• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام بچه هاااا!!!!!!!!!!!!!!!
چطورید!!!!
چرا کسی دیگه تحویل نمیگیره!!!!!

برای همگی آرزوی پایندگی دارم!
شاد باشید!

سلام علی آقا. چطوری؟؟؟؟ کی تحویل نمی گیره؟ ما یا شما؟!
آقا یه چیزی تو ذهنمه بذار بگم... میشه همون آواتار قبلیت رو بذاری؟:blush: با کلاس تر بودا.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام بچه هاااا!!!!!!!!!!!!!!!
چطورید!!!!
چرا کسی دیگه تحویل نمیگیره!!!!!

برای همگی آرزوی پایندگی دارم!
شاد باشید!

به به آقا علی ... احوال شما . :rolleyes:

ما همیشه به یاده بچه های گل فروم هستیم اما کسانی که مدت زمان پست زدنشون به تاخیر میافته یکمی از بحث های عمومی خوارج میشن . مثلاً

شهرام کا جم :f34r: کجاییییی ؟

( عماد - پارسا - فرشید )*جان

جناب دکتر . آقا دانیال عزیز .

و ...

و در کل بگم که این دلیل نمیشه که شخصی ، شخص دیگری رو نمی تحو یله . مثلاً خوده من توی این پی تی ، سال به سالی کسی حالی ازم نمیپرسه ( البته به غیر از در خواست نرم افزارو طریقه نصبو اینجور چیزا که توی پریوات مسیج برام میدن ) اما باز هم مخلص همه بچه های گل پی تی هستیم .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

ما همیشه به یاده بچه های گل فروم هستیم اما کسانی که مدت زمان پست زدنشون به تاخیر میافته یکمی از بحث های عمومی خوارج میشن . مثلاً

شهرام کا جم :f34r: کجاییییی ؟

( عماد - پارسا - فرشید )*جان

جناب دکتر . آقا دانیال عزیز .

و ...

و در کل بگم که این دلیل نمیشه که شخصی ، شخص دیگری رو نمی تحو یله . مثلاً خوده من توی این پی تی ، سال به سالی کسی حالی ازم نمیپرسه ( البته به غیر از در خواست نرم افزارو طریقه نصبو اینجور چیزا که توی پریوات مسیج برام میدن ) اما باز هم مخلص همه بچه های گل پی تی هستیم .

تازه من امروز می خواستم بیام اینجا بگم احتمالا 2-3 هفته ای کمتر میتونم بیام اینجا !! البته اینجا هم یه خورده ای از اون شور اولیه اش افتاده . ایشالا مشکل فیلتر حل شه و ایشالا علتش همین فیلتر باشه و ایشالا حسی هم برای ما باقی بمونه !! از این هفته دارم میرم سر کار جدید و البته امتحانا هم همین هفته شروع میشه !! دارم فکر میکنم کار ارزشش رو داره یا نه!!

راستی همه خوبین خوشین در سلامتی کامل به سر می برین؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام بچه ها ( نه اینکه خودم خیلی بزرگم :blush: ) دی !
چه خبرا؟ میبینم که شمع محفل این تاپیک همیشه روشنه و تو هیچ جای این PT بیکران، مثل اینجا دوستان صمیمی نداره :rolleyes:
همیشه شاد و کوشا باشید

ما همیشه به یاده بچه های گل فروم هستیم اما کسانی که مدت زمان پست زدنشون به تاخیر میافته یکمی از بحث های عمومی خوارج میشن.

دقیقاً. من هم چند روزی مشغول انتخاب واحد و کلاس ملاس بودم و الان که اومدم میبینم که صفحاتی نه اندک از آخرین پستم گذشته و جبرانش کاریست سنگین

راستی زدم تریپ شعر و شاعری :lol:
بهم میاد ؟ :f34r:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
آواتار جدیدم هم تقدیم به دوستانی که عاشق هستند و فردا روزی تکرار نشدنی خواهند داشت. من که کسی را ندارم و فازترین کاری که میتونم فردا بکنم اینه که برم خونه فرشید اینا شلم بزنیم :(

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تنها فروم درست و حسابي كه براي PPC ديدم اينجاست :(
اينجا هم كه ظاهرا داره جمع ميشه :(
بياين از الان يه جا قرار بزاريم اگه جمع شد ، جايي باشه كه اين جمع كه خيلي ازش استفاده كردم رو ببينم :(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوستان ...

