• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه هااااا!!!!!!
فقط یه چیز میتونم بگم دلم براتون تنگ شده بود!
بابا تورو خدا یکم ملاحظه داشته باشید! همینطور صفحه ها رو رفتم عقب تا برسم به آخرین پستم تا مطالبی رو که بچه ها گفتن رو دنبال کنم اما شما گازشو بیشتر از این حرفا گرفتین تا صفحه 196 پست خودمو نبش قبر کردم!WOw

و همچنین این شیلترینگ بسیار جالب ! خوب بسیار خوبه! اینجا رو هم knock out کردن! دو سه روز دیگه راحت دوشاخه اینترنت رو از تو پریز میکشن و خیال همرو راحت میکنن!

همگی take care کنید و شاد باشید!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علیرضا سیمکش جان لپتاپ من اوضاعش درام تر از این حرفاس ...
وقتی هنگ کنه ، دیگه برنمیگرده و باید ریستش کنم ...
حتی شوهرخواهرمم که اس زی 640 داره اونم اینجوریه و با های سپید به مشکل میخوره ...

نمیدونی قضیه چی هست ؟! کسی نیست اونجا اووووستا باشه ؟
چون اینجا هیچکس جواب نمیده ...
اگه ادامه پیدا کنه مجبورم پک ِ دیویدی ریکاوری ِ ایکس پیشو بگیرم که اونم رجیستر نیست دیگه خب ویندوزش :(

حالا مال تو بعد از 5 دقیقه درست میشه ، مال من وخیمه !!! اگه بتونی آمارش رو بگیری خیلی خوب میشه

ممنون

اقا پس همه sz ها این مشکل رو دارن...
ببین 100% از ویستاست!!وگرنه این hardware که این sz ها دارن 2 تا pc رو غورت میدن:D
من یه سرچی تو نت زدم خییییییلیا این مشکل رو دارن با SZ ها...یکسری گفته بودن اگه رو safe mode w/networking بیای بالا اینطوری نیمشه...
حالا اینجا طرف گفته که driver مربوط به hard drive protection رو از خود سایت سونی دانلود کنیدو دوباره بریزین مشکل حل میشه! من هنوز امتحان نکردم اما اگه تو کردی restart یادت نره
البته اینجا تو خود سایت سونی هم نوشته که hard drive protection میاد لپتاب رو freeze میکنه قبل از اینکه بخوره زمین!!نمدونم حالا ربطی به driver داره یا نه!
خوب به لطف فیلترینگ ، م پست ها رو دیر می بینم ، وی پی ان ام هم مشکل پیدا کرده

عرض شودکه سرماخوردگی ، در زبان انگلیسی دو بیماری مهم رو از هم جدا می کنه ولی در فارسی به هر دو حالت بیماری می گویند سرماخوردگی
common cold همان مجموعه علایم گلودرد خفیف ، ریزش آب بینی ، سردرد و سنگینی و کرخی عضلانی ست و احساس خواب آلودگی فراوان که کمتر از 72 ساعت باید بخش اعظم علایم فروکش کند ، اگر نکند ، یعنی عفونت ثانویه رخ داده. علت تقریبا همه موارد ، ویروس ها هستند ، که بخش بزرگی شان را ویروس های آنفولانزا و پاراآنفولانزا تشکیل می دهند
sore throatمی تواند شکل خطرناک تری ازبیماری باشد ، که با کشت گلو ، می توان پی برد که ایا علت باکتریال هم دارد یا نه ، به دلیل اینکه می تواند ، به شکل ثانویه باعث نارسایی حاد کلیوی ، یا روماتیسم قلبی ( آسیب دایم و برگشت ناپذیر دریچه قلب ) به دلیل یک اشکال در دفاع ایمنی شود.

