• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سرور اصفهان و شیراز یکی هست و تو همین دو شهر Filter شده. برای همینه که فقط برای من و بهروز و علی جان که Filter شده.

آقا،من از دیروز عصر واسم شیلتر بود ولی الان درست شده!!
راستی،شما ها چطوری با شیلتری که هست، pt رو باز می کنید!؟،من که دیروز هر زوری زدم نشد:blink:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بدبختیش اینه که تا حالا من یادم نمیاد سایتی رو فیلتر کنن و بعدا با درخواست از فیلتر در بیاد

به جز یک مورد که طرف از اقوامش در مجلس بودن و درخواست کتبی دادن و.....

این جا کسی آشنا نداره از مقامات :D که کمک بکنه :blush:

ولی یه چیزی هم هست یه سری از بچه های ثابت رو چند روز به هیچ وجه نمیشه دید :( که به جاش چند کاربر جدید اومدن و تو این چند روزه دارن اعلام وجود میکنن (این ها چه جوری میان :wacko:)

قبلا هم فیلتر شده بود ولی دوباره باز شده. البته اون دفعه گفتن اشتباه شده و باز کردن، ممکنه دیگه اشتباه نکرده باشند:blush:

آقا،من از دیروز عصر واسم شیلتر بود ولی الان درست شده!!
راستی،شما ها چطوری با شیلتری که هست، pt رو باز می کنید!؟،من که دیروز هر زوری زدم نشد:blink:

*** یا UltraSurf یا Torpark که دوتای اولی پیشنهاد میشه;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها فیلتر باید تمام شده باشه:blink:

شما هنوز مشگل دارید؟؟؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71

شما هنوز مشگل دارید؟؟؟

اینجا داتک - بله ...
این شرکت که اینقدر تبلیغ میکنه داخل خود سایت persiantools دیگه چرا ...:lol:
هی تو تبلیغات مینویسه : دیگر نگران نباشید ... بدون هیچ محدودیتی دانلود کنید ...اینترنت پر سرعت ... داتک
بد خودش اومده محل تبلیغات رو فیلتر کرده :blink::lol:
فقط خدا کنه زود تر این بساطشون رو جمع کنند ... این همه دوست خوب رو ادم کجا می تونه دوباره دور هم جمع کنه ...
ولی جدا اصلا فکر نمی کردم Pocket pc هم از لحاظ مسائل اخلاقی مشکل داشته باشه :lol::wacko::blink:
اخه این بخش چرا؟ همممم ؟

حالا یه سئوال ریاضی میگم حلش کنید
یه روز 5 نفر تو یه جنگلی بودند و داشتند نارگیل جمع می کردند ...
یه تعدادی جمع کردند و شب که شد هنوز تو جنگل بودند گفتند چی کار کنیم گفتند کشیک می دیم ...
به نوبت هر 5 تامون ... نفر اول که وایساد گفت خوب حالا که من اینجا هستم سهم خودم رو میگیرم ...
تعداد نارگیل ها رو که شمرد دید می تونه 1/5 رو بگیره و 1 دونه که زیاد میاد رو می تونه بده به میمونی که اون بالای درخت بود ... (یعنی از کل نارگیل ها 1 دونه میگیره میده به میمونه بعد 1/5 ش رو خودش بر میداره) ... به همین ترتیب نوبت نفر دوم میرسه و اون هم همین رویه رو در پیش می گیره ... (یعنی 1 دونه به میمون میده و 1/5 سهمش رو بر میداره)
[هر مرحله که هر نفر سهمش رو بر میداره مقدار نارگیل ها از مقدار اولیه کمتر میشه]
تا اینکه نفر پنجم هم کشیک میده ...
حالا شما حساب کنید حداقل تعداد نارگیل ها چقدر باید باشه که این افراد در تقسیم کردن نارگیل ها دچار مشکل نشند ...
یعنی تعداد نارگیل ها اعشاری نشه ...
اگر دوست داشتید راه حل رو هم ارائه بدید ...
راستی این معما رو از یه تاپیک تو بخش علم و دانش همین پی تی تو قسمت معما های ریاضی بیان کردم . ©

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

شما هنوز مشگل دارید؟؟؟

بله متأسفانه...

