- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
یعنی از اسم ِ mWg چیزی نشنیدی حسین جان ؟!سلام امیر جان
عزیز تو قسمت فلیم گفتی یه شرکت امده سهام o2 رو خریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:
یعنی از اسم ِ mWg چیزی نشنیدی حسین جان ؟!سلام امیر جان
عزیز تو قسمت فلیم گفتی یه شرکت امده سهام o2 رو خریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:
جناب سیمپسون اون تاپیک دو سیم کارته کردن از این قرار بوده که اون دوست محترمی که اون تاپیک رو ایجاد کردن؛در بخشهای مختلف پاکت پی سی این تاپیک رو ایجاد کردن که هر کدام از دوستان هم در جاهای مختلف با ایشون در این رابطه بحث داشتند؛من ابتدا قصد نگه داشتن یکی از این تاپیکها و حذف بقیه تاپیکها را داشتم؛اما برای احترام به افرادی که در سایر تاپیکهای مشابه این آقا، پست زده بودند و انتظار داشتند که جواب بگیرن،کار ادغام کردن اون تاپیکها و همچنین حذف پستهای مشابه خود ایجاد کننده تاپیک رو انجام دادم؛که البته مدیران می دونن که تا چه حد وقت گیر هست و باید کار دقیق انجام بشه؛نه بابا. طعنه کدومه؟! من دیدم تو بعضی از تاپیکها یه سری پست که مال قبل بوده داره اضافه میشه. برای همین گفتم. مثلا تو تاپیک دو سیم کارته کردن یه سری پست از یه جای دیگه اومده بود.
تشکر هم بابت سر و سامون دادن به بخش توسط مدیران بخش بود.واقعاً هیچ بخشی به اندازه اینجا مرتب نیست.
توی بخش شبکه هم یه تاپیک استیکی بنام سوال و جواب درباره ی *** بازکرده بودم و شایان پاکش کرد![]()
والا من که فکر می کنم چندین نرم افزار جاوا معرفی شده؛شهرام جان خود بنده اوایل برای آشنا شدن با برنامه ها خیلی وقت گذاشتم؛از عناوین راهنما هر نرم افزار را در صفحه ای جداگانه باز می کردم و پس از خوندن توضیحات اگر برنامه رو لازم می دیدم دانلود می کردم،این کار هر چند ساعتها از وقت من رو در گذشته گرفت،اما انجام شد؛جا داره من هم همينجا از مديران محترم بخش خودمون و همچنين اعضاي محترم تشكر كنم... واقعا هيچ بخشي نظم اينجارو نداره... من هنوز نتوستم يه چنتا نرم افزار Java تو بخش نرم افزار موبايل پيدا كنم...![]()
مجتبي جان من از ديروز ذهنم مشغوله
هي با خودم ميگم چيكار كردين كه من حواسم نبوده و فكر كردين من اون جمله رو راجع به شما نوشتم!! :lol: خودتون اعتراف كنين تا آن دنيا مشمول الضمنه نشويد :blink::f34r:![]()
یعنی از اسم ِ mWg چیزی نشنیدی حسین جان ؟!
خوب مجتبی جام خیلی مخلصیم اون 2 تا تردد هم بخاطر پیشنهاد مهرداد عزیز با هم یکی کردیم که دانیال زحمتش رو گشید
اوضاع میزونه مهندس از بانکها چه خبر؟؟؟
راستی مجتبی میتونی یه وام جور کنی؟؟؟؟
آقا فرشید ممنون از زحمتی که توی تردد راهنمای عناوین گشیدید![]()
سلام به همگی دوستان بخش،به خصوص حسین عزیز و همچنین دانیال عزیز و کاربران فعال،
والا من که فکر می کنم چندین نرم افزار جاوا معرفی شده؛شهرام جان خود بنده اوایل برای آشنا شدن با برنامه ها خیلی وقت گذاشتم؛از عناوین راهنما هر نرم افزار را در صفحه ای جداگانه باز می کردم و پس از خوندن توضیحات اگر برنامه رو لازم می دیدم دانلود می کردم،این کار هر چند ساعتها از وقت من رو در گذشته گرفت،اما انجام شد؛
با شما تا حدی موافقم که یه مقدار مشکلاتی در پیدا کردن برنامه ها وجود داره؛اما دوست دارم همونطور که مشکلات را مطرح می کنید؛ به راه حلها هم اشاره کنید(در ترد نظرات و پیشنهادات در مورد بخش)؛اینطوری اگر راه حلی رو همه دوستان به اجماع برسن؛قطعا" مورد تایید مدیران هم خواهد بود و اجرا خواهد شد؛
موفق باشید.