@ بادی بیلدر : آقا خیلی نامردی ... ما رو هم جزو بقیه گذاشتی ؟ ای بیمعرفت

@ جواد : اس ام اس جواب نمیدی دیگه ؟! باشه آقا ، باشه ...

@ بقیه دوستان : خیلی مخلصیم ...

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بياين از الان يه جا قرار بزاريم اگه جمع شد ، جايي باشه كه اين جمع كه خيلي ازش استفاده كردم رو ببينم :(

شدیدا تایید میشه ...
متاسفانه حتی لینک Forum رو هم از صفحه اول سایت برداشتند ...
اینطور که بوش میاد به این سادگی ها PT باز نمیشه ...
قبلا هم تجربه مشابه داشتیم ... ولی بعد نهایت 2 هفته با پیگیری باز میشد ...
فقط نکته خیلی مهم اینه که واقعا اگر PT (به خصوص بخش PPC ش) برای همیشه جمع بشه کجا همدیگرو دوباره پیدا کنیم ...
همممم؟ عملا مخابرات قدرتشون رو نشون دادند ... تا دیروز بخش ما*واره حذف شده بود امروز هم لینک فروم حذف شد لابد فردا هم بقیه فروم ها رو جمع می کنند دیگه ... :eek:
واقعا می طلبه که یه تاپیک بزنیم هر کدوم از بچه های بخش PPC بیان کانتکت هاشون رو (تا هر چقدر که دلشون می خواد و صلاح می دونند) بنویسند برای روز مبادا ...
والا دسترسیمون به همدیگه خیلی کم میشه ...
از صمیم قلب امیدوارم دوباره PT به روز های اوج خودش برگرده و از این فیل...رینگ مزخرف هم در بیاد.
موفق باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شدیدا تایید میشه ...
متاسفانه حتی لینک Forum رو هم از صفحه اول سایت برداشتند ...
اینطور که بوش میاد به این سادگی ها PT باز نمیشه ...
قبلا هم تجربه مشابه داشتیم ... ولی بعد نهایت 2 هفته با پیگیری باز میشد ...
فقط نکته خیلی مهم اینه که واقعا اگر PT (به خصوص بخش PPC ش) برای همیشه جمع بشه کجا همدیگرو دوباره پیدا کنیم ...
همممم؟ عملا مخابرات قدرتشون رو نشون دادند ... تا دیروز بخش ما*واره حذف شده بود امروز هم لینک فروم حذف شد لابد فردا هم بقیه فروم ها رو جمع می کنند دیگه ... :eek:
واقعا می طلبه که یه تاپیک بزنیم هر کدوم از بچه های بخش PPC بیان کانتکت هاشون رو (تا هر چقدر که دلشون می خواد و صلاح می دونند) بنویسند برای روز مبادا ...
والا دسترسیمون به همدیگه خیلی کم میشه ...
از صمیم قلب امیدوارم دوباره PT به روز های اوج خودش برگرده و از این فیل...رینگ مزخرف هم در بیاد.
موفق باشید
پیشنهاد خوبیه ... اولا که یه تاپیک بزنیم ، همه میل هاشون رو بنویسن تا در دسترس باشن

اما اگه کسایی که مایل هستند ، هزینه ای رو متقبل بشند تا یه فروم واسه خودمون بزنیم ( البته به شرطی که هر وقت اینجا بسته شد بریم اونجا تا پی تی ، پی تی بمونه ) خیلی خوب میشه ...
هزینه ش 150 160 تومن هست ... ( اونطوری که شنیدم )

من خودم به عنوان اولین نفر اعلام آمادگی میکنم

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
پیشنهاد خوبیه ... اولا که یه تاپیک بزنیم ، همه میل هاشون رو بنویسن تا در دسترس باشن

اما اگه کسایی که مایل هستند ، هزینه ای رو متقبل بشند تا یه فروم واسه خودمون بزنیم ( البته به شرطی که هر وقت اینجا بسته شد بریم اونجا تا پی تی ، پی تی بمونه ) خیلی خوب میشه ...

واقعا وضع خیلی خرابه

ولی این تاپیک رو من موافقم چون خیلی بد میشه از هم دور شیم
اصلا نمیتونم روزی رو که بیام آدرس pt رو بزنم و ......... تحمل کنم خیلی سخته

در ضمن یک فروم کاملا تخصصی برای ppc که همه مثل اینجا فعال باشن نیازه جامعه هستش خداییش
البته موقعی که pt نباشه !