به هر حال ، واکسنی که علی رضا حرف ش را می زنه ، یک واکسن هست که از یک شیوه پیچده اپیدمیولوژیک ( علم شناسایی نحوه شیوع بیماری ها ) تولید می شه ، مثلا در کشور آمریکا ، از نقاطی از کشور ، هر سال ، از گلوی کسانی که سرماخورده اند ،کشت ویروس گرفته می شود و تعیین می شود که از 120تیپ مختلف ویروس آنفولانزا کدام ها شایع تر بوده ند ، که معمولا 5 یا 7 تاشان ، حدود 85تا90درصد کل علل سرماخوردگی هستند ، بنابراین ، با واکسیناسیون علیه همان 5 تا ، راحت می توان جلوی موارد سرماخوردگی رو تا حد بسیار زیادی گرفت.

اما این واکسن ، برای کشورهای فقیر تولید نمی شود ، چون امکانات بیماری شناسی شان در حد صفر هست. بنابراین کاری که می شود کرد این هست که یکی از واکسن هایی که مثلا برای اسپانیا یا بلژیک یا امریکا یا هند ساخته شده را بخریم و بزنیم وامیدوار باشیم که تشابه آنتی ژنیک ویروس هایمان با آنها ، فراوان باشند.

در برنامه واکسیناسیون کشوری ما ، اصلا حرفی از واکسن آنفولانزا نیست ، دلیلی هم ندارد که باشد ، به این دلیل که هنوز بیماری های کشنده تری هستند که نیاز هست رویشان سرمایه گذاری شود

من واکسن خاصی را پیشنهاد نمی کنم ، چون هیچ یک از اساتید مان هم نمی دانست که دقیقا کدام یک از وارداتی ها بهتر ست ، اما معمولا آنی را که در مطب ش داشت ، بهترین معرفی می کرد.
به هر صورت ، معمولا ً آدم سالم ، وقتی در فصل سردیک بار عفونت بگیرد ، مثل این ست که واکسن زدهست و تا سال بعد ، ایمن خواهد بود.
سئوال دیگه باشد در خدمت ایم

موفق باشید

دکتر جون ولی من اصولا سرما خییییییلی میخورم!!
یعنی اینطوری نیست که یه بار بخورم تو یه سال دیگه تا اخر نخورم!
ولی با این واکسن امسال حتی یه بار هم سرما نخوردم!!!!:eek:

خواهش میکنم قربان ;) وظیفه بود.

به نظر من تو ترد عناوین باید نرم افزار های صفحاتی که تو بخش معرفی نرم افزار ، ایجاد میشوند بلافاصله وارد بشوند. ترد عناوین همیشه 20 صفحه عقب هست و نرم افزارهای جدید هیچ وقت واردش نمیشوند. اگه به روز باشه خیلی بهتره. من آخر شب تا 336 را وارد میکنم.

منم جا داره اینجا از زحمات simpson عزیز تشکر و از عدم هماهنگیش اعلام نا رظایتی کنم!!:f34r::D
simpson جان من چند صفحه از ترد نرم افزار رو Index کرده بودم تو یه فایل ورد که زیاد که شد copy/paste کنم تو راهنمای عناوین!
حالا خوشبختانه چند صفحه بیشتر نبود اما اگه مثلا 10 صفحه میبود اون موقع خیلی احساس میکردم وقتمو تلف کردم:hmm:
:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
پیرو صحبت قبلیم که گفته بودم یه نفر گفته دیتا ها از O2 به MWG منتقل شده ...
به اینجا یه سر بزنین

اگر براتون امکان داره متن نامه یا ترجمش رو برامون میزارین ببینیم دقیقا چی خواسته بودند...
مرسی.
موفق باشید
امیر جان؛من اومدم تو میلم سرچ کردم؛اما جالب بود که پیداش نکردم؛با توجه به اینکه یکی دو ماه پیش برام اومده بود؛گفتم که صفحه به صفحه عقب برم تا پیداش کنم( بین 9628 ایمیلی که تو اینباکسم هست:wacko:)تا 300 ایمیل اومدم عقب و یادم افتاد که بعد از تایید و رفتن تو سایت جدید؛پاکش کردم؛اما مطمئنم که همچین تقاضایی بوده؛دوستان دیگری که محصوولات او2 دارند؛حتما" این ایمیل رو مبنی بر انتقال اطلاعاتشون در ایمیلشون دارند؛
علیرضا جان اون موردی که جای دیگه چند دقیقه پیش بحث کردیم؛(انتقال پستها)انجام شد؛خیالت راحت باشه:lol:
پارسا جان،
می بینم که یوزربار کاوه یغمایی رو تو امضات آوردی،الحق که آلبوم خوبی بیرون داده،الانم دارم گوش می کنم،

