بچه ها فیلتر باید تمام شده باشه:blink:
شما هنوز مشگل دارید؟؟؟
اینجا داتک - بله ...
این شرکت که اینقدر تبلیغ میکنه داخل خود سایت persiantools دیگه چرا ...:lol:
هی تو تبلیغات مینویسه : دیگر نگران نباشید ... بدون هیچ محدودیتی دانلود کنید ...اینترنت پر سرعت ... داتک
بد خودش اومده محل تبلیغات رو فیلتر کرده :blink::lol:
فقط خدا کنه زود تر این بساطشون رو جمع کنند ... این همه دوست خوب رو ادم کجا می تونه دوباره دور هم جمع کنه ...
ولی جدا اصلا فکر نمی کردم Pocket pc هم از لحاظ مسائل اخلاقی مشکل داشته باشه :lol::wacko::blink:
اخه این بخش چرا؟ همممم ؟
حالا یه سئوال ریاضی میگم حلش کنید
یه روز 5 نفر تو یه جنگلی بودند و داشتند نارگیل جمع می کردند ...
یه تعدادی جمع کردند و شب که شد هنوز تو جنگل بودند گفتند چی کار کنیم گفتند کشیک می دیم ...
به نوبت هر 5 تامون ... نفر اول که وایساد گفت خوب حالا که من اینجا هستم سهم خودم رو میگیرم ...
تعداد نارگیل ها رو که شمرد دید می تونه 1/5 رو بگیره و 1 دونه که زیاد میاد رو می تونه بده به میمونی که اون بالای درخت بود ... (یعنی از کل نارگیل ها 1 دونه میگیره میده به میمونه بعد 1/5 ش رو خودش بر میداره) ... به همین ترتیب نوبت نفر دوم میرسه و اون هم همین رویه رو در پیش می گیره ... (یعنی 1 دونه به میمون میده و 1/5 سهمش رو بر میداره)
[هر مرحله که هر نفر سهمش رو بر میداره مقدار نارگیل ها از مقدار اولیه کمتر میشه]
تا اینکه نفر پنجم هم کشیک میده ...
حالا شما حساب کنید حداقل تعداد نارگیل ها چقدر باید باشه که این افراد در تقسیم کردن نارگیل ها دچار مشکل نشند ...
یعنی تعداد نارگیل ها اعشاری نشه ...
اگر دوست داشتید راه حل رو هم ارائه بدید ...
راستی این معما رو از یه تاپیک تو بخش علم و دانش همین پی تی تو قسمت معما های ریاضی بیان کردم .
©