• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
چرا فرهاد رفت؟:rolleyes:
شایعات مبنئ برآن است به خاطر مشکلاتی که تو تاپیک مدیران پیدا کرد یا ایجادکردند اینها سیکرت هستا جایه دیگه گفته نکنی ها راستئ بهروز بزرگ هم به خاطر مشکل تو تاپیک مدیران رفت؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
امان از این بی ویندوزی
نمیدونم چرا هر چی ویندوز نصب کردم نمیتونه مثله ویندوز قبلیم باشه
این آخری هم که فکر میکردم خوب باشه پیر ما رو در اورد
هر وقت که میخام کانکت بشم کل سیستم فریز میشه
کلی هم باگ داره
روسه ما رو تپل کشیده!
یکی از رفقا یه ویندوز خوب که ماله یه شرکت معتبر باشه رو به ما معرفی کنه (ترجیحا مدیا سنتر باشه)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

مرسی مهرداد جان بابت دلداریت! :lol:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

الاهه خانم 100% كه كسي هم كه ميدونه اينجا نمياد بگه :rolleyes:
چرا از دوست عزيز علي رضا سيم كش نميپرسيد :happy: رفيق شفيق فرهاد :happy: حما به نتيجه ميرسيد :blush: عليرضا من بي تقصيرم دوست داشتي جواب نده به من چه خب :D

شایعات مبنئ برآن است به خاطر مشکلاتی که تو تاپیک مدیران پیدا کرد یا ایجادکردند اینها سیکرت هستا جایه دیگه گفته نکنی ها راستئ بهروز بزرگ هم به خاطر مشکل تو تاپیک مدیران رفت؟

بهروز فگر نكنم مشكل خاصي بود ... تا اونجا كه من اطلاع دارم بيشتر خودش ميخواست بره !!! هر كس يه روزي خسته ميشه :)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

مرسی مهرداد جان بابت دلداریت! :lol:

قربانت ;) اگه دوست داري بيشتر هم ميتونم دلداري بدم امر كن شما :happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان گرامی
پیرو گفته های دوستان عزیز پیرامون مساله کاربر فعال بودن ....ضمن تایید گفته های تمامی دوستان گرامی ...
بنده داوطلبانه به عنوان یکی از کوچکترین اعضای پرشین تولز تقاضای حذف من از سمت کاربر فعالی فروم بخش پاکت پی سی رو که بسی جای افتخار بوده و هست رو از مدیران محترم دارم ....
در حال حاضر احساسی که به من القاء شده این هست که شایستگی این عنوان رو ندارم ....و ترجیح میدم زمانی که واقعا شایستگی این عنوان رو داشته باشم در خدمت اهالی پاکت پی سی باشم :)
امیدوارم در طول این مدت رفتارم به شکلی که دوست عزیزمون بیان کردن(عوض شدن لحن و تغییر برخورد) نبوده باشه :eek:
کاربر فعالی دوستان جدید رو هم تبریک میگم ...:)
-------------------------------------------------
با احترام یا علی

علی جان
با تشکر از فروتنی شما ، عرض شود منظور مدیران از تغییر عنوان کاربری دوستانی که حرف شون زده شد ، کسانی ست که مثلا 3 ماه ست اصلا به پی تی لاگین نکرده اند. مثل دوستانی همچون مازیار و اورلود و دلا خانم.
در ضمن حتی برای این افراد هم مدیران توافق کرده اند که سلب عنوان رو در پیش نگیرند بلکه به مثلا کاربر بازنشسته و اینها تغییر بدهند .
این کار چند مزیت داره
.وقتی پست این فرد توسط تازه واردی خوانده می شه ، می دونه که ایشون دیگه فعال نیستند و ممکنه اصلا جواب یک کوت رو ندهند
.دیگر دوستان هم می دانند که در صورت عدم فعالیت ، به عنوان متقدم این فروم شناخته خواهند شد
.برای مدیران هم این امکان فراهم می شه کاربر فعال جدید معرفی کنند

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اصلا کاربر فعال بودن و نبودن چه فرقی داره؟ Ehsan خان یه مدتی میخواست منو Super Moderator کنه ولی من گفتم به فکر پست و مقام نیستم و قبول نکردم.

آره جون عمت !!