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
امیر جان؛من اومدم تو میلم سرچ کردم؛اما جالب بود که پیداش نکردم؛با توجه به اینکه یکی دو ماه پیش برام اومده بود؛گفتم که صفحه به صفحه عقب برم تا پیداش کنم( بین 9628 ایمیلی که تو اینباکسم هست:wacko:)تا 300 ایمیل اومدم عقب و یادم افتاد که بعد از تایید و رفتن تو سایت جدید؛پاکش کردم؛اما مطمئنم که همچین تقاضایی بوده؛دوستان دیگری که محصوولات او2 دارند؛حتما" این ایمیل رو مبنی بر انتقال اطلاعاتشون در ایمیلشون دارند؛

علیرضا جان اون موردی که جای دیگه چند دقیقه پیش بحث کردیم؛(انتقال پستها)انجام شد؛خیالت راحت باشه:lol:
پارسا جان،
می بینم که یوزربار کاوه یغمایی رو تو امضات آوردی،الحق که آلبوم خوبی بیرون داده،الانم دارم گوش می کنم،

دستت طلا مجتبی جان!
داشت سوتی میشد:blush::D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام بچه هااااا!!!!!!
فقط یه چیز میتونم بگم دلم براتون تنگ شده بود!
بابا تورو خدا یکم ملاحظه داشته باشید! همینطور صفحه ها رو رفتم عقب تا برسم به آخرین پستم تا مطالبی رو که بچه ها گفتن رو دنبال کنم اما شما گازشو بیشتر از این حرفا گرفتین تا صفحه 196 پست خودمو نبش قبر کردم!WOw

و همچنین این شیلترینگ بسیار جالب ! خوب بسیار خوبه! اینجا رو هم knock out کردن! دو سه روز دیگه راحت دوشاخه اینترنت رو از تو پریز میکشن و خیال همرو راحت میکنن!

همگی take care کنید و شاد باشید!

:) مرسی علیلرد ِ عزیز ... ما هم دلمون تنگ شده
تو هم تیک کر کن

اقا پس همه sz ها این مشکل رو دارن...
ببین 100% از ویستاست!!وگرنه این hardware که این sz ها دارن 2 تا pc رو غورت میدن:D
من یه سرچی تو نت زدم خییییییلیا این مشکل رو دارن با SZ ها...یکسری گفته بودن اگه رو safe mode w/networking بیای بالا اینطوری نیمشه...
حالا اینجا طرف گفته که driver مربوط به hard drive protection رو از خود سایت سونی دانلود کنیدو دوباره بریزین مشکل حل میشه! من هنوز امتحان نکردم اما اگه تو کردی restart یادت نره
البته اینجا تو خود سایت سونی هم نوشته که hard drive protection میاد لپتاب رو freeze میکنه قبل از اینکه بخوره زمین!!نمدونم حالا ربطی به driver داره یا نه!

آره علیرضا ، داستانی داریم با این اس زی !!!
ببین خییییلیی حیفه که پرفورمنس تا این حد بالا ، اون وقت به این حالت بیافته ....
من امروز HDD Protection رو میگیرم و خبرش رو بهت میدم

پارسا جان،

فوق العاده ست ... کاوه صداش آدم رو یاد ِ پدرش میندازه ، بعضی از شعراش خیلی خوبه و آهنگاش هم که پاپ-راک ِ جوون پسند هست ... من کلاس ِ کارش رو دوست دارم ...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان .