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

1-يه حس بهم مي گه به اين زودي نمي بندنش! بعيد مي دونم. چند هفته اي دست نگه مي دارن! بعد انتخابات بياد،اگه از فيلتر در اومد كه خوب دليل نداره ... هر چند كه page view اينجا فكر كنم الان 1/10 قديم هم نيست! يعني بايد خسارت تبليغات رو بدن به جاي اينكه از تبليغات پولي در بياد!!!!!

2-هزينه فروم رو ميشه با سالي 40-50 تومن تموم كرد! من يكي دارم. الان دارم هاست عوض مي كنم،3-4 روزي از كار هام مونده. بخش موبايل و به طور خاص برنامه نويسيش هم باز مي كنم! ( چه گوشي هاي معمولي جاوا و سيمبيان چه PPC ) اما كسي رو از جايي نمي ربايم :( اگه PT بسته شد ميريم اونجا (منظور نه بسته شدن رسمي! همينكه عملا غير فعال شه كافيه! الان جز بخش PPC جاييش up نميشه ! برين صفحه اول ببينين چند بخش هست كه آخرين پستش مال ديروزه!‌)

3-اينكه تاپيكي بزنيم كه همه هم رو گم نكنن خيلي خوبه! حتي اگه PT هميشه فعال باشه باز هم اون بخش نيازه! برم گفتگوي آزاد يك پست باز كنم ( البته اول بايد بهش كامل فكر كنم! يه وقت بعدا متهم نشم به اينكه دارم شايعه مي سازم :( تا مردم رو ببرم فروم خودم كه حتي الان هم مطمئن نيستم مي خوام راهش بندازم! چون به خدا هدفم اين نيست! باور كنين هر كي نگاه كنه كاملا برداشتش فقط همينه !‌ خيلي انگيزه ها اينجا داشتم، اما كاملا سست و سرد شدم !‌)

4-توي 4 -5 سال گذشته خيلي فروم ها رو مي رفتم،اما اكثرا هدفم فقط رفع اشكال خودم بود! يعني دنبال مشكل هام مي رفتم! ID هاي اجق وجق !! ... يك شب باز مي كردن مشكلم حل شه بعد ...
اما يكي 2 ساله برام موضوع جدي تر شده بود!‌ حدود يك ساله با اين ID بيشتر جاها مجدد ثبت نام كردم! ديگه خيلي جدي تر شدم !
فروم زدم! اما از مديريت و ... متنفرم! خيلي خيلي سخته1 كمر شكنه! اونقدر كه مدير هاي اينجا هم خسته شدن! همش كل كل الكي! بحث هاي جنبي،مزاحمهاي اعصاب خورد كن! و ...
دلم مي خواست بيشتري عضوي از انجمن باشم تا مسئول! اما هر جا مي رم يه جور دلم زده ميشه! آخريش اينجا ديگه كلا ...
خدا كنه راه بيفته! نمي خوام با سر خوردگي برم سايت خودم و تنهايي براي دل خودم ....

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

نفوس بد نزن رفیق من چقدر باید از دست این پستهای نا امیدانت بگشم آخه برادر:blush:

من غلامتم اینجا انشاالله تا ظهور حضرت مهدی سر جاش هست:)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بابا نگرانی نداره که
اگه خدای نکرده در PT را تخته کردند، میریم میشینیم سردر ورودی مجلس تحصن میکنیم تا بازش کنند
(البته اگه مجلس و ما را به توپ نبندند)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

ای دادو بیداد... چقدر به اینجا عادت کرده بودیم.(اسمایلی فیلم هندی)
من هم اعلام آمادگی میکنم... اصلا همین الان راش بندازیم. یکی از بچه ها (خداییش خپل سبیلو هم شد آی دی! آدم روش نمیشه صدات کنه! مثلا بگیم خپل جان! شوخی بودا) هم که فوروم داره. آدرس بده بریم خوارج پی تی رو راه بندازیم که اگه اتفاقی افتاد یک روز هم بی هم نمونیم...

