serentipiti
کاربر تازه وارد
نه به هيچ وجه !!! فرهاد فقط مدير بازنشسته :hmm:
چرا فرهاد رفت؟
نه به هيچ وجه !!! فرهاد فقط مدير بازنشسته :hmm:
شایعات مبنئ برآن است به خاطر مشکلاتی که تو تاپیک مدیران پیدا کرد یا ایجادکردند اینها سیکرت هستا جایه دیگه گفته نکنی ها راستئ بهروز بزرگ هم به خاطر مشکل تو تاپیک مدیران رفت؟چرا فرهاد رفت؟
چرا فرهاد رفت؟
شایعات مبنئ برآن است به خاطر مشکلاتی که تو تاپیک مدیران پیدا کرد یا ایجادکردند اینها سیکرت هستا جایه دیگه گفته نکنی ها راستئ بهروز بزرگ هم به خاطر مشکل تو تاپیک مدیران رفت؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
مرسی مهرداد جان بابت دلداریت! :lol:
سلام دوستان گرامی
پیرو گفته های دوستان عزیز پیرامون مساله کاربر فعال بودن ....ضمن تایید گفته های تمامی دوستان گرامی ...
بنده داوطلبانه به عنوان یکی از کوچکترین اعضای پرشین تولز تقاضای حذف من از سمت کاربر فعالی فروم بخش پاکت پی سی رو که بسی جای افتخار بوده و هست رو از مدیران محترم دارم ....
در حال حاضر احساسی که به من القاء شده این هست که شایستگی این عنوان رو ندارم ....و ترجیح میدم زمانی که واقعا شایستگی این عنوان رو داشته باشم در خدمت اهالی پاکت پی سی باشم
امیدوارم در طول این مدت رفتارم به شکلی که دوست عزیزمون بیان کردن(عوض شدن لحن و تغییر برخورد) نبوده باشه
کاربر فعالی دوستان جدید رو هم تبریک میگم ...
-------------------------------------------------
با احترام یا علی
اصلا کاربر فعال بودن و نبودن چه فرقی داره؟ Ehsan خان یه مدتی میخواست منو Super Moderator کنه ولی من گفتم به فکر پست و مقام نیستم و قبول نکردم.
WM6 آقا روزبه را نصب کن حالشو ببر.
این 1112 هم داستانی داره برا خودشا... اول مال من بود. Jamin را که فروختم رفتم 1112 خریدم و تا P535 داشتمش بعد شما Atom را فروختی و این را از من گرفتی. امیدوارم بعد از رسیدن A200 به کس دیگه ای نرسه
GPS را هم پایه هستم اساسی! این مملکت یه نقشه درست حسابی نداره یه بار تو Google Map بتابی با دیدن نقشه های فوق العاده کشورهای پیشرفته از زندگی تو اینجا ناامید میشی.
چرا فرهاد رفت؟
شایعات مبنئ برآن است به خاطر مشکلاتی که تو تاپیک مدیران پیدا کرد یا ایجادکردند اینها سیکرت هستا جایه دیگه گفته نکنی ها راستئ بهروز بزرگ هم به خاطر مشکل تو تاپیک مدیران رفت؟
من این طور استدلال میکنم که یکی از دشمنان قسم خورده کاربران PT ، ازدواج و تشکیل خانواده هست. به طوری که وقتی کاربر در PT وارد میشه، همزمان دمپایی هم میخوره. روزهای اول قابل تحمل هست. اما مگه آدم چند دفعه تحمل دمپایی خوردن داره؟
سلام فرشید و دانیال عزیزاین چه حرفیه علی جان. شما رو سر ما جا داری. انشاالله یه PPC خوب میخری مثل قبل فعالیت میکنی.
دیدم ترکوندی با اون کالیبره کردنت. لب زاینده رود قدم میزنیم، طوقچی را نشون میده. همین باعث شد که قیمت زمینهای لب آب کلی افت کنه
سلام به همه دوستان،
گرچه خیلی آف تاپیکم؛اما تبریک می گم کاربر فعالی سیاوش و همچنین حامد رو(البته نمی دونم اسم خودشون هم همین هست یا نه)امیدوارم که مثل همیشه ازشون مطالب جدید یاد بگیرم؛
از همه دوستان هم عذر می خوام که نمی تونم فعالانه تو بحصها شرکت کنم؛گرچه هر روز سر می زنم؛اما سعی می کنم بیشتر به کارهای فروم برسم(مثلا" یه روز کلی پست رو از ترد نرم افزار به ترد های مربوطه کردم؛البته اینو گفتم که برخی از کاربرها به خصوص تازه واردها کمی هم مراعات ما رو بکنن)بنابراین سر می زنم و مطالب رو می خونم؛اما واقعا" نمی رسم اون جور که باید و شاید در خدمت دوستان باشم؛
از دانیال و حسین عزیز هم تشکر می کنم که زحمت های بنده رو به پذیرفتن و من رو تحمل می کنن؛ پیگیری برخی کارها افتاده به دوش خودشون؛اما همه چیز داره به خوبی پیش می ره؛
امیدوارم سریعتر امتحانا تموم بشه و این اوضاع کاری که آخر سال واقعا" شلوغ می شه هم سر و سامون بگیره تا بیشتر در خدمتتون باشم؛
خیلی از دوستان این بخش هم ممنونم؛واقعا" افتخار می کنم که عضوی از جمع بچه های پاکت پی سی هستم؛
ببخشید که پریدم وسط بحث؛
موفق باشید.
سلام به همگی،
این اولین پستم تو این قسمت.بچه ها نظرتون راجع به آگهی O2 xda Zinc و قیمتی که گذاشتم چیه؟
پارسا جون،میبخشی که جوابتو تو بازارچه ندادم،فکر کنم همون 2 خطی که نوشتی دل همه رو ببره
میدونی که من اصلاً نمیخواستم بفروشمش،ولی دیگه دوری معشوقمو (g900) نمیتونم تحمل کنم
یک معمای ساده
مقداری شمع داریم با سایزها و اشکال مختلف اما مدت زمان تمام شدن شمع ها بعد از روشن شدن 1 ساعت ( 60 دقیقه ) است .
برای بدست آوردن نیم ساعت چه عملیاتی میتوان انجام داد . ؟ . ؟
* مقدار شمع ها زیاد است آنلیمیت .
** مشکلی با کبریتو این حرفها هم نداریم .
درضمن ، بابا یکی از برنامه نویس هامون ، یک زنگ ساده باسه پاکت پی سی بنویسه که راحت چندتا زنگ باسش بشه تنظیم کرد ، ام پی تری قبول کنه ، و بچه ادم رو هم از رو گاز بر نداره
(اسمایلی از حرص موها رو کندن)