با این پست نظرتون رو به غرفه نرم افزار جلب میکنم ;)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خواستم توو مباحث عمومي PPC يا توو ريشه اين قسمت يه تاپيك بزنم كه هر كي از ايران نقشه داره و مي تونه كمك كنه SCAN كنه و توو اون شهره (كه توو كاليبره كردن نقشه نيازه) اعلام همكاري كنه، كه بتونيم كل نقشه هاي GPS ايران رو تهيه كنيم!
كلا حتما تا الان ديدين كه كار راحتيه، فقط عكس رو مي ديم و چند نقطه روي اون رو با مختصات تعيين مي كنيم ( حتي كنار نقشه ها هم مختصاتش هست! شايد فقط بايد تست بشه! اون هم توو گوگل earth شدنيه!)
بعد ديدم شايد قبلا اين كار شده باشه!
گفتم يه بپرسم هم توو كدوم قسمت اين تاپيك رو بزنيم بهتره! هم اگه بزنيم كسي اعلام همكاري ميكنه يا نه! هم اينكه اصلا اين تاپيك بوده قبلا يا نه!

كسي جواب من رو نداد ها :(
بعدا كه تاپيم زدم، lock نشه و بگين نگشتي و ... :rolleyes:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
منم جا داره اینجا از زحمات simpson عزیز تشکر و از عدم هماهنگیش اعلام نا رظایتی کنم!!:f34r::D
simpson جان من چند صفحه از ترد نرم افزار رو Index کرده بودم تو یه فایل ورد که زیاد که شد copy/paste کنم تو راهنمای عناوین!
حالا خوشبختانه چند صفحه بیشتر نبود اما اگه مثلا 10 صفحه میبود اون موقع خیلی احساس میکردم وقتمو تلف کردم:hmm:
:D

علیرضا جان من نمیدونستم باید با کی هماهنگی کنم:blush: شما خودت با کی هماهنگی کردی؟
اگه وقتتون تلف شد ببخشید. الان هم اگه درحال index کردن نیستید من بقیه رو ادامه بدم.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
راستی بچه ها اینجا رو یه نگاه بندازین ...
آیمیت در شرف ورشکستگیه ...
یا به نظر میرسه یه شرکت دیگه داره کل سهامش رو میخره ...
ولی واقعا حقشه که ورشکست بشه ...
محض رضای خدا یه کار نکرده که مشتری هاش رو راضی نگه داره یا وعده ای نداده که بشه روش حساب کرد ..

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اینجا رو دیدید تاحالا: http://forum.persiantools.com/memberlist.php?&order=desc&sort=posts&pp=30&page=1

دکتر جان 19م
فرهاد جان 32وم
حسین جان 54م
و مجتبی جان 224م
آمار جالب توجهيه كه با يكي از مدير هاي اينجا حين گفتمانم پيرامون يكي از تاپيكهام ( كه تووش خيلي مورد لطف قرار گرفتم ) راجع بهش صحبت كردم!

1-
30نفر توو هر صفحه،1497 صفحه! :
1497*30=44910
44910 !=90466

2-
صفحه 576 كه ميرين،كاربرهاي 0 پسته تموم ميشن!
يعني (1497-576)*30=27630 كاربر با 0 پست ارسالي كه يعني فقط دنبال يك چيز توو اينترنت گشتن و براي ديدن جواب مجبور بودن رجيستر كنن!! يه ID الكي باز كردن و بعد هم رفتن!!!
44910-27630=17280 نفر بالاي 1 پست!!!!

3-صفحه 435 آخرين كاربر 1 پسته!
(576-435)*30=4230 كاربر 1 پسته!!! اومدن يك سوال پرسيدن رفتن!!!!

4-صفحه 198 آخرين كاربر با 10 پست!!
198*30=5940 كاربر بالاي 10 پست كه مفيد حساب بشن!