یه تغییراتی داره تو بخش انجام میشه. درست میبینم؟! یه سری پست و تاپیک داره اینور اونور میشه!
ممنون از مدیران بابت زحماتشون.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام... من يه اطلاعات كمي در مورد چيلترينگ مخابرات دارم...
يه سيستم كه شديدا هوشمند عمل مي كنه... اين امكان رو داره فقط يه Page رو مورد عنايت قرار بده... البته باز هم به خاطر هوشمنديش اگه درخواست مشاهده اون Page زياد باشه، مي فهمه كه يه خبري هست و سايت رو چيلتر مي كنه... :p;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سرور اصفهان و شیراز یکی هست و تو همین دو شهر Filter شده. برای همینه که فقط برای من و بهروز و علی جان که Filter شده.

سلام دوستان...
من هم حضور خودم رو اعلام مي كنم. البته با كمك وي پي ان
اين چه وضعيه؟ من وي پي ان تموم شده بود تا دوباره گرفتم حسابي خماري كشيدم! علت اين مسخره بازي چيه؟ كسي كاري كرده؟ نمي دونيد مديران پيگير رفع مشكل هستند يا نه؟ گزارش كردن؟؟؟ آخه تا كي؟؟؟؟ يه آدم هايي هستند كه تنها كار لذت بخش زندگيشون حضور در اينجاست! واقعا زندگي در اين مملكت يك فاجعه هستش.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بچه ها بیاید یه اسم جایگزین برای ... انتخاب کنیم که هرکس یه چیزی ننویسه. شیلتر و چیلتر و ... خوب نیست. یه چیز درست حسابی پیدا کنید.
این جایگزینی ها هم بی فایده هست. تو گفتگو آزاد راحت حرفشونو میزنند: http://forum.persiantools.com/t101581.html

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بچه ها بیاید یه اسم جایگزین برای ... انتخاب کنیم که هرکس یه چیزی ننویسه. شیلتر و چیلتر و ... خوب نیست. یه چیز درست حسابی پیدا کنید.
این جایگزینی ها هم بی فایده هست. تو گفتگو آزاد راحت حرفشونو میزنند: http://forum.persiantools.com/t101581.html

شیلتر ( هم خوشکله هم بر همون وزنه اسمشو نبره )

حالا فیلتر هم بگید . مگه چه اشکالی داره - دیگه آب از سره اینجا گذشته . حالا هی شما بگید اسمشو نبر . یا یک اسم دیگه براش انتخاب کنید .

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
شیلتر ( هم خوشکله هم بر همون وزنه اسمشو نبره )

حالا فیلتر هم بگید . مگه چه اشکالی داره - دیگه آب از سره اینجا گذشته . حالا هی شما بگید اسمشو نبر . یا یک اسم دیگه براش انتخاب کنید .

قربون ادم چیز فهم :cool:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
عجب داستاني شده... :p
دوستاني كه از تهران هستند و DialUp وصل مي شن مي تونن از اين شماره استفاده كنن :

آريا رسانا تدبير
9092303939

مشكل نداره... :p;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اساتید مسئلتن !
من این U87 رو استعمال میکنم :D جهت ِ دسترسی به پی تی ( پول نداریم وی پی ان بخریم :( ) ، حالا اگه این برنامه رو ران نکنیم ، و باهاش بخوایم به اینترنت دخول کنیم:blink: ، محکوم هستیم که این برنامه رو حتما" ران کنیم وگرنه پورت 127.....1 رو نشون میده و dlsensor و ییهو سریعا" cannot find میزنه ...

اما به محض اینکه یو87 رو ران کنم ، داداشمون رو به راه میشه و دم در میاره و میره توی نت !

چطوری می تونم کاری کنم که بدون یو8x هم برم نت ؟

راستی این Remember Me ِ ,واسه نام ِ کاربری و پسورد ِ پی تی هست که یه باکس واسه چک مارک داره ؟ اونو با موس نمیتونم توی فایر فاکس تیک بزنم و با Tab هم دورش شطرنجی نمیشه که بدونم با زدن ِ اسپیس تیک میخوره ...

چه کنم دوستان ؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اساتید مسئلتن !
...