WM6 آقا روزبه را نصب کن حالشو ببر.
این 1112 هم داستانی داره برا خودشا... اول مال من بود. Jamin را که فروختم رفتم 1112 خریدم و تا P535 داشتمش بعد شما Atom را فروختی و این را از من گرفتی. امیدوارم بعد از رسیدن A200 به کس دیگه ای نرسه:D

پس به خاطر همین بود که برادرت میخواست این 1112 را به زور از من بگیره؟
شاعر میگه: وقتی میخوای بری سفر هرچی دلت میخواد ببر اما 1112 را با خودت نبر
زکی. دی!

GPS را هم پایه هستم اساسی! این مملکت یه نقشه درست حسابی نداره:eek: یه بار تو Google Map بتابی با دیدن نقشه های فوق العاده کشورهای پیشرفته از زندگی تو اینجا ناامید میشی.

دیدم ترکوندی با اون کالیبره کردنت. لب زاینده رود قدم میزنیم، طوقچی را نشون میده. همین باعث شد که قیمت زمینهای لب آب کلی افت کنه :(

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

من این طور استدلال میکنم که یکی از دشمنان قسم خورده کاربران PT ، ازدواج و تشکیل خانواده هست. به طوری که وقتی کاربر در PT وارد میشه، همزمان دمپایی هم میخوره. روزهای اول قابل تحمل هست. اما مگه آدم چند دفعه تحمل دمپایی خوردن داره؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من این طور استدلال میکنم که یکی از دشمنان قسم خورده کاربران PT ، ازدواج و تشکیل خانواده هست. به طوری که وقتی کاربر در PT وارد میشه، همزمان دمپایی هم میخوره. روزهای اول قابل تحمل هست. اما مگه آدم چند دفعه تحمل دمپایی خوردن داره؟

مخالفم :f34r:

من 2 ساله خانوم و پی تی رو با هم دارم ( البته اگه به تعداد پستها نگاه کنید متوجه اولویت هرکدوم خواهید شد - چــییییی ؟ کی گفته ؟ من ز...ذ...م نه بابا ما با هم تفاهم داریم ) :lol:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
این چه حرفیه علی جان. شما رو سر ما جا داری. انشاالله یه PPC خوب میخری مثل قبل فعالیت میکنی.
سلام فرشید و دانیال عزیز
اول از همه اینکه دوستان به من لطف دارن ....و از این بابت کمال تشکر رو دارم :cool:
عرض به حضورتون که من در حال حاضر ppc ندارم :(...و بدلایلی هم فعلا تصمیمی در موردش نگرفتم و این خودش مساله ای هست که روی فعالیتم توی بخش تاثیر گذاشته شده و مورد دیگه مشکلاتی بود که مدتی من رو درگیر خودش کرد و باعث شد کمی از قافله عقب بیافتم :eek: .... واسه همین با توجه حرف هایی که زده شده بود احساس کردم که شایستگی این عنوان رو ندارم.... گفتم بهتره که بیام در رکاب دوستان و از دانش بزرگان استفاده کنم :eek: ...در هر صورت هر تصمیمی که گرفته بشه من مطیع نظرات مدیران بخش هستم :blush:
----------------------------
با تشکر :cool:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دیدم ترکوندی با اون کالیبره کردنت. لب زاینده رود قدم میزنیم، طوقچی را نشون میده. همین باعث شد که قیمت زمینهای لب آب کلی افت کنه :(