ما بیشتر حسین جان،که اینطور پس دکتر زحمتش رو کشیده،دستش درد نکنه؛
فعلا" که در آغاز راه امتحانات و از طرفی با نزدیک شدن به آخر سال؛سنگین شدن کار بانکها و از طرفی با توجه به وضعیت بد سیستم بانکی؛جنب و جوش بیش از حد برای رفع مشکلات و فشارهای ناشی از اون؛استرس زیادی رو به کارمندان **** بانکی و مدیران وارد کرده؛ساختار نا مناسب و دست گذاشتن دولت روی بانکها و دخالتی عمل کردن در جهت کاهش سود تسهیلات بانکی و از طرفی حجم بالای تسهیلات تکلیفی؛عدم توجه مدیران سیستم بانکی به آلارمها و عدم پافشاری آنها مبنی بر انتقال این آلارمها به مسئولین مملکتی باعث شده تا مسئولین مملکتی هم دیر به فکر بیفتند؛
به همین دلیل برخی از بانکهای بزرگ تجاری؛و به خصوص بخشهای مالی آنها؛روزهای پرکاری را می گذرانند؛
بعد از سخنرانی خدمت حسین هم بگم؛خودمم هم دنبال وامم؛می خوام از وام اقتصاد خانواده بانک ملت استفاده کنم؛به این شکل که یه پولی رو به حساب می گذاری و بسته به میزان پولی که گذاشتی و میزان وامی که می خوای(نهایتا" تا 9 میلیون) بعد از مدتی می تونید؛وام رو دریافت کنید؛بنده که دیگه آه در بساط ندارم؛منتظرم که پدرم تا 2 ماه آینده 9 میلیون پول رو برای افتتاح حساب به من بده که با محاسبات بنده بعد از 67 روز می تونم یه وام 5 میلیونی بگیرم؛
توصیه می کنم که برای گرفتن وام به بانک ملت و بانکهای خصوصی مراجعه کنید؛برخی از بانکهای دولتی به خاطر برخی مشکلات پیش اومده در رابطه با بانک مرکزی؛به شدت تحت فشار قرار دارن و گرفتن وام از اونها کار سختیه؛اما بانک ملت در شرایط مطلوبی قرار داره؛
اوضاع زیاد جالبی نیست،یکسری مسائل رو اینجا نمی شه گفت؛اگر ضرروی هست؛با من تماس بگیر تا توضیحات تکمیلی رو در مورد وضعیت بد بانکها بهت بگم و یه سرچ بکنم ببینم چه راهکاری باید اتخاذ کرد؛من خودم می خوام اون کاری که گفتم رو انجام بدم؛
سلام دوستان.
آقا مجتبي واقعا نظم و قدرت اين انجمن پاكت پي سي در وحله اول به دليل زحماتي هست كه دكتر و شما و حسين آقا ( و البته مديران قبلي) مي كشيد و در وحله دوم به دليل تعصب كاربران اين بخش به فعاليت صحيح. من هم به نوبه خودم از زحمات شما و دكتر و حسين آقا تشكر مي كنم و اميدوارم كماكان به فعاليت مفيد و ارزشمندتون ادامه بديد و ما هم استفاده كنيم
حسين آقا عجيب تر از شيلتر شدن pt عدم اطلاع شما از جريان wmg يا به قول دكتر عباس آقا هست!راستش اين جوري كه من از توضيحات اساتيد فهميدم قرار شده شركت o2 در آسيا به اين اسم فعاليت كنه
حالا خودم هم نفهميدم اگر مثلا كسي بخواد گوشيش رو آپگريد كنه بايد از seeo2 استفاده كنه يا ديگه از wmg (چون گوشي زينك حامد (hamed ppc) رو واسه يكي از بستگان خيلي نزديك خريدم و وقتي رسيد دستم بايد wm6 رو روش نصب كنم)
جناب سیمپسون،از زحماتی که می کشید بی نهایت ممنونم؛امیدوارم بعد از امتحانات بتونم در این قضیه بنده هم مشارکت کنم،خواهش میکنم قربانوظیفه بود.
به نظر من تو ترد عناوین باید نرم افزار های صفحاتی که تو بخش معرفی نرم افزار ، ایجاد میشوند بلافاصله وارد بشوند. ترد عناوین همیشه 20 صفحه عقب هست و نرم افزارهای جدید هیچ وقت واردش نمیشوند. اگه به روز باشه خیلی بهتره. من آخر شب تا 336 را وارد میکنم.