به من چه :p من كه نمي خوام بن شم :(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
علیرضا جان من نمیدونستم باید با کی هماهنگی کنم:blush: شما خودت با کی هماهنگی کردی؟
اگه وقتتون تلف شد ببخشید. الان هم اگه درحال index کردن نیستید من بقیه رو ادامه بدم.

دوستان از هر دو تشکر می کنم که وقت برای فروم می گذارید و در جایی غیر از گفتگوی آزاد هم فعالیت دارید:D
در مورد هماهنگی ، اصلا یک ترد بود فکر کنم هیراد درست کرده بود ، که هر کس می خواد ایندکس کنه ، بنویسه من از اینجا تا اینجا رو مشغولم که دیگه این طوری نشه ، یکی بگرده ترد رو نبش قبر کنه

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ااااااااااااااااااااااه
آزار ميدينها!
عين آدم سرم پايين بود داشتم كار خودمو مي كردم! اين سم پاشي ها چيه مي كنين من اغفال شم! :p
حالا آماره P30world كه از اينجا هم بدتره!
3588*30=107640
107640!=188668

صفحه 974 اولين 1 پستي!
(3588-974)*30=78420 كاربر 0 پستي !
29220 كاربر بالاي 0 پست!

صفحه 276 اولين كاربر بالاي 10 پست!
276*30=8280 نفر كاربر ظاهرا مفيد!

آخه به من چه،بابا يكي دست و پام رو بگيره :(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آمار جالب توجهيه كه با يكي از مدير هاي اينجا حين گفتمانم پيرامون يكي از تاپيكهام ( كه تووش خيلي مورد لطف قرار گرفتم ) راجع بهش صحبت كردم!

1-
30نفر توو هر صفحه،1497 صفحه! :
1497*30=44910
44910 !=90466

2-
صفحه 576 كه ميرين،كاربرهاي 0 پسته تموم ميشن!
يعني (1497-576)*30=27630 كاربر با 0 پست ارسالي كه يعني فقط دنبال يك چيز توو اينترنت گشتن و براي ديدن جواب مجبور بودن رجيستر كنن!! يه ID الكي باز كردن و بعد هم رفتن!!!
44910-27630=17280 نفر بالاي 1 پست!!!!

3-صفحه 435 آخرين كاربر 1 پسته!
(576-435)*30=4230 كاربر 1 پسته!!! اومدن يك سوال پرسيدن رفتن!!!!

4-صفحه 198 آخرين كاربر با 10 پست!!
198*30=5940 كاربر بالاي 10 پست كه مفيد حساب بشن!

به من چه :p من كه نمي خوام بن شم :(

قربان کسی شما را بابت نشون دادن این نکته واضح که کاربران دایمی یک فروم ، افراد به مراتب معدود از تر از کل اعضا نیستند ، مشمول جریمه نخواهد دانست ، چه برسه که بخوان بن کنند.
در مورد همه فروم های خارجی هم این اصل صادقه که معمولا یک دهم اعضا ، فعالیت گاه به گاه دارند و یک صدم ، مشتری دایم اند

فقط عرض کنم که خیلی از کاربرانی که شما صفر پسته می بیندشان ، بیش از 100 پست دارند در گفتگوی آزاد،منتها 2 سال پیش قانونی وضع شد که پست های آنجا به حساب نیاید ، تا سو استفاده نشه ، در ضمن ، نکته ای که بود ، خیلی وقت پیش در ترد جوک ، یک بابای بود جوک های عالی می گذاشت ولی جان به جانش کردند در جایی غیر از گفتگوی آزاد پست نمی زد ، می گفت با صفر حال می کنه:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خواستم توو مباحث عمومي PPC يا توو ريشه اين قسمت يه تاپيك بزنم كه هر كي از ايران نقشه داره و مي تونه كمك كنه SCAN كنه و توو اون شهره (كه توو كاليبره كردن نقشه نيازه) اعلام همكاري كنه، كه بتونيم كل نقشه هاي GPS ايران رو تهيه كنيم!
كلا حتما تا الان ديدين كه كار راحتيه، فقط عكس رو مي ديم و چند نقطه روي اون رو با مختصات تعيين مي كنيم ( حتي كنار نقشه ها هم مختصاتش هست! شايد فقط بايد تست بشه! اون هم توو گوگل earth شدنيه!)
بعد ديدم شايد قبلا اين كار شده باشه!
گفتم يه بپرسم هم توو كدوم قسمت اين تاپيك رو بزنيم بهتره! هم اگه بزنيم كسي اعلام همكاري ميكنه يا نه! هم اينكه اصلا اين تاپيك بوده قبلا يا نه!

