و ... مجهزند ...
موفق باشید و عزاداریتون هم قبول (همه)

سلام امیر جان:)

عزیز تو قسمت فلیم گفتی یه شرکت امده سهام o2 رو خریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:

بالا