اوه؛ببخشید شهرام جان؛من فکر کردم منظور شما نرم افزارهای جاوایی هست که در بخش پاکت پی سی معرفی شده؛من هم تعجب کردم چون اصولا" فکر می کنم خودتون از نرم افزارهای جاوایی که در مورد پاکت پی سی معرفی شده باید خبر داشته باشید؛متوجه نشدم که در مورد بخشهای دیگر صحبت می کنید؛:blush:عرض ادب مجتبي جان.
والا من خيلي گشتم... دو سه تا هم پيدا كردم... البته منظور من اين بود كه نظم اون قسمت با نظمي كه در بخش نرم افزار هاي PPC هست كاملا متفاوت نشون مي ده... شايد هم به اين مربوط باشه كه نرم افزار هاي جاوا رو كمتر مي شه پيدا كرد و كارايي هاي PPC رو نداره. من به هيچ وجه زحمات دوستان رو در اون قسمت كم نشمردم...![]()
مرسی حسین جان؛لطف داری؛من نوکرتم من و همه مردم به شما و همه مدیران و کارمندان بانکها مدیون هستیم برا زحمتی که میگشید،انشاالله که نتیجه بده
سر وام هم سر فرصت مزاحمت میشم راستش وامی که میخوام دور بر 5-6 ملیون نیست یه خورده بالا تره ، برا ساخت یه کارخونه هست البته ساخته شده ولی یه سری مشگلات مانده، 7 میلیارد خرج شد ولی محاسبات اشتباه بود یه نمه کم آوردیم ،دستگاه ها همه تو کمرک گیر کردنخلاصه حرف میزنم باهات)
راستی 1000 رمین پستت رو هم پیشاپیش تبریک میکم![]()
سلام دوستان.
آقا مجتبي واقعا نظم و قدرت اين انجمن پاكت پي سي در وحله اول به دليل زحماتي هست كه دكتر و شما و حسين آقا ( و البته مديران قبلي) مي كشيد و در وحله دوم به دليل تعصب كاربران اين بخش به فعاليت صحيح. من هم به نوبه خودم از زحمات شما و دكتر و حسين آقا تشكر مي كنم و اميدوارم كماكان به فعاليت مفيد و ارزشمندتون ادامه بديد و ما هم استفاده كنيم![]()
والا حسین جان از 2 ماه بیشتره ...من نوکرتم سیاوش جانکمک خود دوستان هست و زحمت گشیدن دانیال و مجتبی
آقا من نمیدونستم این قضیه رو عجب چیزی گفتی:blink:
از کی تا حالا این قضیه شده؟؟؟؟؟ من چرا خبر نداشتم
یه لینکی چیزی هست بدید من ببینم چی میشه؟؟؟ قرار تغیر بدن تو سبک ساختش و .....
من نوکرتم سیاوش جانکمک خود دوستان هست و زحمت گشیدن دانیال و مجتبی
آقا من نمیدونستم این قضیه رو عجب چیزی گفتی:blink:
از کی تا حالا این قضیه شده؟؟؟؟؟ من چرا خبر نداشتم
یه لینکی چیزی هست بدید من ببینم چی میشه؟؟؟ قرار تغیر بدن تو سبک ساختش و .....
خواستم توو مباحث عمومي PPC يا توو ريشه اين قسمت يه تاپيك بزنم كه هر كي از ايران نقشه داره و مي تونه كمك كنه SCAN كنه و توو اون شهره (كه توو كاليبره كردن نقشه نيازه) اعلام همكاري كنه، كه بتونيم كل نقشه هاي GPS ايران رو تهيه كنيم!
كلا حتما تا الان ديدين كه كار راحتيه، فقط عكس رو مي ديم و چند نقطه روي اون رو با مختصات تعيين مي كنيم ( حتي كنار نقشه ها هم مختصاتش هست! شايد فقط بايد تست بشه! اون هم توو گوگل earth شدنيه!)
بعد ديدم شايد قبلا اين كار شده باشه!
گفتم يه بپرسم هم توو كدوم قسمت اين تاپيك رو بزنيم بهتره! هم اگه بزنيم كسي اعلام همكاري ميكنه يا نه! هم اينكه اصلا اين تاپيك بوده قبلا يا نه!
سلام.
من چندين موضوع رو با اين عنوان ديدم... تو اونها نتونستي چيزي پيدا كني؟
در ضمن! تو دليل اديت هم غلت داري:happy:
سلام دوستان.
