قبلا هم فیلتر شده بود ولی دوباره باز شده. البته اون دفعه گفتن اشتباه شده و باز کردن، ممکنه دیگه اشتباه نکرده باشند:blush:
*** یا UltraSurf یا Torpark که دوتای اولی پیشنهاد میشه![]()
دانلود U87 از 88 بهتره :happy:
قبلا هم فیلتر شده بود ولی دوباره باز شده. البته اون دفعه گفتن اشتباه شده و باز کردن، ممکنه دیگه اشتباه نکرده باشند:blush:
*** یا UltraSurf یا Torpark که دوتای اولی پیشنهاد میشه![]()
دانلود U87 از 88 بهتره :happy:
بچه ها سعيد جان ادمين pp30.ir هم امروز جشن تولدشون هستايشالا كه مبارك باشه
:happy:
مهرداد جون ممنون. ایشالله عروسیت![]()
مرسي سعيد جان
آقايون اگه از قضيه شيلترينگ اينجا با pc بگذريم ( آخه با برنامه و ... درست ميشه ) يكي بياد :wacko: بگه چه جوري با ppc (جي پي آر اِس) بايد وارد pt شد ؟؟؟ :wacko:
اگه ميشد اين همه عقب نبودم :happy:
:blush: راستي پارسا جان شرمنده اما تا همين ديشب هم كه شب... بود يه كم از آهنگ مورد علاقت رو تو ماشين با صداي كم با برو بكس گوشي ميداديم
هر از چند شب هم تا صبح گوششون ميدم مثل الان
البته اينا رو بايد زير نويس كويك مجتبي عزيز بكنم
راستي مجتبي به خاطر رسوندن قيمت ... به من ممنونم![]()
![]()
:blush: راستي پارسا جان شرمنده اما تا همين ديشب هم كه شب... بود يه كم از آهنگ مورد علاقت رو تو ماشين با صداي كم با برو بكس گوشي ميداديم
هر از چند شب هم تا صبح گوششون ميدم مثل الان
البته اينا رو بايد زير نويس كويك مجتبي عزيز بكنم
راستي مجتبي به خاطر رسوندن قيمت ... به من ممنونم![]()
یه فکری هم به حال این آلترا ( اوووولترا) سرف ِ ما بکنید که اگه ران نباشه اینترنت کار نمی کنه ، فرشید جان شما کاربر فعال ِ نرم افزاری ، خودتو به ما بنما
![]()
اصلا هیچ کس مارو تحویل نگرفت ، حسین 505 هم که مارو تحویل گرفت سو ء استفاده شخصی کرد واسه تبلیغ اپرا![]()
سلام حسین جان
دیدم به گلها سلام کردی دلم نیومد جوابتو ندم!
راستی تولد امپراتور هم مبارکها باشه![]()
سلام به همه بچه های گل
تولد امپراطور هم مبارک ک ک ک ک![]()
مخلصیم پارسای عزیز. همچنین شما ایشاللا@ امپراطور : تولدت مبارک هم دانشگاهی ... ایشالله پاس کنی واحداتو
مخلصیم پارسای عزیز. همچنین شما ایشاللا![]()
راستی پارسا جان فکنم شما دقیق دقیق 1 روز از من بزرگتری. 29 دی 66 درست میگم؟ تولدت مبارک![]()
قربانت سعید جان ...
آره مثکهمرسی از تبریکت
جواد جان توووووووووووووووووووووللللللللللللللللللللللللدددددددددددددددددددددتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
مبارک :lol::lol::lol::lol:
@ جواد : تو هم تولدته ؟؟ عجب ... تولدت مبارک جواد ... ایشالله همیشه موفق باشی
D
@ خودم : جقدر دی داریم ... منم تولدم 29 دی بود ... یعنی دیروز تولدم مبارک![]()