قربان در تاپیک جی پی اس مطرح کنید ،شاید جواب گرفتید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینجا رو دیدید تاحالا: http://forum.persiantools.com/memberlist.php?&order=desc&sort=posts&pp=30&page=1

دکتر جان 19م
فرهاد جان 32وم
حسین جان 54م
و مجتبی جان 224م

ادیت:
اینجا رو هم ببینید: http://forum.persiantools.com/showgroups.php

اين منصفانه نيست! چرا كاربر هاي پاكت پي سي و موبايل رو يكي حساب كردن؟! شايد يك نفر نون فون داشت!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
قربان کسی شما را بابت نشون دادن این نکته واضح که کاربران دایمی یک فروم ، افراد به مراتب معدود از تر از کل اعضا نیستند ، مشمول جریمه نخواهد دانست ، چه برسه که بخوان بن کنند.
در مورد همه فروم های خارجی هم این اصل صادقه که معمولا یک دهم اعضا ، فعالیت گاه به گاه دارند و یک صدم ، مشتری دایم اند

فقط عرض کنم که خیلی از کاربرانی که شما صفر پسته می بیندشان ، بیش از 100 پست دارند در گفتگوی آزاد،منتها 2 سال پیش قانونی وضع شد که پست های آنجا به حساب نیاید ، تا سو استفاده نشه ، در ضمن ، نکته ای که بود ، خیلی وقت پیش در ترد جوک ، یک بابای بود جوک های عالی می گذاشت ولی جان به جانش کردند در جایی غیر از گفتگوی آزاد پست نمی زد ، می گفت با صفر حال می کنه:D

با اون مديري كه گفتگو داشتم و خيلي اتفاقا انسان منطقي و خوبي بودن،موضوعي رو مطرح كردم كه معذرت مي خوام دارم توو گفتگوي آراد PPC مي گم، جاش اينجا نيست، اما فقط :
فرومي هست به اسم sonsivri تخصصي برقه و كاري خيلي جالب انجام ميده:
هر كاربري كه زير 7 پست داشته باشه با رنگ قرمز مشخص مي كنه و هر چند وقت يكبار، كاربران 0 پسته رو پاك ميكنن
الان 3900 كاربر داره، اما وقتي عدد 3900 رو توو فروم تخصصي برق ميبينم، لذت مي برم،چون مي دونم اينها جدا فعال هستن! نه 0 پسته،نه بي فعاليت!نه ...
شايد اگه اينجا هم قانوني بزاريم و 0 پسته ها رو پاك كنيم و ... هم ابتكار اولين بار توو ايران باشه! هم آمار خيلي قابل اعتماد و كاملي بود كه توو هر ضمينه ميشد رووش حساب كرد!

بعد هم اينكه در ازاي كاربرهاي 0 پسته بخش گفتگوي آزاد، كلي كاربر بالاي 10 پست به قول مديران اسپمر داريم :(

من يه فروم زدم، 6 ماهه راهش نمي دازم!(شايد ديگه برم اونجا تا با اين دخالتهام و نق نق هام كسي رو ناراحت نكنه!) اما هر چي توو فرومم هست براي همه همه همه باز كردم!اولشم نوشتم خواهشا اگه كاري مي خواين بكنين ثبت نام كنين،وگرنه از امكانات راحت و بدون رجيستر استفاده كنين

ولي اگه صلاح مي دونين، اين 3 تا پستم رو پاك كنين!!! دردسر نشه الكي :(

بالا