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اقا فروم امادست:D
اسم سایت هست www.just021.com , یه سال پیش که SJ ( به قول حسین دهات کانادا:D) این سایتو با بچه های تهرانی را انداختیم, واسه همینم اسمش تهت تجاهم فرهنگی قرار گرفته!:hmm:
یه فرم هم روز اولش راه انداختیم, www.just021.com/forum اما چون دیدیم فعلا ازش استفاده نمیکنیم, هم سایت هم فرم رو غیر فعالش کردیم
خلاصه خرجی نداره اصلا:D هزینش Ok هست.
2,3 روز دیگه دارم میرم SJ دوباره, به بچه ها میگم فعالش کنن.
تریپش رو یه مخلوطی از فرم PT و فرم Bia2.com درست کردیم. بخش PPC هم داره.
حالا خبرشو بهتون میدم:happy:.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اقا فروم امادست:D
اسم سایت هست www.just021.com , یه سال پیش که SJ ( به قول حسین دهات کانادا:D) این سایتو با بچه های تهرانی را انداختیم, واسه همینم اسمش تهت تجاهم فرهنگی قرار گرفته!:hmm:
یه فرم هم روز اولش راه انداختیم, www.just021.com/forum اما چون دیدیم فعلا ازش استفاده نمیکنیم, هم سایت هم فرم رو غیر فعالش کردیم
خلاصه خرجی نداره اصلا:D هزینش Ok هست.
2,3 روز دیگه دارم میرم SJ دوباره, به بچه ها میگم فعالش کنن.
تریپش رو یه مخلوطی از فرم PT و فرم Bia2.com درست کردیم. بخش PPC هم داره.
حالا خبرشو بهتون میدم:happy:.
راستش علیرضا جان اگه بشه جوری باشه که فروم فقط واسه پی پی سی باشه خیلی خوبه ... وگرنه میشه همون پی تی !

اگر هم نشد من و چند تا از دوستان یه فروم ِ درست و درمون میخریم و راش میندازیم ، خیالی نیست ... ا لطفت ممنون ، آمارش رو بده

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نمیشه Data Base بخش PPC را به کل از PT برداشت Backup گرفت و ریخت توی یه فروم دیگه ؟
خیلی حال میده ها :)

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستش علیرضا جان اگه بشه جوری باشه که فروم فقط واسه پی پی سی باشه خیلی خوبه ... وگرنه میشه همون پی تی !

اگر هم نشد من و چند تا از دوستان یه فروم ِ درست و درمون میخریم و راش میندازیم ، خیالی نیست ... ا لطفت ممنون ، آمارش رو بده

نظرتون چیه که بچه های Phalls را هم جذب کنیم؟
یا اینکه اصلاً دوست دارین بریم تو همون Phalls فعالیت کنیم؟ من از همون اول اگه PT نبود میرفتم Phalls زیر چتر مدیریت Lover عزیز

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نظرتون چیه که بچه های Phalls را هم جذب کنیم؟
یا اینکه اصلاً دوست دارین بریم تو همون Phalls فعالیت کنیم؟ من از همون اول اگه PT نبود میرفتم Phalls زیر چتر مدیریت Lover عزیز
اونجا مگه میشه رفت ؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کوچیک علی آقا هستیم در بست:)

امتحان ها تما م شد به سلامتی برادر؟؟؟

انتخاب واحد که کردی انشالله:)

آقا ارادتمند هستیم!!! آره امتحانات تموم شد و انتخب واحد هم همچنین!

و چرخه زندگی دبوباره مثل میشه گردش روزمره خودشو شروع کرده!

سلام علی آقا. چطوری؟؟؟؟ کی تحویل نمی گیره؟ ما یا شما؟!
آقا یه چیزی تو ذهنمه بذار بگم... میشه همون آواتار قبلیت رو بذاری؟:blush: با کلاس تر بودا.

آقا ارادت خالصانه ما رو پذیرا باشید!!!

اختیار دارید کم سعادتی از من بوده!

خدمتتون که عرض کنم آواتار هم به درخواست یکی از دوستان!( :happy: ) عوض کردم و حالا شاید روی یک آواتار جدید کار کنم دست ساز:)

به آقا مهدی عزیز! شما خوبید اوضاع احوال!!
آقا بخش نرم افزار رو یه سورپ رایز اساسی بکنید!!!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
@ جواد : اس ام اس جواب نمیدی دیگه ؟! باشه آقا ، باشه ...

یکی نیست به خودت بگه چرا هزار تا اس ام اس میزنیم جواب نمیدی!!!!

اس ام اس میزنم جواب نمیددی بگو کلک وا سم چه خوابی دیدی حالا ناقلا شدی ما رو میپیچونی .................... ::lol
اونجا مگه میشه رفت ؟
آره پارسا جان مشکلش مگه چی هست!!!!؟
من مدتی عضو فعال اونجا بودم که بعد که اومدم PT اونجا خیلی کم رفتم :)

بالا