ای بابا. نیم متر هم خطا نداره. من با P535 تست کردم خطا نداشت. تو Google Earth هم نقاط رو درست نشون میده. بعد از یک ساعت آپلود کردن به مجید هم دادم، ولی خبر نداد درسته یا نه:( اون Evermore عتیقه ای که داری خرابه.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تهران - خبرگزاری اقتصادی ایران
اكونيوز: معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به رشد علمی کشور و رتبه سی ام ایران در سطح دنیا در بخش علم و فناوری یاد آور شد: با حمایتهای بودجه ای و رشد مقالات علوم پزشکی ایران می تواند تا سه سال آینده جزء ۱۰ کشور برتر دنیا قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، دکتر محمد واسعی امروز در سیزدهمین جشنواره تحقیقاتی رازی که در محل سابق مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با ارائه گزارش سیزدهمین دوره جشنواره تحقیقاتی رازی گفت : در جشنواره رازی در دو بخش از محققان حقیقی و پژوهشگران حقوقی تقدیر می شود که در بخش حقیقی در این دوره بخش محققان کشورهای عضو آیسسکو نیز اضافه شد که امیدواریم در سال آینده این افراد به صورت گسترده تری در جشنواره حضور یابند.
رئیس هیئت اجرایی سیزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از حذف بخش پایان نامه های برتر در سیزدهمین دوره جشنواره رازی خبر داد و گفت: در این دوره دو مقاله از محققان ایرانی که در مجله نیچر Nature به چاپ رسیده بود را مورد تقدیر قرار داده ایم. چاپ مقاله در این مجله به رتبه بندی دانشگاهها کمک می کند و ۲۵ درصد در رتبه بندی جهانی آنها نقش دارد.
وی افزود: در این دوره از جشنواره سعی شده که رقابت بهتری در میان محققان علوم پزشکی کشور ایجاد شود و در این میان داوران نیز از نقاط مختلف کشور برای داوری طرحها دعوت شدند و برای بخش ابداعات و اختراعات نیز از داوران مراکز غیر پزشکی هم کمک گرفته شده است.
واسعی تعداد کل طرحهای رسیده به جشنواره رازی را ۳۲۴ طرح عنوان کرد و گفت: بخش ابداعات با ۶۸ طرح بیشترین میزان طرحها را به خود اختصاص داده بود. این امر نشان می دهد که پژوهشگران علوم پزشکی کشور نیز به علم کاربردی توجه بیشتری داشته اند.
وی با اشاره به بخش نهادها و سازمانهای حقوقی که در این دوره از جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند، گفت: محورهایی از جمله تولید علم، توانمندسازی و ***** پژوهشی در این رتبه بندی تأثیر دارد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با انتقاد از خالی ماندن ظرفیت مرکز ملی تحقیقات علوم پزشکی کشور خواستار شد این مرکز دوباره کار خود را آغاز کند.
وی یادآور شد : چارچوب کلی این مرکز ایجاد شده است و باید هرچه سریعتر با اتصال به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بتواند تحقیقات استراتژیک در حوزه علوم پزشکی را انجام دهد.
واسعی با اشاره به تولید علم کشور در حوزه علوم پزشکی و نوآوری ها و اکتشافات در این حوزه یاد آور شد: برای ثبت پتنت و اختراع در کشور نیاز به یک منبع معتبر واقعی نیاز داریم البته هم اکنون چنین مرکزی در کشور وجود دارد اما نمی تواند به طور کامل این موضوع را پوشش دهد.
وی گفت: میزان بودجه مراکز تحقیقاتی که ردیف بودجه مستقل دارند حدود یک و نیم برابر بودجه دانشگاههای علوم پزشکی کشور است و آمار نیز نشان داده که با توجه به افزایش بودجه، کارهای تحقیقاتی بیشتری انجام شده است.
رئیس هیئت اجرایی سیزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از بررسی کیفی نشریات علوم پزشکی کشور در سال آینده خبر داد و گفت: نشریات علمی کشور بر اساس فرمت کلی و به صورت حرفه ای در عرصه پژوهشی در این دوره از جشنواره انتخاب شده اند و در سال آینده علاوه بر بررسی کیفی، تلاش نشریه برای ورود به نمایه های بین المللی نیز از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.
وی اضافه کرد: بر اساس آمار موجود دانشگاههای علوم پزشکی تیپ یک ۷۹ درصد تولید علم و رشد مقالات را در اختیار دارند و از هر دو محقق علوم پزشکی کشور نیز یک نفر دارای مقاله است اما واقعیت این است که برخی از محققان کشور با ارائه مقالات بیشتر توانسته اند جای خالی مقالات دیگر محققان را پر کرده اند.
واسعی گفت: اعضای هیئت علمی کشور و محققان علوم پزشکی باید با تلاش بیشتر، حداقل یک مقاله از سوی هر محقق را ارائه دهند و این مسئله به طور حتم در مدت ۳ سال آینده رشد علمی ایران را چهار برابر خواهد کرد.
سیزدهمین جشنواره رازی امروز به منظور تجلیل از محققین و معرفی فعالیتهای تحقیقاتی برتر علوم پزشکی کشور در محل سابق مجلس شورای اسلامی با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر بهداشت و محققان برتر علوم پزشکی کشور برگزار شد.

-------------------------------------
کسی میتونه 9 تای دیگه رو پیدا کنه؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من فکر می کنم ایران از تاپ تن هم رد کرده و جزو 5 کشور برتر دنیا شده دیگه ...

