Khepele Sibilo
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,693
- لایکها
- 16
قربان در تاپیک جی پی اس مطرح کنید ،شاید جواب گرفتید
اطاعت
اما وقتي من رو قربان (يعني خيلي رسمي! ) صدا مي زنين، احساس بدي بهم دست مي ده
قربان در تاپیک جی پی اس مطرح کنید ،شاید جواب گرفتید
دوستان از هر دو تشکر می کنم که وقت برای فروم می گذارید و در جایی غیر از گفتگوی آزاد هم فعالیت دارید
در مورد هماهنگی ، اصلا یک ترد بود فکر کنم هیراد درست کرده بود ، که هر کس می خواد ایندکس کنه ، بنویسه من از اینجا تا اینجا رو مشغولم که دیگه این طوری نشه ، یکی بگرده ترد رو نبش قبر کنه
اطاعت
اما وقتي من رو قربان (يعني خيلي رسمي! ) صدا مي زنين، احساس بدي بهم دست مي ده(اسميلي شروع به گريه ياهو كه خيلي دوستش دارم
)
سلام. دوست عزيز دكتر همه حتي بقيه مديران رو با قربان خطاب ميكنه و يكي از مشخصات ريپلاي هاي ايشون همينه! (كپي رايت هم داره)
فرشيد جان يك سوال دارم از شما : رنگ دكمه ها و بخصوص جوي استيك گوشي شما نرفته؟؟؟؟
علیرضا جان من نمیدونستم باید با کی هماهنگی کنم:blush: شما خودت با کی هماهنگی کردی؟
اگه وقتتون تلف شد ببخشید. الان هم اگه درحال index کردن نیستید من بقیه رو ادامه بدم.
دوستان از هر دو تشکر می کنم که وقت برای فروم می گذارید و در جایی غیر از گفتگوی آزاد هم فعالیت دارید![]()
نه بابا معذرت خواهی چیه:happy:
یکی 2 صفحه بیشتر نرفته بودم.
اگه وقت ازاد داری زحمتشو بکش, منهم این یکی 2 روز میتونم کمکت کنم
دکتر جون تیکه بود؟!!:blush:![]()
با اون مديري كه گفتگو داشتم و خيلي اتفاقا انسان منطقي و خوبي بودن،موضوعي رو مطرح كردم كه معذرت مي خوام دارم توو گفتگوي آراد PPC مي گم، جاش اينجا نيست، اما فقط :
فرومي هست به اسم sonsivri تخصصي برقه و كاري خيلي جالب انجام ميده:
هر كاربري كه زير 7 پست داشته باشه با رنگ قرمز مشخص مي كنه و هر چند وقت يكبار، كاربران 0 پسته رو پاك ميكنن
الان 3900 كاربر داره، اما وقتي عدد 3900 رو توو فروم تخصصي برق ميبينم، لذت مي برم،چون مي دونم اينها جدا فعال هستن! نه 0 پسته،نه بي فعاليت!نه ...
شايد اگه اينجا هم قانوني بزاريم و 0 پسته ها رو پاك كنيم و ... هم ابتكار اولين بار توو ايران باشه! هم آمار خيلي قابل اعتماد و كاملي بود كه توو هر ضمينه ميشد رووش حساب كرد!
بعد هم اينكه در ازاي كاربرهاي 0 پسته بخش گفتگوي آزاد، كلي كاربر بالاي 10 پست به قول مديران اسپمر داريم
من يه فروم زدم، 6 ماهه راهش نمي دازم!(شايد ديگه برم اونجا تا با اين دخالتهام و نق نق هام كسي رو ناراحت نكنه!) اما هر چي توو فرومم هست براي همه همه همه باز كردم!اولشم نوشتم خواهشا اگه كاري مي خواين بكنين ثبت نام كنين،وگرنه از امكانات راحت و بدون رجيستر استفاده كنين
ولي اگه صلاح مي دونين، اين 3 تا پستم رو پاك كنين!!! دردسر نشه الكي![]()
علیرضا ( The Great Simkesh )
خداييش تكي پارسا... من موندم كه اگه بخواي يه لقب به من بدي چي مي گي... :lol:![]()
نه قربان ، مزاح بود:blush:
قصد جسارت نیست ، این تاپیک گفتگوی آزاد برای مدیران بیشترین برکت رو داشته
، از میزان اسپم به مقادیر فراوان در دیگر تاپیک ها می کاهد
موفق باشید
علیرضا ( The Great Simkesh ) اگه SZ640/SZ650 داری این پچ رو بریز ...
من با این پچ 650 کیلو بایتی از صبح هنگ نداشتم ...
لینک مستقیم
من مخلصیم شهرام جانخداييش تكي پارسا... من موندم كه اگه بخواي يه لقب به من بدي چي مي گي... :lol:![]()
دستت طلا, این مطمعنه؟!
اخه لینک مستقیمت گویا کار نمیکنه
البته مال من SZ 450 هست
به به ! استادنا ! شیخنا !به به
چه سور و ساتی راه انداختن بچه ها
همه واسه همدیگه نوشابه باز میکنن اینجا
:lol:
=-=-=-=-=-=
راستی جریان این فیلتر چیه !؟ (اسمایل از همه جا بی خبر و متعجب!)
برای من مثله آینه داره صفحه ها رو لود میکنه
زین پس هرگونه اسم گذاری از جانب من کل یوم ( همون کلهم ِ اما مربی ِ استقلالیا میگه کل یوم ! ) کنسل میباشدسلام مولانا متقینا اسم گزارنا
چطوری بابا
فعلا بیا یه نوشابه بخور سر حال بیایی
(مگه تو کارو زندگی نداری که میایی برا ملت اسم میزاری!؟ :lol![]()
شهرام جون شما كه GREAT PROGRAMER OF PPC هستي. بچه كه بودي هم CUTE BABY بودي. :blushجسارت نشه ها)
دوستان در خصوص رفع مشكل پي تي خبري نداريد؟ راستش من خيلي حالم گرفته شده.
دانیال جون بدترش کردی که
یعنی ما اسپمر بودیم حالا با زدن این تاپیک, میایم اینجا اسپم میکنیم , واسه همینم زحمتهای مدیران کمتر شده؟!!:f34r:
من مخلصیم شهرام جان
انقدر ماشالله تیزی که گاف نمیدی آدم واست یه لقب ِ Ultra - Suitable بذاره !!! :blink:
یه کمی دست ِ ملت رو باز بذار بابا![]()