آقا مجتبي واقعا نظم و قدرت اين انجمن پاكت پي سي در وحله اول به دليل زحماتي هست كه دكتر و شما و حسين آقا ( و البته مديران قبلي) مي كشيد و در وحله دوم به دليل تعصب كاربران اين بخش به فعاليت صحيح. من هم به نوبه خودم از زحمات شما و دكتر و حسين آقا تشكر مي كنم و اميدوارم كماكان به فعاليت مفيد و ارزشمندتون ادامه بديد و ما هم استفاده كنيم
حسين آقا عجيب تر از شيلتر شدن pt عدم اطلاع شما از جريان wmg يا به قول دكتر عباس آقا هست!راستش اين جوري كه من از توضيحات اساتيد فهميدم قرار شده شركت o2 در آسيا به اين اسم فعاليت كنه
حالا خودم هم نفهميدم اگر مثلا كسي بخواد گوشيش رو آپگريد كنه بايد از seeo2 استفاده كنه يا ديگه از wmg (چون گوشي زينك حامد (hamed ppc) رو واسه يكي از بستگان خيلي نزديك خريدم و وقتي رسيد دستم بايد wm6 رو روش نصب كنم)
والا من عضو سایت O2 نیستم ...
ولی یکی از کاربرایی که فلیم داشت و عضو seeo2 بود میگفت بعد مدت ها که لاگین کرده بود تمام دیتا بیس ها رو ظاهرا منتقل کرده بودند به سایت MWG
الان منبعش رو یادم نیست ولی در اولین فرصتی که دیدم براتون مینویسم ...
الان رو سایت MWG رام های دستگاه هایی مثل لایف و زینک هست ... WM5 , WM6
حالا نمی دونم O2 تا چه اندازه مسئولیت هاش رو به MWG داده ...
در کل در جریان میذاریم بچه ها رو اگر خبری بشه ...
ولی عجب بساطی شده ... از وقتی که اینجا رو شیلتر کردند عجیب مشتاق شدیم فرت وفرت بیایم اینجا:lol:
پیرو صحبت قبلیم که گفته بودم یه نفر گفته دیتا ها از O2 به MWG منتقل شده ...والا من عضو سایت O2 نیستم ...
ولی یکی از کاربرایی که فلیم داشت و عضو seeo2 بود میگفت بعد مدت ها که لاگین کرده بود تمام دیتا بیس ها رو ظاهرا منتقل کرده بودند به سایت MWG
الان منبعش رو یادم نیست ولی در اولین فرصتی که دیدم براتون مینویسم ...
الان رو سایت MWG رام های دستگاه هایی مثل لایف و زینک هست ... WM5 , WM6
حالا نمی دونم O2 تا چه اندازه مسئولیت هاش رو به MWG داده ...
در کل در جریان میذاریم بچه ها رو اگر خبری بشه ...
ولی عجب بساطی شده ... از وقتی که اینجا رو شیلتر کردند عجیب مشتاق شدیم فرت وفرت بیایم اینجا:lol:
اگر براتون امکان داره متن نامه یا ترجمش رو برامون میزارین ببینیم دقیقا چی خواسته بودند...بله ؛دقیقا" همینطوره؛به من هم ایمیل زده بودند و اجازه خواسته بودند که اگر مایل باشم اطلاعاتم رو منتقل کنند؛متاسفانه بعد از اون هم من به سایت سر نزدم؛آدرسش http://www.mwg.comهست.
غلت=غلط!(شايد عمدي بوده
)
راستش كل شهرهاي ايران رو مي خوام! من فقط تهران رو ديدم! و يكي هم يه نقشه خيلي كلي از ايران! مي خوام خودم يك نقشه كامل در بيارم! كه بتونم بهش اعتماد كنم![]()
راستي شهرام جان من سورس برنامه GPS به SMS رو براي .net پيدا كردم، توو برنامه نويسي خيلي تنبل شدم! حوصله نكردم تكميلش كنم، اما خوب GPS گوشي خودم روو COM4 راحت باز ميشه و قابل استفادست ... اصلا شايد نشستيم يه برنامه نوشتيم نقشه رو بديم بهش و خودش GPS رو باز كنه و ...
برام انگيزه پيدا بشه خيلي خوبه! 2-3 سالي ميشه ديگه ضمينه تازه برنامه پيدا نكردم كه بشينم يه چيز مشتي بنويسماين PPC هم كه هر چي فكر مي كني برنامش هست! فقط شايد محض تفنن يه پردازش تصوير هم توو اين بنويسم كه چون گوشيم پردازندش ضعيفه ( P3300) مي دونم نتيجه خوبي نداره ! سر اون هم سست هستم
اما يه برنامه مثل اون بسكتبال ها كه با WEBCAM كار ميكنن جالب در مياد ! يا از اينها كه توو سيمبيان روو عكس يارو شاخ و دم مي زارن![]()