از آنجا که : معاون پژوهشی وزارت علوم وضعیت فناوری های اولویت دار ایران را تشریح کرد و گفت : در بخش علوم هسته ای ایران به رتبه ای قابل توجه در جهان دست یافته است به طوریکه ایران در دانش غنی سازی در میان ۵ کشور برتر دنیا جای گرفته است.
دکتر منصور کبگانیان امروز در جمع خبرنگاران با تشریح رتبه های ایران در فناوری های اولویت دار برنامه چهارم توسعه گفت: ایران در بخش چرخه سوخت در فناوری هسته ای جزء نخستین کشورها است. در بخش uf۶ از نظر تاریخ دستیابی رتبه ۷ جهان را دارد و در بخش ظرفیت تولید نیز دارای رتبه ۶ ام است. در غنی سازی و سانتریفیوژ جزء ۵ کشور برتر دنیا است و در تولید تجهیزات uf۶ به خودکفایی رسیده است.
کبگانیان ادامه داد: در ۵/۱ سال اخیر ۸۰۰ مقاله علمی در زمینه فناوری هسته ای از ایران ارائه شده که از این تعداد ۱۵۰ مقاله در ISI نمایه شده اند.
وی در مورد وضعیت ایران در نانوتکنولوژی گفت: ایران از نظر تعداد مقالات نانون تکنولوژی در میان کشورهای جهان اسلام رتبه اول و از نظر تعداد شرکت های نانو رتبه ۱۶ در جهان را دارد.
کبگانیان اظهار داشت: ماهواره مصباح نیز در زمینه فناوری هوا و فضا طراحی و ساخته شده است و اکنون دانشمندان بسیاری نگران تأخیر در پرتاب آن هستند به همین منظور موشک حمل کننده ماهواره نیز جزء برنامه های جدی **** است.
معاون پژوهشی وزارت علوم افزود: قرارداد ساخت زهره در دستورکار جدی قرار دارد. قرارداد ماهواه سنجش از دور نیز با همکاری برخی از کشور ها قرارداد ۳ ماهواره دانشگاهی منعقد شده است. البته ۵ ماهواره دیگر نیز در دست ساخت است.
وی در مورد وضعیت ایران در فناوری هوا و فضا در میان کشورهای همتراز گفت: ایران در میان کشورهایی همچون پاکستان، مصر، عربستان تنها یک ماهواره به فضا پرتاب کرده است. در مورد ماهواره موجود در فضا نیز در میان این کشور تنها یک ماهواره در فضا دارد.
زیست فناوری، فناوری نانو، فناوری هسته ای، هوا و فضا، فناوری اطلاعات و محیط زیست فناوری های اولویت دار ایران در برنامه چهارم توسعه به شمار می آیند.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان،

گرچه خیلی آف تاپیکم؛اما تبریک می گم کاربر فعالی سیاوش و همچنین حامد رو(البته نمی دونم اسم خودشون هم همین هست یا نه)امیدوارم که مثل همیشه ازشون مطالب جدید یاد بگیرم؛
از همه دوستان هم عذر می خوام که نمی تونم فعالانه تو بحصها شرکت کنم؛گرچه هر روز سر می زنم؛اما سعی می کنم بیشتر به کارهای فروم برسم(مثلا" یه روز کلی پست رو از ترد نرم افزار به ترد های مربوطه کردم؛البته اینو گفتم که برخی از کاربرها به خصوص تازه واردها کمی هم مراعات ما رو بکنن)بنابراین سر می زنم و مطالب رو می خونم؛اما واقعا" نمی رسم اون جور که باید و شاید در خدمت دوستان باشم؛
از دانیال و حسین عزیز هم تشکر می کنم که زحمت های بنده رو به پذیرفتن و من رو تحمل می کنن؛ پیگیری برخی کارها افتاده به دوش خودشون؛اما همه چیز داره به خوبی پیش می ره؛
امیدوارم سریعتر امتحانا تموم بشه و این اوضاع کاری که آخر سال واقعا" شلوغ می شه هم سر و سامون بگیره تا بیشتر در خدمتتون باشم؛
خیلی از دوستان این بخش هم ممنونم؛واقعا" افتخار می کنم که عضوی از جمع بچه های پاکت پی سی هستم؛
ببخشید که پریدم وسط بحث؛
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه دوستان،