راستی این Remember Me ِ ,واسه نام ِ کاربری و پسورد ِ پی تی هست که یه باکس واسه چک مارک داره ؟ اونو با موس نمیتونم توی فایر فاکس تیک بزنم و با Tab هم دورش شطرنجی نمیشه که بدونم با زدن ِ اسپیس تیک میخوره ...

چه کنم دوستان ؟

اینم یکی دیگر از هزاران اشکال فایر فاکس
همین الان بیا این opera رو دانلود کن و حالشو ببر :D:D:D:D

من از هر فرصتی برای آگاه کردن شما ها استفاده میکنم تا همه opera بریزین :D :cool:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام
اونایی که با شیلترینگ مشکل دارن
این پست رو ببینن

البته يه راه ديگه هم داره... PT براي جلوگيري از احتمالات آتي! مي تونه از https به جاي http استفاده كنه... يعني اگه سايت رو Secure كنه! ديگه امكان شيلتر شدنش وجود نداره... :p;) البته خرج داشته بيد!;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
البته يه راه ديگه هم داره... PT براي جلوگيري از احتمالات آتي! مي تونه از https به جاي http استفاده كنه... يعني اگه سايت رو Secure كنه! ديگه امكان شيلتر شدنش وجود نداره... :p;) البته خرج داشته بيد!;)

شهرام خان چقدر خرج داره؟:cool: آخه ميخوام ببينم ميشه پول هامون رو رو هم بذاريم مشكل رو حل كنيم؟؟؟
اصلا كسي ميدونه ادمين ها اقدامي واسه رفع مشكل كردن يا نه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
یه فکری هم به حال این آلترا ( اوووولترا :D ) سرف ِ ما بکنید که اگه ران نباشه اینترنت کار نمی کنه ، فرشید جان شما کاربر فعال ِ نرم افزاری ، خودتو به ما بنما :D
اصلا هیچ کس مارو تحویل نگرفت ، حسین 505 هم که مارو تحویل گرفت سو ء استفاده شخصی کرد واسه تبلیغ اپرا :(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شهرام خان چقدر خرج داره؟:cool: آخه ميخوام ببينم ميشه پول هامون رو رو هم بذاريم مشكل رو حل كنيم؟؟؟
اصلا كسي ميدونه ادمين ها اقدامي واسه رفع مشكل كردن يا نه؟
سیاوش خان خیلی مخلصیم ، کاریزما داری بد مدل ، همه ی بچه های بخش دوست دارن به طرز شدیدا" مخوفی که قابل ایمجینیشن نیست ، ابدا" !

خوبی ؟ عرض ادب قربان ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا پخ پخ رو من فکر میکنم فرق میکنه و کارشون درسته چون میخوان جوون ها تفریحات مفرحی همچون : منچ ، خرپلیس ، یه قل 2 قل ، مار و پله ( و نه نسخه شهرام ، نسخه های باستانی ِ حکاکی شده روی کاغذ ) ، پی پی پینوکیو :lol: ، و این چنین بازی هایی با کاربرد ِ آی کیوی بالا و همچنین آرگونومی ِ سالم رو در صدر ِ تفریحات قرار بدند تا اگر روزی لازم شد مثلا از تجربیاتمون توی یه قل 2 قل استفاده کنیم ...

دوستان نمی دونستید اینو ؟ این یک برنامه ریزی ِ طولانی مدت بود که قرار بود از سال 76 تا 86 اجرا کنن که دیگه قرار شد 2 ماه مونده به پایان برنامه ریزی بالاخره این برنامه ی طولانی مدت رو عملی کنن ...

خلاصه که شما بعد از بکار گیری از تجربیاتتون در یه قل 2 قل ، میتونید بازی هایی مثل راز جنگل ، معما های عموپورنگ و این چنینی رو هم در ساعات بیکاری انجام بدید تا هم به سطح معلوماتتون اضافه بشه هم زن میدن اونجوری هم توی بهترین شرکت ها استخدام میشید ...

بقیه ی موارد ِ رستگاری از طریق ِ پخ پخینگ رو هم در صورت تمایل اعلام میکنم ...
موفق و موید باشید

بالا