گرچه خیلی آف تاپیکم؛اما تبریک می گم کاربر فعالی سیاوش و همچنین حامد رو(البته نمی دونم اسم خودشون هم همین هست یا نه)امیدوارم که مثل همیشه ازشون مطالب جدید یاد بگیرم؛
از همه دوستان هم عذر می خوام که نمی تونم فعالانه تو بحصها شرکت کنم؛گرچه هر روز سر می زنم؛اما سعی می کنم بیشتر به کارهای فروم برسم(مثلا" یه روز کلی پست رو از ترد نرم افزار به ترد های مربوطه کردم؛البته اینو گفتم که برخی از کاربرها به خصوص تازه واردها کمی هم مراعات ما رو بکنن)بنابراین سر می زنم و مطالب رو می خونم؛اما واقعا" نمی رسم اون جور که باید و شاید در خدمت دوستان باشم؛
از دانیال و حسین عزیز هم تشکر می کنم که زحمت های بنده رو به پذیرفتن و من رو تحمل می کنن؛ پیگیری برخی کارها افتاده به دوش خودشون؛اما همه چیز داره به خوبی پیش می ره؛
امیدوارم سریعتر امتحانا تموم بشه و این اوضاع کاری که آخر سال واقعا" شلوغ می شه هم سر و سامون بگیره تا بیشتر در خدمتتون باشم؛
خیلی از دوستان این بخش هم ممنونم؛واقعا" افتخار می کنم که عضوی از جمع بچه های پاکت پی سی هستم؛
ببخشید که پریدم وسط بحث؛
موفق باشید.

چشم ما هستی آقا مجتبی:)

وجودت برا ما عزیز:)

همین جا اعلام میکنم که تمام هماهنگی جلسات بین مدیران رو آقا مجتبی هماهنگ میکنه و معمولا بهترین پیشنهاد ها هم از طرف ایشون هست و....

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یک معمای ساده

مقداری شمع داریم با سایزها و اشکال مختلف اما مدت زمان تمام شدن شمع ها بعد از روشن شدن 1 ساعت ( 60 دقیقه ) است .

برای بدست آوردن نیم ساعت با استفاده از شمع ها چه عملیاتی میتوان انجام داد . ؟ . ؟

* مقدار شمع ها زیاد است آنلیمیت .

** مشکلی با کبریتو این حرفها هم نداریم .

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی،
این اولین پستم تو این قسمت.بچه ها نظرتون راجع به آگهی O2 xda Zinc و قیمتی که گذاشتم چیه؟
پارسا جون،میبخشی که جوابتو تو بازارچه ندادم،فکر کنم همون 2 خطی که نوشتی دل همه رو ببره:)
میدونی که من اصلاً نمیخواستم بفروشمش،ولی دیگه دوری معشوقمو (g900) نمیتونم تحمل کنم:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همگی،
این اولین پستم تو این قسمت.بچه ها نظرتون راجع به آگهی O2 xda Zinc و قیمتی که گذاشتم چیه؟
پارسا جون،میبخشی که جوابتو تو بازارچه ندادم،فکر کنم همون 2 خطی که نوشتی دل همه رو ببره:)
میدونی که من اصلاً نمیخواستم بفروشمش،ولی دیگه دوری معشوقمو (g900) نمیتونم تحمل کنم:D

اول از همه تشگر کنم که قوانین رو رعایت کردی حامد جان:)

بعد هم قیمت رو یه نمه ارزون بدی فکر کنم مشتر بیشتر بشه ولی واقعا حیف هست این گوشی من دوستش دارم:)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یک معمای ساده

مقداری شمع داریم با سایزها و اشکال مختلف اما مدت زمان تمام شدن شمع ها بعد از روشن شدن 1 ساعت ( 60 دقیقه ) است .

برای بدست آوردن نیم ساعت چه عملیاتی میتوان انجام داد . ؟ . ؟

* مقدار شمع ها زیاد است آنلیمیت .

** مشکلی با کبریتو این حرفها هم نداریم .

سلام مهدي جان...
مي بينم كه شما هم بله... ;) متوجه سوال نشدم! :( براي بدست آوردن نيم ساعت؟ يعني چي؟;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
درضمن ، بابا یکی از برنامه نویس هامون ، یک زنگ ساده باسه پاکت پی سی بنویسه که راحت چندتا زنگ باسش بشه تنظیم کرد ، ام پی تری قبول کنه ، و بچه ادم رو هم از رو گاز بر نداره
(اسمایلی از حرص موها رو کندن)

اينو يه تست بكن دانيال جان ببين به دردت مي خوره... :p;)

Vip PIM RingTone v5.0

بالا